Bakan İstifa Etti

Bakan İstifa Etti

Son dakika bakan istifa etti haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan bakan istifa etti ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını bakan istifa etti haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Bakan İstifa Etti

haberleri sayfasında son dakika yaşanan bakan istifa etti gelişmeleri de dahil olmak üzere 738 bakan istifa etti haberi bulunmuştur. Tüm bakan istifa etti haberleri aşağıda listelenmiştir.
Yunanistan'da facia! Başbakan Miçotakis acı gerçeği açıkladı
Yunanistan'da facia! Başbakan Miçotakis acı gerçeği açıkladı Yunanistan’ın Larisa kentinde dün ülke tarihindeki en büyük tren kazası meydana geldi. 352 kişinin bulunduğu yolcu treni ile yük treni kafa kafaya çarpıştı. Kazada 43 kişi hayatını kaybederken, Başbakan Miçotakis kazanın nedenini açıkladı.
2.03.2023 Dünya
Peru Devlet Başkanı Castillo meclisi feshetti, OHAL ilan edildi
Peru Devlet Başkanı Castillo meclisi feshetti, OHAL ilan edildi Peru Devlet Başkanı Pedro Castillo'nun Cumhuriyet Meclisi'ni feshetmesinin ardından ülkede olağanüstü hal ilan edilerek sokağa çıkma yasağı getirildi.
7.12.2022 Dünya
6 Ekim tatil mi? İstanbul’un Kurtuluşu bugün okullar, kamu kuruluşları, işyerleri ve özel sektöre resmi tatil mi?
6 Ekim tatil mi? İstanbul’un Kurtuluşu bugün okullar, kamu kuruluşları, işyerleri ve özel sektöre resmi tatil mi? İstanbul'un Kurtuluşu'nun 99. yılı kutlanıyor. 13 Kasım 1918'de fiilen başlayan İstanbul'un işgali 4 yıl 10 ay 23 gün sürerek 6 Ekim 1923 tarihinde sona erdi. İşgalin sona erdiği 6 Ekim ise İstanbul'un kurtuluş olarak takvimlerdeki yerini aldı. Peki, 6 Ekim tatil mi? İstanbul’un Kurtuluşu bugün okullar, kamu kuruluşları, işyerleri ve özel sektöre resmi tatil mi?
6.10.2022 Gündem
6 Ekim ne günü? 6 Ekim bugün İstanbul'un Kurtuluşu mu, İstanbul’un Kurtuluşu hangi gün, ne zaman?
6 Ekim ne günü? 6 Ekim bugün İstanbul'un Kurtuluşu mu, İstanbul’un Kurtuluşu hangi gün, ne zaman? İstanbul’un kurtuluşunun 100. Yılı yaklaşırken “6 Ekim İstanbul'un Kurtuluşu mu, İstanbul’un Kurtuluşu hangi gün, ne zaman?” sorularına da yanıt aranmaya başlandı. İtilaf Devletleri tarafından 13 Kasım 1918'de fiilen işgal edilen İstanbul'un işgalden kurtuluşunun 99. yılı kutlanacak. 6 Ekim’de kamu kurum ve kuruluşları ise normal mesai saatlerinde hizmet vermeye devam edecek, okullar da açık olacak. Peki, 6 Ekim ne günü, İstanbul’un Kurtuluşu hangi gün?
6.10.2022 Gündem
İstanbul'un Kurtuluşu ne zaman, hangi gün ve tarihte, yarın mı? İstanbul'un kurtuluş tarihi ve günü!
İstanbul'un Kurtuluşu ne zaman, hangi gün ve tarihte, yarın mı? İstanbul'un kurtuluş tarihi ve günü! İtilaf Devletleri donanmaları 30 Ekim 1918'de imzalanan Mondros Ateşkes Antlaşması'na dayanarak, 13 Kasım 1918'de İstanbul’u işgal etti. 1923'te ise Şükrü Naili Paşa komutasındaki 3. Kolordu İstanbul'a girdi ve işgal resmen sonlandı. İtilaf Devletleri tarafından fiilen işgal edilen İstanbul'un işgalden kurtuluşunun 100. Yılı için az bir süre kaldı. Peki, İstanbul'un Kurtuluşu ne zaman, hangi gün ve tarihte, yarın mı? İstanbul'un kurtuluş tarihi ve günü!
5.10.2022 Gündem
6 Ekim resmi tatil mi? İstanbul’da okullar, üniversiteler, işyerleri 6 Ekim 2022 İstanbul’un Kurtuluşu tatil mi?
