Baykar Savunma

Baykar Savunma

Son dakika Baykar Savunma haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Baykar Savunma ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Baykar Savunma haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Baykar Savunma

haberleri sayfasında son dakika yaşanan baykar savunma gelişmeleri de dahil olmak üzere 349 baykar savunma haberi bulunmuştur. Tüm baykar savunma haberleri aşağıda listelenmiştir.
Türkiye'nin 'Kemankeş' füzesi geliyor! Uzay yolculuğunda büyük devrim
Türkiye'nin 'Kemankeş' füzesi geliyor! Uzay yolculuğunda büyük devrim Dünyanın ilk silahlı insansız hava aracı (SİHA) gemisi TCG Anadolu, Deniz Kuvvetleri Komutanlığı’na teslim edildi. Bayraktar TB3 ve Kızıl Elma’nın da yer aldığı gemide açıklamalarda bulunan BAYKAR Yönetim Kurulu Başkanı Selçuk Bayraktar, Bayraktar DİHA’nın da uçuşlarının devam ettiğini, ürün olma aşamasında olduğunu belirterek, “Türkiye’nin artık çok geniş bir mühimmat ailesi var. Hafif seyir füzesi Kemankeş dediğimiz sistemi TEKNOFEST’te tanıtacağız. İnşallah ülkemizin uzay yolculuğuna destek olmak için de yola çıktık" dedi.
10.04.2023 Ekonomi
Haluk Bayraktar: Kızılelma, Türkiye’yi bir üst lige taşıyacak
Haluk Bayraktar: Kızılelma, Türkiye’yi bir üst lige taşıyacak Kızılelma'ya ilişkin önemli açıklamalarda bulunan Haluk Bayraktar, "Kızılelma, Türkiye’yi bir üst lige taşıyacak; ses hızına yakın ve üstüne çıkabilecek varyantlarda olan çok kritik seviyede önemli, stratejik bir proje" dedi.
12.12.2022 Ekonomi
Türkiye'nin insansız savaş uçağı KIZILELMA ilk kez vatandaşla buluşuyor
Türkiye'nin insansız savaş uçağı KIZILELMA ilk kez vatandaşla buluşuyor Türkiye'nin tek uzay-havacılık teknoloji festivali "TEKNOFEST" bu yıl Samsun'da düzenleniyor. 30 Ağustos Zafer Bayramı coşkusuyla beraber ayrı bir atmosfer yaşanıyor festivalde. TEKNOFEST'te Türkiye'nin ilk insansız savaş uçağı KIZILELMA da yer alıyor. TEKNOFEST Karadeniz ile TÜRKPATENT 7. Uluslararası Buluş Fuarı ISIF'22'nin açılış töreninde TEKNOFEST Yönetim Kurulu Başkanı Selçuk Bayraktar açıklamalarda bulundu. Bayraktar "Habis fikirli kişilere karşı birlikte mücadele edeceğiz. Ambargo sopası sallayanlar biz yolumuzdan dönmedikçe asla kazanamayacaklar" dedi.
30.08.2022 Gündem
Ukrayna halkı, Ukrayna Silahlı Kuvvetlerine uydu kullanım hakkı satın aldı
Ukrayna halkı, Ukrayna Silahlı Kuvvetlerine uydu kullanım hakkı satın aldı Ukraynalı ünlü TV sunucusu Serhiy Prytula, Ukrayna halkının bağışladığı paralar ile Serhiy Prytula Yardım Vakfı’nın Fin uydu şirketi ICEYE OY ile yaptığı anlaşma doğrultusunda yörüngede olan uydulardan biri için tam kullanım hakkı satın alındığını açıkladı.
