Azil Soruşturması

Azil Soruşturması

Son dakika azil soruşturması haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan azil soruşturması ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını azil soruşturması haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Azil Soruşturması

haberleri sayfasında son dakika yaşanan azil soruşturması gelişmeleri de dahil olmak üzere 71 azil soruşturması haberi bulunmuştur. Tüm azil soruşturması haberleri aşağıda listelenmiştir.
ABD'de beklenen istifa kararı!
ABD'de beklenen istifa kararı! New York Valisi Andrew Cuomo, hakkındaki cinsel taciz suçlamalarının ardından istifa kararı aldığını açıkladı. Cuomo'nun yerine Kathy Hochul, New York'un ilk kadın valisi oldu.
10.08.2021 Dünya
Biden, Senatonun Trump'ı azil yargılamasında suçlu bulacağına  inanmadığını söyledi
Biden, Senatonun Trump'ı azil yargılamasında suçlu bulacağına inanmadığını söyledi ABD Başkanı Joe Biden, eski Başkan Donald Trump'ın, hakkındaki azil davasında suçlu bulunması için Senatoda yeterli oya ulaşılacağına inanmadığını belirtti.
26.01.2021 Dünya
ABD'de alarm verildi! 5 bin Ulusal Muhafız'a yeni görev
ABD'de alarm verildi! 5 bin Ulusal Muhafız'a yeni görev Eski ABD Başkanı Donald Trump hakkında Senatoda yapılacak azil yargılaması nedeniyle büyük çaplı protestoların beklendiği ve ABD Kongresini 5 bin Ulusal Muhafız'ın koruyacağı belirtildi.
24.01.2021 Dünya
Trump'a bir darbe daha! Azil süreci başlıyor
Trump'a bir darbe daha! Azil süreci başlıyor ABD'de Demokratların, Kongre baskını olayından sorumlu tuttukları Başkan Donald Trump'a karşı pazartesi günü yeni bir azil süreci başlatmaya hazırlandıkları bildirildi. Trump Temsilciler Meclisinde suçlu bulunursa "hakkında iki kez azil suçlaması yapılan" ilk başkan olarak kayıtlara geçecek.
8.01.2021 Dünya
İran'da Ruhani'ye büyük şok! Harekete geçtiler
İran'da Ruhani'ye büyük şok! Harekete geçtiler İran Meclisi Ulusal Güvenlik ve Dış Politika Komisyonu Başkanı Mücteba Zünnur, ülkedeki sorunların sorumlusu olarak gösterdiği Cumhurbaşkanı Hasan Ruhani hakkında azil soruşturması başlatılması için milletvekillerine destek çağrısında bulundu.
17.10.2020 Dünya
Joe Biden ve oğlu hakkında skandal iddialar! E-mailler ele geçirildi
Joe Biden ve oğlu hakkında skandal iddialar! E-mailler ele geçirildi ABD'de Demokrat başkan adayı Joe Biden'ın başkan yardımcılığı yaptığı dönemde oğlu Hunter Biden'ın Ukraynalı enerji firması ile ilişkilerine müdahil olduğu ve bu firmayı soruşturan başsavcıyı kovmaları için Ukrayna'ya baskı yaptığı iddia edildi.
14.10.2020 Dünya
Pence ve Harris karşı karşıya geldi, tartışmaya 'sinek' damga vurdu
Pence ve Harris karşı karşıya geldi, tartışmaya 'sinek' damga vurdu ABD'de başkan yardımcısı adayları Cumhuriyetçi Mike Pence ile Demokrat Kamala Harris'i karşı karşıya getiren canlı yayın münazarası büyük oranda sakin geçti. Canlı yayında Pence'in kafasına konan sinek ise geceye damga vurdu.
8.10.2020 Gündem
Trump, azil soruşturmasına yol açan muhbir raporunu Kongre'ye bildiren  başmüfettişin işine son verdi
