Aytaç Durak

Aytaç Durak

Son dakika aytaç durak haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan aytaç durak ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını aytaç durak haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Aytaç Durak

haberleri sayfasında son dakika yaşanan aytaç durak gelişmeleri de dahil olmak üzere 362 aytaç durak haberi bulunmuştur. Tüm aytaç durak haberleri aşağıda listelenmiştir.
Veli Andaç Durak hangi partidendi? Eski Milletvekili Veli Andaç Durak kimdir, nereli, kaç yaşında ve neden öldü?
Veli Andaç Durak hangi partidendi? Eski Milletvekili Veli Andaç Durak kimdir, nereli, kaç yaşında ve neden öldü? 19. ve 20. dönem Adana Milletvekili olarak görev yapan Veli Andaç Durak, hayatını kaybetti. Veli Andaç Durak, vefatının ardından hakkında yapılan araştırmalar arttı. Eski Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Aytaç Durak'ın da kardeşi Veli Andaç Durak kimdir, nereli, kaç yaşında ve neden öldü?
30.09.2022 Siyaset
İntihar mı, cinayet mi? 'Bu kararı ikimiz aldık'
İntihar mı, cinayet mi? 'Bu kararı ikimiz aldık' PENDİK'teki evlerinde bir kocanın, silahla ateş ederek karısını öldürdükten sonra aynı silahla kendi başına ateş edip intihar ettiği iddia edildi. Genç çiftin cenazeleri, yapılan incelemenin ardından otopsi için Adli Tıp Kurumu'na kaldırıldı.
21.10.2019 Yaşam
Yılmaz Vural: "Ağzımdan kelime alamazsınız"
Yılmaz Vural: "Ağzımdan kelime alamazsınız" Spor Toto 1. Lig ekiplerinden Adana Demirspor'da Teknik Direktör Yılmaz Vural, "Süper Lig'de oynayan bir Adana Demirspor'u hepimizin hayal etmesi gerekiyor. Hayal etmeden bir yere varılmaz. Böylesine iddialı bir kulüp başkanı ve teknik ekibin olduğu yerde oyuncular da bu iddiaya ortak olursa bu hayal gerçekleşir" dedi.
20.11.2018 TFF 1.Lig
Eski milletvekili son yolculuğuna uğurlandı
Eski milletvekili son yolculuğuna uğurlandı Adana'da, tedavi gördüğü hastanede 73 yaşında hayatını kaybeden eski AK Parti Adana Milletvekili Ziyaeddin Yağcı, son yolculuğuna uğurlandı.
6.11.2018 Gündem
Adana Demirspor, Anderson'lu çalıştı!
Adana Demirspor, Anderson'lu çalıştı! Spor Toto 1.Lig takımlarından Adana Demirspor, ligin 9.haftasında evinde oynayacağı Tetiş Yapı Elazığspor maçı hazırlıklarını sürdürdü.
16.10.2018 TFF 1.Lig
Adana Demirspor'da Fenerbahçe mesaisi sürüyor
Adana Demirspor'da Fenerbahçe mesaisi sürüyor TFF 1. Lig takımlarından Adana Demirspor, Ziraat Türkiye Kupası 5. tur ilk maçında 29 Kasım Çarşamba günü deplasmanda oynayacağı Fenerbahçe maçının hazırlıklarını sürdürdü.
27.11.2017 TFF 1.Lig
İşte CHP kulislerinde Ankara, İstanbul ve Bursa için konuşulan isimler
İşte CHP kulislerinde Ankara, İstanbul ve Bursa için konuşulan isimler Yerel seçimlere uzun bir süre olmasına karşın CHP'de belediye başkan adaylarının konuşulduğu kulisler hareketlendi. Halk oylamasındaki sonuçları baz alarak her kesimden oy gelebilecek belediye başkan adaylarına yönelmeyi planlayan CHP'de, başkent için Mansur Yavaş, Fethi Yaşar ve Cengiz Topel Yıldırım ismi öne çıkıyor. Yine Ankara için konuşulan isimlerden Yalova Milletvekili Muharrem İnce'nin Bursa Büyükşehir Belediyesi için aday yapılabileceği değerlendiriliyor. İstanbul için Akif Hamzaçebi, Engin Altay ve Gürsel Tekin isimleri öne çıkarken, İzmir'de Seferihisar Belediye Başkanı Tunç Soyer, Kamil Okyay Sındır, Mustafa Balbay ve Tuncay Özkan konuşulan isimler arasında yer alıyor. CHP'de Adana için Seyhan Belediye Başkanı Zeydan Karalar ile Zihni Aldırmaz, Muğla'da Mehmet Kocadon, Eskişehir'de Yılmaz Büyükerşen, Aydın'da Özlem Çerçioğlu, Mersin'de İstemihan Talay ve Selçuk Dereli kulislerin en çok konuşulan isimleri...
12.10.2017 Siyaset
Adana Demirspor'da transfer
Adana Demirspor'da transfer TFF 1. Lig ekiplerinden Adana Demirspor, orta saha oyuncusu Lalawele Atakora ile 1 yıllık sözleşme imzaladı.
20.06.2017 TFF 1.Lig
Adana Demirspor'da Giray Bulak dönemi
Adana Demirspor'da Giray Bulak dönemi TFF 1. Lig ekiplerinden Adana Demirspor'da, teknik direktörlük görevine Giray Bulak getirildi.
8.06.2017 TFF 1.Lig
Hasan Şaş için görüşmeler başladı!
