Basın Toplantısı

Basın Toplantısı

Son dakika basın toplantısı haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan basın toplantısı ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını basın toplantısı haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Basın Toplantısı

haberleri sayfasında son dakika yaşanan basın toplantısı gelişmeleri de dahil olmak üzere 12.187 basın toplantısı haberi bulunmuştur. Tüm basın toplantısı haberleri aşağıda listelenmiştir.
Bakan Kacır'dan AB ile vize serbestliği açıklaması
Bakan Kacır'dan AB ile vize serbestliği açıklaması Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mehmet Fatih Kacır, Türkiye - AB Yüksek Düzeyli Diyalog Toplantısı sonrası AB Komiseri Iliana Ivanova ile ortak basın toplantısı düzenledi. Bakan Kacır konuşmasında "Avrupa’nın inovasyon ve teknoloji ekosistemine dinamizm ve ivme kazandıran genç araştırmacılarımız ve girişimcilerimiz için vize muafiyetinin kritik önemi haiz olduğunu belirtmek istiyorum" dedi.
25.04.2024 Gündem
TÜRKBESD Başkanı Sığın, yeni evlenecekleri uyardı!
TÜRKBESD Başkanı Sığın, yeni evlenecekleri uyardı! Türkiye Beyaz Eşya Sanayiciler Derneği (TÜRKBESD) Başkanı Gökhan Sığın, 2024 yılı ilk çeyreğinin değerlendirmesini yapmak için basın toplantısı düzenlendi. Beyaz eşya fiyatlarında da artış olacağını vurgulayan Sığın, "Enflasyon hala yüksek. Türk parasının değer kaybı da, kuru da takip ediyoruz" dedi.
25.04.2024 Gündem
Alman Cumhurbaşkanı Beştepe'de Cumhurbaşkanı Erdoğan: Teröre karşı destek bekliyoruz
Alman Cumhurbaşkanı Beştepe'de Cumhurbaşkanı Erdoğan: Teröre karşı destek bekliyoruz Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Almanya Cumhurbaşkanı Frank-Walter Steinmeier'i Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde resmi törenle karşıladı. İki lider görüşme sonrası basın toplantısında açıklamalarda bulundu. Cumhurbaşkanı Erdoğan, 'İsrail ile ticaret ilişkileri' sorusuna "Yoğun ticari ilişkileri artık ayakta tutmuyoruz. O iş bitti. Ticaret Bakanı'mız bunu açıkladı." dedi.
24.04.2024 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan: PKK'ya karşı ortak hareket edeceğiz
Cumhurbaşkanı Erdoğan: PKK'ya karşı ortak hareket edeceğiz Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, on üç yıl aradan sonra resmi ziyaretler kapsamında Irak'a gitti. Resmi törenin ardından Erdoğan, Irak Cumhurbaşkanı Abdüllatif Reşid görüşme gerçekleştirdi ve heyetler arasında anlaşmalar imzalandı. İki lider basın açıklaması yaptı. Erdoğan, konuşmasında terörle mücadele konusundaki iş birliğine dikkat çekerek "PKK'ya karşı ortak hareket edeceğiz" dedi.
22.04.2024 Gündem
Bakan Fidan: Irak ile 20'den fazla anlaşmanın imzalanması için ön mutabakatlar tamamlandı
Bakan Fidan: Irak ile 20'den fazla anlaşmanın imzalanması için ön mutabakatlar tamamlandı Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, "Cumhurbaşkanımızın Irak'ı ziyaretinde 20'den fazla anlaşmanın imzalanması için ön mutabakatlar tamamlandı" dedi.
21.04.2024 Gündem
Bakan Uraloğlu duyurdu! Köprü ve otoyollar 9 gün boyunca ücretsiz
Bakan Uraloğlu duyurdu! Köprü ve otoyollar 9 gün boyunca ücretsiz Ulaştırma Bakanı Abdulkadir Uraloğlu "Bayram için kara, deniz, hava ve demiryollarında tüm önlemlerimizi aldık. Karayolları Genel Müdürlüğü'ne ait köprü ve otoyollar 9 gün boyunca ücretsiz olacak." açıklamasında bulundu.
