Azra Kohen

Azra Kohen

Son dakika Azra Kohen haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Azra Kohen ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Azra Kohen haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Azra Kohen

haberleri sayfasında son dakika yaşanan azra kohen gelişmeleri de dahil olmak üzere 35 azra kohen haberi bulunmuştur. Tüm azra kohen haberleri aşağıda listelenmiştir.
Başak Sayan-Azra Kohen davası pandemiye takıldı!
Başak Sayan-Azra Kohen davası pandemiye takıldı! Oyuncu Başak Sayan ‘Bağlanma Korkusu’ adlı kitabını 2011 yılında, Azra Kohen ise ‘Fi’ isimli kitabını 2013'te yayımladı. Kohen’in kitabı aynı isimle diziye uyarlandıktan sonra Sayan, kitabın kendi eserinden çalıntı olduğunu iddia etti. Kohen de kendisine 1.5 milyon TL'lik manevi tazminat davası açtı.
15.12.2021 Magazin
Azra Kohen'den Başak Sayan'a icra takibi!
Azra Kohen'den Başak Sayan'a icra takibi! Fi kitabının kendi eserinden çalıntı olduğunu iddia eden Başak Sayan'a dava açarak 150 bin lira manevi tazminat kazanan Azra Kohen, kararın kesinleşmesine rağmen parasını alamadığı gerekçesiyle Sayan'a icra takibi başlattı.
5.10.2021 Magazin
Başak Sayan, Azra Kohen'e 150 bin TL tazminat ödeyecek
Başak Sayan, Azra Kohen'e 150 bin TL tazminat ödeyecek Azra Kohen, ‘Fi’ kitabının kendi eserinden çalıntı olduğunu iddia eden Başak Sayan’a açtığı davayı kazandı. ‘Fi’nin Sayan’ın yazdığı “Bağlanma Korkusu”ndan intihal olmadığına karar veren mahkeme, ayrıca Sayan’ın 150 bin liralık manevi tazminatı 3 yıllık faiziyle ünlü yazara ödemesine hükmetti.
13.12.2020 Magazin
Büşra Develi kimdir?
Büşra Develi kimdir? Büşra Develi kimdir? Sorusunun yanıtını haberimizde bulabilirsiniz. Başarılı ve güzel oyuncu Büşra Develi'nin sevgilisi Burak Deniz ile ayrıldığı haberi gündeme bomba gibi düştü. İşte Büşra Develi hakkında merak edilenler...
12.06.2018 Gündem
Fi’nin ödemeleri durdu
Fi’nin ödemeleri durdu ‘Bağlanma Korkusu’ kitabının yazarı Başak Sayan ile karşılıklı intihal davası olan Fi’nin yazarı Azra Kohen’e, Fİ dizisinin yapımcısı Med Yapım telif hakları ödemelerini durdurdu. Kohen’e yapılan ödemeler mahkeme kararıyla bloke edildi
6.06.2018 Magazin
Fi intihal olabilir şüphesi! Ödemeleri durdurttu
Fi intihal olabilir şüphesi! Ödemeleri durdurttu 'Bağlanma Korkusu' kitabının yazarı Başak Sayan ile karşılıklı intihal davası olan Fİ'nin yazarı Azra Kohen'e, Fİ dizisinin yapımcısı Med Yapım telif hakları ödemelerini durdurdu. Fİ'nin senaryosunu intihal olması ihtimaline karşı Azra Kohen'e yapılan ödemeler mahkeme kararıyla bloke edildi.
6.06.2018 Televizyon
Ödüller kadınlara
Ödüller kadınlara Halk oylamasıyla belirlenen ünlü kadınlar önceki gün Faiırmont Quasar’da düzenlenen bir törenle ödüllendirildi.
17.01.2018 Magazin
‘Fi’nin yeni sezonu ‘Çi’ dizisine sürpriz transfer
‘Fi’nin yeni sezonu ‘Çi’ dizisine sürpriz transfer Fi Çi Pi kitap üçlemesinden uyarlanan ve başrollerini Serenay Sarıkaya, Ozan Güven ve Mehmet Günsür gibi ünlü isimlerin paylaştığı Çi isimli diziye güzel oyuncu Irmak Ünal'ın da katılacağı öğrenildi.
22.12.2017 Magazin
Açılış davetine yoğun ilgi!
Açılış davetine yoğun ilgi! 14 Aralık’ta UNIQ Müze’de kapılarını açacak olan dünyanın en büyük ve en kapsamlı Leonardo Da Vinci sergisi ‘Leonardo Da Vinci Expo: Dahi İstanbul’da’nın açılış davetine çok sayıda isim katıldı.
14.12.2017 Kültür Sanat
1.5 milyon TL’lik intihal davası
1.5 milyon TL’lik intihal davası Fi-Çi-Pi üçlemesinin yazarı Azra Kohen, Fi’nin, ‘Bağlanma Korkusu’ isimli kitabından intihal olduğunu ileri süren sunucu-oyuncu Başak Sayan’a 1.5 milyon TL’lik tazminat davası açtı.
15.11.2017 Magazin
7’den 70’e herkese kitap okutuyor
