Başlık Parası

Başlık Parası

Son dakika Başlık parası haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Başlık parası ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Başlık parası haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Başlık Parası

haberleri sayfasında son dakika yaşanan başlık parası gelişmeleri de dahil olmak üzere 252 başlık parası haberi bulunmuştur. Tüm başlık parası haberleri aşağıda listelenmiştir.
Kızını satılığa çıkaran babadan mide bulandıran sözler! Fiyatını da yazmış
Kızını satılığa çıkaran babadan mide bulandıran sözler! Fiyatını da yazmış Kütahya'da bir baba 17 yaşındaki kızını sosyal medyada fotoğrafını paylaşarak satılığa çıkardı. 4 yıl önce yaşanan olayın ardından yeni görüntüler de ortaya çıktı. Geçen yıl da kızının görüntüsünü paylaşan baba Y.D.'nin kızı için istediği fiyatı açıkladığı belirlendi.
3.11.2023 Yaşam
17 yaşındaki kızını düğünden kaçırmıştı! Kızı için satılık ilanı vermiş
17 yaşındaki kızını düğünden kaçırmıştı! Kızı için satılık ilanı vermiş Balıkesir'de, ailelerinin onayıyla resmi nikahları kıyıldıktan sonra yaptıkları, 3 gün 3 gece süren düğünün son gününde karakolluk olan O.K. (17) ve D.K. (17) birbirlerinden 'şiddet' ve 'yağma' suçlamasıyla şikayetçi olurken, gelinin babası Y.D.'nin, 2019'da sosyal medya hesabında paylaştığı kızının fotoğrafının üzerine, 'Bu kız satılıktır' yazdığı ortaya çıktı. Damat tarafından 250 bin lira başlık parası alan babanın, daha önce de kızını, dini nikahla evlendirmek istediği kişileri dolandırmaya çalıştığı iddia edildi. Suçlamaları reddeden Y.D., kızının fotoğrafını şaka amaçlı paylaştığını söyledi.
31.10.2023 Gündem
3 gün 3 gece sürecek düğünü ölüm haberi bitirdi! 17 yaşındaki çiftin aileleri birbirine girdi
3 gün 3 gece sürecek düğünü ölüm haberi bitirdi! 17 yaşındaki çiftin aileleri birbirine girdi 17 yaşındaki çiftin 3 gün sürmesi planlanan düğünü, son gün polis merkezinde bitti. Balıkesir'de ailelerinin onayıyla resmi nikahları kıyılan O.K. (17) ile D.K.'nin (17), 3 gün 3 gece sürmesi planlanan düğünleri, 3'üncü gün polis merkezinde bitti. Takı töreninin ardından bir yakınlarının öldüğünü söyleyerek, memleketleri Konya'ya dönmek isteyen kız tarafı ile damadın ailesi arasında arbede çıktı. Damadın ailesi, düğünde takılan altınların bir kısmını geri aldı, bir kısmı ise gelinin üzerinde kaldı. Erkek tarafı dolandırıldıkları, gelinin ailesi ise kızlarının evde zorla tutulduğu ve şiddet gördüğü iddiasıyla şikayetçi oldu.
30.10.2023 Gündem
Aşkları Türkiye'yi yasa boğdu! Bir tokat yüzünden 2 can toprağa düştü, Dilan ve Yakup sonsuza kadar yan yana...
Aşkları Türkiye'yi yasa boğdu! Bir tokat yüzünden 2 can toprağa düştü, Dilan ve Yakup sonsuza kadar yan yana... Muş'un Korkut ilçesine bağlı Tan köyünde karşılıklı sevgi besleyen Dilan Tuna (21) ve Yakup Sönmez (26), 3 gün arayla hayatına son verdi. Yıllarca kavuşma hayaliyle yaşayan Dilan ve Yakup, genç kızın babasının attığı tokatın ardından peşpeşe ölüme gitti. Şimdi hem Dilan’ın, hem Yakup’un babası üzgün. Ama giden gitti. Yan yana toprağa verilen Tuna ve Sönmez’in mezar taşlarına tülbent bağlandı.
