Başiskele

Başiskele

Son dakika Başiskele haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Başiskele ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Başiskele haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Başiskele

haberleri sayfasında son dakika yaşanan başiskele gelişmeleri de dahil olmak üzere 212 başiskele haberi bulunmuştur. Tüm başiskele haberleri aşağıda listelenmiştir.
Kocaeli'nde boşanma aşamasındaki eşi ile kayınpederine kurşun yağdırdı! Sanık için istenen ceza belli oldu
Kocaeli'nde boşanma aşamasındaki eşi ile kayınpederine kurşun yağdırdı! Sanık için istenen ceza belli oldu Kocaeli'nin Başiskele ilçesinde boşanma aşamasındaki eşi Beyza Sorguç (23) ile kayınpederi Şahin Kılıç'ı (56) öldüren Ömer Sorguç (31), 2 kez ağırlaştırılmış müebbet hapis cezasına çarptırıldı.
7.02.2024 Gündem
Zeray Kocaeli'deki projelerine bir yenisini daha ekledi
Zeray Kocaeli'deki projelerine bir yenisini daha ekledi Geliştirdiği projeler ile ulusal ve uluslararası gayrimenkul sektöründe ses getiren projelere imza atan Zeray, Türk ekonomisinin amiral gemisi eşsiz lokasyon olarak tanımladığı Kocaeli’ndeki projelerine bir yenisini daha ekliyor.
8.06.2023 Advertorial
Tatilden döndü, gördüğü manzara karşısında şaşkına döndü! 'Evime çökmüşler'
Tatilden döndü, gördüğü manzara karşısında şaşkına döndü! 'Evime çökmüşler' Tatil için 15 gün evinden ayrılan Levent Yıldız, eve gelince gördüğü manzara karşısında şaşkına döndü. Camdan içeri giren kargalar, evin banyo kısmını çöp ve dallarla doldurdu.
18.04.2023 Yaşam
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan muhalefete sert tepki: PKK'sından FETÖ'süne tüm terör örgütleriyle anlaştılar
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan muhalefete sert tepki: PKK'sından FETÖ'süne tüm terör örgütleriyle anlaştılar Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Kocaeli Şehir Hastanesi'nin açılışında "Bugün Kocaeli Şehir Hastanemiz Allah’a hamdolsun 1218 yatağıyla, deprem izolatörlü modern inşaatıyla, her türlü imkana sahip birimleriyle gerçekten şu an bakıyorum iftihar ediyorum. Rabbime hamdolsun, bize böyle bir hastaneyi Kocaeli’ye de yapmayı nasip etti. Ben şimdi buradan sesleniyorum, ülkemizin parası olanlarına. Artık hastalarınızı Cleveland’a göndermeyin. İşte Cleveland burada" dedi.
15.04.2023 Gündem
Bakanlıktan Kiraz Deresi'nde kirliliğe neden olan firmaya ceza
Bakanlıktan Kiraz Deresi'nde kirliliğe neden olan firmaya ceza Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı, Kocaeli'de Kiraz Deresi'nde kirliliğe neden olan firmaya 1 milyon 470 bin 960 TL idari para cezası uyguladı. Bakanlık ayrıca, firma yetkilileri hakkında adli işlem başlatılması için Kocaeli Cumhuriyet Başsavcılığına suç duyurusunda bulundu.
