Ayşegül Çınar

Ayşegül Çınar

Son dakika ayşegül çınar haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan ayşegül çınar ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını ayşegül çınar haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Ayşegül Çınar

haberleri sayfasında son dakika yaşanan ayşegül çınar gelişmeleri de dahil olmak üzere 80 ayşegül çınar haberi bulunmuştur. Tüm ayşegül çınar haberleri aşağıda listelenmiştir.
Eski kız arkadaşını öldürüp kaçan şüpheli yakalanarak göz altına alındı
Eski kız arkadaşını öldürüp kaçan şüpheli yakalanarak göz altına alındı Ankara’nın Çankaya ilçesinde barışma teklifini kabul etmeyen Ayşegül Çınar’ı (44) tabancayla vurarak öldüren M.A., polis ekipleri tarafından yakalanarak göz altına alındı.
27.01.2024 Gündem
Oyuncu Ayşegül Çınar'a hapis şoku! Karar verildi
Oyuncu Ayşegül Çınar'a hapis şoku! Karar verildi Beyoğlu’ndaki bir otelin restoranında meydana gelen kavgaya ilişkin oyuncu Ayşegül Çınar ile erkek arkadaşı Furkan Çalıkoğlu’nun yargılandığı davada karar çıktı.
9.03.2023 Magazin
Oyuncu Ayşegül Çınar ve sevgilisine verilen ceza belli oldu!
Oyuncu Ayşegül Çınar ve sevgilisine verilen ceza belli oldu! Karaköy'de bir otelin restoranında yüksek sesli konuştuğu için kendisini dışarı çıkarmak isteyen güvenlik görevlilerine direnen daha sonra da olay yerine gelen polis ve bekçilere saldırdıkları iddia edilen oyuncu Ayşegül Çınar ve sevgilisi Furkan Çalıkoğlu'nun yargılandığı davada, savcı mütalaasını açıkladı. Savcı, sanıklardan Ayşegül Çınar'ın iki suçtan toplam 8 yıla kadar hapsini talep ederken, Furkan Çalıkoğlu'nun ise beş suçtan toplam 24 yıl 6 aya kadar hapsini istedi.
23.02.2023 Magazin
Oyuncu Ayşegül Çınar ile sevgilisi polisle tartıştı, silahını almaya çalıştı!
Oyuncu Ayşegül Çınar ile sevgilisi polisle tartıştı, silahını almaya çalıştı! İstanbul Karaköy'deki bir otelin restoranında yüksek sesli konuştuğu gerekçesiyle uyarılan ardından da güvenlik görevlisi tarafından dışarı alınmak istenince olay çıkaran oyuncu Ayşegül Çınar ile sevgilisi Furkan Çalıkoğlu, otele gelen polis ekipleriyle de tartışıp elinden silahını almaya çalıştı. Olaylı çift Ayşegül Çınar ile Furkan Çalıkoğlu'nun skandal görüntüleri ortaya çıktı.
8.03.2022 Magazin
Ayşegül Çınar'ın uyuşturucu davasında flaş gelişme!
Ayşegül Çınar'ın uyuşturucu davasında flaş gelişme! Ayşegül Çınar'ın arabasının bagajında yaklaşık 19 gram uyuşturucu madde ele geçirmişti. Genç oyuncu, uyuşturucunun sevgilisi Furkan Çalıkoğlu tarafından bırakıldığını söylemişti. Bunun üzerine gözaltına alınan ikili, adli kontrol şartıyla serbest bırakılmıştı. Ayşegül Çınar hakkında, paketler halinde ele geçirilen uyuşturucu maddeler nedeniyle ticaret yaptığı iddiasıyla soruşturma başlatıldı. Savcılık Çınar’ın ticaret suçundan değil, kullanma suçundan soruşturulmasını gerektiğine karar verdi. Ayşegül Çınar, denetimli serbestlik süresi içinde tedaviye tabi tutulacak.
