Banksy

Banksy

Son dakika Banksy haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Banksy ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Banksy haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Banksy

haberleri sayfasında son dakika yaşanan banksy gelişmeleri de dahil olmak üzere 31 banksy haberi bulunmuştur. Tüm banksy haberleri aşağıda listelenmiştir.
Banksy'nin parçalanan eseri 18,5 milyon  sterline satıldı
Banksy'nin parçalanan eseri 18,5 milyon sterline satıldıİngiliz sokak sanatçısı Banksy'nin 2018'de satıldıktan sonra parçalanan "Kırmızı Balonlu Kız" adlı eseri, 18,5 milyon sterline alıcı buldu.
14.10.2021Dünya
Banksy'nin Brexit duvar resmi bir gecede ortadan kayboldu
Banksy'nin Brexit duvar resmi bir gecede ortadan kaybolduİngiliz sanatçı Banksy'nin, Dover'daki bir binanın duvarına çizdiği "Brexit" resmi ortadan kayboldu. Duvar resminin üzerinin boyanmış ya da satılmak için sökülmüş olabileceği belirtiliyor.
26.08.2019Dünya
Banksy'nin Kırmızı Balonlu Kız eseri her şeye rağmen satıldı!
Banksy'nin Kırmızı Balonlu Kız eseri her şeye rağmen satıldı!İngiliz sanatçı Banksy'nin dünyaca ünlü 'Kırmızı Balonlu Kız' adlı eserini 1 milyon sterline satın alan koleksiyonerin, kendini öğüten eseri yine de satın alacağı açıklandı.
12.10.2018Dünya
Banksy gizemi çözülüyor
Banksy gizemi çözülüyorKim olduğu bir türlü çözülemeyen ‘Anarşist ruhlu’ grafiti sanatçısı Banksy’nin Massive Attack üyesi Robert Del Naja olduğu iddia ediliyor
23.06.2017Magazin
Banksy deşifre mi oldu?
Banksy deşifre mi oldu?İlk kez İngiltere’de eserleri görülen Banksy, daha sonra dünyanın birçok yerinde yaptığı çalışmalarla ünlendi.
3.04.2017Magazin
Yoksa Banksy mi?
Yoksa Banksy mi?Gizemli sokak sanatçısı Banksy’nin gerçek kimliği yıllardır tartışma konusu olmayı sürdürüyor...
2.09.2016Magazin
Eserlerini kendi eliyle sildi
Eserlerini kendi eliyle sildiİtalya’nın en ünlü sokak sanatçılarından “Blu”, Bologna kentindeki duvar resimlerinin bir müzede sergilenmesini önlemek için eserlerini yok etti...
14.03.2016Dünya
20 yıllık eserlerini sildi
20 yıllık eserlerini sildiİtalya’nın en ünlü sokak sanatçılarından Blu, 20 yıldır Bologna’da yaptığı duvar resimlerinin ücretli bir şekilde müzede sergileneceğini öğrenince eserlerini yok etti
14.03.2016Magazin
Banksy’den biber gazı eleştirisi
Banksy’den biber gazı eleştirisiİngiliz grafiti sanatçısı Banksy, Fransa polisinin Calais’deki göçmenlere biber gazıyla müdahale etmesini yeni eseriyle protesto etti.
25.01.2016Dünya
Graffiti filozofu İstanbul'da
Graffiti filozofu İstanbul'daDünyaca ünlü sokak sanatçısı Banksy'nin eserlerini bir araya getiren 'The Art of Banksy' sergisi, dünyada ilk kez İstanbul'da Global Karaköy'de açıldı.
15.01.2016Arşiv
Banksy’nin kaleminden ‘Göçmen Jobs’
Banksy’nin kaleminden ‘Göçmen Jobs’Dünyaca ünlü İngiliz sokak sanatçısı Banksy, Fransa’nın Calais kentindeki bir mülteci kampında Apple’ın kurucusu Steve Jobs’u çizdi...
12.12.2015Dünya
Contemporary İstanbul ile şehirde doyasıya sanat
Contemporary İstanbul ile şehirde doyasıya sanat10’UNCU yaşını kutlayan ‘Contemporary İstanbul’un bu yıl özel konuğu İran Çağdaş Sanatı...
12.11.2015Arşiv
Contemporary İstanbul şehrin bir ürünü
