Yapılandırma ile ilgili önemli detay! Onlar yararlanamayacak
Yapılandırma ile ilgili önemli detay! Onlar yararlanamayacak Yüz binlerce çalışanı ilgilendiriyor. Yapılandırma ile ilgili çok önemli detay. Çok sayıda kişi yapılandırma hakkından faydalandı. Prim borcunu yapılandırmak isteyenlerin 1 Şubat'a kadar başvuruda bulunması gerekiyor. Yapılandırmadan kimler yararlanabilecek? Yapılandırma yapamayacak kişiler de bulunuyor. Tüm detaylar haberimizde...
27.01.2021 Ekonomi
İndirim uygulanıyor! Farklar siliniyor, son 10 gün...
İndirim uygulanıyor! Farklar siliniyor, son 10 gün... Milyonlarca çalışan için önemli fırsat! Sürenin bitmesine 10 gün kaldı. Bir kez uzatılmıştı, bir daha uzatılmayacak. Büyük indirim! Ne kadar eski ise elde edilen kazanç da o kadar yüksek oluyor. BağKur'lu vatandaşları yakından ilgilendiren karar 17 Kasım 2020 tarihli Resmi Gazete'de yayımlanarak yürürlüğe girmişti. BağKur'lu olarak çalışanlara erken emeklilik fırsatı da doğuyor. Vergi ve Sosyal Güvenlik Kurumu (SGK) prim borçlarının yapılandırılmasına imkan tanıyan af yasasından yararlananların sigortalılık süreleri yeniden canlandırılarak emeklilik süreleri yeniden hesaplanacak.
21.01.2021 Ekonomi
SSK ve Bağ-Kur primi ödeyenlere SGK'dan müjde!
SSK ve Bağ-Kur primi ödeyenlere SGK'dan müjde! SSK ve Bağ-Kur primi ödeyenlere müjdeli bir haber geldi. Sosyal Güvenlik KurumU SGK yeni bir genelge hazırladı. Peki yeni genelge SSK ve Bağ-Kur primi ödeyenlere nasıl bir avantaj sağlayacak. İşte SSK ve Bağ-Kur primi ödeyenlerin yeni hakları.
29.09.2021 Gündem