Bakan Kaya

Bakan Kaya

Son dakika Bakan Kaya haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Bakan Kaya ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Bakan Kaya haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Bakan Kaya

haberleri sayfasında son dakika yaşanan bakan kaya gelişmeleri de dahil olmak üzere 782 bakan kaya haberi bulunmuştur. Tüm bakan kaya haberleri aşağıda listelenmiştir.
Ömür boyu nafaka sorunu çözülüyor
Ömür boyu nafaka sorunu çözülüyor Aile Bakanı Kaya, boşanmaların ardından bağlanan nafaka konusunda, “Kadınların ve erkeklerin mağdur olmayacağı bir sistem getiriyoruz” dedi
7.07.2018 Gündem
Bakan Kaya’dan yeni nafaka düzenlemesi ile ilgili açıklama
Bakan Kaya’dan yeni nafaka düzenlemesi ile ilgili açıklama Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Fatma Betül Sayan Kaya yeni nafaka düzenlemesinin yolda olduğunun sinyallerini veren açıklamalar yaptı. Bakan Kaya, ‘Kadınların ve erkeklerin mağdur olmayacağı bir sistemi inşallah getiriyoruz’ dedi.
7.07.2018 Siyaset
Bakan Kaya: 2019'da 81 ile açılacak
Bakan Kaya: 2019'da 81 ile açılacak Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Kaya, "2018 yılı içerisinde 40 ilde Sosyal Uyum Birimi açılışını gerçekleştirmeyi hedefliyoruz. 2019 yılı içerisinde de 81 ilde tüm vatandaşların erişebileceği şekilde bu hizmeti yaygınlaştırmayı hedefliyoruz. Bu hizmetin yaygınlaştırılması ve daha etkin hale getirilmesi amacıyla bugün bu iş birliği protokolümüzü imzalayacağız." dedi.
2.07.2018 Siyaset
Aile Bakanı Kaya Seçim Taksi'nin direksiyona geçti
Aile Bakanı Kaya Seçim Taksi'nin direksiyona geçti Seçim Taksi'de bu kez direksiyon başına Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Fatma Betül Sayan Kaya geçti.
13.06.2018 Gündem
Bakan videoyu izledi, anne ve 5 çocuğu koruma altına alındı
Bakan videoyu izledi, anne ve 5 çocuğu koruma altına alındı Afşin ilçesinde yaşayan şizofreni hastası anne ile 5 çocuğu, Aile ve Sosyal politikalar Bakanı Fatma Betül Sayan Kaya'nın talimatıyla koruma altına alındı.
10.06.2018 Yaşam
Rum sanatçının tek hayali Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın elini tutmak
Rum sanatçının tek hayali Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın elini tutmak Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Fatma Betül Sayan Kaya'nın, Balıklı Rum Vakfı ve Gediatri Bölümü'nde ziyaret ettiği Rum sanatçı Yorgo Vaporidis, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı çok sevdiğini belirterek, Cumhurbaşkanı Erdoğan için şarkı söyledi
5.06.2018 Gündem
Bakan Kaya: Sıfır tolerans ilkesiyle hareket ediyoruz
Bakan Kaya: Sıfır tolerans ilkesiyle hareket ediyoruz Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Fatma Betül Sayan Kaya, "Çocukların ihmal ve istismardan korunması noktasında hükümet olarak Sayın Cumhurbaşkanımız'ın liderliğinde sıfır tolerans ilkesiyle hareket ediyoruz. Çocuk istismarında en önemli olan istismarın tamamen önlenmesidir. Bunun için bakanlık olarak sivil toplum kuruluşlarının da desteğiyle koruyucu ve önleyici hizmetlere büyük önem veriyoruz." dedi.
3.06.2018 Gündem
'Türk kadını bu ülkenin geleceğini kimselere vermemiştir'
'Türk kadını bu ülkenin geleceğini kimselere vermemiştir' Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Kaya, "15 Temmuz'da kadınlarımız en ön saflarda istiklaline ve istikbaline sahip çıkmış, şehit düşmüş, gazi olmuş ama ülkenin geleceğini kimselere vermemiştir" dedi.
27.05.2018 Gündem
Revna Demirören: EURO 2024 Türkiye için çok önemli
