En az 2 bin TL para ödemesi yapılacak! Resmen duyuruldu ve belli oldu
En az 2 bin TL para ödemesi yapılacak! Resmen duyuruldu ve belli oldu Son dakika destek açıklaması! En az 2 bin lira olmak üzere 2 bin 900 TL'ye kadar para ödemesi yapılacak. Tarım ve Orman Bakanı Vahit Kirişçi açıkladı. Bartın, Kastamonu ve Sinop’ta sel afetinden zarar gören küçük ölçekli balıkçılara destekleme ödemesi yapılacak. Balıkçı başına, tekne büyüklüğüne göre yapılacak ödemeler için Bakan Kirişçi "2022 yılı içerisinde alacakları 'Geleneksel Kıyı Balıkçılığı' destekleme miktarı kadar ödeme yapılacak" dedi.
12.03.2022 Ekonomi
Karşılıksız para desteği! Ödeme tutarı iki katına çıkarıldı
Karşılıksız para desteği! Ödeme tutarı iki katına çıkarıldı Destek ödemeleri ile ilgili son dakika açıklaması geldi. Hibe desteğinde ödeme miktarı açıklandı. 1000 liradan başlıyor. 1.450 TL'ye kadar çıkıyor. Balıkesir, Bursa, Çanakkale, İstanbul, Kocaeli, Tekirdağ ve Yalova'da ödenecek destek tutarları iki katına çıktı. İç sularda faaliyet gösteren balıkçı gemilerinin tamamı ile denizde faaliyet gösteren boyu 12 metreden küçük balıkçı gemilerine, 2021 ve 2022 yıllarında gemi başına 1000-1450 lira destek sağlanacak.
14.07.2021 Ekonomi
Zam geldi, hesaplara 2 bin lira yatırılacak!
Zam geldi, hesaplara 2 bin lira yatırılacak! Güzel haberi Bakan Pakdemirli duyurdu. Destek ödemelerine zam yapıldı. Banka hesaplarına 2 bin lira yatırılacak. Çok sayıda kişi yararlanıyor. Tarım ve Orman Bakanı Bekir Pakdemirli, küçük ölçekli balıkçılara yapılan destek ödemelerinin 2 bin liraya çıkarıldığını duyurdu.
7.06.2021 Ekonomi
Destek ödemelerinden yararlanmak için başvuru süreci başladı
Destek ödemelerinden yararlanmak için başvuru süreci başladı Geleneksel kıyı balıkçılığı desteklerinden yararlanmak isteyen balıkçı gemisi sahiplerinin, 27 Kasım Cuma günü mesai saati sonuna kadar Tarım ve Orman Bakanlığı il veya ilçe müdürlüklerine başvurmaları gerekiyor.
18.11.2020 Gündem