Bahar Şenliği

Bahar Şenliği

Son dakika Bahar Şenliği haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Bahar Şenliği ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Bahar Şenliği haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Bahar Şenliği

haberleri sayfasında son dakika yaşanan bahar şenliği gelişmeleri de dahil olmak üzere 86 bahar şenliği haberi bulunmuştur. Tüm bahar şenliği haberleri aşağıda listelenmiştir.
Eylül Öztürk'ten anlamlı hareket!
Eylül Öztürk'ten anlamlı hareket! İş temposundan fırsat buldukça üniversitelerde öğrencilerle bir araya gelen sosyal medya fenomeni Eylül Öztürk, geçtiğimiz günlerde Yıldız Teknik Üniversitesi Kimya Teknolojileri Kulübü (KİMTEK) 'Bahar Şenliği'ne katıldı.
28.05.2023 Magazin
Sinan Özen'den müjdeli haber! Kızı Neva Özen sağlığına kavuştu
Sinan Özen'den müjdeli haber! Kızı Neva Özen sağlığına kavuştu Ege Üniversitesi Tıp Fakültesi (EÜTF) Çocuk Hastalıkları Hastanesi'nde bir süredir tedavi gören ünlü sanatçı Sinan Özen’in minik kızı Neva Özen, Egeli hekimlerin uyguladığı başarılı tedaviyle sağlığına kavuştu. EÜ Rektörü Prof. Dr. Necdet Budak, henüz 10 aylık olan ve bugüne kadar toplamda 7 kez ameliyat masasına yatan minik Neva ile Özen ailesine geçmiş olsun ziyaretinde bulundu. Büyük bir mutluluk yaşadıklarını dile getiren ünlü sanatçı Özen, Rektör Budak ve kızını sağlığına kavuşturan Egeli hekimlere teşekkür etti.
27.01.2021 Magazin
23 Nisan kutlanacak mı? 23 Nisan Çocuk Bayramı ertelendi mi, kutlama olacak mı?
23 Nisan kutlanacak mı? 23 Nisan Çocuk Bayramı ertelendi mi, kutlama olacak mı? Corona virüsü salgının Türkiye’ye de sıçraması sonrası alınan önlemlerden biri eğitim ara vermek oldu. Milli Eğitim Bakanı tarafından yapılan son açıklamada okulların tedbir amaçlı 30 Nisan’da kadar kapalı olacağı, eğitimin uzaktan devam edeceği bilindirildi. Okulların 30 Nisan’a kadar ertelenmesi, öğrencilerin akıllarına 23 Nisan ertelendi mi? sorusunu getirdi.
26.03.2020 Gündem
Çocuk festivali yaklaşıyor
Çocuk festivali yaklaşıyor Muzipo Kids’in İzmir’deki 9 merkeziyle birlikte tüm İzmirli çocuklar için düzenlediği Çocuk ve Bahar Şenliği, 13 Mayıs Pazar günü gerçekleştirilecek. İnciraltı’ndaki FA Minör isimli açık alanda gerçekleşecek olan şenlik programı içerisinde; baloncuk şov, dans gösterileri, dj performanıs, survivor, hareket parkuru, sokak oyunları, şişme oyun parkı, yüz boyama, duyu atölyesi, anneler gününe özel yarışmalar vb. çok çeşitli aktiviteler yer alıyor.
11.05.2018 Yaşam
Bakan Sarıeroğlu'ndan tüm memurları ilgilendiren sözler
Bakan Sarıeroğlu'ndan tüm memurları ilgilendiren sözler ÇALIŞMA ve Sosyal Güvenlik Bakanı Jülide Sarıeroğlu, "Kamu çalışanlarımızın çalışma şekilleriyle ilgili bir değişiklik söz konusu olmayacak. 657 sayılı devlet memurları kanunumuzda herhangi bir düzenleme söz konusu değil" dedi.
4.05.2018 Ekonomi
Festival ruhu kıyafetinde
Festival ruhu kıyafetinde Kırklareli’nde düzenlenen 14. Kültür, Müzik ve Bahar Şenliği etkinlikleri yapıldı.
23.07.2017 Magazin
17. Bahar Şenliği büyük bir coşku ile gerçekleşti
17. Bahar Şenliği büyük bir coşku ile gerçekleşti Bahar Şenliği bu yıl geniş bir halk katılımı ile 17'ncisini gerçekleşti.
23.05.2017 Eğitim
Ozan Doğulu ve Ece Seçkin izdihama neden oldu!
Ozan Doğulu ve Ece Seçkin izdihama neden oldu! Nesibe Aydın Okulları Geleneksel Bahar Şenliği, kurumun Gölbaşı Kampüsü’nde gerçekleşti. Çocuklar, gençler ve veliler, şenlikte eğlenceye doydu.
15.05.2017 Magazin
17. Bahar Şenliği'ne sürpriz konuklar!
17. Bahar Şenliği'ne sürpriz konuklar! Derslerinde başarılı , ancak ekonomik zorluklar yasayan Üniversite öğrencilerine burs sağlamak amacıyla 17.si bu yıl 13-14 Mayıs 2017 tarihinde gerçekleşecek olan Bahar Şenliği'ne bir çok ünlü isim katılacak.
