Gazete Vatan Logo
Magazin Kemer Country’de bahar şenliği!

Kemer Country’de bahar şenliği!

Kemer Country Club’ta ilk kez düzenlenen ‘Bahar şenliği’ne katılanlar, renkli görüntüler içinde unutulmaz bir hafta sonu geçirdi.

Kemer Country’de bahar şenliği!

Şehrin karmaşa ve gürültüsünden uzak, çam ağaçlarının altında huzur dolu bir atmosferde yer alan Kemer Country Club, hafta sonu ‘Bahar şenliği’ne ev sahipliği yaptı. İlk kez düzenlenen organizasyon, uyanış, enerji, yenilenme ve eğlence temasını taşıdı. İş ve cemiyet dünyasından da çok sayıda kişinin katıldığı etkinlik, renkli görüntülere sahne oldu. Çimenler üzerine kurulu standlarda birbirinden ünlü markalar, ürünlerini tanıttı. Tasarım caddesi, eğlenceli oyun parkları, ahşap boyama, ünlü şeflerin lezzet durakları ve antika mağazalarının da yer aldığı etkinlik hem cumartesi hem pazar, misafirlerine unutulmaz bir hafta sonu yaşattı.

Kupalar sahiplerini buldu

Türkiye Binicilik Federasyonu tarafından düzenlenen 2016 Engel Atlama Türkiye Şampiyonası, Kemer Country binicilik tesislerinde yapılan etkinlikte tamamlandı. Kıran kırana mücadelelere sahne olan şampiyona; yıldız, genç, genç yetişkin, amazon ve usta biniciler katogorilerinde yapıldı.