Azil

Azil

Son dakika azil haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan azil ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını azil haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Azil

haberleri sayfasında son dakika yaşanan azil gelişmeleri de dahil olmak üzere 190 azil haberi bulunmuştur. Tüm azil haberleri aşağıda listelenmiştir.
Bahçeli'den Kılıçdaroğlu'na tepki: Birleşik Krallığın sokaklarında kendisini ve partisini rezil etmiştir
Bahçeli'den Kılıçdaroğlu'na tepki: Birleşik Krallığın sokaklarında kendisini ve partisini rezil etmiştir Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanı Devlet Bahçeli partisinin grup toplantısında konuştu. Bahçeli, "Kılıçdaroğlu kayıp 8 saatin hemen ardından Birleşik Krallığın sokaklarında kendisini ve partisini rezil etmiştir." dedi.
8.11.2022 Siyaset
ABD’de federal yargıçtan Trump hakkında şoke eden hüküm!
ABD’de federal yargıçtan Trump hakkında şoke eden hüküm! ABD Bölge Mahkemesi Yargıcı David Carter, eski ABD Başkanı Donald Trump’ın 2020 seçimlerinde Kongre'yi yasa dışı bir şekilde engellemeye “büyük ihtimalle” teşebbüs etmiş olabileceğine hükmetti.
28.03.2022 Dünya
ABD’de 6 Ocak Kongre baskının soruşturan komite, Ivanka Trump’ı ifadeye çağırdı
ABD’de 6 Ocak Kongre baskının soruşturan komite, Ivanka Trump’ı ifadeye çağırdı ABD’de 6 Ocak 2021’deki kanlı Kongre baskınını soruşturan Temsilciler Meclisi Komitesi, eski ABD Başkanı Donald Trump’ın kızı ve danışmanı Ivanka Trump’ı ifade çağırarak soruşturmada gönüllü işbirliği yapmasını istedi.
20.01.2022 Dünya
ABD’deki Kongre baskınıyla ilgili 11 kişi "isyana teşvik eden komplo kurmak" ile suçlandı
ABD’deki Kongre baskınıyla ilgili 11 kişi "isyana teşvik eden komplo kurmak" ile suçlandı ABD’de eski ABD Başkanı Donald Trump destekçileri tarafından Kongre binasına yapılan baskınla ilgili aralarında "Oath Keepers" adlı aşırı sağcı grubun lideri Steward Rhodes'un da bulunduğu toplam 11 kişiyi "isyana teşvik eden komplo kurmak" ile suçlandı.
13.01.2022 Dünya
ABD'de beklenen istifa kararı!
ABD'de beklenen istifa kararı! New York Valisi Andrew Cuomo, hakkındaki cinsel taciz suçlamalarının ardından istifa kararı aldığını açıkladı. Cuomo'nun yerine Kathy Hochul, New York'un ilk kadın valisi oldu.
10.08.2021 Dünya
Trump'a 6 Ocak Kongre baskını dolayısıyla yeni dava
Trump'a 6 Ocak Kongre baskını dolayısıyla yeni dava Demokrat Temsilciler Meclisi üyesi Eric Swalwell, 6 Ocak'taki Kongre baskını nedeniyle "halkı isyana teşvik ettiği" suçlamasıyla eski ABD Başkanı Donald Trump'a karşı dava açtı.
5.03.2021 Dünya
ABD Senatosundaki Cumhuriyetçi liderden Trump'ın 2024 adaylığına destek
ABD Senatosundaki Cumhuriyetçi liderden Trump'ın 2024 adaylığına destek ABD'de Cumhuriyetçi Partinin Senato Azınlık Lideri Mitch McConnell, uzun süredir tartışma yaşadığı eski Başkan Donald Trump'ın 2024'te adaylığı garantilemesi durumunda kendisini destekleyeceğini açıkladı.
26.02.2021 Dünya
Trump günler sonra sessizliğini bozdu: Utanç verici
Trump günler sonra sessizliğini bozdu: Utanç verici ABD eski Başkanı Donald Trump, hayatını kaybeden muhafazakar radyocu Rush Limbaugh'u anmak için 20 Ocak'tan sonraki "medya sessizliğini" bozdu
