Bank Of China

Bank Of China

Son dakika Bank of China haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Bank of China ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Bank of China haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Bank Of China

haberleri sayfasında son dakika yaşanan bank of china gelişmeleri de dahil olmak üzere 74 bank of china haberi bulunmuştur. Tüm bank of china haberleri aşağıda listelenmiştir.
Sürdürülebilirlik hedefleri için Bank of China’dan 30 milyon Euro’luk ‘yeşil kredi’
Sürdürülebilirlik hedefleri için Bank of China’dan 30 milyon Euro’luk ‘yeşil kredi’ Turkcell, 2030 yılına kadar elektrik ihtiyacının yüzde 100'ünü kendi yenilenebilir enerji kaynaklarından karşılama hedefi kapsamında, Bank of China ile 30 milyon Euro tutarında “yeşil kredi” sözleşmesi imzaladı.
14.08.2023 Ekonomi
Ziraat Bankası'ndan kredi hamlesi! İmzalar atıldı
Ziraat Bankası'ndan kredi hamlesi! İmzalar atıldı Ziraat Bankası harekete geçti. Flaş kredi kararı! Yeni alınan karar tüm müşterilere duyuruldu. Dev kredi anlaşması imzalandı. Ziraat Bankası, Çin Exim Bank (The Export Import Bank Of China) ile 400 milyon dolarlık kredi anlaşması imzaladı. Söz konusu kredi ve sürdürülebilir eurobond ihracıyla Ziraat Bankası, Türkiye ekonomisine katma değerli, ihracat odaklı ve sürdürülebilir büyüme stratejik hedefiyle uyumlu finansman sağladı.
1.04.2021 Ekonomi
Dolara karşı dev anlaşma
Dolara karşı dev anlaşma Çin ve Japonya merkez bankaları arasında ikili para takası (SWAP) anlaşmasının imzalandığı açıklandı.
28.10.2018 Ekonomi
Bank Of China Turkey AŞ'ye izin çıktı
Bank Of China Turkey AŞ'ye izin çıktı Bankacılık Düzenleme ve Denetleme Kurumu, Bank Of China Turkey AŞ`ye destek/danışmanlık faaliyeti izni verdi.
19.10.2018 Ekonomi
Panda Tahvilleri bu yıla yetişecek
Panda Tahvilleri bu yıla yetişecek Türkiye, dünyanın 3’üncü büyük tahvil pazarı olan Çin’e girmeye hazırlanıyor. Çin yuanı üzerinden ilk tahvil bu yıl ihraç edilecek.
9.08.2018 Ekonomi
Dolara karşı sürpriz hamle!
Dolara karşı sürpriz hamle! Kur saldırılarına karşı yerli para atağına başlayan Türkiye, Çin ile ticarette yuan dönemine giriyor. Çinli turist için WeChat aplikasyonu devreye alınacak. 3. Nükleer Santral ihalesi yuanla yapılacak
5.08.2018 Ekonomi
Bakanı Albayrak Çin'de enerji sektörünün temsilcileriyle görüştü
Bakanı Albayrak Çin'de enerji sektörünün temsilcileriyle görüştü Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Berat Albayrak, temaslarda bulunmak üzere geldiği Çin’in başkenti Pekin’de enerji sektörünün temsilcileriyle görüşmelerde bulundu.
3.05.2018 Ekonomi
Galatasaray'a Çin ilgisi sürüyor!
Galatasaray'a Çin ilgisi sürüyor! Çin'in önemli bankalarından ICBC'nin (Industrial and Commercial Bank of China) yönetim kurulu üyeleri, Galatasaray'a ziyarette bulundu.
16.04.2018 Galatasaray
Çanakkale Köprüsü’ne kredi için uzun kuyruk
Çanakkale Köprüsü’ne kredi için uzun kuyruk Dünyanın en uzun asma köprüsü olacak 1915 Çanakkale Köprüsü ve Otoyolu Projesi’ne 2.6 milyar euroluk finansman sağlandı. 10 ülkeden 24 banka dev proje için 1.5 kat kredi limiti tahsis etti.
16.03.2018 Ekonomi
Agresifiz, Türkiye’de varlık artırabiliriz
Agresifiz, Türkiye’de varlık artırabiliriz Dünyanın önde gelen finans ve bankacılık devlerinden Bank of China’nın Türkiye iştirakinin Genel Müdürü Ruojie Li, birleşme ve satın almalarla Türkiye varlıklarını artırmak istediklerini açıkladı
20.01.2018 Ekonomi
Körfez'in en büyük bankası Türkiye'ye geliyor
Körfez'in en büyük bankası Türkiye'ye geliyor Emirates NBD Başkan Yardımcısı Hesham Al Qassim, Türkiye'de temsilcilik ofisi açmayı planladıklarını duyurdu.
16.01.2018 Ekonomi
Ya al ya da sıfırdan kur
