Babanne

Babanne

Son dakika babanne haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan babanne ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını babanne haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Babanne

haberleri sayfasında son dakika yaşanan babanne gelişmeleri de dahil olmak üzere 28 babanne haberi bulunmuştur. Tüm babanne haberleri aşağıda listelenmiştir.
'Arazi anlaşmazlığı' çilesi; babaannesini sırtında taşıyor
'Arazi anlaşmazlığı' çilesi; babaannesini sırtında taşıyor Trabzon'un Akçaabat ilçesinde arazi anlaşmazlığı nedeniyle yolu yapılamayan 7 evde yaşayan aileler, sarp arazideki patika yolu kullanıp, ulaşım sağlıyor. Özellikle yağışlı havalarda kayganlaşan patika yol, büyük tehlike oluşturuyor. Hasta babaannesi Halime Kaya'yı (84), dik ve dar yoldan sırtında taşıyıp, hastaneye götüren Mustafa Kaya, (40) " Patika yoldan ana yola çıkmak için metrelerce yol gidiyoruz. Düşeceğim de babaanneme, bir şey olacak diye çok korkuyorum. İstediğimiz sadece bir yol" dedi.
28.11.2022 Yaşam
Alişan Buse Varol boşanıyor mu? Şarkıcı Alican iddialara yanıt verdi!
Alişan Buse Varol boşanıyor mu? Şarkıcı Alican iddialara yanıt verdi! Alişan ile Buse Varol'un boşanmak için mahkemeye dilekçe verdiği iddia edildi. Ünlü çift, kızları Eliz'in 1. yaşı için doğum günü partisi düzenlenmişti. Varol, Beşiktaş'taki bir otelde, Alişan ise aile arasında kızının doğum gününü kutladı. Varol'un düzenlediği etkinlikte Alişan yoktu.  Alişan ise kızı Eliz için annesinin evinde pasta kesti. Kutlamada babanne Suzan Tektaş, dede Mehmet Tektaş, Selçuk Tektaş'ın eşi Merve Tektaş, kızları Ceylan ve Eyşan hazır bulundu. Alişan'ın paylaştığı aile fotoğraflarında Buse Varol'un olmaması da kafaları karıştırmıştı. Buse Varol da yaptığı açıklamayla "eve davet edilmedim" demişti. Söz konusu yaşananlardan sonra Alişan Buse Varol boşanıyor mu? sorusuna yanıt aranmaya başlandı.
9.02.2022 Magazin
Gözyaşlarına boğuldu! Torunu evde çakmakla oynarken...
Gözyaşlarına boğuldu! Torunu evde çakmakla oynarken... Antalya'da 3 yaşındaki C.G. çakmakla oynarken evde çıkan yangın itfaiye ekiplerinin müdahalesiyle söndürüldü. Evden çocuklarla birlikte çıkarılan ve büyük korku yaşayan babaanne Saniye Gürkan, "Onlara bir şey olsa ben ne yapardım" diyerek gözyaşı döktü.
11.10.2021 Gündem
Ali Sunal, kızı Narin'in yeni yaşını kutladı
Ali Sunal, kızı Narin'in yeni yaşını kutladı Ali Sunal 2018 yılında Nazlı Kurbanzade ile nikah masasına oturmuş, 2019 yılında kızları Narin dünyaya gelşmişti. Narin bugün 2 yaşına bastı.
7.08.2021 Magazin
Çanakkale'de iğrenç olay! 9 yaşındaki ikiz kız kardeşlere cinsel istismar...
Çanakkale'de iğrenç olay! 9 yaşındaki ikiz kız kardeşlere cinsel istismar... Çanakkele'nin Bayramiç ilçesinde birlikte yaşadığı B.T. adlı kadının 9 yaşındaki ikiz kızları M.K. ve E.K’ye cinsel istismarda bulundukları iddia edilen Göksel A. (44) ve oğlu Umut A. (17) tutuklandı. Çocukların annesi B.T. da cinsel istismara göz yumduğu iddiasıyla tutuklanarak cezaevine kondu.
25.07.2020 Yaşam
Bakıcı ararken bunlara dikkat edin, mağdur olmayın