18.08.2022 Dünya
KIZILELMA MİUS yeni bir dönem başlatıyor! Sahadaki dinamiği değiştirecek, önemli detaylar ortaya çıktı
KIZILELMA MİUS yeni bir dönem başlatıyor! Sahadaki dinamiği değiştirecek, önemli detaylar ortaya çıktı Selçuk Bayraktar’ın yaptığı sunum, KIZILELMA MİUS’un geleceği, yapısı hakkında önemli detaylar veriyor. TCG Anadolu üzerinden kalkış ve iniş animasyonu ilk kez yayınlanan KIZILELMA yeni bir dönem başlatacak. Herhangi bir destek sistemi olmadan gemiden kalkacak platform uzmanlara göre sahadaki dinamiği değiştirecek.
23.05.2022 Ekonomi
Bayraktar DİHA'nın yeni görüntülerini Baykar paylaştı!
Bayraktar DİHA'nın yeni görüntülerini Baykar paylaştı! Baykar Savunma tarafından milli ve özgün üretilen keşif ve istihbarat görevleri için faaliyetler yürütebilecek Bayraktar Dikey İniş Kalkışlı İnsansız Hava Aracı (DİHA)'nın yeni görüntüleri paylaşıldı.
20.04.2022 Bilim ve Teknoloji
İşte KIZILELMA'nın asıl vurucu gücü! Sürpriz yaşattı, dikkat çeken ilerleyiş...
İşte KIZILELMA'nın asıl vurucu gücü! Sürpriz yaşattı, dikkat çeken ilerleyiş... KIZILELMA Bayraktar MİUS için heyecanlı bekleyiş sürüyor. Taşıyacağı mühimmatlar, yüksek hızı ve aerodinamik özelliklerinin yanında platformun en değerli gücünün yapay zeka olacağına değinen uzmanlar, muharebe konseptleri için TSK’yı işaret ediyor. Takvimler 27 Mart’ı gösterdiğinde ise Bayraktar kendi Twitter hesabından ‘Kanadını taktık’ mesajıyla KIZILELMA MİUS’un yeni bir fotoğrafını paylaştı.
30.03.2022 Bilim ve Teknoloji
Azerbaycan Cumhurbaşkanı Aliyev, Selçuk ve Haluk Bayraktar’ı kabul etti
Azerbaycan Cumhurbaşkanı Aliyev, Selçuk ve Haluk Bayraktar’ı kabul etti Azerbaycan Cumhurbaşkanı İlham Aliyev, Baykar Savunma Teknik Müdürü Selçuk Bayraktar ve Baykar Savunma Genel Müdürü Haluk Bayraktar’ı kabul etti.
9.02.2022 Gündem
Tarık Kesekçi kimdir, kaç yaşındaydı? Tarık Kesekçi nereliydi?
Tarık Kesekçi kimdir, kaç yaşındaydı? Tarık Kesekçi nereliydi? Gebze-Orhangazi-İzmir otoyolu Selçukgazi tüneli yakınlarında meydana gelen trafik kazasında BAYKAR’ın uçak mühendisi Tarık Kesekçi’nin de aralarında bulunduğu 4 kişi hayatını kaybetti. Acı haberin ardından İHA ve SİHA'ların yapımında performans ve analiz takım lideri olarak görev yapan Tarık Kesekçi’nin hayatı merak konusu oldu. Peki, Tarık Kesekçi kimdir, kaç yaşındaydı? Tarık Kesekçi nereliydi? İşte Tarık Kesekçi’nin hayatı…
28.11.2021 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Bayraktar ailesine taziye ziyareti
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Bayraktar ailesine taziye ziyareti Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Baykar Yönetim Kurulu Başkanı Özdemir Bayraktar'ın vefatı nedeniyle Bayraktar ailesine taziye ziyaretinde bulundu.
21.10.2021 Siyaset
AKINCI'nın gözünden Bayraktar TB2: İstanbul kanatlarımın altında
AKINCI'nın gözünden Bayraktar TB2: İstanbul kanatlarımın altında BAYKAR Savunma'nın sosyal medya hesabından AKINCI'nın gözünden Bayraktar TB2'nin görüntüsü paylaşıldı. Konuyla ilgili sosyal medya hesabından açıklamalarda bulunan Selçuk Bayraktar, "Önce kuş olduk, uçtuk semaya... Bir eylül daha geçti..." ifadelerini kullandı.
