Bakan Turhan

Bakan Turhan

Son dakika bakan turhan haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan bakan turhan ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını bakan turhan haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Bakan Turhan

haberleri sayfasında son dakika yaşanan bakan turhan gelişmeleri de dahil olmak üzere 342 bakan turhan haberi bulunmuştur. Tüm bakan turhan haberleri aşağıda listelenmiştir.
Türkiye eve kapandı, dolandırıcıların iştahı arttı: Virüslü soygun
Türkiye eve kapandı, dolandırıcıların iştahı arttı: Virüslü soygun Koronavirüs salgınıyla birlikte nüfusun büyük bir bölümü eve kapanırken nakitle ödemeler azaldı. Kartla temassız yöntemlerle ve dijital bankacılık kanalıyla ödemeler arttı.
6.04.2020 Gündem
İnternet bankacılığı kullananlar dikkat! Böyle dolandırıldı
İnternet bankacılığı kullananlar dikkat! Böyle dolandırıldı Dolandırıcılar, 22 yaşındaki gencin cep telefonunu hackledi. Ardından mobil bankacılık uygulamasını kullanarak 3 bin 250 lira tutarındaki maaşını başka hesaba aktardı. Telefonunun bozulduğunu düşünen genç banka hesabının boşaltıldığını telefonu tamirciye götürdüğünde anladı.
5.04.2020 Yaşam
Bakan Turhan’dan sağlık çalışanlarına "ücretsiz ulaşım" müjdesi
Bakan Turhan’dan sağlık çalışanlarına "ücretsiz ulaşım" müjdesi Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Cahit Turhan, yeni tip koronavirüs (Kovid-19) salgınına karşı fedakarca savaş veren sağlık çalışanlarını, İstanbul’da Marmaray, Ankara’da Başkentray ve İzmir'de İzban'dan bugün itibarıyla ücretsiz faydalanacağını bildirdi.
22.03.2020 Ekonomi
Bakan açıkladı! 9 ülkeye uçuşlar durduruluyor
Bakan açıkladı! 9 ülkeye uçuşlar durduruluyor Ulaştırma Bakanı Turhan, Almanya, Fransa, İspanya, Norveç, Danimarka, Belçika, İsveç ve Hollanda ve Avusturya'ya yapılan seferler yarın sabah, saat 08.00'den itibaren 17 Nisan tarihine kadar durdurulacaktır.
13.03.2020 Ekonomi
Marmaray'da yeni dönem yarın başlıyor!
Marmaray'da yeni dönem yarın başlıyor! Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Cahit Turhan, Marmaray'a yoğun yolcu talebini karşılamak amacıyla TCDD Taşımacılık Genel Müdürlüğü tarafından çalışma yapıldığını belirterek, "Zeytinburnu ile Söğütlüçeşme arasında 8 dakika aralıklarla yapılan seferler Maltepe’ye kadar uzatıldı. 2 Mart Pazartesi günü itibarıyla Zeytinburnu ile Maltepe arasındaki sefer aralıklarının düşmesiyle hem aktarmasız giden yolcu sayısı hem de kapasite artmış olacak." dedi.
1.03.2020 Ekonomi
Bakan Turhan duyurdu! 5G bu yıl başlıyor...
Bakan Turhan duyurdu! 5G bu yıl başlıyor... Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Cahit Turhan, "5G'yi bu yıl içinde İstanbul Havalimanı'nda uygulamayı, başlatmayı düşünüyoruz" dedi.
26.02.2020 Bilim ve Teknoloji
4,5G'de ses internet üzerinden verilecek, iletişim güçlenecek
4,5G'de ses internet üzerinden verilecek, iletişim güçlenecek Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Turhan, "4,5G teknolojisinin gelişmesiyle yüksek kalitede ses hizmetlerinin sunulabilmesini mümkün kılan VoLTE teknolojisi ülkemizde de kullanılmaya başlandı." dedi.
17.02.2020 Bilim ve Teknoloji
Bakan Turhan'dan uçak kazası ile ilgili flaş açıklama
Bakan Turhan'dan uçak kazası ile ilgili flaş açıklama Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Cahit Turhan, Sabiha Gökçen Havalimanı'nda yaşanan uçak kazasıyla ilgili, “Uçağı kullanan pilot inisiyatif kullanmıştır, inisiyatif kullandıktan sonra da uçağı kontrol etmekte aciz kalmıştır” dedi.
