Banvit

Banvit

Son dakika banvit haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan banvit ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını banvit haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Banvit

haberleri sayfasında son dakika yaşanan banvit gelişmeleri de dahil olmak üzere 1.006 banvit haberi bulunmuştur. Tüm banvit haberleri aşağıda listelenmiştir.
Basketbol Türkiye Kupası: Anadolu Efes Fenerbahçe Beko maçı hangi kanalda, saat kaçta?
Basketbol Türkiye Kupası: Anadolu Efes Fenerbahçe Beko maçı hangi kanalda, saat kaçta? Basketbolda Türkiye Kupası finali bugün oynanıyor. Anadolu Efes Fenerbahçe Beko finalde karşı karşıya geliyor. İki takımın taraftarları maçın kanalı ve saatini öğrenmek için araştırmalara başladı. Peki Anadolu Efes Fenerbahçe Beko maçı hangi kanalda, saat kaçta?
18.02.2024 Basketbol
Bülbüloğlu halka arz! Bülbüloğlu Vinç halka arz ne zaman, talep toplama hangi tarihte başlayacak, Bülbüloğlu halka arz eşit mi oransal mı, kaç lot verecek?
Bülbüloğlu halka arz! Bülbüloğlu Vinç halka arz ne zaman, talep toplama hangi tarihte başlayacak, Bülbüloğlu halka arz eşit mi oransal mı, kaç lot verecek? Sermaye Piyasası Kurulu (SPK), Bülbüloğlu Vinç Sanayi ve Ticaret AŞ'nin halka arzını onayladı. Peki, Bülbüloğlu Vinç halka arz ne zaman, talep toplama hangi tarihte başlayacak, Bülbüloğlu halka arz eşit mi oransal mı, kaç lot verecek?
20.01.2023 Ekonomi
13 Aralık BİM kataloğu 2022! BİM aktüel 13 Aralık ürünleri raflarda! Salı indiriminde neler var, bu hafta BİM’de hangi ürünler indirimli?
13 Aralık BİM kataloğu 2022! BİM aktüel 13 Aralık ürünleri raflarda! Salı indiriminde neler var, bu hafta BİM’de hangi ürünler indirimli? BİM aktüel ürünler kataloğu yayınlandı. BİM 13 Aralık 2022 kataloğunda hangi ürünler indirimli? Sorusuna yanıt aranıyor. BİM'de her salı ve cuma günü farklı ürünler indirimli fiyatlarıyla raflardaki yerini aldı. BİM 13 Aralık 2022 kataloğunda gıdadan temizlik malzemelerine, kişisel bakım ürünlerinden makyaj malzemelerine kadar farklı ürünler alıcısını bekliyor. İşte 13 Aralık BİM aktüel ürünler kataloğu...
13.12.2022 Ekonomi
Dimitris Itoudis imzayı attı üç transferi açıkladı
Dimitris Itoudis imzayı attı üç transferi açıkladı Fenerbahçe Beko, yeni başantrenörü Dimitris Itoudis resmi sözleşmeye imza atarken sarı lacivertli camiaya üç de transfer müjdesi verdi.
21.06.2022 TBL
Fenerbahçe Beko'da Dimitris Itoudis dönemi başladı!
Fenerbahçe Beko'da Dimitris Itoudis dönemi başladı! Aleksandar Djordjevic'le yollarını ayıran Fenerbahçe Beko Dimitris Itoudis ile anlaşmaya vardı.
19.06.2022 TBL
Rekabet Kurulu’dan marketlere büyük ceza! Migros ceza aldı mı? İşte zincir markete verilen para cezası!
Rekabet Kurulu’dan marketlere büyük ceza! Migros ceza aldı mı? İşte zincir markete verilen para cezası! Rekabet Kurulu, 6 markete ceza uyguladı! Zincir marketlere, yaklaşık 2,7 milyar lira idari para cezası verilmesi kararlaştırıldı. Pek çok kişi de Migros’un ceza alıp almadığını sorguluyor. Peki, Migros ceza aldı mı? Migros ne kadar ceza aldı? Migros’da ne kadar para cezası kesildi? İşte detaylar…
