Barış Yurtçu

Barış Yurtçu

Son dakika Barış Yurtçu haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Barış Yurtçu ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Barış Yurtçu haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Barış Yurtçu

haberleri sayfasında son dakika yaşanan barış yurtçu gelişmeleri de dahil olmak üzere 33 barış yurtçu haberi bulunmuştur. Tüm barış yurtçu haberleri aşağıda listelenmiştir.
Deniz Baysal: Evliliğe fazla sorumluluk yüklersen aşk ölür!
Deniz Baysal: Evliliğe fazla sorumluluk yüklersen aşk ölür! Oyuncu Deniz Baysal, 2019 yılında dünyaevine girdiği Kolpa grubunun solisti Barış Yurtçu ile mutlu bir evlilik sürdürüyor. 'Zehra' karakterini canlandırdığı ‘Teşkilat’ dizisiyle ekranlarda olan ünlü oyuncu, "Evlilik aşkı öldürür mü?" sorusunu yanıtladı.
10.09.2022 Magazin
Barış Yurtçu konser öncesi açıklama yaptı: Deniz ile işlerden dolayı görüşemiyoruz!
Barış Yurtçu konser öncesi açıklama yaptı: Deniz ile işlerden dolayı görüşemiyoruz! Aydın Buharkent Belediyesi tarafından düzenlenen 16. Kültür-Sanat ve Taze İncir Festivali'nde Bedia Akartürk, Bilal Sonses ve Kolpa grubu konser verdi. Binlerce kişinin katılımıyla gerçekleşen ve iki gün süren festivalde sahneye çıkan Kolpa, hareketli ve duygusal şarkılarıyla katılımcılara müzik ziyafeti sundu. Ünlü müzisyen Barış Yurtçu, konser öncesi açıklamalarda bulundu.
9.08.2022 Magazin
Teşkilat'ın Zehra'sı Deniz Baysal bol bol tatil yapacak!
Teşkilat'ın Zehra'sı Deniz Baysal bol bol tatil yapacak! TRT 1'in sevilen dizisi 'Teşkilat'ın başrol oyuncularından Deniz Baysal, önceki akşam İstanbul gecelerindeydi. Kuruçeşme'de bir mekanda Boğaz'a karşı yemek yiyen Baysal, daha sonra eğlendi.
15.06.2022 Magazin
Oyuncu Deniz Baysal Yurtçu koronavirüse yakalandı
Oyuncu Deniz Baysal Yurtçu koronavirüse yakalandı TRT 1'in sevilen dizisi Teşkilat'ın başrol oyuncularından Deniz Baysal Yurtçu ve Nihat Altınkaya da koronavirüse yakalandı.
19.04.2021 Magazin
Barış Yurtçu'dan Deniz Baysal'a: Nice yıllara sevgilim
Barış Yurtçu'dan Deniz Baysal'a: Nice yıllara sevgilim Kolpa grubunun solisti Barış Yurtçu, oyuncu eşi Deniz Baysal'ın 30'uncu yaş gününü romantik bir mesajla kutladı.
6.04.2021 Magazin
'Evlilik bize yaradı'
'Evlilik bize yaradı' 2019 yılında dünyaevine giren Deniz Baysal ve Barış Yurtçu, aşklarının ilk günkü gibi devam ettiğini söyledi. Güzel bir dönüşüm geçirdiklerini belirten çiftten Baysal, “Şu anki halimizden daha memnunum. Evlilik bize yaradı” dedi
14.02.2021 Magazin
"Güçlü kızım benim"
"Güçlü kızım benim" Deniz Baysal’ın köpeği Bobi sağlığına kavuştu.
11.01.2021 Magazin
Deniz Baysal ile Barış Yurtçu’nun romantik tatili
Deniz Baysal ile Barış Yurtçu’nun romantik tatili Oyuncu Deniz Baysal, geçtiğimiz yıl evlendiği ‘Kolpa’ grubunun solisti Barış Yurtçu ile evliliklerinde 1 yılı geride bırakmaya hazırlanıyor. Çift, evlilik yıldönümü öncesi tatile çıktı, romantik pozlar verdi.
18.07.2020 Magazin
Deniz Baysal yeğeninin doğum gününü kutladı
Deniz Baysal yeğeninin doğum gününü kutladı Oyuncu Deniz Baysal, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla yeğeni Çınar'ın doğum gününü kutladı.
26.05.2020 Magazin