12.02.2020 Ekonomi
Bakan Turhan'dan flaş açıklama! İstanbul Havalimanı...
Bakan Turhan'dan flaş açıklama! İstanbul Havalimanı... Ulaştırma Bakanı Cahit Turhan, "İstanbul Havalimanı henüz ilk yılında garanti edilen yolcu sayısını geçtiğinden kamuya 22.4 milyon euroluk ek ödeme yapacak." dedi.
4.02.2020 Ekonomi
Mega projeler büyük depremlere dayanıklı
Mega projeler büyük depremlere dayanıklı Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Turhan: "Türkiye'nin deprem kuşağında olması nedeniyle inşa edilen yol, köprü ve tüneller deprem faktörü ön planda tutularak yapılıyor"
30.01.2020 Bilim ve Teknoloji
Bakan duyurdu! Kırıkkalelilere hızlı tren müjdesi
Bakan duyurdu! Kırıkkalelilere hızlı tren müjdesi Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Mehmet Cahit Turhan, Kırıkkale’nin kısa bir süre içerisinde Yüksek Hızlı Tren (YHT) hizmetine kavuşacağının müjdesini verdi.
23.01.2020 Ekonomi
Bakan Cahit Turhan: Bir ilk olacak
Bakan Cahit Turhan: Bir ilk olacak Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Cahit Turhan, "Tüm metrolarda maksimum hız 80 km iken, Türkiye’de ilk kez bu metro sistemi, 120 km/saat hız yapacak şekilde projelendirildi. Tamamlandığında bu proje, Türkiye’nin ilk 'Hızlı Metro' sistemi olacaktır." dedi.
18.01.2020 Ekonomi
Bakan Turhan'dan flaş Kanal İstanbul açıklaması!
Bakan Turhan'dan flaş Kanal İstanbul açıklaması! Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Turhan, "Kanaldan çıkarılacak kazıyı Durusu Gölü ve Karadeniz arasındaki falezlerde dolgu olarak kullanacağız. Oluşan alanı mesire yeri yapacağız" dedi.
13.01.2020 Gündem
Bakan Cahit Turhan'dan Kanal İstanbul açıklaması
Bakan Cahit Turhan'dan Kanal İstanbul açıklaması Ulaştıma Bakanı Cahit Turhan, "Kanal İstanbul Projesi'nde amacımız, ülkemizde deniz trafiğinin güvenli ve emniyetli sağlanması, insanların, değerlerin korunmasıdır." dedi.
13.01.2020 Ekonomi
Bakan Turhan açıkladı!  İmamoğlu iptal etti, Erdoğan talimat verdi
Bakan Turhan açıkladı! İmamoğlu iptal etti, Erdoğan talimat verdi Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Mehmet Cahit Turhan, Haziran ayında İstanbul'da açılacak şehir hastanesine yapılan metro ve karayolu inşaatı ihalelerini İmamoğlu'nun iptal ettiğini ve Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın konuyu duyunca hemen talimat verdiğini açıkladı.
12.01.2020 Gündem
Bakan Turhan müjdeyi verdi!
Bakan Turhan müjdeyi verdi! Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Mehmet Cahit Turhan, "Yapımı devam etmekte olan 393 kilometre uzunluğundaki Ankara-Sivas yüksek hızlı tren hattında Balışeyh-Yerköy-Akdağmadeni kesiminde Mart ayı içerisinde test sürüşlerine başlamayı ve projeyi 2020 yılının ikinci çeyreğinde tamamlamayı hedefliyoruz" dedi.
9.01.2020 Ekonomi
E-Devlet'te 1039 yeni hizmet! İlk sırada o var...
E-Devlet'te 1039 yeni hizmet! İlk sırada o var... Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Cahit Turhan, e-Devlet Kapısı'nda 45 milyon olarak planlanan bu yılki kullanıcı sayısı hedefinin bir yıl öncesinden yakalandığını belirterek, "2023 hedefimizi 53 milyon kullanıcıya 893 farklı kurum hizmetinin sunulması olarak belirledik." dedi.
6.01.2020 Bilim ve Teknoloji
Bakan Turhan'dan Kanal İstanbul açıklaması
Bakan Turhan'dan Kanal İstanbul açıklaması Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Mehmet Cahit Turhan Kanal İstanbul projesinde çevreye en az zarar verecek güzergahın seçildiğini söyledi. Kanal İstanbul sahili çevresinde yapılaşmaya izin vermeyeceklerini belirten Turhan, yapılacak kanalın Montrö anlaşmasını etkilemeyeceğini vurguladı.