20.08.2023 Yaşam
Babanın duymadığı aşkı Türkiye konuşuyor! Birbirlerine kavuşamadılar, 3 gün arayla intihar ettiler
Babanın duymadığı aşkı Türkiye konuşuyor! Birbirlerine kavuşamadılar, 3 gün arayla intihar ettiler Muş’un Korkut ilçesinde baba inadı yüzünden kavuşamayan genç âşıklar hayatlarına son verdi. Yıllardır birbirine sevdalı olan gençler 3 gün ara ile intihar etti, mezarlarına ise gelin ve damat tülbendi bağlandı. Kimileri yaşananları Ahmed-i Hani tarafından yazıya geçirilen destansı aşk öyküsü Mem û Zîn’e benzetti, kimileri ise ‘Türkiye'de 2023'ün Kerem ile Aslı’sı diye özetledi.
18.08.2023 Yaşam
İstanbul'da başlık parası cinayeti! Kızın ailesiyle görüştüler sonrası kabus
İstanbul'da başlık parası cinayeti! Kızın ailesiyle görüştüler sonrası kabus Esenyurt'ta kardeşlerini evlendirmek istedikleri kızın ailesi başlık parası isteyince, parayı aralarında toplamaya çalışırken anlaşmazlık yaşayan Selami Şirip (38) ile kardeşi Hasan Şirip (29) arasında kavga çıktı. Hasan Şirip, ağabeyi Selami Şirip'i silahla vurarak öldürdü. Olay anı güvenlik kameralarına yansırken Hasan Şirip, polis ekiplerince gözaltına alındı.
30.05.2023 Yaşam
Sahte gelin çetesi çökertildi! 'Amaç vurup kaçmak'
Sahte gelin çetesi çökertildi! 'Amaç vurup kaçmak' Türkiye genelinde yaşı ilerlemiş, engelli veya algılama yeteneği zayıf kişileri evlendirme vaadiyle ağına düşüren sahte gelin çetesi tespit edildi. Aile ve akraba görüntüsü veren çete üyeleri, kız isteme, söz kesme, nişan yapma eylemlerini gerçekleştiriyor. Artından ise asıl amaçlarına yöneliyorlar.
10.04.2023 Yaşam
Adana'da korkunç cinayet! Öz oğlunun boğazını kesti ölmesi için başında bekledi
Adana'da korkunç cinayet! Öz oğlunun boğazını kesti ölmesi için başında bekledi Kan donduran olay Adana'nın Seyhan ilçesine bağlı Yalmanlı Mahallesi'nde meydana geldi. Geçen yıl sulama kanalında çuval içinde cesedi bulunan ve babası Mehmet Ertan (43) tarafından öldürüldüğü saptanan Ali Ertan (24) cinayetine ilişkin yeni detaylar, iddianameyle ortaya çıktı. Ertan'ın, oğlunu dershanede bıçakladıktan sonra ölmesini beklediği, kanı da deterjanla temizlediği öğrenildi. Ertan'ın, eniştesi Metin Öztürk (40) ile cesedi gömmeye karar verip, portakal bahçesinde mezar kazmaya çalıştıkları ancak toprağın sert olması nedeniyle vazgeçerek sulama kanalına attıkları belirtildi.
19.12.2022 Yaşam
Uçağa binerken korkunç ölüm! Beyza'nın son sözleri ortaya çıktı
Uçağa binerken korkunç ölüm! Beyza'nın son sözleri ortaya çıktı İzmir'deki Adnan Menderes Havalimanı'nda tam uçağa bineceği sırada, uçağa bağlı körükten atlayarak hayatını kaybeden Beyza Taşkıran'la ilgili yeni detaylar ortaya çıktı. Özel bir bilişim firmasının pazarlama müdürü olan 32 yaşındaki Taşkıran'ın yaşamını yitirmeden önce annesi Canan G. ile yaptığı son telefon konuşması ortaya çıktı. Taşkıran'ın annesine söylediği sözler yürekleri dağladı.