Revna Demirören: EURO 2024 Türkiye için çok önemli Avrupa Futbol Şampiyonası 2024 finallerinin ev sahipliğini kazanma sürecinde Türkiye'nin tanıtımları devam ediyor. İş, sanat, spor ve cemiyet dünyasının önemli isimleri Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı Yıldırım Demirören'in eşi Revna Demirören'in ev sahipliğinde; Demirören Holding Yönetim Kurulu Üyesi Meltem Demirören Oktay, TFF Yönetim Kurulu üyelerinin eşlerinin yanı sıra Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Fatma Betül Sayan Kaya'nın katılımıyla TFF Riva Hasan Doğan Milli Takımlar Tesisleri'nde 'Birlikte Paylaşalım'(Share Together) sloganıyla buluştular.
5.05.2018 Siyaset
Bakandan mühendislik  okuyan kızlara destek
Bakandan mühendislik okuyan kızlara destek Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Fatma Betül Sayan Kaya, ‘Uluslararası Bilgi ve İletişim Teknolojilerinde Kız Çocukları Günü’ programına katıldı.
26.04.2018 Gündem
Emine Erdoğan: Çocukları güvende olmayan bir toplumun geleceği de yoktur
Emine Erdoğan: Çocukları güvende olmayan bir toplumun geleceği de yoktur CUMHURBAŞKANI Recep Tayyip Erdoğan'ın eşi Emine Erdoğan, çocuklara yönelik ihmal ve istismar sorununu eğitim, sağlık, hukuk gibi çok yönlü bir bakışla ve elbirliğiyle çözülmesi gerektiğini belirterek, "Hukuki yaptırımları artırmalı, toplumu istismara teşvik eden yayınları denetim altına almalı, meseleyi tüm yönleriyle değerlendirmeliyiz. Bakanlarımız burada, medyamız burada, ailelerimiz burada. Ortak bir gayretle çocukların güven içinde yaşayacağı bir dünya inşa etmek, en temel sorumluluğumuzdur. Çocukları güvende olmayan bir toplumun geleceği de yoktur" dedi.
23.03.2018 Gündem
Cinsel taciz mağduru memura mobbing iddiası
Cinsel taciz mağduru memura mobbing iddiası DİYARBAKIR Milli Eğitim Müdürlüğü Özlük Bölümü Şefi olarak görev yapan M.Y. (51) hakkında, şubesinde çalışan kadın görevli C.K.'ya (24) cinsel tacizde bulunduğu iddiasıyla, 3 yıla kadar hapis istemiyle dava açıldı. C.K., şikayetçi olduğu için mobbinge uğradığını, kurum müdürlerinin olayı örtbas etmeye çalıştıklarını, zorla görev yerini değiştirdiklerini ve sanığı koruma altına aldıklarını söyledi.
28.02.2018 Yaşam
'Çocuğa yönelik istismar suçuna İngiliz modeli ceza'
'Çocuğa yönelik istismar suçuna İngiliz modeli ceza' Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Fatma Betül Sayan Kaya, çocuğa yönelik istismar suçlarında faile verilen cezalara ilişkin, "İngiltere'de 12 yaş altına, bazı ülkelerde 9 yaş altına ağır cezaların verildiğini görüyoruz. Türkiye'de biz de benzer bir uygulama için çalışıyoruz şu an." dedi.
25.02.2018 Gündem
Rum bakan açıkladı: Büyük bir doğalgaz yatağı keşfedildi
Rum bakan açıkladı: Büyük bir doğalgaz yatağı keşfedildi Güney Kıbrıs Enerji Bakanı Yorgo Lakkotripis, adanın güneybatı açıklarında yürütülen sondaj çalışmasında büyük bir doğalgaz yatağı keşfedildiğini açıkladı.
8.02.2018 Dünya
Hollanda'dan dikkat çeken Türkiye mesajı: Mutlaka bir gün...
Hollanda'dan dikkat çeken Türkiye mesajı: Mutlaka bir gün... Hollanda Dışişleri Bakanı Halbe Zijlstra, Türkiye'nin istemediği ülkesinin büyükelçisinin resmen geri çekilmesi ile ilgili, "400 yıllık ilişki mutlaka bir gün düzelecektir. Büyükelçimizi geri çektik ama maslahatgüzarı düzeyinde ilişkilerimiz devam ediyor." dedi.
7.02.2018 Dünya
Türkiye'den flaş Hollanda açıklaması
