TOKİ Başakşehir Kayabaşı kura çekilişi ne zaman, saat kaçta? TOKİ kura çekilişi canlı yayın linki!
TOKİ Başakşehir Kayabaşı kura çekilişi ne zaman, saat kaçta? TOKİ kura çekilişi canlı yayın linki! İstanbul'un Başakşehir ilçesinde inşa edilen konutların kura çekilişi için gözler Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) çevrildi. Noter huzurunda gerçekleştirilecek çekiliş TOKİ tarafından canlı olarak yayınlanacak. Peki, TOKİ Başakşehir Kayabaşı kura çekilişi ne zaman, saat kaçta? İşte TOKİ kura çekilişi canlı yayın linki!
2.02.2022 Ekonomi
TOKİ İstanbul Başakşehir başvurusu nasıl yapılır? TOKİ İstanbul ev fiyatları ne kadar? TOKİ Kayabaşı Mahallesi kura başvurusu başladı mı?
TOKİ İstanbul Başakşehir başvurusu nasıl yapılır? TOKİ İstanbul ev fiyatları ne kadar? TOKİ Kayabaşı Mahallesi kura başvurusu başladı mı? Toplu Konut İdaresi’nden (TOKİ) ev hayali kuranlara müjde! TOKİ İstanbul başvuruları başlıyor. TOKİ’nin Başakşehir'de yapacağı evler için başvuru süreci başlıyor. Dar ve orta gelirli ailelerin kira öder gibi ev sahibi olması için yapımına başladığı projede ev satışları için başvurular alınacak. Peki, İstanbul TOKİ 2022 başvuru ne zaman? TOKİ İstanbul Başakşehir başvurusu nasıl yapılır? TOKİ İstanbul ev fiyatları ne kadar? TOKİ Kayabaşı Mahallesi ev satışları başladı mı? İşte TOKİ İstanbul Başakşehir başvurusu ile ilgili detaylar…
10.01.2022 Ekonomi
Ev almak isteyen herkese müjde! Taksitler 388 TL, başvurular...
Ev almak isteyen herkese müjde! Taksitler 388 TL, başvurular... Ev sahibi olmak isteyen herkese müjde! Taksitler aylık 388 liradan başlıyor. Milyonları ilgilendiriyor. Uygun taksitlerle ev sahibi olabilirsiniz. Çok sayıda kente yeni konut projeleri geliyor. Konut sahibi olmak isteyen vatandaşlar TOKİ fırsatlarını detaylıca araştırıyor. Başvuru süreci devam eden projelerin yanı sıra ihale aşamasındaki yeni projeler de yer alıyor. İstanbul'da Esenler ve Tuzla'da yeni projeler başlayacak. İşte uygun taksit fırsatlarıyla tüm illerdeki yeni konut projeleri...
9.06.2021 Ekonomi
TOKİ'nin İstanbul kura çekimleri yarın başlıyor
TOKİ'nin İstanbul kura çekimleri yarın başlıyor Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ), İstanbul’da beş projede dar ve orta gelirli vatandaşlar için talep toplanan 6 bin 300 konutun kuralarının yarın başlayacağını duyurdu. İstanbul’da ilk kura, Başakşehir Kayabaşı projesinde yer alan 4 bin 467 konut için yapılacak.
25.06.2019 Ekonomi
Ucuz konut müjdesi!
Ucuz konut müjdesi! TOKİ, 50 bin sosyal konut hamlesinde 6 bin konuta 300 binin üzerinde talep gelen İstanbul’da yeni bir atak yapıyor. TOKİ Başkanı Ömer Bulut, 2020 için İstanbul’a 10 bin sosyal konut müjdesini verdi
15.06.2019 Ekonomi
50 bin yeni sosyal konut kuraları pazartesi başlıyor
50 bin yeni sosyal konut kuraları pazartesi başlıyor Toplu Konut İdaresi Başkanlığınca (TOKİ), Türkiye'nin 67 ilinde 140 projeyle hayata geçirilen 50 bin yeni sosyal konutun kuraları, 6 Mayıs Pazartesi gününden itibaren yapılacak.
3.05.2019 Ekonomi
TOKİ'den ucuz ev! Son gün 19 Nisan...
TOKİ'den ucuz ev! Son gün 19 Nisan... TOKİ 6 bin 300’ü İstanbul’da olmak üzere yurt genelinde 50 bin sosyal konut inşa edecek. Talep toplama sürecinin 6 Mart'ta başladığı projeye başvuru için son gün ise 19 Nisan. Vatandaşlar tarafından yoğun ilgi gösterilen projede kura sonuçları ise mayıs ayında belirlenecek.
18.04.2019 Ekonomi
TOKİ, İstanbul'da 651 lira taksitle ev satacak
TOKİ, İstanbul'da 651 lira taksitle ev satacak TOKİ, İstanbul Silivri'de dar ve orta gelirli vatandaşlar için yatay ve yerel mimari ile mahalle kültürünün ön plana çıkarıldığı 685 sosyal konut inşa edecek.Konutların taksitleri 651 liradan başlıyor.
23.03.2019 Ekonomi
TOKİ'den 50 bin sosyal konut! Talep patladı, duyan bankaya koştu
TOKİ'den 50 bin sosyal konut! Talep patladı, duyan bankaya koştu TOKİ 6 bin 300’ü İstanbul’da olmak üzere yurt genelinde 50 bin sosyal konut inşa edecek. Talep toplama sürecinin 6 Mart'ta başladığı projeye vatandaşlar yoğun ilgi gösterdi. Yaşanan yoğunluk nedeniyle TOKİ'nin internet sitesi kilitlendi. Vatandaşlar proje hakkında bilgi almak ve başvuru yapmak için bankalara akın etti. 2+1 konutlar için 500 TL'lik başvuru ücretini ödeyenler ‘hak sahibi belirleme’ kurasını beklemeye başladı.
14.03.2019 Ekonomi
TOKİ 50 bin konut projesine kimler başvurabilir?
TOKİ 50 bin konut projesine kimler başvurabilir? TOKİ’nin 50 bin konutluk sosyal konut projesini duyurması ile birlikte milyonlarca vatandaş ev hayali kurmaya başladı. Özellikle birikmiş parası bulunmadığı için ev sahibi olamayanlar TOKİ’nin sunduğu fırsatlarla konut alabilecek. Aylık taksitlerin 388 liradan başladığı TOKİ konut projesinin tüm detaylarını sizler için derledik.
7.03.2019 Ekonomi
TOKİ'den yatırımcılara  2014'ün ilk fırsatı
TOKİ'den yatırımcılara 2014'ün ilk fırsatı Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ), aralarında Ankara, İstanbul, İzmir, Kocaeli ve Erzurum gibi büyükşehirlerin de bulunduğu 16 şehirdeki 55 arsayı açık artıma yöntemiyle satacak.
23.02.2014 Futbol
Emlak Konut’tan İstanbul’a 5 Yeni Proje Geliyor!
Emlak Konut’tan İstanbul’a 5 Yeni Proje Geliyor! Emlak Konut T.C. Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığı’na ait İstanbul’da 5 ayrı bölgede bulunan taşınmazları portföyüne kattı
31.07.2012 Arşiv
Emlak Konut GYO'dan Yeni İhaleler Geliyor
Emlak Konut GYO'dan Yeni İhaleler Geliyor Emlak Konut GYO, son dönemde ihaleye çıktığı Ataşehir, Ayazma, Hoşdere ve Zekeriyaköy arazilerine yıl sonuna kadar yenilerini ekleyecek.
14.05.2012 Arşiv

Benzer Haber Etiketleri