19.12.2022 Yaşam
Kıskançlık yüzünden hemşire eşini öldürmüştü! Gerçek ortaya çıktı, peş peşe intihar
Kıskançlık yüzünden hemşire eşini öldürmüştü! Gerçek ortaya çıktı, peş peşe intihar Denizli’nin Merkezefendi ilçesinde meydana gelen ve dehşete düşüren kadın cinayeti ile ilgili şoke eden ayrıntılar ortaya çıktı. 38 yaşındaki Murat Tortop, hemşire eşi 35 yaşındaki Hülya Tortop’u bıçaklayarak öldürmüştü. Kendini ihbar eden Tortop polise teslim olmuştu. Murat Tortop’la alakalı ortaya çıkan yeni detaylar ortaya çıktı.
19.12.2022 Yaşam
Ünlü avukata ‘ihanet’ davası! Başlık parası verip genç kızla evlendi iddiası
Ünlü avukata ‘ihanet’ davası! Başlık parası verip genç kızla evlendi iddiası Ünlü avukat ve eski savcı E.Y.’nin 400 bin lira başlık parası karşılığı 23 yaşındaki genç bir kızla imam nikâhı kıyarak kendisini aldattığını iddia eden 48 yıllık eşi N.Y., boşanma davası açtı.
19.12.2022 Yaşam
Eski eşi, birlikte yaşadığı adamı öldürdü! 'Beni 5 kocaya verdiler, evlendiğim ilk gün tecavüz ettiler'
Eski eşi, birlikte yaşadığı adamı öldürdü! 'Beni 5 kocaya verdiler, evlendiğim ilk gün tecavüz ettiler' Antalya'nın Serik ilçesinde Yılmaz Naryaprağı, eski eşinin kaldığı evi basarak, birlikte yaşadığı adamı öldürdü. Yılmaz Naryaprağı'nın yargılandığı davada, Gülbahar Güzeloğlu tanık olarak ifade verdi. Güzeloğlu, "Yılmaz'la evlendiğim gün sadece onunla evlenmedim. Onunla birlikte 4 kardeşi de vardı. Beni 5 kocaya verdiler. İlk evlendiğim günden itibaren bana tecavüz ettiler." dedi.
10.11.2022 Yaşam
Leyla Kenter kimdir, hastalığı neydi, ne kanseriydi? Yıldız Kenter'in kızı Leyla Kenter’in biyografisi…
Leyla Kenter kimdir, hastalığı neydi, ne kanseriydi? Yıldız Kenter'in kızı Leyla Kenter’in biyografisi… Yıldız Kenter'in Nihat Akçan ile evliliğinden dünyaya gelen kızı Leyla Kenter hayatını kaybetti. Peki, Leyla Kenter kimdir, hastalığı neydi, ne kanseriydi? Yıldız Kenter'in kızı  Leyla Kenter kimdir, kaç yaşındaydı?
11.10.2022 Magazin
Yıldız Kenter'in kızı Leyla Kenter yaşamını yitirdi!
Yıldız Kenter'in kızı Leyla Kenter yaşamını yitirdi! Yıldız Kenter'in Nihat Akçan ile evliliğinden dünyaya gelen kızı Leyla Kenter vefat etti.
11.10.2022 Magazin
Kaçırıldığı iddia edilmişti! 'Babam 200 bin lira başlık parasını alamadığı için yalan söylüyor'
Kaçırıldığı iddia edilmişti! 'Babam 200 bin lira başlık parasını alamadığı için yalan söylüyor' Adana'da Hüseyin Y.’nin, Özgür Dolaş (24) tarafından kandırılıp kaçırıldığını ileri sürdüğü kızı Emine Nur Y. (17), babasının iddialarını reddetti. Babası ve annesinin rızasıyla Özgür Dolaş ile dini nikah kıydığını belirten Emeni Nur Y., "Nikahımız babamın evinde kendi rızasıyla kıyıldı. Özgür'den 200 bin TL başlık parası istedi, alamayınca şikayetçi oldu. Eşimle mutluyum, yaşım 18 olunca resmi nikah da kıyacağız" dedi.