3.01.2020 Ekonomi
Rekor 'Türkiye'nin Otomobili' ile taçlanacak
Rekor 'Türkiye'nin Otomobili' ile taçlanacak Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Turhan, "Makineler arası iletişim uygulamaları arasında yer alan 'bağlantılı ve akıllı araç' kavramlarının bilinirliği, Türkiye'nin Otomobili'nin tanıtımıyla arttı." dedi.
2.01.2020 Otomobil
AK Parti toplantısında Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı güldüren diyalog!
AK Parti toplantısında Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı güldüren diyalog! AK Parti’nin önceki gün yapılan il başkanları toplantısında Cumhurbaşkanı Erdoğan ile il başkanları arasındaki esprili diyaloglar damgasını vurdu.
28.12.2019 Siyaset
Bakan Cahit Turhan'dan 5G açıklaması!
Bakan Cahit Turhan'dan 5G açıklaması! Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Turhan, "2020 yılı içinde, başta İstanbul Havaalanı olmak üzere, işletmecilerimize belirli lokasyonlarda verdiğimiz test izinleriyle 5G deneyimi kazanmayı amaçlıyoruz." dedi.
19.12.2019 Bilim ve Teknoloji
Kanal İstanbul için flaş gelişme! Tarih belli oldu
Kanal İstanbul için flaş gelişme! Tarih belli oldu ULAŞTIRMA ve Altyapı Bakanı Mehmet Cahit Turhan, "İstanbul Boğazı'na alternatif sağlayacak, mal ve can güvenliğinin teminatı olacak Kanal İstanbul'un tüm hazırlıkları bitmek üzere, inşallah önümüzdeki yıl kazmayı vuracağız. Ancak ezberciler yine sahnede" dedi.
18.12.2019 Gündem
Bakan Turhan'dan Kanal İstanbul açıklaması
Bakan Turhan'dan Kanal İstanbul açıklaması Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Cahit Turhan "İstanbul Boğazı'na alternatif sağlayacak mal ve can güvenliğinin teminatı olacak Kanal İstanbul’un güzergahını belirledik. Proje ve planlama çalışmalarını tamamlayıp yapımına başlayacağız. Bu konuyla alakalı doğrudan bilgiye sahip olmayan kişilerin eleştirilerini saygıyla karşılıyoruz. Ancak kimsenin şüphesi olmasın, projenin fizibilitesini en ince ayrıntısına kadar yaptık" dedi.
16.12.2019 Gündem
Akdeniz Sahil Yolu akıllanıyor
Akdeniz Sahil Yolu akıllanıyor Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Cahit Turhan,"Akıllı Yol Pilot Uygulaması olarak başlatılan Akdeniz Sahil Yolu'nun 505 kilometrelik kesiminde fiber optik altyapı tamamlandı. Türkiye, merkez ve saha bileşenlerinin de tamamlanmasından sonra akıllı yoluna kavuşacak" dedi.
14.12.2019 Ekonomi
Kanal İstanbul projesinde imzalar atıldı
Kanal İstanbul projesinde imzalar atıldı Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Cahit Turhan, "Kanal İstanbul, sadece bugünün değil yarının da projesidir. Kanal İstanbul, İstanbul Boğazı’nı kazalardan kurtaracak projedir. 2011'den bu yana yaptığımız bu titiz çalışmaların sonucunda toplamda 52 kurumun olumlu görüşünü aldık" açıklamasında bulundu. Kanal İstanbul Projesi ile ilgili çalışmaların son aşamaya geldiğini belirten Bakan Turhan, güzergahta, mevcut ve planlanan diğer kurumlara ait projelerle ilgili görevlerin belirlenmesi ve yerine getirilmesi için Bakanlıklar ve İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) arasında da iş birliği protokolü imzalandığını sözlerine ekledi.
8.12.2019 Ekonomi

Benzer Haber Etiketleri

Bakan Turhan ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki bakan turhan haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.