4.04.2024 Ekonomi
İYİ Parti lideri Meral Akşener'den 31 Mart seçimlerine ilişkin ilk açıklama
İYİ Parti lideri Meral Akşener'den 31 Mart seçimlerine ilişkin ilk açıklama İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, seçim sonuçlarına ilişkin öz eleştiri yapacaklarını belirterek, "Parti tüzüğümüzün bana verdiği yetki gereğince en kısa sürede olağanüstü seçimli kongremizi toplayacağız" dedi.
1.04.2024 Gündem
Trabzonspor Başkanı Ertuğrul Doğan'dan Fenerbahçe açıklaması: Şerefsizce bir saldırıya uğradık
Trabzonspor Başkanı Ertuğrul Doğan'dan Fenerbahçe açıklaması: Şerefsizce bir saldırıya uğradık Trabzonspor, Fenerbahçe maçından sonra yaşanan gelişmelerle ilgili basın toplantısı düzenledi. Bordo-mavili ekibin Başkanı Ertuğrul Doğan, sert açıklamalarda bulundu.
20.03.2024 Fenerbahçe
Başbakan'ın hareketi infial yarattı! Kadın muhabiri kameralar önünde itti, özür dilemeyi reddetti
Başbakan'ın hareketi infial yarattı! Kadın muhabiri kameralar önünde itti, özür dilemeyi reddetti Arnavutluk Başbakanı Edi Rama, kendisine Sazan adasındaki bir yatırım projesi ile ilgili soru soran kadın gazeteciyi kameralar önünde ittikten sonra özür dilemeyi reddetti.
20.03.2024 Gündem
ABD Dışişleri Bakanı Antony Blinken, Filipinler'de protesto edildi: Savaş suçlusu, hoş gelmedin
ABD Dışişleri Bakanı Antony Blinken, Filipinler'de protesto edildi: Savaş suçlusu, hoş gelmedin ABD Dışişleri Bakanı Antony Blinken, ziyaret gerçekleştirdiği Filipinler'in başkenti Manila'da, “Savaş suçlusu, hoş gelmedin” yazılı pankart taşıyan göstericiler tarafından protesto edildi.
19.03.2024 Dünya
Galatasaray'dan Ali Koç'a sert yanıt: Psikolojide yansıtma
Galatasaray'dan Ali Koç'a sert yanıt: Psikolojide yansıtma Galatasaray Kulübü, basın toplantısı düzenleyen Fenerbahçe Başkanı Ali Koç'un açıklamalarına cevap verdi.
13.03.2024 Futbol
Fenerbahçe Başkanı Ali Koç'tan Dursun Özbek ve Erden Timur'a videolu gönderme!
Fenerbahçe Başkanı Ali Koç'tan Dursun Özbek ve Erden Timur'a videolu gönderme! Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, gündeme dair açıklamalarda bulundu. Sarı - lacivertli kulübün başkanı, Dursun Özbek ve Erden Timur'a sert yanıt verdi.
13.03.2024 Fenerbahçe
Dolmabahçe'de kritik zirve! Erdoğan: Barış zirvesi için hazırız
Dolmabahçe'de kritik zirve! Erdoğan: Barış zirvesi için hazırız Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Ukrayna Cumhurbaşkanı Volodimir Zelenski ile görüştü. İki lider görüşmenin ardından ortak basın toplantısı düzenledi. Cumhurbaşkanı Erdoğan, “Barışın tesisi için Mart 2022'de İstanbul'da kurduğumuz müzakere masasının yanından geçebilecek nitelikte diplomatik bir adım atılamadı. Başından beri savaşın müzakereler temelinde sonlandırılması için elimizden gelen katkıyı verdik, veriyoruz. Rusya'nın da dahil olacağı bir barış zirvesine ev sahipliği yapmaya da hazırız" dedi.
8.03.2024 Gündem
Nikki Haley kimdir? Nikki Haley ABD başlıkta seçiminde neden adaylıktan çekildi?