5.07.2022 Yaşam
MSB: 185,7 kilo uyuşturucu ele geçirildi
MSB: 185,7 kilo uyuşturucu ele geçirildi Milli Savunma Bakanlığı (MSB), yasa dışı yollarla İran'dan Türkiye'ye geçmeye çalışan 4 kişinin yakalandığını ve toplam 185,7 kilo uyuşturucu madde ele geçirildiğini açıkladı.
9.05.2022 Gündem
İş hanında fare istilası! 'En az 100 tane var, her gün daha da çoğalıyorlar'
İş hanında fare istilası! 'En az 100 tane var, her gün daha da çoğalıyorlar' Sivas'ta bir iş hanında kullanılmayan hurda dükkanında ortaya çıkan, çevrede gezinen fareler esnafı tedirgin etti.
9.05.2022 Yaşam
Kız tarafı 250 bin TL başlık parası isteyince kavga çıktı
Kız tarafı 250 bin TL başlık parası isteyince kavga çıktı Diyarbakır'ın Bağlar ilçesinde kız kaçırma meselesi nedeniyle bir araya gelen taraflardan, kız tarafının 250 bin TL başlık parası istemesiyle çıkan ve ev dışına taşarak, havaya ateş edilmesiyle büyüyen kavgayı, 'Narko Alan' projesi kapsamında devriye gezen polis ekipleri müdahale ederek, sonlandırdı.
9.05.2022 Yaşam
Midyeci Ahmet'in intikamı! Midyeci Ahmet olayı nedir? Midyeci Ahmet eşi Deniz Çelebi’ye ne yaptı?
Midyeci Ahmet'in intikamı! Midyeci Ahmet olayı nedir? Midyeci Ahmet eşi Deniz Çelebi’ye ne yaptı? Sosyal medya 'Midyeci Ahmet' olarak bilinen Ahmet Çiçek ile eski eşi Deniz Çelebi arasındaki anlaşmazlığı konuşuyor. Ahmet Çiçek ile eski eşi Deniz Çelebi, anlaşmalı boşandıktan sonra Midyeci Ahmet Beşiktaş Şubesi’ni, Deniz Çelebi'ye devretmiş, devir gerçekleştikten hemen sonra da bu yerin hemen karşısına aynı isimle şube açıp bu şubeyle ilişkisinin kalmadığını sosyal medya hesabından duyurmuştu. Eski eş Deniz Çelebi yapılanların karalama kampanyası olduğunu sosyal medya hesabından yaptığı açıklama ile duyurmuştu. DHA, Midyeci Ahmet’in eski eşi Deniz Çelebi ile konuştu. Peki, Midyeci Ahmet olayı nedir? Midyeci Ahmet eşi Deniz Çelebi’ye ne yaptı? İşte Midyeci Ahmet Çiçek hakkındaki iddialar!
6.04.2022 Gündem
Halil Buluş olayı nedir? Müge Anlı’ya başvuran Gülay Güllü kızını arıyor! Firari Halil Buluş bulundu mu?
Halil Buluş olayı nedir? Müge Anlı’ya başvuran Gülay Güllü kızını arıyor! Firari Halil Buluş bulundu mu? Müge Anlı programında yine şokey edici anlar yaşandı. Gülay Güllü, "15 yaşındaki kızım Melahat'ı, iki ayrı kadınla yaşayan kuzenim Halil Buluş kaçırdı. Yılbaşı gecesi istismar etti" iddiasını ortaya attı. Buluş'un kuması Firdevs Hanım ise "O kadın yalan söylüyor. Kızı için başlık parası istedi" ifadelerini kullandı. Bu sözler üzerine ortalık karıştı. Müge Anlı da "Brad Pitt bile bu kadar revaçta değil" esprisi yaptı. Halil Buluş olayı…
25.03.2021 Gündem
Siirt'te başlık parası kalktı!