30.09.2021 Magazin
Oyuncu Ayşegül Çınar hakkında istenen ceza belli oldu!
Oyuncu Ayşegül Çınar hakkında istenen ceza belli oldu! Beyoğlu'nda bir otelin restoranında çıkan ve 2'si polis 12 kişinin yaralandığı kavgayla ilgili soruşturmada oyuncu Ayşegül Çınar'ın 6 yıla kadar,Furkan Çalıkoğlu'nun ise 22 yıl 1 aya kadar hapsi istendi.
27.07.2021 Magazin
Ünlü oyuncu Ayşegül Çınar ve sevgilisi hakkında hapis istemi
Ünlü oyuncu Ayşegül Çınar ve sevgilisi hakkında hapis istemi Karaköy'de bir otelin restoranında yüksek sesli konuştuğu için kendisini dışarı çıkarmak isteyen güvenlik görevlilerine direnen daha sonra da olay yerine gelen polis ve bekçilere saldırdığı iddia edilen Furkan Çalıkoğlu ile oyuncu sevgilisi Ayşegül Çınar hakkındaki soruşturma tamamlandı. Bir polisin tabancasını elinden alarak tehdit ve küfürler savurduğu ileri sürülen ve 6 kişinin yaralanmasına neden olan Furkan Çalıkoğlu'nun 6 suçtan 16 yıl 1 aya kadar hapsi istenirken, polis memurlara karşı “Haritadan kendinize yer beğenin" dediği öne sürülen Ayşegül Çınar'ın ise 6 yıla kadar hapsi istendi.
26.07.2021 Gündem
Oyuncu Ayşegül Çınar hapis yatmaktan kurtuldu
Oyuncu Ayşegül Çınar hapis yatmaktan kurtuldu Eski sevgilisi Ayşegül Çınar hakkında tedbir kararını ihlal ettiği iddiasıyla zorlama hapis talebinde bulunan Furkan Çalıkoğlu şikayetinden vazgeçti. Böylelikle Çınar, hapis cezası almaktan kurtuldu.
10.07.2021 Gündem
Ayşegül Çınar ve sevgilisi Furkan Çalıkoğlu olaylı geceyi anlattı
Ayşegül Çınar ve sevgilisi Furkan Çalıkoğlu olaylı geceyi anlattı Oyuncu sevgilisi Ayşegül Çınar ile gittiği otelde olay çıkarıp beş garson ile üç emniyet mensubunu yaralayan Furkan Çalıkoğlu’nun ifadesi ortaya çıktı.
4.07.2021 Magazin
Oyuncu Ayşegül Çınar serbest,sevgilisi tutuklu! Rezil gece...
Oyuncu Ayşegül Çınar serbest,sevgilisi tutuklu! Rezil gece... Oyuncu Ayşegül Çınar ile sevgilisi Furkan Çalıkoğlu, Karaköy’deki bir otelin restoranında kavga etti. Furkan Çalıkoğlu araya girmeye çalışan 5 garsonu, sonra da gelen 2 polis ile bir bekçiyi bıçakla yaraladı. Bir polisin silahını da alan Çalıkoğlu, özel harekât polisleri tarafından etkisiz hale getirildi.
1.07.2021 Magazin
Ünlü oyuncu Ayşegül Çınar serbest bırakıldı!
Ünlü oyuncu Ayşegül Çınar serbest bırakıldı! Oyuncu Ayşegül Çınar'ın eski sevgilisi Furkan Çalıkoğlu Beyoğlu'nda bir mekanda çıkan olayda 7'si polis memuru toplam 12 kişiyi bıçakla yaraladı. Olay sonrası gözaltına alınan Ayşegül Çınar savcılık tarafından serbeset bırakılırken Furkan Çalıkoğlu için ise tutuklama talep edildi.
30.06.2021 Magazin
Lüks mekanda olaylı gece! Ünlü oyuncu gözaltında!
Lüks mekanda olaylı gece! Ünlü oyuncu gözaltında! Ayşegül Çınar'ın eski sevgilisi olduğu iddia edilen Furkan Çalıkoğlu mekan çalışanlarının tartışmaya müdahale etmesinin ardından bıçakla saldırdı.
30.06.2021 Magazin
Ayşegül Çınar'a zorlama hapis talebi