Contemporary İstanbul şehrin bir ürünüİstanbul artık köklü bir sanat fuarına sahip; Contemporary İstanbul 10’uncu yaşına giriyor. Bir bakıma yenilikçi yaklaşımı ile 10 yılda sanata dair birçok bakış açısına sahip olmamızı sağladılar. Fuarın bu yılki sürprizlerini Yönetim Kurulu Başkanı Ali Güreli ile konuştuk.
7.11.2015Magazin
Pop-art BONOMO
Pop-art BONOMOPop müzik şarkıcısı Can Bonomo pop-artçı oldu. Resme merak saran Bonomo, geçmişle günceli buluşturan çizimlerinin yer aldığı ilk kişisel resim sergisi ‘Anachronismus’u, The Marmara Pera Oteli’nde açtı
29.10.2015Arşiv
Gizli kahramandan mültecilere hediye!
Gizli kahramandan mültecilere hediye!Kimliği hâlâ tespit edilemeyen anarşist sokak sanatçısı Bansky’nin yaptığı distopik eğlence parkı 5 bin mülteciye ev olacak.
30.09.2015Magazin
İstanbul’da sanat patlaması
İstanbul’da sanat patlamasıSanatın İstanbul’daki yükselişi bu ay en yüksek seviyede...
4.09.2015Magazin
Banksy’den Gazze’ye ziyaret
Banksy’den Gazze’ye ziyaretDünyaca ünlü graffiti sanatçısı Banksy, yeniden Gazze’ye gitti...
1.03.2015Magazin
Duvarlar ondan sorulur: Banksy
Duvarlar ondan sorulur: BanksyNe kimliği belli, ne de nasıl bu kadar gizli resim yaptığı...
28.02.2015Arşiv
Banksy Gazze'de
Banksy Gazze'deDünyanın en gizemli sanatçılarından biri olan İngiliz sokak sanatçısı Banksy, gizlice Gazze kentine gitti ve duvarları kendine özgü sokak sanatıyla süsledi. Banksy'nin Gazze'deki yıkık duvarlarda bıraktığı izlerde, ülkede yıllardır yaşanan dram ve İsrail baskısı gözleniyor.
26.02.2015Dünya
Banksy'den Gazze belgeseli
Banksy'den Gazze belgeseliYaklaşık 2 dakika süren kısa filmde Banksy’nin gizli tünelleri kullanarak Gazze’ye girdiği görülüyor. Tünelden çıktığında ise önünde yıkık duvarları, mutsuz insanlarıyla koca bir şehir yükseliyor.
26.02.2015Dünya
ArtInternational’a geri sayım başladı
ArtInternational’a geri sayım başladıMerakla beklenen ArtInternational, 26-28 Eylül tarihlerinde Haliç Kongre Merkezi’nde. Amerika’dan Çin’e, Suudi Arabistan’dan Finlandiya’ya, 24 ülkeden 80 galerinin katılacağı fuar, bir kez daha çağdaş sanat tutkunlarının odağı olacak
16.09.2014Magazin
Artinternational başlıyor
Artinternational başlıyorYılın merakla beklenen sanat olayı ArtInternational, 26-28 Eylül tarihlerinde Haliç Kongre Merkezi’nde düzenlenecek...
12.09.2014Arşiv
Eğlence kulübüne Banksy resmi
Eğlence kulübüne Banksy resmi"Gerilla sanatçı" Banksy'nin Bristol'da ortaya çıkan son duvar resmi, keşfedildikten bir kaç saat sonra kaldırıldı...
17.04.2014Kültür Sanat
O resmi kaldırıp bir de not bıraktılar!
O resmi kaldırıp bir de not bıraktılar!"Gerilla sanatçı" Banksy'nin Bristol'da ortaya çıkan son duvar resmi, keşfedildikten bir kaç saat sonra kaldırıldı.Birbirine sarılmışken cep telefonlarına bakan genç çifti resmeden eser Pazartesi günü Banksy'nin internet sitesine konmuş ve bu sabah Bristol'deki Clement sokağında bulunmuştu.
16.04.2014Dünya
Banksy'nin eserine çalma girişimi!
Banksy'nin eserine çalma girişimi!ABD'nin New Orleans şehrindeki bir binanın duvarında bulunan eser...
27.02.2014Dünya

Benzer Haber Etiketleri

Banksy ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki banksy haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.