Bakan Albayrak

Bakan Albayrak

Son dakika Bakan Albayrak haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Bakan Albayrak ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Bakan Albayrak haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Bakan Albayrak

haberleri sayfasında son dakika yaşanan bakan albayrak gelişmeleri de dahil olmak üzere 1.318 bakan albayrak haberi bulunmuştur. Tüm bakan albayrak haberleri aşağıda listelenmiştir.
Enerjide milli adımı başlatan söz! Adım adım tarihi süreç
Enerjide milli adımı başlatan söz! Adım adım tarihi süreç Türkiye'de enerji alanında dev bir yatırım daha hizmete alındı. Türkiye'nin ilk yer altı doğalgaz tesisi olan Silivri Doğal Gaz Depolama Tesisi hizmete girdi. Tarihi adımın temelleri dönemin Enerji ve Tabii ve Kaynaklar Bakanı Berat Albayrak'ın kritik konuşması ile atılmıştı.
16.12.2022 Ekonomi
Abdülhamid Han gemisinin dikkat çeken hikayesi! Zincirleri kıran o sihirli soru
Abdülhamid Han gemisinin dikkat çeken hikayesi! Zincirleri kıran o sihirli soru Hürriyet Gazetesi yazarı Fatih Çekirge, Abdülhamid Han gemisinin hikayesini yazdı. Çekirge, yazıda 6 Nisan 2017 tarihindeki atılan önemli adımı ve Abdülhamid Han gemisinin bilinmeyen detaylarını anlattı.
14.08.2022 Gündem
Kabinedeki çalışma arkadaşlarından Berat Albayrak'a teşekkür  mesajları
Kabinedeki çalışma arkadaşlarından Berat Albayrak'a teşekkür mesajları Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay ile bazı bakanlar, Twitter hesapları üzerinden Berat Albayrak'a teşekkür mesajı yayımladı.
10.11.2020 Gündem
Ömer Çelik'ten AK Parti MYK toplantısı sonrası flaş açıklamalar
Ömer Çelik'ten AK Parti MYK toplantısı sonrası flaş açıklamalar AK Parti Merkez Yürütme Kurulu (MYK) toplantısı sonrası AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik açıklamalarda bulundu. Çelik, ABD seçimleriyle ilgili olarak, "Türkiye iki adayı da yakından tanıyor. Türkiye'nin hangi kanat kazanırsa kazansın ona göre hazırlıkları vardır" dedi. İzmir depremiyle ilgili açıklama yapan Ömer Çelik, "Çok sayıda görevli birim büyük bir koordinasyon şeklinde İzmir'e sahip çıkmaya oluşan yaraları sarmaya beraber olmaya çalıştı." dedi. Çelik, Bakan Berat Albayrak'ın istifa paylaşımıyla ilgili soruya ise "Cumhurbaşkanımız takdirini paylaşacaktır" yorumunu yaptı.
9.11.2020 Siyaset
Fatih, Türkali-1’de sondaja başladı
Fatih, Türkali-1’de sondaja başladı Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Fatih Dönmez, Fatih sondaj gemisinin hazırlık çalışmalarının ardından Türkali-1 kuyusunda sondaja başladığını bildirdi.
6.11.2020 Ekonomi
Bakan Albayrak 'hayırlı olsun' diyerek güzel haberi verdi!
Bakan Albayrak 'hayırlı olsun' diyerek güzel haberi verdi! Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak, "Nice seferlere, nice zaferlere! Fatih sondaj gemimiz Türkali-1 kuyusunda aramalarını başlattı. Hayırlı olsun." dedi.
5.11.2020 Gündem
Bakan Albayrak: PKK aşağılık yüzünü göstermeye devam ediyor
Bakan Albayrak: PKK aşağılık yüzünü göstermeye devam ediyor Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak, Hakkari'nin Derecik ilçesi kırsalında PKK'lı teröristlerin yol yapım çalışması yapan işçilere yönelik düzenlediği saldırıyla ilgili olarak, "PKK aşağılık yüzünü göstermeye devam ediyor" dedi.
4.11.2020 Gündem
Bakan Albayrak paylaştı: Umudun adı Ayda bebek
Bakan Albayrak paylaştı: Umudun adı Ayda bebek Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak, İzmir Seferihisar açıklarındaki depremde 3 yaşındaki Ayda Gezgin'in 91 saat sonra yaralı olarak kurtarılmasına ilişkin yaptığı paylaşımda, "Umudun adı Ayda bebek" dedi.
3.11.2020 Gündem
Bakan Albayrak'tan 'Elif' paylaşımı
Bakan Albayrak'tan 'Elif' paylaşımı Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak, İzmir'deki depremde 65 saat sonra yaralı kurtarılan 3 yaşındaki Elif Perinçek'in tedavi gördüğü hastanede el sallarken çekilen görüntüsünü paylaştı.
2.11.2020 Ekonomi