17.02.2021 Dünya
Eski ABD Başkanı Trump'a şok! Mahkemede yargılanabilir
Eski ABD Başkanı Trump'a şok! Mahkemede yargılanabilir 6 Ocak'taki Kongre baskını dolayısıyla Senatoda azil istemiyle yargılanan ve yapılan oylama sonucunda aklanan eski ABD Başkanı Donald Trump'a karşı mahkemelerde dava açılabileceği belirtiliyor.
15.02.2021 Dünya
Biden'dan sert tepki! 'ABD tarihinde 2'nci kez...'
Biden'dan sert tepki! 'ABD tarihinde 2'nci kez...' ABD Başkanı Joe Biden, 6 Ocak’taki Kongre baskınını teşvikle suçlanmaktan yargılanan eski Başkan Donald Trump Senato'da aklansa da suçlamanın tartışma götürmeyeceğini belirterek, ''Tarihimizin bu üzücü bölümü bize demokrasinin kırılgan olduğunu ve her zaman savunulması gerektiğini hatırlattı." değerlendirmesinde bulundu.
14.02.2021 Dünya
ABD eski Başkanı Trump hakkında flaş karar!
ABD eski Başkanı Trump hakkında flaş karar! 6 Ocak'taki Kongre baskını nedeniyle azil istemiyle Senatoda yargılanan eski ABD Başkanı Donald Trump, oylama sonucu aklandı.
13.02.2021 Dünya
Dünya bu ana kilitlendi! ABD'de Trump hakkında flaş karar
Dünya bu ana kilitlendi! ABD'de Trump hakkında flaş karar ABD tarihine kara bir leke olarak geçen Kongre baskınını kışkırtmakla suçlanan Donald Trump için azil sürecinde kritik saatlere girilirken, işgal sırasında güvenlik kameralarına yansıyan görüntüdeki detay şok etkisi yarattı. ABD'de 6 Ocak'taki Kongre baskını dolayısıyla eski Başkan Donald Trump'ın Senatoda devam eden azil yargılamasında sürpriz bir gelişme yaşanarak tanık çağrılmasına karar verildi.
13.02.2021 Dünya
Dünya korkunç felaketin kıyısından dönmüş! Nükleer kodlar tehlike altındaydı...
Dünya korkunç felaketin kıyısından dönmüş! Nükleer kodlar tehlike altındaydı... Gelen son dakika haberine göre; ABD'de başkanlık seçimlerinin ardından yaşanan kanlı kongre baskınının yankıları sürüyor. Bir yandan eski başkan Trump'ın baskındaki payı Senatoda'ki azil davasında tartışılırken bir yandan da baskının yeni ortaya çıkan görüntüleri sadece ABD'de değil tüm dünyada gündem olmaya devam ediyor.
13.02.2021 Dünya
Trump'ın azil davası sürerken eşi Melania kaplıca keyfi yaptı
Trump'ın azil davası sürerken eşi Melania kaplıca keyfi yaptı ABD'de eski başkan Donald Trump'ın azil davası devam ederken, Melania Trump'ın Beyaz Saray'dan ayrıldıktan sonra gününün büyük çoğunluğunu lüks masaj ve spa salonlarında rahatlayarak geçirdiği ifade edildi.
12.02.2021 Dünya
ABD Başkanı Joe Biden duyurdu: Hemen harekete geçmezsek...
ABD Başkanı Joe Biden duyurdu: Hemen harekete geçmezsek... ABD Başkanı Joe Biden, Çin'in pek çok alanda büyük projeler yürüttüğüne işaret ederek, hemen harekete geçmemeleri halinde bu ülkenin kendilerini geride bırakacağını söyledi.
11.02.2021 Dünya
Donald Trump'ın azil süreci başladı!
Donald Trump'ın azil süreci başladı! ABD'de 6 Ocak'taki Kongre baskınında halkı "isyana teşvik" etmekle suçlanan eski Başkan Donald Trump'ın Senato'daki azil yargılama oturumları başladı.
9.02.2021 Dünya
Trump, Senatodaki azil yargılamasında ifade vermeyecek