29.10.2021 Gündem
Zincir marketlere soruşturma açıldı
Zincir marketlere soruşturma açıldı Rekabet Kurulu, içlerinde zincir marketlerin de bulunduğu 29 teşebbüs hakkında 4054 sayılı 'Rekabetin Korunması Hakkında Kanunu'nu ihlal edip, etmediklerinin belirlenmesi amacıyla soruşturma başlattı.
7.05.2020 Ekonomi
Fenerbahçe Beko, Stimac'a lisans çıkardı
Fenerbahçe Beko, Stimac'a lisans çıkardı Fenerbahçe Beko Basketbol Takımı, Sırbistanlı pivot Vladimir Stimac'a lisans çıkardı.
25.09.2019 Fenerbahçe
TBF Milli Takımlar Direktörü Yıldırım'dan 'Final Four' yorumu
TBF Milli Takımlar Direktörü Yıldırım'dan 'Final Four' yorumu TBF Milli Takımlar Direktörü Haluk Yıldırım, Euroleague Final Four'da iki takımın karşılaşmasını Türk basketbolunun başarısı olarak gördüklerini ifade etti. İki takıma da başarılar dileyen Yıldırım, milli takım olarak hedefin Dünya Kupası olduğunu ve olimpiyatlara katılmak istediklerini dile getirdi.
14.05.2019 THY Euroleague
İşte potada play-off'a kalan takımlar
İşte potada play-off'a kalan takımlar Tahincioğlu Basketbol Süper Ligi'nde play-off'a kalan 8 takım da belli oldu.
4.05.2019 TBL
Fenerbahçe Beko 72 maç sonra evinde kaybetti!
Fenerbahçe Beko 72 maç sonra evinde kaybetti! Tahincioğlu Basketbol Süper Ligi'nin 29. haftasında Banvit, deplasmanda Fenerbahçe Beko'yu 78-70 yendi. Bu sonuçla sarı-lacivertli ekip, ligdeki 4. yenilgisini yaşadı. Normal sezonda 14. galibiyetini alan Banvit ise play-off'a kalmayı garantiledi.
4.05.2019 Fenerbahçe
Basketbolda mali kriter devrimi
Basketbolda mali kriter devrimi TBF CEO’su Ömer Onan, ekonomik sıkıntılar nedeniyle kulüplerin düştükleri durumlara değindi, “Yeni sezondan itibaren mali kriterler hayata geçecek. Artık kulüplerin federasyona verdiği sözler değil, taahhütlerle işler yürüyecek” dedi.
23.04.2019 TBL
Tavukçulara 156 milyon liralık şok
Tavukçulara 156 milyon liralık şok Beyaz et sektörüne Rekabet Kurulu’ndan 156 milyon 703 bin TL’lik ceza geldi. Beyaz Et Sanayicileri ve Damızlıkçıları Birliği Derneği (BESDBİR) ve 9 firmaya kesilen cezanın gerekçesi ise rekabet ihlali oldu. Rekabet Kurulu’na göre söz konusu firmalar fiyat düzeyini birlikte belirlerken, Ege Bölgesi’nde arzın kontrolüne yönelik bilgi paylaşımında bulundu. BESBİR Başkanı Sait Koca ise, karara itiraz edeceklerini söyledi.
16.03.2019 Ekonomi
Beyaz ette 19 firmaya yönelik yürütülen soruşturma tamamlandı
Beyaz ette 19 firmaya yönelik yürütülen soruşturma tamamlandı Piliç eti üretiminde faaliyet gösteren 19 teşebbüs ile Beyaz Et Sanayicileri ve Damızlıkçıları Birliği Derneği hakkında yürütülen soruşturma sonuçlandı.
15.03.2019 Ekonomi
Hidayet Türkoğlu'ndan FIBA hakemlerine eleştiri
Hidayet Türkoğlu'ndan FIBA hakemlerine eleştiri Türkiye Basketbol Federasyonu Başkanı Hidayet Türkoğlu, Banvit'in FIBA Şampiyonlar Ligi son 16 turu rövanşında Almanya temsilcisi Brose Bamberg'e 88-85 yenilerek elendiği karşılaşmanın hakemlerini eleştirdi.