6 Ekim resmi tatil mi? İstanbul’da okullar, üniversiteler, işyerleri 6 Ekim 2022 İstanbul’un Kurtuluşu tatil mi? 6 Ekim tatil mi, İstanbul’un kurtuluşu okullar, üniversiteler, işyerleri tatil mi? 13 Kasım 1918'de İtilaf Devletleri tarafından fiilen işgal edilen İstanbul'un işgalden kurtuluşunun 99'uncu yılında resmi tatil olup olmadığı merak ediliyor. İstanbul'un kurtuluşu tarihi olan 6 Ekim’de kamu kurum ve kuruluşların normal mesai saatlerine devam edip etmeyeceği sorgulanıyor.
4.10.2022 Gündem
Slovakya’da 3 bakan istifa etti: Hükümet meclisteki çoğunluğu kaybetti!
Slovakya’da 3 bakan istifa etti: Hükümet meclisteki çoğunluğu kaybetti! Slovakya’da Dışişleri, Adalet ve Eğitim Bakanları istifası ile Özgürlük ve Dayanışma Partisi (SAS) hükümetten desteğini çekmesinin ardından Başbakan Eduard Heger hükümeti meclisteki çoğunluğu kaybetti.
5.09.2022 Dünya
İstanbul’un düşman işgalinden kurtuluşunun 98. yıldönümü kutlanıyor!
İstanbul’un düşman işgalinden kurtuluşunun 98. yıldönümü kutlanıyor! Bugün İstanbul’un düşman işgalinden kurtuluşunun 98. yıldönümü. Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün “Geldikleri Gibi Giderler ”dediği gün olan 6 Ekim İstanbul’un 98. kurtuluş günü olarak kutlanıyor. Pek çok kişi de İstanbul’un kurtuluşu ile ilgili bilgileri ve mesajları araştırıyor. İşte İstanbul’un Kurtuluşu ile ilgili bilgiler…
6.10.2021 Gündem
Otobüsler neden ücretsiz? Bugün İstanbul’da toplu taşıma kaça kadar ücretsiz? Metrobüs, otobüs, tramvay metro…
Otobüsler neden ücretsiz? Bugün İstanbul’da toplu taşıma kaça kadar ücretsiz? Metrobüs, otobüs, tramvay metro… Bugün otobüsler ücretsiz mi? 6 Ekim İstanbul’da otobüs, metrobüs, metro kullanacaklar arama motorlarına yöneldi. 6 Ekim İstanbul’un Kurtuluşu nedeniyle toplu taşımanın ücretsiz olup olmadığı merak ediliyor. İşte detaylar…
6.10.2021 Gündem
Arjantin'de beş bakan istifa etti
Arjantin'de beş bakan istifa etti Arjantin’de pazar günü düzenlenen parlamento ön seçimlerinde, hükümet kanadının oy kaybetmesinin ardından 5 bakan görevini bırakma kararı aldı.
15.09.2021 Dünya
İngiltere şokta! Bir bakan istifa etti
İngiltere şokta! Bir bakan istifa etti Ekonomisi yeni tip koronavirüs (Kovid-19) salgınından etkilenen İngiltere'de, bir devlet bakanı dış yardımların azaltılması kararı nedeniyle istifa etti.
25.11.2020 Dünya
6 Ekim İstanbul'un kurtuluşu tarihi nedir? İstanbul 4 yıllık işgalden nasıl kurtuldu, İstanbul’un kurtuluşu nasıl oldu?
6 Ekim İstanbul'un kurtuluşu tarihi nedir? İstanbul 4 yıllık işgalden nasıl kurtuldu, İstanbul’un kurtuluşu nasıl oldu? Osmanlı Devleti ve müttefikleri 1. Dünya Savaşı'ndan yenilgiyle çıkınca, işgalin yolu da örülmeye başlandı. 30 Ekim 1918 tarihinde imzalanan Mondros Ateşkes Antlaşması'na dayanarak İtilaf Devletleri 13 Kasım 1918'de donanmalarını Haydarpaşa önüne demirledi. 1918'de başlayan işgal, 16 Mart 1920 yılında resmi bir işgale dönüştü. Peki, 6 Ekim İstanbul'un Kurtuluşu nasıl gerçekleşti? İstanbul’un kurtuluşu tarihi…
6.10.2020 Gündem
Yemen'de sıcak gelişme! Bakan istifa etti
Yemen'de sıcak gelişme! Bakan istifa etti Yemen Sanayi ve Ticaret Bakanı Muhammed el-Meytemi, Birleşik Arap Emirlikleri (BAE) destekli silahlı grupların ülkeyi bölme ve hükümete yönelik darbeye tepki olarak istifa etti.
