Başbakanlık Tezkeresi

Başbakanlık Tezkeresi

Son dakika Başbakanlık tezkeresi haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Başbakanlık tezkeresi ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Başbakanlık tezkeresi haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Başbakanlık Tezkeresi

haberleri sayfasında son dakika yaşanan başbakanlık tezkeresi gelişmeleri de dahil olmak üzere 139 başbakanlık tezkeresi haberi bulunmuştur. Tüm başbakanlık tezkeresi haberleri aşağıda listelenmiştir.
Son dakika.. Olağanüstü Hal (OHAL) sona erdi
Son dakika.. Olağanüstü Hal (OHAL) sona erdi FETÖ'nün 15 Temmuz 2016'daki darbe girişiminin ardından, 21 Temmuz 2016'da ilan edilen ve 3 ay aralıklarla 7 kez uzatılan Olağanüstü Hal, bu gece saat 01.00 itibariyle sona erdi.
18.07.2018 Gündem
Olağanüstü Hal 3 ay süreyle uzatıldı!
Olağanüstü Hal 3 ay süreyle uzatıldı! TBMM Genel Kurulu'nda, OHAL'in 3 ay süreyle uzatılmasına ilişkin Başbakanlık tezkeresi kabul edildi
18.04.2018 Gündem
Son dakika... OHAL'in uzatılmasına ilişkin tezkere TBMM'de
Son dakika... OHAL'in uzatılmasına ilişkin tezkere TBMM'de OHAL'in 3 ay daha uzatılmasına ilişkin Başbakanlık Tezkeresi TBMM Başkanlığına sunuldu
17.04.2018 Siyaset
Aden Körfezi tezkeresi kabul edildi! 1 yıl daha uzatıldı
Aden Körfezi tezkeresi kabul edildi! 1 yıl daha uzatıldı Türk Silahlı Kuvvetleri (TSK) deniz unsurlarının, Aden Körfezi, Somali karasuları ve açıkları, Arap Denizi ve mücavir bölgelerde görev süresini bir yıl daha uzatan Başbakanlık Tezkeresi, TBMM Genel Kurulunda kabul edildi
7.02.2018 Gündem
OHAL altıncı kez uzatıldı
OHAL altıncı kez uzatıldı TBMM Genel Kurulu’nda Olağanüstü Hal’in (OHAL) 6’ncı kez 3 ay süreyle uzatılmasına ilişkin Başbakanlık Tezkeresi, kabul edildi
18.01.2018 Gündem
MGK'da gündem Afrin ve OHAL
MGK'da gündem Afrin ve OHAL 2018'in ilk Milli Güvenlik Kurulu bugün Cumhurbaşkanı Erdoğan başkanlığında toplandı. Masadaki en kritik başlık Afrin olacak ve olası harekatın tüm ayrıntıları gözden geçirilecek. MGK'da OHAL'in uzatılmasına ilişkin tavsiye kararı da alınacak.
17.01.2018 Gündem
OHAL üç ay daha uzatıldı!
OHAL üç ay daha uzatıldı! Başbakanlık tezkeresi TBMM Genel Kurulu'nda kabul edildi, OHAL 5. kez uzatıldı.
17.10.2017 Siyaset
OHAL uzatılıyor
OHAL uzatılıyor AK Partili Mustafa Elitaş, OHAL'in uzatılacağını açıkladı. Önce MGK sonra Bakanları Kurulu toplanacak. OHAL'in 3 ay daha uzatılması planlanıyor.
29.09.2021 Gündem
Besime Konca'nın milletvekilliği düşürüldü
Besime Konca'nın milletvekilliği düşürüldü HDP Milletvekili Besime Konca'nın milletvekilliği düşürüldü.
3.10.2017 Siyaset
Irak - Suriye tezkeresi Meclis'ten geçti! İşte tüm detaylar
Irak - Suriye tezkeresi Meclis'ten geçti! İşte tüm detaylar Irak ve Suriye'ye sınır ötesi operasyon konusunda hükümete verilen yetkinin bir yıl daha uzatılmasına ilişkin Başbakanlık tezkeresi TBMM Genel Kurulu’ndan geçti
29.09.2021 Gündem
Referandum gayrimeşru asla kabul edilemez!
Referandum gayrimeşru asla kabul edilemez! MGK, ABD ziyaretini tamamlayarak yurda dönen Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan başkanlığında toplandı.
22.09.2017 Siyaset
Irak ve Suriye tezkeresi Meclis'e sunuldu
Irak ve Suriye tezkeresi Meclis'e sunuldu Irak ve Suriye'ye sınır ötesi operasyon konusunda Hükümete verilen yetkinin uzatılmasına ilişkin Başbakanlık Tezkeresi, TBMM'ye geldi.
22.09.2017 Siyaset
MHP'den olağanüstü Meclis toplantısına destek!
