Baltalı Saldırı

Baltalı Saldırı

Son dakika baltalı saldırı haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan baltalı saldırı ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını baltalı saldırı haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Baltalı Saldırı

haberleri sayfasında son dakika yaşanan baltalı saldırı gelişmeleri de dahil olmak üzere 29 baltalı saldırı haberi bulunmuştur. Tüm baltalı saldırı haberleri aşağıda listelenmiştir.
Düğünde olay çıktı! Polislere taşlı, sopalı ve baltalı saldırı
Düğünde olay çıktı! Polislere taşlı, sopalı ve baltalı saldırı Tekirdağ'da uyarılara rağmen gece yarısına kadar devam eden sokak düğününü durdurmaya gelen polis ekipleri, düğünde bulunanların taşlı, sopalı ve baltalı saldırısına uğradı. Kendilerine saldıran grubu dağıtmak için cop ve biber gazı kullanan polis ekipleri, şahısları güçlükle kontrol altına aldı.
26.06.2023 Yaşam
Veda öpücüğü eski sevgiliyi çıldırttı! Baltayla dehşet saçtı...
Veda öpücüğü eski sevgiliyi çıldırttı! Baltayla dehşet saçtı... İngiltere'de yaşayan genç kadın, eski sevgilisinin saldırısına uğradı. Reality şovu The Only Way Is Essex'in oyuncularından Kirk Norcross ile flört eden genç kadının veda öpücüğünü gören eski sevgili baltayla dehşet saçtı.
21.11.2022 Dünya
Batman’da şizofren hastası baba dehşeti: Kızına baltayla vurdu
Batman’da şizofren hastası baba dehşeti: Kızına baltayla vurdu Batman’da yüksek sesle müzik dinlediği ileri sürülen genç kız, şizofren hastası babası tarafından uğradığı baltalı saldırı sonucu ağır yaralandı.
27.08.2022 Yaşam
Eşine baltalı dehşeti yaşatan Mahsun Kırmızıgül’ün kardeşine 1 yıl 11 ay hapis
Eşine baltalı dehşeti yaşatan Mahsun Kırmızıgül’ün kardeşine 1 yıl 11 ay hapis Eşine baltalı dehşeti yaşatan Mahsun Kırmızıgül’ün kardeşi Yusuf Bazancir, hakim karşısına çıktığı ilk duruşmada 1 yıl 11 ay hapis cezasına çarptırıldı. Bazancir duruşma çıkışı, "Tatsız bir olay yaşadık, yapacak bir şey yok’’ dedi.
27.05.2022 Magazin
Baltalı saldırıda 5 parmağı kopan İlke: Öldürmek için geldiğini biliyordum
Baltalı saldırıda 5 parmağı kopan İlke: Öldürmek için geldiğini biliyordum Aydın'ın İncirliova ilçesinde boşandığı İsmail Demirci'nin (35) baltalı saldırısında kopan sağ elinin 4 parmağı yerine dikilen, sol elinin serçe parmağını ise kaybeden İlke Kuleli (29), "Beni öldürmek için geldiğini biliyordum. Çünkü daha önce attığı tehdit mesajları vardı. O caninin cezaevinden çıkmasını kesinlikle istemiyorum" dedi.
25.02.2022 Yaşam
Dehşet veren görüntüler! Komşunun kafasına baltayla vurdu
Dehşet veren görüntüler! Komşunun kafasına baltayla vurdu İstanbul Avcılar’da park yeri kavgası yüzünden komşuları olan karı kocayı baltayla yaralayan 3 kişi yakalandı. Kafasından ve bacağından balta ile yaralanan çift ise hastaneye kaldırıldı. Öte yandan baltalı kavganın dehşet veren görüntüleri de ortaya çıktı.
18.10.2020 Yaşam
Bağ evinde kan donduran olay!
Bağ evinde kan donduran olay! Bursa'nın İnegöl ilçesinde bağ evinde baltalı saldırıya uğrayan bir kişi hayatını kaybetti.
10.05.2020 Yaşam
Sultangazi'de temizlik işçisine baltalı saldırı
Sultangazi'de temizlik işçisine baltalı saldırı Sultangazi'de belediye temizlik işçisi, hurdacının baltalı saldırısına uğradı. O anlar ise güvenlik kamerasına saniye saniye yansıdı.
27.06.2019 Yaşam
Bakırköy Adliyesi'nde 'balta' paniği! 'Adaletimle geldim'
Bakırköy Adliyesi'nde 'balta' paniği! 'Adaletimle geldim' İstanbul'daki Bakırköy Adliyesi'ne baltayla girmeye çalışan Serdar Güç gözaltına alındı. "Adaletimle geldim" diye adliyede bağıran Serdar Güç (28) gazetecilerin sorusuna "Top tüfekle gelmekten bin kat iyidir" diye cevap verdi.
28.02.2019 Yaşam
İsviçre'de baltalı saldırı! 8 yaralı...
İsviçre'de baltalı saldırı! 8 yaralı... İsviçre'nin St. Gallen kantonunda Letonya uyruklu bir genç adam baltayla 8 kişiyi yaraladı.
23.10.2017 Dünya
Arnavutköy Devlet Hastanesi'ndeki baltalı saldırganlar yakalandı