Türkiye'den flaş Hollanda açıklaması Dışişleri Bakanlığı Sözcüsü Hami Aksoy, Hollanda'nın, Ankara'ya dönüşü istenmeyen büyükelçisini resmen geri çekmesine ilişkin, "Gelinen aşamada Hollanda tarafının normalleşme yolunda gerekli somut adımları atma iradesini göstermesi halinde Türkiye, iki ülke arasındaki ilişkileri değerlendirmeye hazırdır." dedi.
5.02.2018 Gündem
Hollanda, Türkiye'nin istemediği büyükelçiyi resmen geri çekti
Hollanda, Türkiye'nin istemediği büyükelçiyi resmen geri çekti Türkiye ile arasındaki krizin çözümü için beklenen adımları atmayan Hollanda, Ankara'ya dönüşü istenmeyen büyükelçisini resmen geri çekti
5.02.2018 Dünya
Bakanlık evlendirilmeye çalışılan iki çocuğu kurtardı
Bakanlık evlendirilmeye çalışılan iki çocuğu kurtardı Konya ve Mardin'de evlendirilmek üzere olduğu tespit edilen iki çocuk, Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı il müdürlükleri ekiplerinin girişimleriyle kurtarıldı.
2.02.2018 Gündem
14 yaşındaki kız çocuğu evlendirilmekten son anda kurtarıldı
14 yaşındaki kız çocuğu evlendirilmekten son anda kurtarıldı Mardin'in Kızıltepe ilçesinde kendisinden 10 yaş büyük biriyle evlendirilmek istenen 14 yaşındaki kız çocuğu, polis ekiplerince düzenlenen operasyonla düğün töreninin ardından götürüldüğü evde kurtarıldı.
29.01.2018 Yaşam
Bakan Kaya: Bizim kimsenin bir karış toprağında gözümüz yok
Bakan Kaya: Bizim kimsenin bir karış toprağında gözümüz yok Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Fatma Betül Sayan Kaya, "Bizim kimsenin bir karış toprağında gözümüz yok. Biz sınırlarımızdaki terör oluşumunu engellemek için oradayız. Yerlerinden yurtlarından edilmiş tüm insanların da bu teröristlerden kurtulması gerekiyor." dedi.
24.01.2018 Siyaset
Aile Bakanı Kaya'dan hamile çocuk skandalına ilişkin açıklama
Aile Bakanı Kaya'dan hamile çocuk skandalına ilişkin açıklama Hastanedeki hamile çocuk skandalına ilişkin Aile Bakanı Fatma Betül Sayan Kaya açıklama yaptı. Bakan Kaya, "Sürecin takipçisi olacağız" dedi.
19.01.2018 Gündem
Adana'da engelli vatandaşı darp edenler tutuklandı
Adana'da engelli vatandaşı darp edenler tutuklandı Adana'da engelli vatandaşı darp edenler Adana Cumhuriyet Başsavcılığı'nın talebi üzerine nöbetçi mahkeme tarafından tutuklanarak cezaevine gönderildi.
15.01.2018 Yaşam
O karar tebliğ edilseydi  Elif ve Miray yaşayacaktı
O karar tebliğ edilseydi Elif ve Miray yaşayacaktı Maltepe’de 2 çocuğunu öldürüp intihar eden baba Ali Yardım hakkında iki kez ‘zorlama hapis’ verildiği öğrenildi. Kararın kendisine tebliğ edilememesi nedeniyle cani babanın tutuklanmadığı ortaya çıktı
6.01.2018 Gündem
Hakim karşısına çıkan gazeteci İsmail Küçükkaya ifade verdi!
Hakim karşısına çıkan gazeteci İsmail Küçükkaya ifade verdi! Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Fatma Betül Sayan Kaya'ya hakaret ettiği iddiasıyla hakim karşısına çıkan gazeteci İsmail Küçükkaya, suçlamaları reddederek, Bu haberi yapmaktaki amacım devletimin FETÖ ile mücadelesini desteklemekti" dedi Hakim haberin kaynağını sorunca Küçükkaya, listeyi güvendiği, daha önce de doğru haberler veren bir kaynağının gösterdiğini, farklı kaynaklarıyla da görüşecek konuyu haberleştirdiğini söyledi.
29.09.2021 Gündem
300 OSB'ye kreş açılıyor
300 OSB'ye kreş açılıyor Bilim Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı ile Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı, Organize Sanayi Bölgeleri’ne (OSB) kreş açılması için harekete geçiyor.
18.12.2017 Ekonomi

Benzer Haber Etiketleri

Bakan Kaya ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki bakan kaya haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.