Hasan Şaş için görüşmeler başladı! TFF 1. Lig ekiplerinden Adana Demirspor Kulübünün Başkanı Mehmet Gökoğlu, teknik direktörlüğe Hasan Şaş'ı getirmeyi planladıklarını, yarın bu konuda görüşme yapacaklarını söyledi.
2.06.2017 TFF 1.Lig
'En iyi şekilde hazırlanacağız'
'En iyi şekilde hazırlanacağız' Adana Demirspor Teknik Direktörü İpekoğlu: "Bu maça, son güne kadar en iyi şekilde hazırlanacağız"
14.04.2017 TFF 1.Lig
Adana Büyükşehir Belediye Başkanı'na 5 yıl hapis
Adana Büyükşehir Belediye Başkanı'na 5 yıl hapis Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü, Ceyhan Belediye Başkanlığı döneminde 'İhaleye fesat karıştırıp rüşvet aldığı' iddiasıyla tutuksuz yargılandığı davada 5 yıl hapis cezasına çarptırıldı
29.09.2021 Gündem
Adana Demirspor çıkışını sürdürmek istiyor
Adana Demirspor çıkışını sürdürmek istiyor Adana Demirspor Teknik Direktörü İpekoğlu: "Altınordu maçını da alarak çıkışımızı sürdürüp yolumuza emin adımlarla devam etmeyi hedefliyoruz"
15.02.2017 TFF 1.Lig
Gizli tanık Bulut: Aytaç Durak kumpas sonucu görevinden alındı
Gizli tanık Bulut: Aytaç Durak kumpas sonucu görevinden alındı ANKARA Cumhuriyet Başsavcılığı'nın, Fetullahçı Terör Örgütü/Paralel Devlet Yapılanması'yla (FETÖ/PDY) ilgili, Fetullah Gülen'in de arasında bulunduğu 73 şüpheli hakkında hazırladığı ve Ankara 4...
20.12.2018 Gündem
Engin İpekoğlu, Adana Demirspor'a imzayı attı!
Engin İpekoğlu, Adana Demirspor'a imzayı attı! TFF 1. Lig ekiplerinden Adana Demirspor, teknik direktör Engin İpekoğlu ile sözleşme imzaladı
10.10.2016 TFF 1.Lig
Erkan Sözeri: Milli ara ilaç gibi gelecek
Erkan Sözeri: Milli ara ilaç gibi gelecek Adana Demirspor teknik direktörü Erkan Sözeri, milli maç arasının kendilerine "ilaç" gibi geleceğine inandıklarını bildirdi
1.09.2016 TFF 1.Lig
Sercan Kaya'dan büyük gaf!
Sercan Kaya'dan büyük gaf! Adana Demirspor'un yeni transferi Sercan Kaya, imza töreninde üst üste gaf yaparak, 'Adana Demirspor' diyeceğine, mavi lacivertli kulübün ezeli rakibi 'Adanaspor' dedi.
26.07.2016 TFF 1.Lig
Adana Demirspor, Servan Taştan'ı kadrosuna kattı
Adana Demirspor, Servan Taştan'ı kadrosuna kattı PTT 1. Lig takımlarından Adana Demirspor, geçen sezon Denizlispor'da forma giyen orta saha oyuncusu Servan Taştan ile 2 yıllık sözleşme imzaladı.
12.07.2016 Futbol
İşadamı Faruk Köymen hayatını kaybetti
İşadamı Faruk Köymen hayatını kaybetti ADANA Büyükşehir Belediyesi eski Başkanı Aytaç Durak’ın kayınbiraderi işadamı Faruk Köymen, tedavi gördüğü hastanede yaşamını kaybetti.
21.05.2016 Yaşam
Vural: Engin kardeşim biraz aceleci davranmış
Vural: Engin kardeşim biraz aceleci davranmış Adana Demirspor Teknik Direktörü Yılmaz Vural, Adanaspor'un şampiyonluğuna ilişkin, "Akşam kendilerini tüylerim diken diken izledim. Çok mutlu oldum. Hocasını, antrenörünü, oyuncularını, yöneticilerini hepsini tebrik ediyorum. Adanaspor'un başardığını biz de başarabilirsek, bu Adana futbolu için tarihi bir gün olur." dedi.
2.05.2016 TFF 1.Lig
A. Demir'den bir imza daha
A. Demir'den bir imza daha PTT 1. Lig takımlarından Adana Demirspor, Yeni Malatyaspor'dan Onur Kalafat'ı transfer etti.
12.07.2015 TFF 1.Lig
Adana Demirspor'da 2 imza
Adana Demirspor'da 2 imza PTT 1. Lig ekibi Adana Demirspor, kadrosuna iki önemli takviye yaptı.
10.07.2015 TFF 1.Lig
Adana Demirspor'dan iki imza
Adana Demirspor'dan iki imza PTT 1. Lig ekiplerinden Adana Demirspor, Belçika Süper Ligi'nin Lierse takımından Daniel Mojsov ile Romanya Süper Ligi'nin Ploiesti ekibinden Victor Astefei'yi renklerine bağladı.
3.07.2015 TFF 1.Lig
A. Demirspor'dan çifte imza
A. Demirspor'dan çifte imza PTT 1. Lig takımlarından Adana Demirspor, Balıkesirspor'dan Uğur Akdemir ve kaleci Emrullah Şalk'ı transfer etti.
2.07.2015 TFF 1.Lig
Sevenleri uğurladı
Sevenleri uğurladı Kızlarının, ‘Cenazeye sevenleri katılacak’ dediği 80 darbesinin lideri, 7...
29.09.2021 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Aytaç Durak ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki aytaç durak haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.