Başsağlığı Telgrafı

Başsağlığı Telgrafı

Son dakika başsağlığı telgrafı haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan başsağlığı telgrafı ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını başsağlığı telgrafı haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Başsağlığı Telgrafı

haberleri sayfasında son dakika yaşanan başsağlığı telgrafı gelişmeleri de dahil olmak üzere 87 başsağlığı telgrafı haberi bulunmuştur. Tüm başsağlığı telgrafı haberleri aşağıda listelenmiştir.
Erdoğan'dan şehit ailesine başsağlığı telgrafı
Erdoğan'dan şehit ailesine başsağlığı telgrafı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, şehit güvenlik korucusu Abdüllatif Emen'in ailesine başsağlığı diledi.
15.09.2019 Gündem
Erdoğan'dan şehit ailelerine başsağlığı telgrafı
Erdoğan'dan şehit ailelerine başsağlığı telgrafı Türkiye Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, PKK'lı teröristlerce şehit edilen Mardin Özel Harekat Şube Müdürü Tufan Kansuva ve trafik kazası sonucu şehit olan Jandarma Uzman Çavuş Ali Cenk Yenier'in ailelerine başsağlığı telgrafı gönderdi.
8.09.2019 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan şehit ailesine başsağlığı telgrafı
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan şehit ailesine başsağlığı telgrafı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, İstanbul'da trafik kazasında şehit olan polis memuru Ali Ulaş'ın ailesine taziye dileklerini iletti.
16.08.2019 Siyaset
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan şehit ailesine başsağlığı telgrafı
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan şehit ailesine başsağlığı telgrafı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Şırnak’ta uçurumdan düşerek şehit olan Jandarma Uzman Çavuş Hakan Altunyurt'un ailesine başsağlığı dileklerini iletti.
12.08.2019 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan şehit ailelerine taziye telgrafı
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan şehit ailelerine taziye telgrafı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, şehit polis memuru Taha Uluçay ve şehit Piyade Sözleşmeli Er Metin Yıldız'ın ailelerine telgraf göndererek başsağlığı diledi.
28.07.2019 Siyaset
Erdoğan'dan şehit ailelerine taziye telgrafı
Erdoğan'dan şehit ailelerine taziye telgrafı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Şehit Jandarma Teğmen Alim Keskin, Şehit Jandarma Astsubay Cengiz Tokur, Şehit Jandarma Uzman Çavuş Süleyman Yasir Ağır ve Şehit Uzman Çavuş Salih Altuntaş'ın ailelerine telgraf göndererek başsağlığı dileklerini iletti.
15.07.2019 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan şehit ailesine başsağlığı telgrafı
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan şehit ailesine başsağlığı telgrafı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Hakkari'deki çatışmada yaralanan ve kaldırıldığı hastanede şehit olan Jandarma Teğmen Güngör Dolunay'ın ailesine başsağlığı telgrafı gönderdi.
1.07.2019 Siyaset
Erdoğan'dan şehit ailelerine başsağlığı telgrafı
Erdoğan'dan şehit ailelerine başsağlığı telgrafı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Hakkari'de şehit olan Uzman Onbaşı Fatih Öz ile Gaziantep'te şehit düşen polis memuru Ekrem Kurtoğlu'nun ailelerine taziyelerini iletti.
8.06.2019 Siyaset
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan şehit ailelerine taziye telgrafı
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan şehit ailelerine taziye telgrafı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Türkiye-İran hudut hattında şehit düşen Yasin Çubuk, İbrahim Alıcı ve Ali Yılmaz ile Hakkari'de şehit düşen Ercan Sanca ile Mehmet Sait Barış'ın ailelerine başsağlığı diledi.
3.06.2019 Siyaset
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan şehit ailelerine başsağlığı telgrafı
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan şehit ailelerine başsağlığı telgrafı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Fırat Kalkanı Harekat Bölgesi'nde şehit düşen Piyade Uzman Onbaşı Yaşar Yıldırım, Irak'ın kuzeyindeki Sera Batin Üs Bölgesi'nde şehit olan Piyade Uzman Onbaşı Mehmet Köklü, İstanbul'da trafik kazasında şehit olan düşen memuru Mustafa Kartal ve Şırnak'ta şehit edilen güvenlik korucusu Medeni Bağışlar'ın ailelerine başsağlığı diledi.
27.05.2019 Siyaset
Erdoğan'dan şehit ailelerine başsağlığı telgrafı
Erdoğan'dan şehit ailelerine başsağlığı telgrafı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Bayburt'ta Anadolu Ajansı (AA) muhabiri Abdulkadir Nişancı'yı arama çalışmaları sırasında şehit olan Astsubay Kıdemli Üstçavuş Mustafa Gidergelmez ve Uzman Çavuş Eyüp Kapaklıkaya, Hatay sınır bölgesinde şehit olan Piyade Onbaşı Ertuğrul Üstün, Şanlıurfa'da şehit olan Komiser Yardımcısı Şükrü Can Kayadibi ve Siirt'te şehit olan güvenlik korucusu Reşit Koçak'ın ailelerine başsağlığı telgrafı gönderdi.
20.05.2019 Siyaset
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan şehit ailelerine başsağlığı
