Bahar Candan İnstagram

Bahar Candan İnstagram

Son dakika Bahar Candan instagram haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Bahar Candan instagram ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Bahar Candan instagram haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Bahar Candan İnstagram

haberleri sayfasında son dakika yaşanan bahar candan instagram gelişmeleri de dahil olmak üzere 40 bahar candan instagram haberi bulunmuştur. Tüm bahar candan instagram haberleri aşağıda listelenmiştir.
Bahar Candan'dan skandal paylaşım! Üstsüz halde...
Bahar Candan'dan skandal paylaşım! Üstsüz halde... Yaptıklarıyla sık sık gündeme gelen ve eleştiri oklarının hedefi olan Bahar Candan, Instagram hesabından skandal bir paylaşımın altına imzasını attı.
29.05.2019 Magazin
Aynadaki yansıma Bahar Candan'ı ele verdi!
Aynadaki yansıma Bahar Candan'ı ele verdi! Cesur paylaşımlarıyla sık sık gündeme gelen Bahar Candan, aynadaki yansımasına photoshop yapmayı unutunca takipçilerinin diline düştü.
28.11.2018 Magazin
Bahar Candan kimdir?
Bahar Candan kimdir? Bahar Candan gündemi meşgul etmeye devam ediyor. Oldukça zayıfladığı gözlerden kaçmayan Bahar Candan'ın anoreksiya hastalığına yakalanmış olabileceği düşünülmeye başlandı. İşte Bahar Candan hakkında bilgiler...
20.11.2018 Gündem
Bahar Candan kimdir?
Bahar Candan kimdir? Bahar Candan kimdir? Sorusunun merak edilen yanıtını haberimizde bulabilirsiniz. Güzelliği ve cesur paylaşımlarıyla dikkat çeken Bahar Candan'ın hayatına dair bilgiler gündemde sıkça araştırılıyor. İşte Bahar Candan ile ilgili detaylar...
29.08.2018 Gündem
Bahar Candan direk dansı yaptı!
Bahar Candan direk dansı yaptı! 'İşte Benim Stilim' yarışması ile ünlenen Bahar Candan, sosyal medyada direk dansı yaptığı anların videosunu paylaştı.
21.03.2018 Magazin
Bahar Candan yine olay oldu!
Bahar Candan yine olay oldu! İşte Benim Stilim yarışmasıyla adını duyuran Bahar Candan'ın 'Boşver modu' yazarak paylaştığı ayakları sosyal medyayı salladı. Bahar Candan'a çok sayıda yorum geldi. İşte skandallarla ünlü olan Bahar Candan'ın o paylaşımı...
9.01.2018 Magazin
Bahar Candan Murat Boz'u umursamıyor!
Bahar Candan Murat Boz'u umursamıyor! İşte Benim Sitilim programının fenomen yarışmacısı Bahar Candan, Murat Boz ve Aslı Enver’in yeniden barışması hakkında açıklama yaptı.
8.06.2017 Magazin
Olay kadın Bahar Candan uslanmıyor!
Olay kadın Bahar Candan uslanmıyor! Bahar Candan, Instagram'ın hikaye bölümünden bir fotoğraf paylaşıp üzerine 'M' harfi yaptı. Fotoğraftaki kişinin Murat Boz olduğu iddiası bomba etkisi yarattı.
18.05.2017 Magazin
Bahar Candan, Murat Boz'un peşini bırakmıyor!
Bahar Candan, Murat Boz'un peşini bırakmıyor! Murat Boz'un sevgilisi Aslı Enver'den ayrılmasına neden olan Bahar Candan, Murat Boz'un peşini bırakmıyor. Candan, Instagram'da profil kısmına 'M' harfi yaptı. İşte Bahar Candan'ın Instagram profilinin yeni görünümü...
17.05.2017 Magazin
Bahar Candan kime aşık olduğunu açıkladı!
Bahar Candan kime aşık olduğunu açıkladı! Bahar Candan, Murat Boz ve Esen Yenenler ile geçirdikleri eğlence gecesinde neler yaşandığını anlattı. Ayrıca Candan, aşık olduğu ismi de açıkladı.
10.05.2017 Magazin
Murat Boz ve Aslı Enver 15 gün önce ayrıldı!
Murat Boz ve Aslı Enver 15 gün önce ayrıldı! Magazin gündeminin bir numaralı konusu haline gelen Murat Boz-Aslı Enver çiftinin ayrılığına dair bomba bir iddia geldi.
9.05.2017 Magazin
Olay kadın Bahar Candan'dan Murat Boz paylaşımı!
Olay kadın Bahar Candan'dan Murat Boz paylaşımı! İşte Benim Stilim yarışmacısı Bahar Candan gündemden düşmüyor. Murat Boz ve Eser Yenenler'le basıldıktan sonra magazin gündeminde zirveye oturan Bahar Candan, yine rahat durmadı. İşte Bahar Candan'ın şoke eden paylaşımı...