Trump, azil soruşturmasına yol açan muhbir raporunu Kongre'ye bildiren başmüfettişin işine son verdi ABD Başkanı Donald Trump, Ukrayna Devlet Başkanı Vladimir Zelenskiy ile yaptığı ve kendisine azil soruşturması açılmasına yol açan telefon görüşmesine ilişkin muhbir raporuyla ilgilenen Başmüfettiş Michael Atkinson'ın işine son verdi.
4.04.2020 Dünya
Trump'tan 'azil süreci' açıklaması
Trump'tan 'azil süreci' açıklaması ABD Başkanı Donald Trump, Rusya soruşturması ve azil sürecinde kendisine haksızlık edildiğini savunarak, "Benim başıma gelenler başka bir başkanın başına asla gelmemeli. Başka bir başkan, bana olanları kaldırır mıydı bilmiyorum. Bence kaldıramazdı." açıklamasında bulundu.
6.02.2020 Dünya
Ve Trump için karar verildi!
Ve Trump için karar verildi! ABD Başkanı Donald Trump, Senato'daki azil oylamasında "görevini kötüye kullanmak" suçlamasından aklandı. Trump, Senato'daki azil oylamasında "Kongre'nin işleyişini engellemek" suçlamasından da aklandı.
5.02.2020 Dünya
Trump için karar zamanı! Sona gelindi...
Trump için karar zamanı! Sona gelindi... ABD Senatosundaki azil yargılamasında sona gelindi. Mahkemedeki kapanış sunumlarını yapan iddia ve Trump'ın savunma makamları karşılıklı olarak birbirlerini suçlayan açıklamalarda bulundu. Trump'a yönelik iki azil maddesi çarşamba günü Senatoda oylanacak.
4.02.2020 Dünya
Dünyanın gözü orada! Belli olacak
Dünyanın gözü orada! Belli olacak ABD Başkanı Donald Trump'ın görevden azli istemiyle Senato'da başlayan dava süreci Türkiye saati ile 21.00'de başladı. Peki bundan sonraki adımlar ne olacak ve süreç nasıl işleyecek? İşte merak edilen soruların cevapları.
21.01.2020 Dünya
ABD Senatosu, 'Trump için hızlı bir yargı süreci' öngörüyor
ABD Senatosu, 'Trump için hızlı bir yargı süreci' öngörüyor ABD Senatosu Çoğunluk Lideri Cumhuriyetçi Mitch McConnell'ın hazırladığı tasarıya göre, ABD Başkanı Trump'a savunma yapması için 24 saat süre verildi.
21.01.2020 Gündem
Trump için kritik süreç başladı!
Trump için kritik süreç başladı! Temsilciler Meclisinde kabul edilen ABD Başkanı Donald Trump'ın azline yönelik iki maddenin Senatoya resmen iletilmesinin ardından Trump'a yönelik yargı süreci Senatoda başladı.
16.01.2020 Dünya
Trump'ın yargı sürecini takip edecek savcı vekilleri  açıklandı
Trump'ın yargı sürecini takip edecek savcı vekilleri açıklandı Temsilciler Meclisinin Demokrat Başkanı Nancy Pelosi, ABD Başkanı Donald Trump'ın Senatoda yargılanacağı azil oturumlarında savcı vekil görevi görecek 7 Demokrat ismi açıkladı.
15.01.2020 Dünya
Rusya'dan kilit şirkete siber  saldırı!
Rusya'dan kilit şirkete siber saldırı! Rus istihbaratının, ABD Başkanı Donald Trump hakkındaki azil soruşturmasına yol açan Ukrayna soruşturmasında adı sıkça geçen Burisma Holdings adlı enerji şirketine siber saldırı düzenlediği bildirildi.
14.01.2020 Dünya
Trump'a kötü haber! Ve başlıyor
