Banka hesaplarına paralar yatırılıyor! Ve belli oldu...
Banka hesaplarına paralar yatırılıyor! Ve belli oldu... Paralar banka hesaplarına yatırılıyor. Belli oldu, ödemeler başlıyor. Yüz binlerce kişi bekliyordu. Bakan güzel haberi duyurdu. Haftaya cuma hesaplara aktarılacak. Ödemeler TC kimlik numaralarına göre yapılacak. Bakan Pakdemirli, 2 milyar 550 milyon liralık bitkisel üretim desteği ödemesi yapılacağını bildirdi. Böylece bitkisel üretim desteklerinin yüzde 80'den fazlası çiftçilere yılın ilk 6 ayında ödenmiş olacak.
11.06.2021 Ekonomi
Paralar hesaplara yatırılıyor! Ve belli oldu, yarın başlıyor...
Paralar hesaplara yatırılıyor! Ve belli oldu, yarın başlıyor... Paralar banka hesaplarına yatırılıyor. Ödemeler yarın başlıyor. En az 1420 lira ödeme yapılacak. Yüz binlerce kişi bekliyordu. Bakanlık duyurdu. Banka IBAN bilgileri bulunmayan vatandaşlara PTT üzerinden ödeme yapılacak. Mayıs ayına ilişkin işsizlik ve kısa çalışma ödeneği ücretleri yarın hesaplara aktarılacak. Öte yandan ücretsiz izne gönderilen kişilere yapılan 1500 liralık nakdi destek ödemesi de 8 Haziran Salı günü gerçekleştirilecek.
3.06.2021 Ekonomi
Paralar hesaplara yatıyor, 1500 lira! Ve belli oldu
Paralar hesaplara yatıyor, 1500 lira! Ve belli oldu Yüz binlerce kişinin beklediği açıklama geldi. Banka hesaplarına 1500 lira yatırılıyor. Nisan ayına ilişkin ödemeler başlıyor. Pazartesi günü paralar hesaplarda olacak. Nakdi ücret desteği ile ilgili bakandan duyuru geldi. Ödemeler banka üzerinden hesaba yatırılacak. IBAN bilgisi eksik veya hatalı olan vatandaşların ödemeleri ise PTT üzerinden gerçekleştirilecek.
8.05.2021 Ekonomi
Toplu ödeme yapılıyor! E-devlet'ten hemen kontrol edin, paranız...
Toplu ödeme yapılıyor! E-devlet'ten hemen kontrol edin, paranız... Bankalarda paranız kalmış olabilir. Hemen kontrol edin. Toplu ödeme yapılıyor. Türkiye'de yaşayan herkesi kapsıyor. Çoğu vatandaşın haberi yok, bu yüzden de paralar alınmıyor. Paralarını almayan kişi sayısı her geçen gün artıyor. 5 yıl içinde hak talep ediliyor. Sonrasında ise zaman aşımına uğruyor ve tutar devrediliyor. Hayat sigortası yaptırıldıktan sonra o kişinin mirasçıları bankalardan veya poliçe kesen kurumlardan ölüm, yaralanma ve ağır hastalık halleri durumunda toplu ödeme alabilir. E-devlet üzerinden sorgulama yapabilirsiniz. Konuyla ilgili tüm detaylar...
19.02.2021 Ekonomi