7.10.2021 Ekonomi
CATS'in yeni konfigürasyonu Bayraktar TB2 ile test edildi
CATS'in yeni konfigürasyonu Bayraktar TB2 ile test edildi ASELSAN tarafından geliştirilen ve milli insansız hava araçları tarafından kullanılmaya başlanan elektro-optik keşif, gözetleme ve hedefleme sistemi CATS'in yeni konfigürasyonu Bayraktar TB2 ile başarıyla test edildi.
1.10.2021 Bilim ve Teknoloji
Bayraktar DİHA TEKNOFEST'te ilk kez sergilenecek!
Bayraktar DİHA TEKNOFEST'te ilk kez sergilenecek! BAYKAR Savunma son paylaşımıyla sosyal medyada büyük merak uyandırdı. Atatürk Havalimanı'nda yarın başlayacak TEKNOFEST'te ilk kez DİHA görücüye çıkıyor.
20.09.2021 Bilim ve Teknoloji
Bayraktar DİHA TEKNOFEST'te ilk kez sergilenecek!
Bayraktar DİHA TEKNOFEST'te ilk kez sergilenecek! BAYKAR Savunma son paylaşımıyla sosyal medyada büyük merak uyandırdı. Atatürk Havalimanı'nda yarın başlayacak TEKNOFEST'te ilk kez DİHA görücüye çıkıyor.
20.09.2021 Haber
Bayraktar TB2 satış fiyatı ne kadar? Bayraktar TB2 İHA teknik özellikleri, motoru, menzili, hızı, faydalı yük ağırlığı
Bayraktar TB2 satış fiyatı ne kadar? Bayraktar TB2 İHA teknik özellikleri, motoru, menzili, hızı, faydalı yük ağırlığı Ukrayna, 4 adet Bayraktar TB2 İHA kompleksi satın alacak. Rusya ile yaşadığı sorunlar nedeniyle hava gücünü artırmayı amaçlayan Ukrayna, Türkiye'de üretilen İHA ve SİHA'lardan daha fazlasını istiyor. Peki, Bayraktar TB2 satış fiyatı ne kadar? Bayraktar TB2 İHA teknik özellikleri, motoru, menzili, hızı, faydalı yük ağırlığı…
13.09.2021 Gündem
Selçuk Bayraktar bu sözlerle duyurdu! İHA'lara 'agresif' özellik geliyor
Selçuk Bayraktar bu sözlerle duyurdu! İHA'lara 'agresif' özellik geliyor TEKNOFEST Yönetim Kurulu Başkanı Selçuk Bayraktar, Bursa’da düzenlenen Savaşan İnsansız Hava Araçları Yarışması’na katıldı, takımları ziyaret etti. Takımların projeleri hakkında bilgi alan Bayraktar, “Bizim için en önemli yarışmalardan biri. Hava sert rüzgarlı olmasına rağmen yarışacak takımlarımız var. Bu yıl büyük ödüle yaklaşan takımlar var” dedi.
7.09.2021 Bilim ve Teknoloji
Bakan Akar müjdeyi verdi! Sırada milli muharip uçağı var
Bakan Akar müjdeyi verdi! Sırada milli muharip uçağı var Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar, "Türk savunma sanayi, elde ettiği birikimle İHA, SİHA ve TİHA'lardan sonra Milli Muharip Uçağımızı ve hava savunma sistemimizi de yakın gelecekte üretecektir" dedi. Bakan Akar, "Rahatlıkla söyleyebiliriz ki, artık geçmişle mukayese edilemeyecek bir noktaya gelen Türk savunma sanayi, elde ettiği birikimle İHA, SİHA ve TİHA'lardan sonra Milli Muharip Uçağımızı ve hava savunma sistemimizi de yakın gelecekte üretecektir." ifadelerini kullandı.