Ya al ya da sıfırdan kur BDDK Başkanı Mehmet Ali Akben, Türk iş adamlarına seslenerek “Bankacılık sektörüne ilgi göstermelerini istiyoruz. İş adamlarımız banka kursun ya da satın alsın. Çünkü bazen operasyonlara maruz kalıyoruz” dedi
30.12.2017 Ekonomi
BDDK'nın Bank of China kararı Resmi Gazete'de
BDDK'nın Bank of China kararı Resmi Gazete'de Bankacılık Düzenleme ve Denetleme Kurumu'nun (BDDK) Bank of China Turkey AŞ'nin faaliyete geçmesini onayladığı kararı Resmi Gazete`de yayımlandı.
7.12.2017 Ekonomi
Altın fiyatları bugün kaç lira? Çeyrek altın...
Altın fiyatları bugün kaç lira? Çeyrek altın... Altın fiyatları özellikle yatırımcısı tarafından her gün yakından takip ediliyor. Kapalıçarşı'da çeyrek altın bugün kaç liradan alıcı buluyor? İşte sürekli hareket halinde olan altın fiyatlarının bugünkü son durum ve uzman yorumları...
25.07.2017 Ekonomi
Türkiye'de faaliyet izni aldı! Dünyanın yedincisi...
Türkiye'de faaliyet izni aldı! Dünyanın yedincisi... Çin merkezli dünyanın yedinci en büyük bankası Bank of China, 300 milyon dolar karşılığı Türk Lirası sermayeyle Türkiye`de faaliyet izni aldı.
16.01.2017 Ekonomi
Şartlar tamam! Dev banka Türkiye'de
Şartlar tamam! Dev banka Türkiye'de Bankacılık Düzenleme ve Denetleme Kurumu (BDDK), Bank of China Turkey AŞ'nin gerekli sermaye şartı olan 300 milyon dolar karşılığı Türk Lirası ödenmiş sermayeyi Türkiye'ye getirdiğini ve faaliyet izni için kısa süre içerisinde başvuru yapmasının beklendiğini duyurdu.
13.01.2017 Ekonomi
3 yeni banka sırada
3 yeni banka sırada BDDK Başkanı Akben, ABD, Dubai ve Bahreyn’den ülkemizde bankacılığa ilgi duyan 3 finans kuruluşu olduğunu belirterek, “Bunların 2017 yılında Türkiye’de olacağını düşünüyoruz” dedi
26.12.2016 Ekonomi
3 yabancı banka Türkiye için kapıda
3 yabancı banka Türkiye için kapıda Bankacılık Düzenleme ve Denetleme Kurumu (BDDK) Başkanı Mehmet Ali Akben, şu anda Türkiye'de bankacılık yapmaya ilgi duyan 3 banka olduğunu belirterek, "Bunların 2017'de Türkiye'de olacağını düşünüyoruz." dedi.
26.12.2016 Ekonomi
Bank of ChIna 2 ay içinde düğmeye basıyor
Bank of ChIna 2 ay içinde düğmeye basıyor Dünyanın 7’nci büyük bankası Bank of China’nın Türkiye operasyonlarına yılbaşına kadar başlayacağını belirten BDDK Başkanı Akben, “Pazara girmek isteyen yeni bankalar var” dedi
7.11.2016 Ekonomi
Iştahınız açılacak
Iştahınız açılacak 2017’nin hamle yılı olacağını açıklayan Başbakan Yıldırım, “Önünüzdeki tüm engelleri ortadan kaldıracağız. İştahınızı artıracak desteklerimiz var. Türkiye’ye güvenin” dedi.
27.10.2016 Ekonomi
666 milyar $’lık CEO’lar geliyor
666 milyar $’lık CEO’lar geliyor Başbakan Yardımcısı Nurettin Canikli, 9...
20.10.2016 Ekonomi
Borsada eriyorlar!
Borsada eriyorlar! Dünyanın en büyük bankalarının piyasa değerleri, geçen yıl kırılan rekorların ardından gelen milyar dolarlık kayıplarla adeta eridi.
13.08.2016 Ekonomi
O dev de geldi
O dev de geldi Dünyanın 7’nci büyük bankası Bank of China’nın Türkiye’de mevduat bankası kurma talebi kabul edildi. ICBC’den sonraki 2’nci Çin bankası 9 ay içinde faaliyete geçecek
3.05.2016 Ekonomi
Kredi faizleri düşecek
Kredi faizleri düşecek BDDK Başkanı Akben, faiz oranlarının Ekim’den sonra en düşük seviyeyi test ettiğini belirterek, “Tüketici, konut ve taşıt kredilerinde iniş bekliyoruz” dedi.
13.04.2016 Ekonomi
Bank of China, Türkiye için başvuru sürecini tamamladı
Bank of China, Türkiye için başvuru sürecini tamamladı Bankacılık Düzenleme ve Denetleme Kurumu (BDDK) Başkanı Mehmet Ali Akben, dünyanın en büyük bankalarından Bank of China'nın başvuru sürecini tamamlayarak evraklarını teslim ettiğini söyledi...
8.04.2016 Ekonomi

Benzer Haber Etiketleri

Bank Of China ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki bank of china haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.