Deniz Baysal'dan ev yapımı pizza
Deniz Baysal'dan ev yapımı pizza Kanal D’nin yeni dizisi 'Hizmetçiler'de rol alan Deniz Baysal ile eşi Barış Yurtcu, iki haftadır evden dışarı çıkmıyor.
29.03.2020 Magazin
Deniz Baysal imaj değiştirdi
Deniz Baysal imaj değiştirdi Oyuncu Deniz Baysal yeni imajını Instagram hesabından "Biraz değişim şart" notuyla paylaştı.
20.11.2019 Magazin
Deniz Baysal'ın evlendikten sonra ilk işi bu oldu
Deniz Baysal'ın evlendikten sonra ilk işi bu oldu Oyuncu Deniz Baysal, Kolpa Grupu'nun solisti Barış Yurtçu ile 2016'da aşk yaşamaya başlamıştı. Kasım 2018'de nişan yüzüklerini takan Deniz Baysal ile Barış Yurtçu önceki akşam Çeşme'de nikah masasına oturdu.
9.09.2019 Magazin
Evlendikten sonra ilk işi bu oldu!
Evlendikten sonra ilk işi bu oldu! 3 yıllık beraberliğin ardından, oyuncu Deniz Baysal ile Kolpa grubunun solisti Barış Yurtçu muhteşem bir törenle dünyaevine girdi.
8.09.2019 Magazin
Karaoke tadında düğün yapacak
Karaoke tadında düğün yapacak Oyuncu Deniz Baysal, önceki akşam Etiler'de bulunan bir AVM'de görüntülendi.
8.06.2019 Magazin
Ünlüler "Geleceğin Güçlü Kadınları"nı yalnız bırakmadı
Ünlüler "Geleceğin Güçlü Kadınları"nı yalnız bırakmadı Kendi alanında başarılı 26 kadın, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü'nde DasDas'ta düzenlenen defilede podyuma çıktı.
9.03.2019 Magazin
"Sadece geziyoruz"
"Sadece geziyoruz" Oyuncu Deniz Baysal ve Kolpa grubu solisti Barış Yurtçu, önceki akşam Nişantaşı’nda görüntülendi.
14.01.2019 Magazin
Ünlü çift ilk adımı attı
Ünlü çift ilk adımı attı Uzun zamandır birlikte olan Deniz Baysal ile Barış Yurtçu nişanlandı.
4.11.2018 Magazin
1 ay sonra nişanımız var
1 ay sonra nişanımız var Kolpa grubunun solisti Barış Yurtçu ile oyuncu Deniz Baysal, önceki gün Zincirlikuyu’da objektiflere takıldı.
7.10.2018 Magazin
Söz dizisinin savcısı Deniz Baysal evleniyor
Söz dizisinin savcısı Deniz Baysal evleniyor Söz dizisinin savcı Derya'sı Deniz Baysal, bir süredir birlikte olduğu Kolpa Grubu'nun solisti Barış Yurtçu'nun evlilik teklifini kabul etti.
21.09.2018 Magazin
Para için oyunculuk yapıyorsan tükenirsin
Para için oyunculuk yapıyorsan tükenirsin Deniz Baysal, içinden paragöz bir kadının asla çıkmayacağını söyleyerek, “Hiçbir şeyi para için yapmam. Oyunculuk da para için yapılamaz. Yapıyorsanız da mutlaka tükenirsiniz” diyor.
15.09.2018 Arşiv
İtalya güzeli
İtalya güzeli Sevgilisi Barış Yurtçu ile geçtiğimiz günlerde Mavi Tur’a çıkan Deniz Baysal, rotayı İtalya’ya çevirdi.
18.06.2018 Magazin
Yerli dizi yersiz uzun
Yerli dizi yersiz uzun ‘Fazilet Hanım ve Kızları’ adlı dizide rol alan Deniz Baysal önceki akşam Kolpa grubunun solisti sevgilisi Barış Yurtçu’yla Arnavutköy Balıkçısı’ndaydı.
15.03.2018 Magazin
Sanatçı ve futbolcular sınır hattına gitti
Sanatçı ve futbolcular sınır hattına gitti Sanatçı ve sporculardan oluşan bir grup, Zeytin Dalı Harekatı'nda görevli Mehmetçik'e moral vermek amacıyla Kilis sınırına gitti.
1.03.2018 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Barış Yurtçu ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki barış yurtçu haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.