Bakan Albayrak: Ekonomik dönüşüm yolculuğunda emin adımlarla ilerliyoruz
Bakan Albayrak: Ekonomik dönüşüm yolculuğunda emin adımlarla ilerliyoruz Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak, "Daha fazla üretim ve istihdam, daha fazla ihracat hedefiyle çıktığımız ekonomik dönüşüm yolculuğunda emin adımlarla ilerliyoruz. Ekim ayında ihracatımız geçen yılın aynı ayına göre yüzde 5,6, bir önceki aya göre ise yüzde 8,3 artarak 17,3 milyar dolara ulaştı. Böylece, ülke tarihimizdeki en yüksek aylık ihracat rakamına ulaştık" dedi.
2.11.2020 Ekonomi
Bakan Albayrak: Ülke tarihimizdeki en yüksek aylık ihracat rakamı
Bakan Albayrak: Ülke tarihimizdeki en yüksek aylık ihracat rakamı Bakan Albayrak: Ekim ayında ihracatımız %5,6 artarak 17,3 milyar dolar oldu. Böylece, ülke tarihimizdeki en yüksek aylık ihracat rakamına ulaştık. Altın hariç, ihracatın ithalatı karşılama oranı %95,3. İhracatın her geçen gün güç kazandığı ve cari dengenin sağlandığı yeni bir döneme giriyoruz.
2.11.2020 Ekonomi
Bakan Albayrak duyurdu! 'Geçen aya göre hız kazandı'
Bakan Albayrak duyurdu! 'Geçen aya göre hız kazandı' Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak: İSO İmalat PMI Endeksi Ekimde 53,9 oldu. İmalat sanayiindeki büyüme 5 aydır devam ediyor ve geçen aya göre hız kazandı. Pandemi koşullarına rağmen artan yeni ihracat siparişleri bu büyümeyi destekliyor.
2.11.2020 Ekonomi
Bakan Albayrak'tan Bakan Soylu ve ailesine geçmiş olsun mesajı
Bakan Albayrak'tan Bakan Soylu ve ailesine geçmiş olsun mesajı Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak yeni tip koronavirüs (Kovid-19) testi pozitif çıkan İçişleri Bakanı Süleyman Soylu ve ailesi için geçmiş olsun mesajı yayımladı.
31.10.2020 Gündem
Bakan Albayrak: Devletimiz tüm imkanlarıyla milletimiz için seferberdir
Bakan Albayrak: Devletimiz tüm imkanlarıyla milletimiz için seferberdir Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak, İzmir'de meydana gelen deprem sonrası bir paylaşımda bulundu. Albayrak paylaşımında, "Devletimiz tüm imkanlarıyla milletimiz için seferberdir" dedi.
30.10.2020 Gündem
Bakan Albayrak'tan 29 Ekim mesajı
Bakan Albayrak'tan 29 Ekim mesajı Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı'nı yayımladığı mesaj ile kutladı.
29.10.2020 Ekonomi
Bakan Albayrak: Attığımız adımların meyvelerini yakın gelecekte alacağız
Bakan Albayrak: Attığımız adımların meyvelerini yakın gelecekte alacağız Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak, "Bugün attığımız adımların ve izlediğimiz ekonomi politikalarının somut meyvelerini yakın gelecekte alacağız inşallah" dedi.
28.10.2020 Ekonomi
Türkiye harekete geçti! Charlie Hebdo dergisi ile ilgili soruşturma başlatıldı!
Türkiye harekete geçti! Charlie Hebdo dergisi ile ilgili soruşturma başlatıldı! Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a yönelik hakaret içerikli yayınları nedeniyle Fransız Charlie Hebdo dergisi hakkında soruşturma başlattı. Cumhurbaşkanı Erdoğan, kendisine yönelik hakaret içerikli karikatür yayınlayan Fransız Charlie Hebdo dergisi Genel Yayın Yönetmedi Laurent Sourisseau, Yazı İşleri Müdürü Gerard Bıard ve karikatürist Alice Petit hakkında Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı’na suç duyurusunda bulundu.
28.10.2020 Gündem
Bakan Albayrak: Algı oluşturmaya çalışanlara inat ekonomimize güven artıyor
Bakan Albayrak: Algı oluşturmaya çalışanlara inat ekonomimize güven artıyor Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak, "Farklı siyasi saiklerle bir olup battık, bittik yaygarasıyla algı oluşturmaya çalışanlara inat, ekonomimize güven artıyor" dedi.
28.10.2020 Ekonomi
Fransız dergisi Charlie Hebdo'nun Cumhurbaşkanı Erdoğan'a yönelik hakaretine Türkiye'den sert tepki