Bakıcı ararken bunlara dikkat edin, mağdur olmayın Özellikle çalışan anne babalar, çocuklarına kendileri gibi iyi bakacak bakıcı arayışına giriyor. Bu arayış içerisinde profesyonel şirketlerden destek alanlar zaman zaman mağdur olabiliyor. Kaçak bakıcı çalıştıran şirketler ailelerin de mağdur olmasına neden oluyor. Kaçak bakıcı çalıştırmanın cezası 18 bin lira.
10.02.2020 Ekonomi
"Hazım çocuklarından da boşandı"
"Hazım çocuklarından da boşandı" Hilal Özdemir, Kanal D'de yayınlanan 2. Sayfa programına konuk oldu.
8.03.2019 Magazin
Kayıp Evrim’in anne ve babası tutuklandı
Kayıp Evrim’in anne ve babası tutuklandı Tokat'ın Turhal ilçesinde, 10 Temmuz’da yaylada kaybolan Evrim Atış’ın (3,5) adliyeye sevk edilen anne-babası Dilek ve Burhan Atış çifti, sorgularının ardından tutuklama talebiyle mahkemeye sevk edildi. Dilek ve Burhan Atış çifti, savunmalarının ardından tutuklanırken, babaanne Satı Atış ise serbest bırakıldı. Çiftin kızlarının kaybolması sürecinden bu yana sorgularında verdikleri çelişkili ifadeler nedeniyle tutuklandıkları öğrenildi.
23.07.2018 Gündem
Yasemin Özilhan: O dizide bana zorla...
Yasemin Özilhan: O dizide bana zorla... Evlendikten sonra oyunculuğu bırakan Yasemin Özilhan, Aslı Şen'ın youtube kanalındaki programına konuk oldu.Oyunculuğu bırakan Özilhan, hakkında merak edilenlerini anlattı.
6.07.2018 Magazin
Genç kız kendini pencereden aşağı attı
Genç kız kendini pencereden aşağı attı Beşiktaş’ta babaannesi ve dedesiyle yaşayan 20 yaşındaki Hazal Akyürek isimli genç kız 6. kattaki evlerinin penceresinden atlayarak, hayatını kaybetti.
14.01.2018 Yaşam
Akrabalar birbirine girdi: 6 yaralı
Akrabalar birbirine girdi: 6 yaralı KOCAELİ’nin Gölcük İlçesi’nde, babaannesi Havva Bir’i döven Önder Bir, çıkan kavga sonucu amcası ve kuzenin silahlı saldırısına uğradı. Baba-oğulun tüfekle açtığı ateş sonucu akraba olan 6 kişi yaralandı.
28.06.2017 Yaşam
Siber teyzelerin 'Gogle' ile imtihanı
Siber teyzelerin 'Gogle' ile imtihanı Üniversite öğrencisi Gamze Tutan memleketi Afyonkarahisar’ın köylerine gönüllü olarak internet eğitimi vermeye gitti. 25 ile 71 yaş arası kadınları ilk kez internetle tanıştıran Tutan’ın eğitimiyle şimdi online örgü, pasta tarifi buluyor, hastane randevusu alıyorlar. Bunu duyan komşu köyden de talep var
7.01.2017 Arşiv
İnadına Aşk 32. bölüm fragmanında Yalın Defne'yi almaya kararlı-izle
İnadına Aşk 32. bölüm fragmanında Yalın Defne'yi almaya kararlı-izle Fox Tv ekranının sevilen romantik komedisi İnadına Aşk 32. bölüm fragmanları yayınlandı. Bu akşam ekrana gelecek olan İnadına Aşk 32. bölüm fragmanında Yalın Defne'den vazgeçmiyor. İnadına Aşk 32. bölüm fragmanı ile izleyenlere eğlenceli dakikalar yaşatmaya hazırlanıyor. İnadına Aşk 32. bölüm fragmanları ve tüm detayları haberimizde...
3.02.2016 Magazin
İnadına Aşk 32. bölüm fragmanında şok karar-izle
İnadına Aşk 32. bölüm fragmanında şok karar-izle Sevilen romantik komedi dizisi İnadına Aşk 32. bölüm fragmanı yayınlandı. Çarşamba akşamları ekrana gelen İnadına Aşk dizisinden üzücü haber geldi. İnadına Aşk 32. bölüm fragmanı ile izleyenlere eğlenceli dakikalar yaşatmaya hazırlanıyor. İnadına Aşk 32. bölüm fragmanı ve tüm detayları haberimizde...