29.08.2021 Gündem
Baykar'dan Türkiye'yi heyecanlandıran paylaşım: 20 Temmuz'u bekleyin
Baykar'dan Türkiye'yi heyecanlandıran paylaşım: 20 Temmuz'u bekleyin Dünyada büyük yankı uyandıran Türk SİHA'larının yapan Baykar'dan heyecanlandıran bir paylaşım geldi.
17.07.2021 Ekonomi
Bayraktar TB2'nin gözünden gökyüzünde Bayraktar AKINCI
Bayraktar TB2'nin gözünden gökyüzünde Bayraktar AKINCI BAYKAR, Türkiye'nin heyecanla beklediği AKINCI TİHA'dan yeni görüntüler paylaştı.
3.07.2021 Gündem
SİHA fiyatı ne kadar? Bayraktar tb2 SİHA fiyatı ne kadar? Türkiye Polonya'ya kaç SİHA satacak?
SİHA fiyatı ne kadar? Bayraktar tb2 SİHA fiyatı ne kadar? Türkiye Polonya'ya kaç SİHA satacak? Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Polonya Cumhurbaşkanı Andrzej Sebastian Duda SİHA satış anlaşması için bir araya geldi. Pek çok kişi Baykar savunma şirketinin ürettiği Bayraktar TB2 adlı SİHA'ların fiyatlarını merak ediyor. Peki, SİHA fiyatı ne kadar? Bayraktar tb2 SİHA fiyatı ne kadar? Türkiye Polonya'ya kaç SİHA satacak? İşte detaylar...
24.05.2021 Gündem
Polonya Cumhurbaşkanı Ankara'da! Cumhurbaşkanı Erdoğan karşıladı
Polonya Cumhurbaşkanı Ankara'da! Cumhurbaşkanı Erdoğan karşıladı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Polonya Cumhurbaşkanı Andrzej Sebastian Duda ile Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde bir araya geldi. Duda'nın ziyaretinin en önemli gündem maddesi SİHA'larla ilgili yapılacak anlaşma olacak.
24.05.2021 Siyaset
Türkiye gerçeği ortaya çıkardı! Arkasından o ülke çıktı
Türkiye gerçeği ortaya çıkardı! Arkasından o ülke çıktı Terör örgütü PKK’nın önceki gece Diyarbakır’daki 8’inci Ana Jet Üs Komutanlığı’na iki maket uçakla yaptığı saldırı girişimi, Mehmetçiğin dikkati sayesinde önlendi. Etkisiz hale getirilen maket uçaklar ve PKK’nın daha önce kullandığı dronları hayalet hale getiren beyin kartlarının, Kanada’dan alındığı tahmin ediliyor.
20.05.2021 Gündem
Türkiye için tarihi gün! Akıncı TİHA ilk kez havalandı
Türkiye için tarihi gün! Akıncı TİHA ilk kez havalandı Selçuk Bayraktar, seri üretim bandından çıkan ilk Akıncı TİHA'nın test uçuşunu başarıyla gerçekleştirdiğini duyurdu.
19.05.2021 Ekonomi
Facebook ve Instagram'dan Selçuk Bayraktar'a 'İsrail' sansürü
Facebook ve Instagram'dan Selçuk Bayraktar'a 'İsrail' sansürü Son dakika haberine göre; Instagram ve Facebook, Baykar Savunma Teknik Müdürü Selçuk Bayraktar'ın Mescid-i Aksa'da çıkan yangını şarkı söyleyerek ve dans ederek izleyen Yahudilerin bulunduğu videoyla ilgili tepki paylaşımını 'nefret söylemi' gerekçesiyle silindi.
12.05.2021 Bilim ve Teknoloji
Jandarma ve Emniyet'in yeni gücü! İsmail Demir paylaştı
Jandarma ve Emniyet'in yeni gücü! İsmail Demir paylaştı Jandarma Genel Komutanlığı ve Emniyet Genel Müdürlüğüne yeni Bayraktar TB2 SİHA'ların teslimatları yapıldı.
8.05.2021 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Baykar Savunma ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki baykar savunma haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.