Bahar Candan Sevgili

Bahar Candan Sevgili

Son dakika Bahar Candan sevgili haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Bahar Candan sevgili ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Bahar Candan sevgili haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Bahar Candan Sevgili

haberleri sayfasında son dakika yaşanan bahar candan sevgili gelişmeleri de dahil olmak üzere 18 bahar candan sevgili haberi bulunmuştur. Tüm bahar candan sevgili haberleri aşağıda listelenmiştir.
Bahar Candan yine olay oldu!
Bahar Candan yine olay oldu! İşte Benim Stilim yarışmasıyla adını duyuran Bahar Candan'ın 'Boşver modu' yazarak paylaştığı ayakları sosyal medyayı salladı. Bahar Candan'a çok sayıda yorum geldi. İşte skandallarla ünlü olan Bahar Candan'ın o paylaşımı...
9.01.2018 Magazin
Bahar Candan Murat Boz'u umursamıyor!
Bahar Candan Murat Boz'u umursamıyor! İşte Benim Sitilim programının fenomen yarışmacısı Bahar Candan, Murat Boz ve Aslı Enver’in yeniden barışması hakkında açıklama yaptı.
8.06.2017 Magazin
Olay kadın Bahar Candan uslanmıyor!
Olay kadın Bahar Candan uslanmıyor! Bahar Candan, Instagram'ın hikaye bölümünden bir fotoğraf paylaşıp üzerine 'M' harfi yaptı. Fotoğraftaki kişinin Murat Boz olduğu iddiası bomba etkisi yarattı.
18.05.2017 Magazin
Bahar Candan, Murat Boz'un peşini bırakmıyor!
Bahar Candan, Murat Boz'un peşini bırakmıyor! Murat Boz'un sevgilisi Aslı Enver'den ayrılmasına neden olan Bahar Candan, Murat Boz'un peşini bırakmıyor. Candan, Instagram'da profil kısmına 'M' harfi yaptı. İşte Bahar Candan'ın Instagram profilinin yeni görünümü...
17.05.2017 Magazin
Bahar Candan iddiası: Çok yakın zamanda...
Bahar Candan iddiası: Çok yakın zamanda... Son zamanların magazin fenomeni Bahar Candan'ın İşte Benim Stilim'den elenmesinin yankıları sürüyor.
16.05.2017 Magazin
Olay kadın Bahar Candan'dan Murat Boz paylaşımı!
Olay kadın Bahar Candan'dan Murat Boz paylaşımı! İşte Benim Stilim yarışmacısı Bahar Candan gündemden düşmüyor. Murat Boz ve Eser Yenenler'le basıldıktan sonra magazin gündeminde zirveye oturan Bahar Candan, yine rahat durmadı. İşte Bahar Candan'ın şoke eden paylaşımı...
9.05.2017 Magazin
Bahar Candan'dan Murat Boz açıklaması!
Bahar Candan'dan Murat Boz açıklaması! Adı Murat Boz ile anılan Bahar Candan, sessizliğini bozdu. Bahar Candan ile Murat Boz hala görüşüyorlar mı?
7.05.2017 Magazin
Şoke eden sözler! Aslı zarar görmesin diye...
Şoke eden sözler! Aslı zarar görmesin diye... ‘İşte Benim Stilim’ yarışmasıyla ünlenen Candan kardeşlerle kaçamak haberleri sonrası Murat Boz'dan çok sert açıklamalar geldi.
7.05.2017 Magazin
İşte Bahar Candan'ın şarkıcı sevgilisi!
İşte Bahar Candan'ın şarkıcı sevgilisi! İşte Benim Stilim'in olay yarışmacısı Bahar Candan şarkıcı Can Kızıltuğ'u Justin Bieber'a benzetince yanından resmen ayrılamadı. İşte Bahar Candan ile Can Kızıltuğ arasında yaşananlar...
3.05.2017 Magazin