28.01.2016 Magazin
İnadına Aşk 31. bölüm fragmanları yayında-izle
İnadına Aşk 31. bölüm fragmanları yayında-izle Fox Tv'nin ilgiyle takip edilen dizisi İnadına Aşk 31. bölüm fragmanı yayınlandı. Bu akşam ekrana gelecek olan İnadına Aşk 31. bölüm fragmanında Yalın Ve Defne arasındaki evlilik aileyi çıldırtacak. İnadına Aşk 31. bölüm fragmanında Yalın Defne'yi isteyecek. İnadına Aşk 31. bölüm fragmanı ve tüm detayları haberimizde...
27.01.2016 Magazin
MHP'li Akşener'i dehşete düşüren şey!
MHP'li Akşener'i dehşete düşüren şey! MHP Meclis Grup Başkanvekili Meral Akşener, doğru olmayan bir haberle ilgili yapılan okuyucu yorumlarından şikayet etti.
29.09.2021 Gündem
Obama‘nın babaannesi umrede ağladı
Obama‘nın babaannesi umrede ağladı Amerika Başkanı Obama'nın Kenya'da yaşayan 90 yaşındaki babaannesi, oğlu Said ve torunu Musa Obama ile kutsal toprakları ziyaret etti.
23.04.2015 Dünya
Babaannesinin gözü önünde intihar etti!
Babaannesinin gözü önünde intihar etti! Kastamonu’nun Taşköprü İlçesi’ne bağlı Badembekdemir Köyü’nde 28 yaşındaki Seyfi Karaduman, babaannesinin gözü önünde av tüfeği ile intihar etti.
17.04.2015 Yaşam
Gelin adayının babaannesi küfür etti
Gelin adayının babaannesi küfür etti Show TV ekranlarında yayınlanan Seda Sayan ve Uğur Arslan'ın sunduğu ‘Evleneceksen Gel’ adlı izdivaç programında gelin adayı Halime’nin babaannesi stüdyoyu birbirine kattı. Gelin adayları Halime ve Tuğba tartışırken araya giren babaanne Tuğba ve Nehir’e sert eleştiriler yaptı.
27.02.2015 Sinema-Dizi
Vicdanları sızlatan haber!
Vicdanları sızlatan haber! 3 yaşındaki çocuğun vücudunda...
19.03.2013 Yaşam
Rapor alamayan veliye rehber!
Rapor alamayan veliye rehber! Yüzbinlerce öğrenci velisi kara kara düşünüyor
29.09.2021 Gündem
Korkunç şüphe
Korkunç şüphe Polise gelen ihbarda, 2 kızı olan bir ailenin yeni doğan çocuklarını ‘yine kız oldu’ diye gömdüğü iddia edildi
3.05.2010 Yaşam
Torunuyla birlikte yanarak can verdi
Torunuyla birlikte yanarak can verdi Samsun'un Ayvacık İlçesi'ne bağlı Yeşilçam Köyü'ndeki tek katlı evde çıkan yangında, 64 yaşındaki Hanife Akdağ ve 6 aylık torunu Emircan, yanarak öldü
29.09.2021 Gündem
"Cüretkar ve sınırlar dışındayım"
"Cüretkar ve sınırlar dışındayım" Ünlü modacı Cemil İpekçi, geçtiğimiz haftalarda gündemi bir hayli meşgul eden "Eşcinsel köşe yazarları kimliklerini açıklasın" tartışması için işte bu yorumda bulunuyor ve ekliyor: "İnsanları özel hayatları yüzünden hırpalamayı bıraksınlar. Medyadaki tartışmalar yersiz..."
21.07.2006 Arşiv
Uzmanlar 'Sıla'yı ailesine vermeyin' diyor, çünkü...
Uzmanlar 'Sıla'yı ailesine vermeyin' diyor, çünkü... Annesi tarafından dövülen ve dedesine değil de çocuk yuvasına gönderilmesine karar verilen Sıla hakkındaki rapor tartışmalara yanıt verecek türden: Annenin hayat tarzı yanlış, dedenin amacı ise para
3.11.2004 Yaşam

Benzer Haber Etiketleri

Babanne ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki babanne haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.