Ayşegül Çınar'a zorlama hapis talebi Ünlü oyuncu Ayşegül Çınar ile eski sevgilisi Furkan Çalıkoğlu arasında sular durulmuyor.
3.05.2021 Magazin
Ünlü oyuncu Ayşegül Çınar serbest bırakıldı!
Ünlü oyuncu Ayşegül Çınar serbest bırakıldı! Otomobilinin bagajında bir miktar uyuşturucu bulunan oyuncu Ayşegül Çınar, polisteki ifadesinin tamamlanmasının ardından arkadaşı Nimet Y. ve aracına uyuşturucu koymuş olabileceği iddiasında bulunduğu eski sevgilisi Furkan Çalıkoğlu ile birlikte adliyeye sevk edildi. Adliyedeki işlemleri tamamlanan oyuncu Ayşegül Çınar ile 2 kişi, çıkarıldıkları mahkemece adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.
8.03.2021 Magazin
Ayşegül Çınar gözaltına alındı! Tuzak iddiası
Ayşegül Çınar gözaltına alındı! Tuzak iddiası Ayşegül Çınar'ın aracının bagajında yaklaşık 20 gram uyuşturucu madde bulundu. Gözaltına alınan genç oyuncu, uyuşturucuyu eski sevgilisinin intikam için koymuş olabileceğini iddia etti.
7.03.2021 Magazin
"Sevgilim beni tehdit etti"
"Sevgilim beni tehdit etti" En son ‘Yasak Elma’ dizisinde Lila’yı oynayan Ayşegül Çınar, geçen hafta cuma akşamı sevgilisi Furkan Çalıkoğlu ile Etiler’de bir lokantaya gitti.
26.01.2020 Magazin
Reynmen gönlünü kime kaptırdı?
Reynmen gönlünü kime kaptırdı? Son günlerin en çok konuşulan ismi sosyal medya fenomeni Reynmen'in gönlünü oyuncu Ayşegül Çınar'a kaptırdığı öne sürüldü.
28.07.2019 Magazin
Talat Bulut'a özel karavan!
Talat Bulut'a özel karavan! ‘Yasak Elma’ dizisinde Talat Bulut’un kızı ‘Lila’yı oynayan Ayşegül Çınar, teve2’deki ‘2. Sayfa’ya konuk oldu.
19.09.2018 Magazin
Talat Bulut'un rol arkadaşından taciz açıklaması
Talat Bulut'un rol arkadaşından taciz açıklaması Talat Bulut ile 'Yasak Elma'da rol alan Ayşegül Çınar, katıldığı programda Bulut ile kostüm asistanının arasında yaşanan taciz olayına inanmadığını söyledi.
18.09.2018 Magazin
Poyraz Karayel 70. bölümünde Çınar Poyraz'ın kim olduğunu öğreniyor!
Poyraz Karayel 70. bölümünde Çınar Poyraz'ın kim olduğunu öğreniyor! Poyraz Karayel 70. bölümünde Çınar Poyraz'ın kim olduğunu araştırıyor ve gerçekleri öğreniyor. Peki Çınar bundan sonra ne yapmayı hedefleyecek? Poyraz Karayel'de Poyraz içine düştüğü çatışmadan sağ kurtulabilecek mi? Hepsi bu akşam Poyraz Karayel'in yeni bölümünde...
29.09.2021 Gündem
Poyraz Karayel 70. yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?
Poyraz Karayel 70. yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı? Kanal D ekranında yayınlanan Poyraz Karayel dün akşam ekrana gelen son bölüm ile izleyenlere heyecan dozu yüksek sahneler yaşattı. Poyraz Karayel'de Ayşegül'ün hayatının tehlikeye girmesi izleyenleri tedirgin etti. Peki Poyraz Karayel yayınlanan son bölüm ardından 70. yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?
24.11.2016 Magazin

Benzer Haber Etiketleri

Ayşegül Çınar ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki ayşegül çınar haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.