7’den 70’e herkese kitap okutuyor Türkiye’de kitap okumak için ayrılan süre 59 saniye, hayatında hiç kitap okumayanların oranı ise yüzde 39. İhtiyaç listemizin ise en sonlarında yer alıyor. Durum böyle olunca duayen bankacı Bülent Şenver 2.5 yıl önce Herkese Kitap Vakfı’nı kurmuş ve cezaevlerinden okullara 260 binden fazla kitabı okuyucusuyla buluşturmuş.
21.10.2017 Arşiv
Fi benim kitabımdan aşırma!
Fi benim kitabımdan aşırma! Başak Sayan, Azra Kohen’in çok satan kitabı ‘Fi’nin kendi romandan intihal (aşırma) olduğunu öne sürdü.
13.10.2017 Magazin
Başak Sayan: 'Fi' benim kitabımdan aşırmadır!
Başak Sayan: 'Fi' benim kitabımdan aşırmadır! Başak Sayan, dizisi de çekilen 'Fi' adlı kitabın, kendisinin 2010'da yazdığı Bağlanma Korkusu adlı romanla bire bir aynı olduğunu öne sürdü.
13.10.2017 Magazin
Yaz trendi
Yaz trendi Keyifli vakit geçirdiğiniz şezlongunuzda yaz ruhunu; dinlediğiniz bir müzik veya elinizden düşüremediğiniz bir kitapla doyasıya yaşayabilirsiniz. Yeni çıkan albümler, rafları süsleyen kitaplar ve merakla beklenen filmler tatilinizi renklendirecek...
1.07.2017 Arşiv
Fi dizisi 10. bölüm fragmanı yayınlandı mı?
Fi dizisi 10. bölüm fragmanı yayınlandı mı? Fi dizisi yayınlandığı ilk günden bu yana büyük bir ilgi ile takip ediliyor. Puhu Tv platformu üzerinden izleyici ile buluşan Fi dizisi 10. yeni bölüm fragmanı merakla bekleniyor. Peki Fi 10. bölüm fragmanı yayınlandı mı?
29.09.2021 Gündem
Fİ'nin yıldızı isyan etti: 'Sevişmeden çocuk yapmış...'
Fİ'nin yıldızı isyan etti: 'Sevişmeden çocuk yapmış...' Son dönemin en gözde dizisi Fİ'de 'Can Manay'a hayat veren Ozan Güven, 'sevişme sahneleriyle öne çıkan dizi' yorumuna tepki gösterdi.
21.05.2017 Magazin
Fi 7. yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı? Fi dizisi nasıl izlenir?
Fi 7. yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı? Fi dizisi nasıl izlenir? Yayınlandığından bu yana oldukça fazla ilgi gören Fi dizisinin 7. yeni bölüm fragmanı oldukça merak ediliyor. Peki yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı? İşte Fi ile ilgili merak edilen tüm soruların cevapları...
29.09.2021 Gündem
Fi dizisi 4. bölüm fragmanı yayınlandı mı?
Fi dizisi 4. bölüm fragmanı yayınlandı mı? Fi dizisi ilk üç bölümüyle fırtına gibi bir giriş yaptı. Göz kamaştırıcı oyuncu kadrosu ile izleyicileri büyüleyen Fi dizisinin 4. bölümü büyük bir merakla bekleniyor. Azra Kohen'in kitap serisinin ilki Fi'nin diziye uyarlanması ile izleyiciyle buluşan dizinin detayları haberimizde yer alıyor...
29.09.2021 Gündem
Olay dizi Fİ rekora koşuyor!
Olay dizi Fİ rekora koşuyor! 'Fi-Çi-Pi' kitap üçlemesinden uyarlanan 'Fi' dizisi, 10 günde 10 milyon kez izlendi. İşte merak edilen Fi dizisinin konusu...
13.04.2017 Televizyon
Cem Yılmaz, Fİ dizisinde oynayacak
Cem Yılmaz, Fİ dizisinde oynayacak Ünlü komedyen Cem Yılmaz, yakın dostu ve filmlerinin değişmez yüzü Ozan Güven'in rol aldığı Fİ dizisinin iki bölümünde izleyici karşısına çıkacak.
10.04.2017 Magazin
Özge Özpirinçci diziye bu sahne ile başladı!
Özge Özpirinçci diziye bu sahne ile başladı! Fİ dizisine konuk oyuncu olarak dahil olan Özge Özpirinçci, herkesi şaşırttı. Oldukça cesur bir sahne ile diziye başlayan Özpirinçci, büyük beğeni topladı.
6.04.2017 Magazin
Fi dizisi 4. bölüm fragmanı yayınlandı mı?
Fi dizisi 4. bölüm fragmanı yayınlandı mı? Fi dizisi puhutv platformu üzerinden ilk 3 bölümü ile izleyici ile buluştu. Oyuncu kadrosu ile göz kamaştıran Fi dizisinin 4. bölüm fragmanı büyük merak konusu oldu. Peki Fi 4. bölüm fragmanı yayınlandı mı?
29.09.2021 Gündem
Öpüşmeyi kıskanmadım
Öpüşmeyi kıskanmadım ‘Fi’ dizisinin önceki akşam yapılan galasında sevgilisi Serenay Sarıkaya’ya övgüler düzen Kerem Bürsin, “Serenay’ın Mehmet Günsür’le öpüşme sahnesini kıskanmadım. Bu soru bana garip geliyor. Çünkü işimiz bu” dedi
1.04.2017 Magazin

Benzer Haber Etiketleri

Azra Kohen ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki azra kohen haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.