26.12.2022 Gündem
Çevre, Şehircilik Ve İklim Değişikliği Bakanlığı’ndan Kocaeli Kiraz Deresi'ndeki kirliliğe ilişkin inceleme
Çevre, Şehircilik Ve İklim Değişikliği Bakanlığı’ndan Kocaeli Kiraz Deresi'ndeki kirliliğe ilişkin inceleme Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı, Kocaeli'nin Kartepe ilçesinde yaşanan çevre kirliliğiyle ilgili olarak açıklamada bulundu. Açıklamada, “Kocaeli'nin Kartepe ilçesinde yağmur suyu hattına atık suların deşarj edilmesi Kiraz Deresi'nde kirliliğe neden oldu. Denetim ekipleri incelemelerde bulunmak üzere derhal bölgeye sevk edildi. İnceleme sonucunda kirliliğin metal yiyecek ve içecek kutusu üretimi yapan firmadan kaynaklandığı belirlendi. Analiz sonuçlarına göre firmaya idari para cezası uygulanması için idari süreç başlatıldı, ayrıca firma yetkilileri hakkında gerekli adli işlemlerin yapılması için Kocaeli Cumhuriyet Başsavcılığı’na suç duyurusunda bulunulacaktır.” İfadeleri kullanıldı.
25.12.2022 Gündem
TOGG'la ilgili flaş açıklama: Avrupa'da test onaylarımız geçiyor
TOGG'la ilgili flaş açıklama: Avrupa'da test onaylarımız geçiyor Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği Başkanı (TOBB) Rifat Hisarcıklıoğlu, mart ayında TOGG’un piyasada olacağını belirterek, "Avrupa'da test onaylarımız geçiyor şu anda. 92 tane testten geçiyor. Türkiye'nin otomobilini, 120 yıllık insanlık hayalini, 60 yıldır Türk insanının hayali, Türk iş dünyası olarak sizlerin de desteğiyle inşallah faaliyete geçecek” dedi.
19.12.2022 Ekonomi
Eş ve kayınpeder katilinden 1 milyon liralık takı dolandırıcılığı iddiası
Eş ve kayınpeder katilinden 1 milyon liralık takı dolandırıcılığı iddiası Kocaeli'nin Başiskele ilçesinde boşanma aşamasındaki eşi Beyza Sorguç (23) ve kayınpederi Şahin Kılıç'ı öldüren Ömer Sorguç'un (25) ifadesi ortaya çıktı. Sorguç ifadesinde, eşi ve ailesini dolandırıcılıkla suçlayıp, “Evlenirken düğünde takılan yaklaşık 1 milyon lira değerinde ziynet eşyasını alıp beni dolandırdılar” dedi.
24.10.2022 Yaşam
Kocaeli'de damat dehşeti! Eşini ve kayınpederini öldürdü
Kocaeli'de damat dehşeti! Eşini ve kayınpederini öldürdü Kocaeli'nin Başiskele ilçesinde bir şüpheli, boşanma aşamasında olduğu eşini ve kayınpederini silahla vurarak öldürdü.
18.10.2022 Yaşam
Türk polisinin bayrak hassasiyeti göz yaşarttı
Türk polisinin bayrak hassasiyeti göz yaşarttı Kocaeli’de yol üzerinde Türk bayrağının bulunduğu ihbarını alan polis ekipleri, trafiği durdurarak bayrağı yerden aldı. Sosyal medyada paylaşılan o anlar büyük beğeni topladı.
12.10.2022 Gündem
Tam Bana Göre Festival Ankara 2022! Gençlik festivali ücretli mi, Tam Bana Göre Festival nerede, konser programı ne?
Tam Bana Göre Festival Ankara 2022! Gençlik festivali ücretli mi, Tam Bana Göre Festival nerede, konser programı ne? Tam Bana Göre Gençlik Festivali'nin 2'ncisi bugün Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın katılımıyla başladı. Peki, Tam Bana Göre Festivali ücretli mi, Tam Bana Göre Gençlik Festivali nerede, festival programı ne?
5.10.2022 Kültür Sanat
Makineye sıkışıp canından olmuştu, dehşet kazanın görüntüleri ortaya çıktı
Makineye sıkışıp canından olmuştu, dehşet kazanın görüntüleri ortaya çıktı Kocaeli'nin Başiskele ilçesinde bir işçinin çalıştığı fabrikada tel sarma makinesine sıkışarak hayatını kaybettiği iş kazasının dehşete düşüren görüntüleri ortaya çıktı.