9.05.2017 Magazin
Bahar Candan böyle gönderme yaptı!
Bahar Candan böyle gönderme yaptı! Bahar Candan Instagram hesabından saatini gösterir gibi yapıp tablette açık olan Murat Boz ile kendisinin bulunduğu haberin yazısını çekip videoyupaylaştı.
21.01.2022 Magazin
Bahar Candan'dan Murat Boz açıklaması!
Bahar Candan'dan Murat Boz açıklaması! Adı Murat Boz ile anılan Bahar Candan, sessizliğini bozdu. Bahar Candan ile Murat Boz hala görüşüyorlar mı?
7.05.2017 Magazin
İşte Bahar Candan'ın şarkıcı sevgilisi!
İşte Bahar Candan'ın şarkıcı sevgilisi! İşte Benim Stilim'in olay yarışmacısı Bahar Candan şarkıcı Can Kızıltuğ'u Justin Bieber'a benzetince yanından resmen ayrılamadı. İşte Bahar Candan ile Can Kızıltuğ arasında yaşananlar...
3.05.2017 Magazin
Bülent Serttaş: Yemin ederim boğardım seni!
Bülent Serttaş: Yemin ederim boğardım seni! 'İşte Benim Stilim' programına konuk jüri olan Bülent Serttaş, yarışmacı Bahar Candan'a "Saçın facia" yorumunu yapınca ortalık bir anda karıştı.
14.04.2017 Televizyon
İşte Benim Stilim birincisi Yeşim Aydın kimdir?
İşte Benim Stilim birincisi Yeşim Aydın kimdir? İşte Benim Stilim yarışmasında haftalar süren maratonun sonucunda birinci olan isim Yeşim Aydın kimdir? İşte Benim Stilim yarışmasında stillerini yarıştıran isimler arasında birinci olmayı başaran Yeşim Aydın sosyal medya da yaptığı paylaşımlarla dikkat çekiyor. İşte Yeşim Aydın'ın tüm bilinmeyenleri...
18.04.2016 Magazin
Nihal Candan'dan '1 milyon pozu'
Nihal Candan'dan '1 milyon pozu' Kardeşi Bahar Candan ile birlikte katıldığı moda yarışmasından sonra fenomen haline gelen Nihal Candan, Instagram'da 1 milyon takipçiye ulaştı. Fenomen isim, 1 milyon olmasını sosyal medyadan kutladı.
7.04.2023 Magazin
Bahar Candan'dan Ebru Gündeş'e uyarı!
Bahar Candan'dan Ebru Gündeş'e uyarı! Şimdilerde Ebru Gündeş'le aşk yaşayan Iraklı iş insanı Rassan Khoshnaw ile geçmişte ilişki yaşayan Bahar Candan, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla Ebru Gündeş'i uyardı. Candan, hastalıklı bir ruh yapısı olduğunu iddia ettiği genç iş insanı için "Elimin üstüne yanan mumun sıvısını döktü" dedi.
9.06.2022 Magazin
Bahar Candan, bir kadına tekme tokat saldırdı
Bahar Candan, bir kadına tekme tokat saldırdı Katıldığı moda programlarıyla adını duyuran Bahar Candan, karşısında ayağını sallayarak oturan genç kadını tekme tokat dövdü.
9.08.2019 Magazin
Nihal'in farklı tarzı! Pantolonu olay oldu...
Nihal'in farklı tarzı! Pantolonu olay oldu... Bir dönem Bu Tarz Benim ve Survivor'da yarışmacı olan Nihal Candan, giydiği pantolonla sosyal medyada gündem oldu.
8.04.2019 Magazin
Bahar Candan'dan derin dekolteli paylaşım!
Bahar Candan'dan derin dekolteli paylaşım! Adını moda programlarındaki performansıyla ve 'Dondurma Gibisin' şarkısıyla duyuran sosyetik güzel Bahar Candan, cesur paylaşımıyla takipçilerini heyecanlandırdı.
11.09.2018 Magazin
Aslı Enver ve Murat Boz'dan rekor!
Aslı Enver ve Murat Boz'dan rekor! Murat Boz ve Aslı Enver, birçok ünlünün aksine bayramda tatile çıkmayıp İstanbul’da kaldı.
3.09.2017 Magazin
Skandaldan sonra yeniden takibe aldı!
Skandaldan sonra yeniden takibe aldı! Murat Boz, Eser Yenenler’in evindeki alem gecesi sonrası sevgilisi Aslı Enver ile kısa süreli bir ayrılık yaşamıştı.
27.08.2017 Magazin
Aslı Enver bakın Murat Boz'u neden affetti?
Aslı Enver bakın Murat Boz'u neden affetti? Nihal-Bahar Candan kardeşlerle çapkınlıkta yakalanan Murat Boz'u, Aslı Enver affetmişti. Çift 2018'de evlenme kararı alınca Aslı'nın evlenme şartıyla affettiği anlaşıldı.
17.08.2017 Magazin

Benzer Haber Etiketleri

Bahar Candan İnstagram ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki bahar candan instagram haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.