Kredi çekecekler dikkat! Ve belli oldu, faizsiz olarak...
Kredi çekecekler dikkat! Ve belli oldu, faizsiz olarak... Kredi çekmeyi planlayan herkesi çok yakından ilgilendiriyor. Yazılı olarak talep edilmesi gerekiyor. Faiz ödenmiyor. Bankalar kredi çekecekler için önemli bir kolaylık sağlanıyor. Ancak pek çok kişi haberdar olmadığı için başvuruda bulunmuyor.
22.08.2021 Ekonomi
Kredi hamlesi! Bankalar resmen duyurdu, 3 ay ödeme yok, faiz...
Kredi hamlesi! Bankalar resmen duyurdu, 3 ay ödeme yok, faiz... Bankalardan kredi atağı! Tek tek duyurdular. Kredi kullanacaklar için büyük fırsat... 3 ay ödeme yok. Nakit ihtiyaçlar hemen karşılanıyor, ödemeler ise 3 ay sonra başlıyor. Bankalar adeta yarışta. 3 ay ödemesiz kredi fırsatı avantajlı koşullar ile birlikte müşterilerin kullanımına sunuldu. Yapı Kredi, Akbank, QNB Finansbank, TEB, ING art arda duyurdu. Kredi fırsatının detayları belli oldu. Her banka farklı faiz oranı uyguluyor. İşte kredi kullanmayı düşünenler için 3 ay geri ödemesiz kredi kullanımı sağlayan bankalar ve kredi detayları....
27.04.2021 Ekonomi
QNB Finansbank kararı resmen duyurdu! Bankada hesabı olan...
QNB Finansbank kararı resmen duyurdu! Bankada hesabı olan... QNB Finansbank harekete geçti ve yeni kararını resmen duyurdu. Yüz binlerce kişi için güzel haber. 9 ay boyunca ödeme yok. Dev banka yeni kredi paketini açıkladı. QNB Finansbank'ın yaptığı açıklamada 9 ay geri ödemesiz, 36 aya varan vadelerle aylık 1,49'dan başlayan faiz oranları ile taksitli olarak kredi kullanılabileceği belirtildi. QNB Finansbank'ta hesabı olan KOBİ'ler için İşe Devam Kredisi adıyla yeni bir kredi paketi duyuruldu.
20.03.2021 Ekonomi