3.09.2022 Yaşam
Makineye sıkışıp canından olmuştu, dehşet kazanın görüntüleri ortaya çıktı
Makineye sıkışıp canından olmuştu, dehşet kazanın görüntüleri ortaya çıktı Kocaeli'nin Başiskele ilçesinde bir işçinin çalıştığı fabrikada tel sarma makinesine sıkışarak hayatını kaybettiği iş kazasının dehşete düşüren görüntüleri ortaya çıktı.
3.09.2022 Yaşam
MSB acı haberi duyurdu! 2 asker şehit oldu
MSB acı haberi duyurdu! 2 asker şehit oldu Milli Savunma Bakanlığı (MSB), tarafından yapılan açıklamada Pençe-Kilit Harekatı bölgesinde, üs bölgesine açılan taciz ateşi sonucu 2 askerin şehit olduğu bildirildi.
7.07.2022 Gündem
Yeni nesil belediyecilik: "BADİ"
Yeni nesil belediyecilik: "BADİ" Kocaeli'de Başiskele Belediyesi, hizmetlerini dijital ortama taşıdı. Başiskele Dijital (BADİ) ismi verilen sistem, imar ve yapı ruhsat işlerinden yazı işlerine, halkla ilişkilerden akıllı şehir otomasyonlarına kadar birçok hizmeti içinde barındırıyor.
30.06.2022 Bilim ve Teknoloji
'Açık giyinmek yasaktır yazısı bulunan kafeye şortla giren genç kız kovuldu
'Açık giyinmek yasaktır yazısı bulunan kafeye şortla giren genç kız kovuldu Kocaeli'nin Başiskele ilçesinde girişinde 'Burada açık giyinmek yasak yazısı bulunan kafeye şortla giren genç kız, görevli bir personel tarafından dışarı çıkartıldı. Kafe sahipleri sosyal medya hesabından yaptıkları açıklamada özür dileyerek, olayı gerçekleştiren personelin işine son verildiğini belirtti. 
29.05.2022 Yaşam
11 yıl hapse çarptırılan enişte katili: Ölmeyi hak etmiyordu
11 yıl hapse çarptırılan enişte katili: Ölmeyi hak etmiyordu Kocaeli’nin Başiskele ilçesinde, eniştesi Necmi Akgüneş’i (52) öldüren Mehmet Emin Özkar (36) son savunmasında, "Eniştem ölmeyi hak etmiyordu" dedi. Mahkeme, Özkar’ı 11 yıl 3 ay hapisle cezalandırdı.
17.05.2022 Yaşam
Deprem ile ilgili son dakika açıklaması! İstanbul için süre daralıyor! Deprem Eskişehir, İzmir, Ankara dahil onlarca ili vuracak...
Deprem ile ilgili son dakika açıklaması! İstanbul için süre daralıyor! Deprem Eskişehir, İzmir, Ankara dahil onlarca ili vuracak... Deprem ile ilgili son dakika açıklamaları art arda geliyor. Büyük Marmara depremi ile ilgili korkutan uyarı! Bir deprem ülkesi olan Türkiye’de neredeyse bütün kentlerde küçük ya da nispeten büyük depremler meydana geliyor. Son olarak Karadeniz’de yaşanan 4.4 büyüklüğündeki depremin, İstanbul’dan da hissedilmesi endişeleri artırdı. Bu deprem ‘İstanbul depremi ne zaman olacak?’ sorusunu yeniden akıllara getirdi. Marmara’da meydana gelecek büyük bir deprem İstanbul gibi bir metropolü derinden etkileyeceği gibi, çevredeki birçok ilde de yıkıcı etki yaratacak. 1999’da meydana gelen depremin ardından başlayan kentsel dönüşüm sürecine rağmen, İstanbul’da eski ve depremde yıkım tehlikesi taşıyan birçok yapıda ise hala oturum devam ediyor. Prof. Dr. Naci Görür yaptığı açıklamada İstanbul için sürenin daraldığının altını çizerek, "İstanbul 7'nin üzerinde bir deprem ile sınanacak." ifadelerini kullandı. Peki İstanbul depremi en çok hangi ilçeleri etkileyecek? İstanbul'da depreme dayanıklı ilçeler hangileri? Tek tek açıklandı. İşte İstanbul depremi ile ilgili son dakika açıklamaları ve ilçelere göre depremin yıkıcı etkileri...