Nikki Haley kimdir? Nikki Haley ABD başlıkta seçiminde neden adaylıktan çekildi? ABD’de Cumhuriyetçi Parti’nin başkan aday adayı Nikki Haley başkanlık yarışından çekildi. "Artık kampanyamı askıya alma zamanı geldi" diyen Haley, "Hiçbir pişmanlığım yok. Artık aday olmayacak olsam da, inandığım şeyler için sesimi çıkarmaktan vazgeçmeyeceğim" ifadelerini kullandı. Peki, Nikki Haley kimdir, nereli, Yahudi mi? Nikki Haley neden adaylıktan çekildi?
7.03.2024 Dünya
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan 'Gazze' açıklaması: 151 gündür asrın barbarlığına şahidiz
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan 'Gazze' açıklaması: 151 gündür asrın barbarlığına şahidiz Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, "Batılı güçlerin de sınırsız desteğiyle Netanyahu ve gözü dönmüş yönetimi, Filistin halkına yönelik apaçık bir soykırım uygulamaktadır. Netanyahu ve cinayet ortakları döktükleri her damla kanın hesabını hukuk ve maşeri vicdan önünde mutlaka verecektir” dedi.
5.03.2024 Gündem
“Gelişen Pazarlar Bölgesi’nin lokomotifi Türkiye oldu”
“Gelişen Pazarlar Bölgesi’nin lokomotifi Türkiye oldu” Ev aletleri üreticisi BSH’nin dört ana yönetim bölgesinden biri olan Gelişen Pazarlar Bölgesi’nin (REM), 2023 yılındaki performansını değerlendirmek üzere basın toplantısı düzenlendi. Toplantıda bu yıl Gelişen Pazarlar Bölgesi’nin lokomotif ülkesinin Türkiye olduğu belirtildi.
29.02.2024 Ekonomi
Arnavutluk'la anlaşmalar imzalandı! Cumhurbaşkanı Erdoğan: Arnavutluk'un FETÖ ile mücadelesini biliyoruz
Arnavutluk'la anlaşmalar imzalandı! Cumhurbaşkanı Erdoğan: Arnavutluk'un FETÖ ile mücadelesini biliyoruz Cumhurbaşkanı Erdoğan, Arnavutluk Başbakanı Rama ile ortak basın toplantısı düzenledi. Erdoğan, "Sayın Başbakanın FETÖ konusundaki hassasiyetine biliyor ve samimiyetine inanıyoruz. Karşılıklı anlayış çerçevesinde örgütle mücadelemizi sürdüreceğiz" dedi.
20.02.2024 Gündem
Son yılların en umut aşılayan filmi ‘Hayatla Barış’ için geri sayım başladı!
Son yılların en umut aşılayan filmi ‘Hayatla Barış’ için geri sayım başladı! Küçük yaşta yaşadığı talihsiz kazadan sonra bir bacağını kaybeden Barış Telli'nin, Ampute Futbol Milli Takımı oyunculuğuna ve ardından da Avrupa şampiyonluğuna uzanan mücadele dolu hayat hikayesinin anlatıldığı 'Hayatla Barış' filminin basın toplantısı yapıldı. Taner Ölmez'in Barış Telli’yi canlandırdığı filmin muhteşem oyuncu kadrosunda yer alan diğer isimler ise Nazan Kesal, Bülent İnal, Gürkan Uygun, Biran Damla Yılmaz, Sinan Tuzcu, Erkan Üçüncü, Arben Akış, Alara Turan, Mekin Sezer, Gurur Çiçekoğlu ve Devrim Kabacaoğlu. 'Hayatla Barış', 23 Şubat'ta vizyona girecek.