Trump'a kötü haber! Ve başlıyor Demokratların kontrolündeki Temsilciler Meclisinin, Başkan Donald Trump'a yönelik daha önce kabul edilen iki azil maddesinin Senatoya gönderilmesini yarın oylayacağı bildirildi.
14.01.2020 Dünya
ABD bunu konuşuyor! Saf değiştirdi
ABD bunu konuşuyor! Saf değiştirdi ABD Temsilciler Meclisinde Başkan Donald Trump'a yönelik azil maddelerine yönelik oylamada "hayır" oyu veren New Jersey Vekili Demokrat Jeff Van Drew, Cumhuriyetçi Parti'ye geçti.
19.12.2019 Dünya
Son dakika haberi ABD Başkanı Trump'ın azil süreci | Trump görevden alınacak mı? Azil süreci nedir?
Son dakika haberi ABD Başkanı Trump'ın azil süreci | Trump görevden alınacak mı? Azil süreci nedir? ABD Başkanı Donald Trump hakkında Temsilciler Meclisi’nde yapılan azil soruşturması oylamaları sonuçlandı. Trump, ABD’de azil soruşturması kapsamında Senato’ya giden üçüncü başkan oldu. Son dakika Donald Trump haberleri yakından takip ediliyor. Vatandaşlar, Azil süreci nedir? Trump görevden alınacak mı? Trump azledilirse dolar ne olur? Sorularını yoğun bir şekilde araştırmaya başladı. Bizde bu soruların yanıtlarını sizler için derledik.
19.12.2019 Gündem
Trump'a destek, azil sürecinin ardından yüzde 6 arttı
Trump'a destek, azil sürecinin ardından yüzde 6 arttı ABD Başkanı Donald Trump'a kamuoyu desteği, hakkında azil soruşturması başlatılmasının ardından yüzde 6 artış gösterdi.
19.12.2019 Dünya
Ve tarihi karar açıklandı!
Ve tarihi karar açıklandı! ABD Temsilciler Meclisi Genel Kurulunda yapılan oylamada, Başkan Donald Trump'ın azline yönelik iki suçlamayı içeren dava dosyası onaylanarak, yargılama için Senato'ya gönderildi.
19.12.2019 Dünya
Trump'tan Nancy Pelosi'ye azil sürecine tepki mektubu
Trump'tan Nancy Pelosi'ye azil sürecine tepki mektubu ABD Başkanı Donald Trump, Temsilciler Meclisi Başkanı Demokrat Nancy Pelosi'ye gönderdiği mektupta, hakkındaki azil maddelerini "samimiyetsiz, mesnetsiz, tehlikeli ve mantık dışı" olarak niteleyerek süreci protesto ettiğini belirtti.
17.12.2019 Dünya
Trump'a yönelik azil raporu açıklandı
Trump'a yönelik azil raporu açıklandı ABD Temsilciler Meclisi Adalet Komitesi, Başkan Donald Trump'a yönelik azil için gerekçe olabilecek suçlamaları içeren raporunu yayımladı. Raporda "Trump, görevini kötüye kullanmıştır ve önü alınmazsa bunu sürdürecektir." ifadesine yer verildi.
16.12.2019 Dünya
Donald Trump'ın en zor günü!
Donald Trump'ın en zor günü! ABD Temsilciler Meclisi Adalet Komitesinde dün yapılması planlanan Başkan Donald Trump’a yönelik azil maddelerinin oylanması, yerel saat ile sabah 10.00’a (TSİ 18.00) ertelendi.
13.12.2019 Dünya
İkinci oturum başladı! Donald Trump...
İkinci oturum başladı! Donald Trump... ABD'de Başkan Donald Trump'a yönelik süren azil soruşturması kapsamında Temsilciler Meclisi Adalet Komitesinde yapılan ikinci oturumda Cumhuriyetçi ve Demokrat vekillerin avukatları dinlendi.
9.12.2019 Dünya

Benzer Haber Etiketleri

Azil Soruşturması ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki azil soruşturması haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.