Arnavutköy Devlet Hastanesi'ndeki baltalı saldırganlar yakalandı Arnavutköy Devlet Hastanesi'nin acil servisini basarak baltalı saldırı gerçekleştiren zanlılar yakalandı.
16.05.2017 Yaşam
Hastane acilinde baltalı saldırı
Hastane acilinde baltalı saldırı Arnavutköy Devlet Hastanesi'ne gelen bir grup, durumu acil olmadığı halde hastalanan yakınlarına öncelik sağlanmadığını iddia ederek hastane görevlilerine baltayla saldırdı. İki güvenlik görevlisinin yaralandığı baltalı saldırı güvenlik kameralarına saniye saniye yansıdı.
16.05.2017 Yaşam
Hastanede baltalı saldırı kamerada!
Hastanede baltalı saldırı kamerada! Arnavutköy Devlet Hastanesi'ne gelen bir grup, durumu acil olmadığı halde hastalanan yakınlarına öncelik sağlanmadığını iddia ederek hastane görevlilerine baltayla saldırdı. İki güvenlik görevlisinin yaralandığı baltalı saldırı güvenlik kameralarına saniye saniye yansıdı.
16.05.2017 Haber
Almanya'da tren istasyonunda baltalı saldırı
Almanya'da tren istasyonunda baltalı saldırı Almanya'nın Düsseldorf kentindeki ana tren garında, bir kişinin balta ile rastgele yolculara saldırdığı bildirildi.
9.03.2017 Dünya
Trende baltalı saldırı dehşeti
Trende baltalı saldırı dehşeti ALMANYA’DA baltalı bir saldırgan, trende 3’ü ağır olmak üzere 4 kişiyi baltayla yaraladı. Olayın ardından şok yaşayan 17 kişi de ayrıca tedavi altına alındı
17.06.2021 Dünya
Kocaeli'de polislere baltalı saldırı
Kocaeli'de polislere baltalı saldırı Kandıra ilçesinde, hırsızlık olayıyla ilgili araştırma yapmak için mahalleye giden ekiplere sopalı ve baltalı saldırıda bulunuldu, 2 polis memuru yaralandı...
28.01.2016 Yaşam
Hükümet Konağı’na baltalı saldırı
Hükümet Konağı’na baltalı saldırı KOCAELİ’nin Gebze İlçesi’nde, 51 yaşındaki Ahmet Karan tekbir getirerek elindeki baltayla Gebze Hükümet Konağı önünde bulunan Atatürk büstüne saldırdı...
22.04.2015 Yaşam
Baltalı cinayetin detayları kan dondurdu!
Baltalı cinayetin detayları kan dondurdu! - İzmir'in Karşıyaka ilçesinde, baltayla dövülerek öldürülen Fikret Çoramık cinayetiyle ilgili ayrıntılar ortaya çıktı...
24.11.2014 Yaşam
İmam'a baltalı saldırı!
İmam'a baltalı saldırı! Central Jamaat Ahle-Sunnat imamı Nehmat Ali Shah pazartesi gecesi yatsı namazını kıldırmak üzere camiye ilerlerken kimliği belirsiz kişi ya da kişiler tarafından baltalı saldırıya uğradı.
17.06.2014 Dünya
Gerdekte baltalı saldırı
Gerdekte baltalı saldırı ‘Kız değilsin’ diyen nikahsız eşini 36 balta darbesiyle yaralamıştı...
31.12.2008 Yaşam
Atatürk Anıtı'na baltayla saldırdı
Atatürk Anıtı'na baltayla saldırdı Tekirdağ'ın Çorlu ilçesinde Atatürk Anıtı'na saldıran kadın yakalandı.
13.11.2018 Yaşam
Kırmızı bisikletli seri katil!
Kırmızı bisikletli seri katil! Kayseri’de 5 gün önce öldürülen güvenlik görevlisi Sami Yılmaz’ın cinayet şüphelisi, daha önce kardeşinin de aralarında bulunduğu 7 kişiyi öldüren Hamdi Kayapınar çıktı. ‘Avcı’ lakaplı seri katilin cinayetlerde kullandığı kırmızı bisiklet evinde bulundu
8.08.2018 Gündem
"O ölmedi, mezarda maket var"
"O ölmedi, mezarda maket var" Bursa'nın Kestel ilçesinde, geçen yıl, çevrede 'muskacı' olarak tanınan Engin Salumu (64) köye yağmur yağdırmadığı ve kendisine de büyü yaptığı iddiasıyla baltayla öldürdüğü öne sürülen Hayri Akbaba'nın (59) yargılanmasına başlandı. Akli dengesinin yerinde olmadığı belirtilen Akbaba, ilk duruşmada, "Engin Salum ölmedi. Mezarı açın, bakın. Onun yerine mezarda plastik maket var" dedi.
25.04.2018 Yaşam
IŞİD, Rusya'daki ilk saldırısını üstlendi
IŞİD, Rusya'daki ilk saldırısını üstlendi IŞİD, Moskova yakınında Balashikha bölgesindeki Shchyolkovo otobanında 2 saldırganın polise yönelik tabanca ve baltalı saldırısını üstlendi...
17.06.2021 Dünya
‘Bedeli çok ağır olacak’
‘Bedeli çok ağır olacak’ İsrail Başbakanı Benjamin Netanyahu, baltalı ve satırlı sinagog katliamının ardından, saldırının bedelinin çok ağır olacağını söyledi...
18.11.2014 Dünya

Benzer Haber Etiketleri

Baltalı Saldırı ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki baltalı saldırı haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.