Ukrayna - Rusya savaşında son durum... Rusya: Operasyonun ilk aşamasının ana hedefleri tamamlandı
Ukrayna - Rusya savaşında son durum... Rusya: Operasyonun ilk aşamasının ana hedefleri tamamlandı Ukrayna ile Rusya arasındaki savaş 24 Şubat'tan beri tüm şiddetiyle devam ediyor. Rusya'nın geçtiğimiz hafta sivillerin sığındığı bir tiyatroya yaptığı saldırı sonrası 300 kişinin öldüğü açıklandı. Pentagon ise Rusya'nın güdümlü mühimmatlarını tükettiğini iddia etti. Biden'dan ise savaşla ilgili flaş bir hamle geldi. Berdyansk bir Rus savaş gemisinin batırıldığı büyük saldırı uydu tarafından görüntülendi. Rusya'dan yapılan açıklamada ise 'Ukrayna'ya yönelik operasyonun birinci ayı başarıyla tamamlanmıştır' denildi.
25.03.2022 Dünya
Rus savaş gemisi Çanakkale Boğazı'ndan geçti
Rus savaş gemisi Çanakkale Boğazı'ndan geçti Çanakkale Boğazı'ndan geçen Rus donanmasına ait 151 borda numaralı savaş gemisi 'Azov', Ege Denizi'ne açıldı.
29.09.2021 Gündem
Rus savaş gemisi boğazdan geçti
Rus savaş gemisi boğazdan geçti RUS Donanması Karadeniz Filosuna bağlı çıkarma gemileri 151 borda numaralı "Azov"  İstanbul Boğazı'ndan geçti.
29.09.2021 Gündem
İki rus savaş gemisi Çanakkale'den geçti
İki rus savaş gemisi Çanakkale'den geçti Rus Donanması'na ait 151 borda numaralı ‘Azov’ ile 127 borda numaralı ‘Minsk’ isimli savaş gemileri, Çanakkale Boğazı’ndan geçerek Marmara Denizi’ne doğru ilerledi.
29.09.2021 Gündem

Benzer Haber Etiketleri