Trump, Senatodaki azil yargılamasında ifade vermeyecek ABD'de, 6 Ocak'taki Kongre baskını nedeniyle azil istemiyle Senatoda yargılanacak önceki Başkan Donald Trump'ın avukatı, Trump'ın Senatoda ifade vermeyeceğini açıkladı.
4.02.2021 Dünya
ABD'de Demokratlar'dan Trump için 'yemin altında ifade versin' çağrısı
ABD'de Demokratlar'dan Trump için 'yemin altında ifade versin' çağrısı ABD'de Demokratlar, 6 Ocak'taki Kongre baskını nedeniyle azil istemiyle Senatoda yargılanacak önceki Başkan Donald Trump'ın yemin altında ifade vermesi için resmi çağrı yaptı.
4.02.2021 Dünya
Trump hazırlanan iddianamede Kongre baskınından doğrudan sorumlu tutuldu!
Trump hazırlanan iddianamede Kongre baskınından doğrudan sorumlu tutuldu! Eski ABD Başkanı Donald Trump, Senato'daki yargılaması öncesinde Demokratlar tarafından hazırlanan iddianamede, 6 Ocak'taki Kongre baskınının doğrudan sorumlusu olmakla suçlandı.
2.02.2021 Dünya
Trump'ın damadı Kushner, Nobel Barış Ödülü'ne aday gösterildi
Trump'ın damadı Kushner, Nobel Barış Ödülü'ne aday gösterildi ABD eski Başkanı Donald Trump’ın damadı Jared Kushner ve yardımcısı Avi Berkowitz, İsrail ve Arap ülkeleri arasında "Abraham Anlaşmaları" olarak bilinen normalleşme anlaşmasında kilit rol üstlendikleri gerekçesiyle Nobel Barış Ödülü'ne aday gösterildi.
1.02.2021 Dünya
ABD'de Trump'ın azil süreci Anayasayı tartışamaya açtı
ABD'de Trump'ın azil süreci Anayasayı tartışamaya açtı ABD'de Andrew Jackson ve Bill Clinton'dan sonra azil süreci başlatılan üçüncü başkan Donald Trump oldu. Donald Trump için ikinci kez azil süreci başlatılması ise ABD Anayasasının tartışılmasına neden oldu. Bazı senatörler, Trump'ın artık başkan olmadığını, bu nedenle azledilemeyeceğini savundu.
28.01.2021 Dünya
Biden, Senatonun Trump'ı azil yargılamasında suçlu bulacağına  inanmadığını söyledi
Biden, Senatonun Trump'ı azil yargılamasında suçlu bulacağına inanmadığını söyledi ABD Başkanı Joe Biden, eski Başkan Donald Trump'ın, hakkındaki azil davasında suçlu bulunması için Senatoda yeterli oya ulaşılacağına inanmadığını belirtti.
26.01.2021 Dünya
Trump'a yönelik azil maddesi Senatoya resmen iletildi
Trump'a yönelik azil maddesi Senatoya resmen iletildi Eski ABD Başkanı Donald Trump'ın 6 Ocak'taki Kongre baskınıyla ilgili olarak "isyana teşvik" ile suçlandığı azil maddesi Senatoya resmen iletildi.
26.01.2021 Dünya
ABD'li senatör Schumer: Trump için adil ama hızlı yargılama olacak
ABD'li senatör Schumer: Trump için adil ama hızlı yargılama olacak ABD Senatosu'nda Çoğunluk Lideri Chuck Schumer eski Başkan Donald Trump’ın yargılanmasının adil ama hızlı olacağını belirtti.
25.01.2021 Dünya
ABD'de alarm verildi! 5 bin Ulusal Muhafız'a yeni görev
ABD'de alarm verildi! 5 bin Ulusal Muhafız'a yeni görev Eski ABD Başkanı Donald Trump hakkında Senatoda yapılacak azil yargılaması nedeniyle büyük çaplı protestoların beklendiği ve ABD Kongresini 5 bin Ulusal Muhafız'ın koruyacağı belirtildi.
24.01.2021 Dünya

Benzer Haber Etiketleri

Azil ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki azil haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.