16.02.2024 Magazin
Mısır ile yeni dönem! Erdoğan: Ticaret hacmini 15 milyar dolara çıkarmak için mutabık kaldık
Mısır ile yeni dönem! Erdoğan: Ticaret hacmini 15 milyar dolara çıkarmak için mutabık kaldık Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, resmi ziyarette bulunmak üzere Birleşik Arap Emirliklerinden (BAE) özel uçak ile Mısır'a gitti. Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın 12 yıl sonra gerçekleştirdiği ziyarette, Mısır Cumhurbaşkanı Sisi tarafından resmi törenle karşılandı. Erdoğan, Sisi ile görüşme gerçekleştirdi. Görüşme sonrası iki lider basın toplantısı düzenledi. Cumhurbaşkanı Erdoğan, konuşmasında "Ticaret hacmimizi 15 milyar dolara çıkartacağız" dedi. Sisi ise açıklamasında Türkiye'yi ziyaret edeceğini belirtti.
14.02.2024 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan 12 yıl sonra Mısır'da
Cumhurbaşkanı Erdoğan 12 yıl sonra Mısır'da Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 12 yıl aradan sonra ziyaret ettiği Mısır’ın başkenti Kahire’de Mısırlı mevkidaşı Abdulfettah es-Sisi tarafından İttihadiye Sarayı'nda resmi törenle karşılandı.
14.02.2024 Gündem
İlk Türk astronot Alper Gezeravcı Türkiye'ye döndü! 'Her türlü göreve hazırım'
İlk Türk astronot Alper Gezeravcı Türkiye'ye döndü! 'Her türlü göreve hazırım' Türkiye'nin ilk astronotu Alper Gezeravcı, Amerika Birleşik Devletleri’nden (ABD) Türkiye'ye döndü. Gezeravcı, "Yaptığımızın bir uzay seyahati olmadığını çok rahatlıkla ifade edebilirim. Bunu bu işin otoriteleri tarafından ifade edilen değerlendirmelere istinaden söylüyorum" dedi.
12.02.2024 Gündem
Stoltenberg, Ukrayna konusunda Türkiye'yi örnek gösterdi
Stoltenberg, Ukrayna konusunda Türkiye'yi örnek gösterdi NATO Genel Sekreteri Jens Stoltenberg, NATO müttefiklerinin Ukrayna’ya yönelik silah ve mühimmat yardımları konusundaki açıklamasında Türkiye’yi örnek gösterdi.
7.02.2024 Dünya
Suzan Şahin kimdir? CHP Hatay Belediye Başkan adayı Suzan Şahin mi olacak, teklif gitti mi, Lütfü Savaş aday mı?
Suzan Şahin kimdir? CHP Hatay Belediye Başkan adayı Suzan Şahin mi olacak, teklif gitti mi, Lütfü Savaş aday mı? Suzan Şahin kimdir, aday mı? CHP Hatay Eski Milletvekili Suzan Şahin’in deprem sonrası Meclis kürsünde yaptığı konuşma sonrası CHP’nin Hatay için Suzan Şahin’e teklif gönderdiği iddia edildi. Söz konusu iddiaların ardından Suzan Şahin kimdir? CHP Hatay Belediye Başkan adayı Suzan Şahin mi olacak, teklif gitti mi, Lütfü Savaş aday mı? Sorularına yanıt aranmaya başlandı.
7.02.2024 Gündem
MHP'den 3 ana tema ve 9 ilkeli yerel seçim beyannamesi
MHP'den 3 ana tema ve 9 ilkeli yerel seçim beyannamesi MHP Genel Başkan Yardımcısı Sadir Durmaz, partisinin 31 Mart yerel seçimlerine ilişkin 3 ana tema ve 9 ilkeden oluşan seçim beyannamesini açıkladı.
5.02.2024 Gündem
Bakan Fidan: Montrö Sözleşmesi'ni harfiyen uygulamayı sürdüreceğiz
Bakan Fidan: Montrö Sözleşmesi'ni harfiyen uygulamayı sürdüreceğiz Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, Bulgaristan Başbakan Yardımcısı ve Dışişleri Bakanı Mariya Gabriel ile gerçekleştirdiği basın toplantısında “Montrö Sözleşmesi'ni harfiyen uygulamayı sürdüreceğiz. Bu konunun tartışılmasını bırakın akıldan geçirilmesi bile söz konusu olamaz” dedi.
30.01.2024 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Basın Toplantısı ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki basın toplantısı haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.