11.05.2017 Kültür Sanat
Bahar şenliği gençleri coşturdu
Bahar şenliği gençleri coşturdu Sosyal sorumluluk projesi kapsamında düzenlenen 16. Bahar Şenliği, Ataşehir Amfitiyatro'da gerçekleştirdi.
18.05.2016 Kültür Sanat
Kemer Country’de bahar şenliği!
Kemer Country’de bahar şenliği! Kemer Country Club’ta ilk kez düzenlenen ‘Bahar şenliği’ne katılanlar, renkli görüntüler içinde unutulmaz bir hafta sonu geçirdi.
16.05.2016 Magazin
Kemer Country Club’da bahar şenliği
Kemer Country Club’da bahar şenliği Kemer Country Club’da bugün başlayacak olan bahar şenliği, muhteşem sahne performansları ve dans gösterileriyle ziyaretçilere unutulmaz anlar yaşatacak.
13.05.2016 Arşiv
23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı Google anasayfasında!
23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı Google anasayfasında! 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı Google anasayfasında Doodle oldu.
23.04.2016 Bilim ve Teknoloji
23 Nisan Kutlamaları iptal mi oldu?
23 Nisan Kutlamaları iptal mi oldu? 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlamaları iptal mi edildi? 23 Nisan resepsiyonu ile ilgi açıklama geldi mi? İşte tüm merak edilen soruların yanıtları ve 96.yılı kutlanacak olan 23 Nisan'ın ayrıntıları...
29.09.2021 Gündem
23 Nisan hangi güne denk geliyor?
23 Nisan hangi güne denk geliyor? 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı hangi güne denk geliyor. Mustafa Kemal Atatürk'ün çocuklara armağan ettiği 23 Nisan hafta içi mi? Hafta sonu mu? İşte 23 Nisan ile alakalı ayrıntılar...
29.09.2021 Gündem
Efkan Ala'dan operasyon açıklaması
Efkan Ala'dan operasyon açıklaması İçişleri Bakanı Efkan Ala, bölgede yürütülen operasyonlarla ilgili açıklamalarda bulundu.
29.09.2021 Gündem
Darbukada Ceceli!
Darbukada Ceceli! Üsküdar Üniversitesi öğrencileri, 2015 Bahar Şenliği kapsamında bir yılın yorgunluğunu attı...
14.05.2015 Magazin
'Maça gelsinler diye altın vereceğiz'
'Maça gelsinler diye altın vereceğiz' Başkan Ziya Eren, "Taraftarımızı neredeyse küçük altın vererek stada getireceğiz" dedi.
13.05.2015 Futbol
Viaport'ta bahar şenliği
Viaport'ta bahar şenliği Viaport Asya'da bahar şenliği başlıyor
4.05.2015 Arşiv
ODTÜ'den şenlik iptali açıklaması
ODTÜ'den şenlik iptali açıklaması Ortadoğu Teknik Üniversitesi, iptal edildiği iddia edilen "Bahar Şenliği" ile ilgili bir basın açıklaması yayınladı...
29.09.2021 Gündem
ODTÜ şenliği iptal!
ODTÜ şenliği iptal! ODTÜ’de 28 yıldır düzenlenen Uluslararası Bahar Şenliği iptal edildi...
29.09.2021 Gündem
İncirlik’te mehteranlı 23 Nisan
İncirlik’te mehteranlı 23 Nisan Adana’da İncirlik 10’uncu Tanker Üs Komutanlığı ve ABD 39’uncu Hava Üs Kanat Komutanlığı’nın ortaklaşa düzenlediği 23 Nisan Çocuk Bayramı ve Bahar Şenliği renkli görüntülere sahne oldu
20.04.2015 Yaşam
Çatışma sonrası detaylar ortaya çıktı!
Çatışma sonrası detaylar ortaya çıktı! Askeri kaynaklar, yaralı askerlerin bırakılmasının mümkün olmadığını, yoğun ateş nedeniyle inemediklerini, helikopterlerdeki kurşunların da bunu gösterdiğini söyledi.
29.09.2021 Gündem
‘Daha da artacak’
‘Daha da artacak’ Bakan Yılmaz’dan provokasyon uyarısı
29.09.2021 Gündem
Bahar şenliğinde  provokasyon!
Bahar şenliğinde provokasyon! Ağrı Diyadin’de bahar şenliğinde güvenliği sağlamaya giden jandarmaya yaklaşık 50 kişilik PKK’lı grup tarafından ateş açıldı, 4 asker yaralandı...
29.09.2021 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Bahar Şenliği ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki bahar şenliği haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.