7 Güzel Adam kim? 7 Güzel Adam şiiri kimin? 7 Güzel Adam şairlerinin isimleri ne? İşte 7 Güzel Adam şiiri!
7 Güzel Adam kim? 7 Güzel Adam şiiri kimin? 7 Güzel Adam şairlerinin isimleri ne? İşte 7 Güzel Adam şiiri! 7 Güzel Adam’ın son temsilcisi Rasim Özdeneren hayatını kaybetti. Hayatı 7 Güzel Adam dizisine de konu olan Rasim Özdeneren ‘Gül Yetiştiren Adam’ olarak da biliniyor. Rasim Özdeneren’in vefatının ardından 7 Güzel Adam şiiri merak konusu oldu. Cahit Zarifoğlu’nun şiirinde ‘Bu insanlar dev midir / Yatak görmemiş gövde midir’ diye bahsettiği Yedi Güzel Adam’ın hikayesi merak ediliyor. Peki, 7 Güzel Adam kim? 7 Güzel Adam şiiri kimin? 7 Güzel Adam şairlerinin isimleri ne? İşte 7 Güzel Adam şiiri!
23.07.2022 Kültür Sanat
Aslı Enver bakın Murat Boz'u neden affetti?
Aslı Enver bakın Murat Boz'u neden affetti? Nihal-Bahar Candan kardeşlerle çapkınlıkta yakalanan Murat Boz'u, Aslı Enver affetmişti. Çift 2018'de evlenme kararı alınca Aslı'nın evlenme şartıyla affettiği anlaşıldı.
17.08.2017 Magazin
Murat Boz ile Aslı Enver bakın neden barışmış?
Murat Boz ile Aslı Enver bakın neden barışmış? Geçtiğimiz günlerde Suadiye'de beraber görüntülenen Murat Boz ve Aslı Enver'in yeniden bir araya gelme hikayesinin perde arkası ortaya çıktı. İşte Murat Boz ile Aslı Enver hayranlarını yakından ilgilendiren o haber...
6.06.2017 Magazin
Aslı Enver ilk kez konuştu! O geceden önce...
Aslı Enver ilk kez konuştu! O geceden önce... Güzel oyuncu Aslı Enver Murat Boz ile yaşadığı ayrılığın ardından ilk kez konuştu.
2.06.2017 Magazin
Murat Boz: Elveda deme bana sakın!
Murat Boz: Elveda deme bana sakın! Murat Boz yeni ayrıldığı sevgilisi Aslı Enver'e Instagram hesabından şarkılı bir barış mesajı gönderdi. Murat Boz, 'Elveda deme bana sakın!' dedi.
17.05.2017 Magazin
Murat Boz  intiharı son anda önledi!
Murat Boz intiharı son anda önledi! Sevgilisi Aslı Enver'le ilişkisini bitiren ve zor günler geçiren Murat Boz, Facetime'la intihar etmek isteyen bir kişiyi ikna etti.
10.05.2017 Magazin
Murat Boz ve Aslı Enver 15 gün önce ayrıldı!
Murat Boz ve Aslı Enver 15 gün önce ayrıldı! Magazin gündeminin bir numaralı konusu haline gelen Murat Boz-Aslı Enver çiftinin ayrılığına dair bomba bir iddia geldi.
9.05.2017 Magazin
İşte Benim Stilim’de kim elendi? - 7 Mayıs Pazar
İşte Benim Stilim’de kim elendi? - 7 Mayıs Pazar Ekranların en tarz yarışması olan İşte Benim Stilim’de moda dolu bir hafta daha geride kaldı. Hem yarışmacıların tercih ettikleri kıyafetler hem jürinin yorumları ile İşte Benim Stilim bu hafta da çokça konuşuldu. Bu hafta elenen isim kim oldu?
29.09.2021 Gündem
Türkiye'nin yıldızları çocuklar için söyledi
Türkiye'nin yıldızları çocuklar için söyledi Spor ve sanat camiası TOÇEV'in düzenlediği gecede buluştu
10.02.2016 Süper Lig

Benzer Haber Etiketleri

Bahar Candan Sevgili ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki bahar candan sevgili haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.