MHP'den olağanüstü Meclis toplantısına destek! MHP Grup Başkanvekili Erkan Akçay, MHP Grubu'nun, 23 Eylül Cumartesi olağanüstü toplanacak olan Genel Kurul'da tam kadro olacağını, Irak ve Suriye Tezkeresi'ne olumlu oy vereceğini bildirdi.
21.09.2017 Siyaset
Meclis olağanüstü toplanıyor!
Meclis olağanüstü toplanıyor! Mustafa Elitaş, TBMM'nin cumartesi günü olağanüstü toplanacağını açıkladı. Toplantı gündeminde Irak tezkeresi ve IKBY'nin 25 Eylül'de gerçekleştireceği referandum olacak.
29.09.2021 Gündem
Başbakanlık Tezkeresi kabul edildi
Başbakanlık Tezkeresi kabul edildi Türk Silahlı Kuvvetlerinin yurt dışına gönderilmesi konusunda Hükümete verilen izin süresinin uzatılmasına ilişkin Başbakanlık Tezkeresi, TBMM Genel Kurulunda kabul edildi.
29.09.2021 Gündem
UNIFIL tezkeresi TBMM'den geçti! TSK, Birleşmiş Milletler deniz gücüne katılacak
UNIFIL tezkeresi TBMM'den geçti! TSK, Birleşmiş Milletler deniz gücüne katılacak Türk Silahlı Kuvvetleri unsurlarının 5 Eylül 2017 tarihinden itibaren 31 Ekim 2018 tarihine kadar UNIFIL Deniz Görev Gücüne iştirak etmesine ilişkin Başbakanlık Tezkeresi, TBMM Genel Kurulunda kabul edildi.
29.09.2021 Gündem
OHAL 3 ay daha uzatıldı
OHAL 3 ay daha uzatıldı MGK dün Olağanüstü Hal’i görüştü. 15 Temmuz 2016’daki darbe girişiminden beş gün sonra ilan edilen OHAL’in 4. kez üç ay süreyle uzatılmasını içeren Başbakanlık tezkeresi Meclis’te kabul edildi
29.09.2021 Gündem
TBMM’de bu hafta OHAL ve İçtüzük mesaisi var
TBMM’de bu hafta OHAL ve İçtüzük mesaisi var TBMM Genel Kurulu, yaklaşık bir aylık aranın ardından yasama çalışmalarına tekrar başlayacak.
16.07.2017 Siyaset
OHAL, Meclis gündemine geliyor!
OHAL, Meclis gündemine geliyor! AK Parti ve MHP'nin, 18 maddelik Meclis İçtüzük değişikliğine ilişkin ortak teklifinin görüşmelerine Anayasa Komisyonunda yarın devam edilecek. TBMM Genel Kurulunda OHAL'in uzatılmasının da aralarında bulunduğu üç Başbakanlık tezkeresi görüşülecek.
29.09.2021 Gündem
Aydoğan'ın vekilliği düşürüldü
Aydoğan'ın vekilliği düşürüldü Halkların Demokratik Partisi Diyarbakır milletvekili Nursel Aydoğan'ın kesinleşmiş hapis cezasından dolayı milletvekilliği düştü.
9.05.2017 Siyaset
OHAL 3 ay uzatıldı
OHAL 3 ay uzatıldı OHAL'in, 19 Nisan Çarşamba günü saat 01.00'den geçerli olmak üzere 3 ay süre ile uzatılmasına ilişkin Başbakanlık Tezkeresi, TBMM Genel Kurulu'nda kabul edildi
29.09.2021 Gündem
OHAL tezkeresi TBMM'de
OHAL tezkeresi TBMM'de OHAL süresinin uzatılmasına ilişkin tezkere TBMM'ye sunuldu
29.09.2021 Gündem
Figen Yüksekdağ'ın milletvekilliği düşürüldü
Figen Yüksekdağ'ın milletvekilliği düşürüldü HDP Eş Genel Başkanı Figen Yüksekdağ'ın milletvekilliği, hakkında kesinleşen yargı kararının Meclis Genel Kurulu'nda okunmasıyla düştü.
21.02.2017 Siyaset
TSK'nın Aden Körfezi'ndeki görev süresi uzatıldı
TSK'nın Aden Körfezi'ndeki görev süresi uzatıldı TSK deniz unsurlarının, Aden Körfezi, Somali karasuları ve açıkları, Arap Denizi ve mücavir bölgelerde görev süresinin bir yıl daha uzatılmasına dair Başbakanlık Tezkeresi, TBMM Genel Kurulunda kabul edildi
29.09.2021 Gündem
OHAL 3 ay daha uzatıldı
OHAL 3 ay daha uzatıldı Başbakanlık tezkeresi Meclis Genel Kurulu'nda kabul edildi. OHAL 19 Ocak Perşembe gününden itibaren 3 ay daha uzatıldı
29.09.2021 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Başbakanlık Tezkeresi ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki başbakanlık tezkeresi haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.