9 günlük tatilde yaşanan kazalarda 50 kişi hayatını kaybetti
9 günlük tatilde yaşanan kazalarda 50 kişi hayatını kaybetti Kurban Bayramı tatilinin süresince yurdun farklı noktalarında meydana gelen trafik kazalarında 50 kişi hayatını kaybetti, 373 kişi yaralandı.
25.07.2021 Yaşam
Resmen devreye girdi! Kimse anlamayacak, otobüslerde...
Resmen devreye girdi! Kimse anlamayacak, otobüslerde... Çorum Emniyet Müdürlüğü Trafik Denetleme Şube Müdürü Bünyamin Demir, Kurban Bayramı tatili süresince Çorum'dan hareket eden otobüslerin sürücülerinin, "gizli müşteri" olarak görev yapacak sivil trafik polislerince denetleneceğini söyledi.
17.07.2021 Gündem
Bayram tatilinde bankalar açık mı? (2017 Kurban Bayramı)
Bayram tatilinde bankalar açık mı? (2017 Kurban Bayramı) Bayram tatilinde bankalar açık mı? sorusu gündemde çok sık araştırılıyor. 10 güne çıkarılan Kurban Bayramı tatili bu süre içerisinde bankaların tatil olup olmayacağını merak ettirdi. İşte Bayram tatili süresince bankaların çalışma durumu...
29.09.2021 Gündem
Kurban Bayramı hangi tarihte idrak edilecek?
Kurban Bayramı hangi tarihte idrak edilecek? Kurban Bayramı'nın bu yıl hangi tarihe ve güne denk geldiği merak ediliyor. Müslüman alemi için büyük önem taşıyan Kurban Bayramı'nda her yıl olduğu gibi bu yıl da resmi tatil yapılacak. Peki bayram tatili kaç gün sürecek?
29.09.2021 Gündem