Siirt'te başlık parası kalktı! Siirt'te kanaat önderi Şeyh Bahattin Oran öncülüğünde toplanan aşiret liderleri, başlık parasının kaldırılmasına karar verdi. Toplantıdan çıkan kararlar yazılı olarak kayıt altına alındı. Kentin kanaat önderlerinden Hıfzullah Oran, “Bugün tarihi bir karara imza attık. Yeni evlenecek olan gençlerimiz, bir hayli ciddi sıkıntı çekiyordu. Biz bunun farkındaydık. Gelen şikayetleri değerlendirdik” dedi.
22.03.2021 Gündem
Adana'da vahşet! 'Beni öldürme' diye yalvardı
Adana'da vahşet! 'Beni öldürme' diye yalvardı Adana'nın Pozantı ilçesinde kuma olmayı kabul etmeyen evli kadını öldürdüğü iddiasıyla tutuklanan zanlının ifadesinde, "Taşla kafasına vurdum, uçurumdan düştü. Baktım ölmemiş yanına gittim 'beni öldürme' diye yalvardı, çocuklarının yanında kafasına taşla defalarca vurarak öldürdüm" dediği ortaya çıktı.
27.02.2020 Yaşam
Çobandı fabrikatör oldu! 42 ülkeye ihracat yapıyor
Çobandı fabrikatör oldu! 42 ülkeye ihracat yapıyor Kars'ın Selim ilçesi Tuygun köyünde doğan ve 15 yaşına kadar çobanlık yapan Vehbi Akyar (53), çocuk yaşta kaçıp geldiği İzmir'de, büyük bir fabrikanın sahibi oldu. Firmasında 33'ü mühendis, yaklaşık 210 kişiyi istihdam eden ve 42 ülkeye ihracat yapan Akyar, havalandırma ve iklimlendirme ekipmanları işinde sektörün liderlerinden biri oldu. Üretimin her safhasıyla yakından ilgilenen Akyar, rahatlamak istediğinde fabrikasının arka bahçesinde beslediği 43 koyun ile ilgileniyor. Akyar, "Gün içinde gelip koyunlarımı otlatıyorum. Bu benim için bir terapi oluyor" dedi.
20.02.2020 Yaşam
Evlilik vaadiyle 27 bin TL dolandırıldı!
Evlilik vaadiyle 27 bin TL dolandırıldı! Çorum'da pazarcılık yaparak geçimini sağlayan Engin A. (33), Gaziantepte görücü usulüyle tanışıp, imam nikâhıyla evlendiği Tuğba Ö. (20) ile ailesi tarafından 27 bin 500 TL dolandırıldığını öne sürerek savcılığa suç duyurusunda bulundu. Evlilik hayaliyle annesinin birikimini şüphelilere kaptırdıklarını anlatan Engin A., "Dolandırıcıların bulunup cezalandırılmasını istiyorum dedi.
11.02.2020 Yaşam
Korkunç tablo! Öğretmen, doktor, avukat çoğu bilmiyor...
Korkunç tablo! Öğretmen, doktor, avukat çoğu bilmiyor... 'Zoraki Evliliklere Sıfır Tolerans Projesi' kapsamında Mersin, Diyarbakır ve Şanlıurfa’da, 275 psikolog, avukat, rehber öğretmen, sosyal hizmetler uzmanı ile eğitim ve sağlık çalışanı üzerinde yapılan anket, korkunç bir gerçeği ortaya çıkardı. Ankete katılan her 10 kişiden dördü, aile içi şiddet durumunda kimin aranması gerektiğini bilmiyor. 911’in aranması gerektiğini söyleyenlerin dahi olduğu ankette katılımcıların yüzde 5'i 18 yaşından küçüklerin evlenebileceğini söyledi. Yüzde 51'i ise aile izniyle evlilik yaşının 17 olduğunu ifade etti.
12.12.2019 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Başlık Parası ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki başlık parası haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.