Yoğurt ile bamya ikilisi şifayı kat kat artıyor! Ne kireç kalıyor ne de stres
Yoğurt ile bamya ikilisi şifayı kat kat artıyor! Ne kireç kalıyor ne de stres Bamya deyince burunlar kıvrılır. Tadı nedeniyle birçok kişi tüketmekten haz duymaz. Ancak bamyanın tohumları yoğurtla birlikte yenilebilir. Etkileri de anında ortaya çıkar. İşte bamya tohumunun yoğurtla birleştiğinde vücuda etkileri...
23.01.2024 Yaşam
Bamya Tohumu Nasıl Kullanılır? Bamya Tohumu Kullanırken Yapılması Gerekenler...
Bamya Tohumu Nasıl Kullanılır? Bamya Tohumu Kullanırken Yapılması Gerekenler... Bamya bitkisinin lif açısından oldukça güçlü ve sağlıklı kısmından elde edilmiş olan bölüm tohumu olarak bilinmektedir. Özellikle birçok farklı vitamini ve mineral yapısı kapsamında zengin ve yararlı olduğunu ifade etmek mümkündür. Koyu kırmızı ya da kahverengi renklere sahip olan bu tohumlar ayrıştırılmak suretiyle kurutulmaktadır.
24.06.2023 Sağlık
Kanser ve diyabetle savaşıyor! Halsizliği anında alan mucize besin
Kanser ve diyabetle savaşıyor! Halsizliği anında alan mucize besin Kanserden diyabete birçok hastalığa karşı şifa, halsizliği anında alıyor. Potasyum, B, C ve K vitamini, kalsiyum, demir ve folik asit bakımından oldukça zengin. Uzun süre tokluk hissi veriyor, mideyi koruyarak, kabızlık sorununu tedavi ediyor. Kataraktı önlemeye bile yardımcı olan bu besin, vücudun kan şekeri oranını düzenliyor. Bronşit hastalığı için tam bir ilaç; eklem ağrıları, dizde sıvı kaybı, menisküs ve kireçlenme gibi sorunlara da iyi geliyor.
7.12.2021 Sağlık

Benzer Haber Etiketleri