14.04.2022 Gündem
İstanbul’da, Sakarya’da, Nevşehir’de Zonguldak’ta 18 Mart okullar tatil mi? Kar nedeniyle bugün hangi illerde okullarda kar tatili var?
İstanbul’da, Sakarya’da, Nevşehir’de Zonguldak’ta 18 Mart okullar tatil mi? Kar nedeniyle bugün hangi illerde okullarda kar tatili var? “Kar nedeniyle 18 Mart Cuma okullar tatil mi?” sorusuna yanıt aranıyor. Kar yağışı ve olumsuz hava koşulları nedeniyle bazı il ve ilçelerde bugün eğitim yapılmayacak. Peki, Kar nedeniyle bugün hangi illerde okullarda kar tatili var?
18.03.2022 Eğitim
18 Mart Çanakkale Zaferi resmî tatil mi, bayram mı? 18 Mart 2022 okullar neden tatil, 18 Mart kar tatili mi?
18 Mart Çanakkale Zaferi resmî tatil mi, bayram mı? 18 Mart 2022 okullar neden tatil, 18 Mart kar tatili mi? 18 Mart okullar kar nedeniyle tatil mi, 18 Mart Çanakkale Zaferi resmi tatil mi? 18 Mart Çanakkale Zaferi kutlanırken okulların kar nedeniyle tatil ilan edilmesi, vatandaşların 18 Mart Çanakkale Zaferi resmi tatil mi, sorusunu sorgulamasına neden oldu. İşte detaylar…
18.03.2022 Eğitim
İstanbul için son dakika tatil ve izin kararı! Valilik resmen duyurdu
İstanbul için son dakika tatil ve izin kararı! Valilik resmen duyurdu Meteoroloji tarafından yapılan kar uyarıları devam ediyor. İstanbul'da beklenen kar yağışı nedeniyle eğitime 21 Mart'a kadar ara verildi. Kararı İstanbul Valisi Yerlikaya sosyal medya hesabından duyurdu. İstanbul Valiliği, 18 Mart Cuma günü kamu kurum ve kuruluşlarında görevli engelli, malul ve hamile personelin idari izinli sayılacağını bildirdi. İşte son dakika haberinin detayları...
17.03.2022 Gündem
Dere yatağında erkek cesedi bulundu
Dere yatağında erkek cesedi bulundu Koceli'nin Başiskele ilçesinde R.Ç. adlı erkeğin derede cesedi bulundu. R.Ç.’nin ölüm nedeni otopsi sonucu belli olacak.
19.02.2022 Yaşam
Saadet ebeden acı haber! Görev başında kalp krizi geçirdi
Saadet ebeden acı haber! Görev başında kalp krizi geçirdi Kocaeli’de görevi sırasında kalp krizi geçiren 45 yaşındaki ebe hayatını kaybetti.
28.01.2022 Yaşam
Fabrikada feci kaza! Pres makinesine sıkışıp, öldü
Fabrikada feci kaza! Pres makinesine sıkışıp, öldü Kocaeli'nin Başiskele ilçesinde çalıştığı lastik fabrikasında pres makinesine sıkışan Mehmet Nezir Demir (32), hayatını kaybetti.
27.01.2022 Yaşam
Uzaklaştırması olan eşinden habersiz eve eşya almaya gitti, öldürüldü
Uzaklaştırması olan eşinden habersiz eve eşya almaya gitti, öldürüldü Kocaeli'de hakkında uzaklaştırma kararı bulunan şahıs, boşanma aşamasında olduğu eşini silahla 2 el ateş ederek öldürdükten sonra canına kıydı.
29.12.2021 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Başiskele ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki başiskele haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.