Fransız dergisi Charlie Hebdo'nun Cumhurbaşkanı Erdoğan'a yönelik hakaretine Türkiye'den sert tepki Charlie Hebdo'dan bir skandal daha. Fransa'da yayınlanan Charlie Hebdo dergisinin Cumhurbaşkanı Erdoğan'a hakaret içeren kapağına Türkiye'den sert tepki geldi. Daha önce Hz. Muhammed'e hakaret içeren karikatürle alçakça saldıran dergi, şimdi de Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ı hedef aldı. Hakaret içerikli görsele Türkiye'den çok sert tepki yağdı.
28.10.2020 Gündem
Bakan Albayrak'tan Charlie Hebdo'nun skandal paylaşımına sert tepki
Bakan Albayrak'tan Charlie Hebdo'nun skandal paylaşımına sert tepki Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak, Charlie Hebdo’nun skandal paylaşımına sosyal medya hesabından çok sert tepki gösterdi.
28.10.2020 Ekonomi
Bakan Albayrak açıkladı! 'Türkiye benzersiz fırsatlar sunuyor'
Bakan Albayrak açıkladı! 'Türkiye benzersiz fırsatlar sunuyor' Bakan Albayrak yaptığı son dakika açıklamasında, "Türkiye, yatırımcılara güçlü üretim tabanı, eğitimli insan kaynağı, stratejik konumu ve lojistik altyapısıyla benzersiz fırsatlar sunuyor. Türkiye ekonomisi, bir dönüm noktasında. Yeni bir sermaye yatırım dalgası ufukta belirdi. Yeni ekonomik model, üretim, yatırım, iş imkanları, rekabetçi kur ile ihracatı, pandemi öncesi seviyeye getirerek kendini gösterdi. Türkiye'nin tartışmasız en güçlü yanları, lojistik avantajı, 3 kıtanın birleştiği noktada olması, genç nüfus ve eğitimli iş gücüdür." dedi.
27.10.2020 Ekonomi
Bakan Albayrak duyurdu! 'Ekonomi büyüme rotasında ilerliyor'
Bakan Albayrak duyurdu! 'Ekonomi büyüme rotasında ilerliyor' Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak "Son gelen veriler ekonomimizin büyüme patikasına girmesini destekleyecek şekilde rotasında ilerlediğini gösteriyor. Ekim ayında hizmet sektörü güven endeksi %6,4, perakende ticaret sektörü güven endeksi %1,7 arttı. Kapasite Kullanım Oranı ise %74,6'dan %74,9'a yükseldi" dedi.
26.10.2020 Ekonomi
Hazine ve Maliye Bakanlığı 5 bin personel alımı: Hazine ve maliye, gelir, defterdarlık uzman yardımcısı ile hazine maliye müfettiş, vergi müfettiş ve stajyer hazine kontrolörü alımı ne zaman?
Hazine ve Maliye Bakanlığı 5 bin personel alımı: Hazine ve maliye, gelir, defterdarlık uzman yardımcısı ile hazine maliye müfettiş, vergi müfettiş ve stajyer hazine kontrolörü alımı ne zaman? Hazine ve Maliye Bakanlığı 5 bin personel alımı yapacağını duyurdu. Bakan Albayrak personel alımı hakkında yaptığı duyuruda yıl sonuna kadar tedricen alım ilanlarının çıkarılacağını söyledi. ‘’Bizi buraya getiren sabır ve istikrarımız; daha ileriye götürecek olan ise nitelikli insan kaynağımız olacaktır" diyen Albayrak, 500 hazine ve maliye uzman yardımcısı, 15 hazine ve maliye müfettiş yardımcısı, 1000 gelir uzman yardımcısı, 175 vergi müfettiş yardımcısı, 300 defterdarlık uzman yardımcısı, 10 stajyer hazine kontrolörü alınacağını ilan etti. Hazine ve Maliye Bakanlığı personel alımı ne zaman?
24.10.2020 Personel Alımı
Bakan Albayrak duyurdu! Binlerce personel alınacak....
Bakan Albayrak duyurdu! Binlerce personel alınacak.... Hazine ve Maliye Bakanlığı 5 bin personel alımı yapacak. Yarından itibaren yıl sonuna kadar tedricen alım ilanlarına çıkacağız. Bizi buraya getiren sabır ve istikrarımız; daha ileriye götürecek olan ise nitelikli insan kaynağımız olacaktır" diyerek, 500 hazine ve maliye uzman yardımcısı, 15 hazine ve maliye müfettiş yardımcısı, 1000 gelir uzman yardımcısı, 175 vergi müfettiş yardımcısı, 300 defterdarlık uzman yardımcısı,10 stajyer hazine kontrolörü alınacağını duyurdu.
23.10.2020 Ekonomi
Bakan Albayrak duyurdu! Yatırımcıların hizmetine sunuldu
Bakan Albayrak duyurdu! Yatırımcıların hizmetine sunuldu Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak, bölgesel kalkınmaya, teknoloji ve inovasyon alanlarına destek vermeyi hedefleyen 'Kalkınma Fonu'nun girişimcilerin ve yatırımcıların hizmetine sunulduğunu açıkladı.
21.10.2020 Ekonomi

Benzer Haber Etiketleri

Bakan Albayrak ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki bakan albayrak haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.