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan şehit ailelerine başsağlığı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Hakkari'de şehit düşen Volkan Demirci ile Tunceli'de şehit düşen Halil İbrahim Öztürk'ün ailelerine başsağlığı dileklerini iletti.
14.05.2019 Siyaset
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan şehit ailelerine başsağlığı telgrafı
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan şehit ailelerine başsağlığı telgrafı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, teröristlerle çıkan çatışmalarda şehit olan Astsubay Çavuş Ferdican Altunkaş ve Piyade Sözleşmeli Er Hakan Özdemir ile trafik kazasında şehit düşen polis memurları Fatih Şevket Ersin ve Hayrullah Taşköprü'nün ailelerine başsağlığı telgrafı gönderdi.
13.05.2019 Siyaset
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan şehit ailelerine taziye
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan şehit ailelerine taziye Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, şehit Piyade Deniz Yüzbaşı Celalettin Özdemir ile şehit piyade sözleşmeli erler Mehmet Erdoğan, Ethem Barış ve Servet Akkuş'un ailelerine taziyelerini iletti
5.05.2019 Siyaset
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan şehit ailelerine taziye telgrafı
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan şehit ailelerine taziye telgrafı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Ankara ve Eskişehir'de meydana gelen kazalarda şehit olan Topçu Uzman Çavuş Nihat Akcalı ile polis memuru Halil Budak'ın ailelerine taziyelerini iletti.
29.04.2019 Siyaset
Erdoğan'dan şehit ailelerine taziye telgrafı
Erdoğan'dan şehit ailelerine taziye telgrafı Türkiye Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Ankara ve Eskişehir'de meydana gelen kazalarda şehit olan Topçu Uzman Çavuş Nihat Akcalı ile polis memuru Halil Budak'ın ailelerine taziyelerini iletti.
29.04.2019 Gündem
Erdoğan'dan şehit ailelerine başsağlığı telgrafı
Erdoğan'dan şehit ailelerine başsağlığı telgrafı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Hakkari'nin Çukurca ilçesinde şehit olan piyade sözleşmeli erler Erhan Çiyapul, Şevket Çetin, Yener Kırıkcı ve Murat Şahin'in ailelerine başsağlığı diledi.
22.04.2019 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan şehit ailesine başsağlığı telgrafı
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan şehit ailesine başsağlığı telgrafı Türkiye Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Gümüşhane Emniyet Müdür Yardımcısı Bülent Pehlivan'ın ailesine başsağlığı diledi.
12.04.2019 Siyaset
Erdoğan'dan şehit ailesine taziye telgrafı
Erdoğan'dan şehit ailesine taziye telgrafı Türkiye Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Suriye'deki Melikiye Üs Bölgesi'nde şehit olan Sözleşmeli Er Mustafa Ergen'in ailesine başsağlığı diledi.
2.04.2019 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan şehit ailesine taziye telgrafı
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan şehit ailesine taziye telgrafı Türkiye Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Kayseri'de çıkan tartışma sonucu başka bir polis memuru tarafından vurularak şehit olan polis memuru Ali Ağkuş'un ailesine başsağlığı telgrafı gönderdi.
28.03.2019 Gündem
Erdoğan'dan şehit ailesine taziye telgrafı
Erdoğan'dan şehit ailesine taziye telgrafı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Şırnak'ta şehit olan asker Uğur Çakmak'ın ailesine başsağlığı diledi.
5.03.2019 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan şehit ailesine taziye telgrafı
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan şehit ailesine taziye telgrafı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Kayseri'de şehit olan polis memuru İlhan Odabaşı'nın ailesine başsağlığı diledi.
3.03.2019 Siyaset
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan şehit ailesine taziye telgrafı
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan şehit ailesine taziye telgrafı Türkiye Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, şehit Piyade Uzman Onbaşı Umut Öznütepe'nin ailesine taziyelerini iletti.
19.02.2019 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğa'ndan şehit ailesine başsağlığı
Cumhurbaşkanı Erdoğa'ndan şehit ailesine başsağlığı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Gaziantep'te trafik kazasında şehit olan polis memuru Yusuf Çelik'in ailesine başsağlığı telgrafı gönderdi.
9.02.2019 Siyaset
Erdoğan'dan şehit ailesine başsağlığı telgrafı!
Erdoğan'dan şehit ailesine başsağlığı telgrafı! Türkiye Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, trafik kazasında şehit olan polis memuru Tahir Kaltar'ın ailesine başsağlığı telgrafı gönderdi.
25.01.2019 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Başsağlığı Telgrafı ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki başsağlığı telgrafı haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.