14.03.2019 Basketbol
Banvit evinde kaybetti
Banvit evinde kaybetti Tahincioğlu Basketbol Süper Ligi 17. hafta karşılaşmasında Gaziantep Basketbol deplasmanda Banvit'i 82-74 mağlup etti.
3.02.2019 TBL
Banvit seriye bağladı
Banvit seriye bağladı Tahincioğlu Basketbol Süper Ligi'nin 16. haftasında Banvit, deplasmanda Arel Üniversitesi Büyükçekmece Basketbol'u 100-71 yenerek üst üste 4. kez sahadan galip ayrıldı.
27.01.2019 TBL
Tahincioğlu Basketbol Süper Ligi'nde 16. hafta heyecanı!
Tahincioğlu Basketbol Süper Ligi'nde 16. hafta heyecanı! Tahincioğlu Basketbol Süper Ligi bu hafta oynanacak maçların programı belli oldu.
25.01.2019 TBL
Banvit 8'inci galibiyetini aldı
Banvit 8'inci galibiyetini aldı FIBA Şampiyonlar Ligi A Grubu 12. hafta karşılaşmasında Banvit, sahasında İtalyan temsilcisi Sidigas'ı 96-88 mağlup ederek 8'inci galibiyetini aldı.
22.01.2019 Eurocup
All-Star 2019'un kazananı Asya Karması
All-Star 2019'un kazananı Asya Karması Tahincioğlu All-Star 2019, görsel şölenler eşliğinde Sinan Erdem Spor Salonu'nda düzenlendi.
20.01.2019 TBL
Tahincioğlu All- Star'da kazananlar belli oldu!
Tahincioğlu All- Star'da kazananlar belli oldu! Basketbolun yıldızlarının sahne aldığı Tahincioğlu All-Star 2019 organizasyonu kapsamında düzenlenen LeasePlan Yetenek Yarışması'nda Darüşşafaka Tekfen'den Doğuş Özdemiroğlu birinci olurken, üçlük yarışmasının galibi ise Fenerbahçe Beko'dan Marku Guduric oldu. All-Star maçından önce düzenlenen son yarışma olan smaç yarışmasını da Türk Telekom'dan Kenny Gabriel kazandı.
20.01.2019 TBL
Basketbolda All-Star zamanı!
Basketbolda All-Star zamanı! Basketbolun yıldızlarının sahne alacağı Tahincioğlu All-Star 2019, yarın İstanbul'da yapılacak.
19.01.2019 Basketbol
Banvit deplasmanda zorlanmadı
Banvit deplasmanda zorlanmadı Tahincioğlu Basketbol Süper Ligi'nin 15. haftasında Banvit, deplasmanda Türk Telekom'u 87-66 yendi.
12.01.2019 TBL
All-Star 2019 kadroları açıklandı!
All-Star 2019 kadroları açıklandı! TBF, Tahincioğlu All-Star 2019 organizasyonunda karşılaşacak Avrupa ve Asya karmalarının kadrolarını açıkladı.
11.01.2019 TBL
AEK Sahibi Angelopoulos'tan haksız rekabet açıklaması!
AEK Sahibi Angelopoulos'tan haksız rekabet açıklaması! Yunanistan Basketbol Süper Ligi ekiplerinden AEK’nin sahibi Makis Angelopoulos, Avrupa basketbolu ve Euroleague’deki haksız rekabet uygulamaları hakkındaki görüşlerini dile getirerek, haksız rekabetin ulusal ligler için de tehlike oluşturduğunu ve Euroleague’de bir sene oynayan takımların iflasın eşiğine geldiğini söyledi. Angelopoulos, daha önce Türkiye’de Banvit forması ile Basketbol Şampiyonlar Ligi’nde (BCL) Dörtlü Final oynayan yeni transferleri Jordan Theodore’u AEK’nin teklifini kabul etmesi için ikna etmenin kendileri için zor olduğunu da belirtti.
11.01.2019 THY Euroleague

Benzer Haber Etiketleri

Banvit ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki banvit haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.