21.06.2020 Dünya
Uçağa geç kalan Meksikalı bakan istifa etti
Uçağa geç kalan Meksikalı bakan istifa etti Çevre Bakanı Gonzalez-Blanco iş seyahatine çıkacağı uçağı yarım saatten fazla bekletince, büyük tepki çekti.
26.05.2019 Dünya
Son dakika... İngiltere krizde! Göndermek istiyorlar!
Son dakika... İngiltere krizde! Göndermek istiyorlar! İngiltere'den son dakika haberleri geliyor... Başbakan Theresa May için güvensizlik oylaması yapılabilir.
16.11.2018 Dünya
Theresa May'den Brexit anlaşmasına savunma
Theresa May'den Brexit anlaşmasına savunma İngiltere Başbakanı May, hükümetinin AB ile vardığı Brexit anlaşmasına ilişkin, "AB'den sistemli şekilde ayrılmamıza imkan sağlayan ve ulusal çıkarlarımıza uygun ilişki için çerçeve çizen taslak anlaşmadır." dedi.
15.11.2018 Dünya
Son dakika... İngiltere çalkalanıyor! İstifa haberleri peş peşe geldi
Son dakika... İngiltere çalkalanıyor! İstifa haberleri peş peşe geldi Dünkü olaylı kabine toplantısının ardından İngiltere Başbakanı Theresa May'e ilk darbe geldi. Brexit Bakanı Dominic Raab istifa etti. Raab'ın istifasının ardından birçok bakan istifa etti.
15.11.2018 Dünya
Yunan bakan vekili yangın faciası sebebiyle istifa etti
Yunan bakan vekili yangın faciası sebebiyle istifa etti Yunanistan Kamu Güvenliği ve Sivil Savunma Bakan Vekili Nikos Toskas'ın, yangın faciası nedeniyle görevini bıraktığı açıklandı
3.08.2018 Dünya
Ülkede skandal! Bakan, cinsel içerikli mesajları...
Ülkede skandal! Bakan, cinsel içerikli mesajları... Evli İngiliz bakan Andrew Griffiths'in bar çalışanı bir kadına attığı sapıkça mesajlar ortaya çıktı. Birçok kadına benzer mesajlar atarak taciz ettiği anlaşılan bakan istifa etti.
16.07.2018 Dünya
Yunan Bakan istifa etti!
Yunan Bakan istifa etti! Yunanistan Ekonomi ve Kalkınma Bakanı Dimitris Papadimitriou, kabinede yer alan eşinin aldığı kira desteğinin tartışmalara sebep olmasının ardından istifa etti.
27.02.2018 Dünya
Putin hakkında yalan söyleyen bakan istifa etti
Putin hakkında yalan söyleyen bakan istifa etti Rusya Devlet Başkanı ile görüştüğünü iddia eden Hollandalı bakan Halbe Zijlstra, özür dileyerek istifa etti.
14.02.2018 Dünya
Bulgaristan hükümetinde istifa
Bulgaristan hükümetinde istifa Sağlık Bakanı Nikolay Petrov'un istifa ettiği açıklandı
30.10.2017 Dünya
ABD'de bakan istifa etti
ABD'de bakan istifa etti Beyaz Saray, Sağlık Bakanı Price'ın istifasını sunduğunu ve Başkan Trump'ın istifayı kabul ettiğini açıkladı. Price, özel seyahatleri için kamuya ait jetleri kullandığı gerekçesiyle eleştiriliyordu
29.09.2017 Dünya
Portekiz'de üç bakan istifa etti
Portekiz'de üç bakan istifa etti Devlet bakanları, 2016 Avrupa Futbol Şampiyonası'nda Portekiz Milli Takımı'nın maçlarını izlemek için özel bir şirketin davetini kabul ederek Fransa'ya gittiklerinin ortaya çıkması üzerine istifa etmek zorunda kaldı
10.07.2017 Dünya
Erdoğan'ı şaşırtan Fransız Bakan istifa etti!
Erdoğan'ı şaşırtan Fransız Bakan istifa etti! Fransa Savunma Bakanı Sylvie Goulard istifa ettiğini açıkladı.
20.06.2017 Dünya

Benzer Haber Etiketleri

Bakan İstifa Etti ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki bakan istifa etti haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.