Ayşegül Aldinç

Ayşegül Aldinç

Son dakika ayşegül aldinç haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan ayşegül aldinç ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını ayşegül aldinç haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Ayşegül Aldinç

haberleri sayfasında son dakika yaşanan ayşegül aldinç gelişmeleri de dahil olmak üzere 172 ayşegül aldinç haberi bulunmuştur. Tüm ayşegül aldinç haberleri aşağıda listelenmiştir.
Ayşegül Aldinç'ten Ajda Pekkan itirafı! “Sezen ve diğerleri sonra gelir"
Ayşegül Aldinç'ten Ajda Pekkan itirafı! “Sezen ve diğerleri sonra gelir" Şarkıcı Ayşegül Aldinç, katıldığı 'Empati' programında yıllardır Ajda Pekkan'ı taklit ettiğini söyledi. Ayrıca Aldinç Ajda Türkiye'nin en başında, Sezen ve diğerleri sonra gelir" dedi.
1.03.2024 Magazin
Filiz Akın, “Bir türlü iyileşemedim” demişti! Usta sanatçıdan haber var
Filiz Akın, “Bir türlü iyileşemedim” demişti! Usta sanatçıdan haber var Usta sanatçı Filiz Akın, geçtiğimiz günlerde de “Bir türlü iyileşemedim” diyerek MR çektireceğini duyurmuştu. Akın’dan iyi haber geldi.
13.09.2023 Magazin
Bakan Koca'dan Özkan Uğur açıklaması
Bakan Koca'dan Özkan Uğur açıklaması Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, yoğun bakıma alınan sanatçı Özkan Uğur'un sağlığı hakkında açıklama yaptı. Koca, paylaşımında "Tedavisi, bulunduğu hastanede halen yoğun bakımda devam ediyor" dedi.
25.06.2023 Gündem
Ayşegül Aldinç'ten kötü haber: Annem oy kullandıktan sonra fenalaştı
Ayşegül Aldinç'ten kötü haber: Annem oy kullandıktan sonra fenalaştı Ünlü şarkıcı Ayşegül Aldinç'ten kötü haber geldi. Aldinç, annesinin dün gerçekleşen seçimlerde oy kullandıktan sonra fenalaştığını söyledi.
15.05.2023 Magazin
Gazeteci Tolga Akyıldız'dan acı haber
Gazeteci Tolga Akyıldız'dan acı haber Beyin kanaması geçiren gazeteci Tolga Akyıldız(50), kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti.
3.04.2023 Gündem
Ayşegül Aldinç'ten yaş konusuna takılanlara tepki!
Ayşegül Aldinç'ten yaş konusuna takılanlara tepki! Ünlü şarkıcı Ayşegül Aldinç, 1985-2011 arasında birçok projede rol aldı. Sosyal medya hesabından 1987 yılında çekilen bir fotoğrafını paylaşan ünlü sanatçı, yazdığı mesajında yaş konusuna takılanlara tepki gösterdi.
13.11.2022 Magazin
Melek Mosso: Sahnede olmayı yedi yaşında hayal ediyordum
Melek Mosso: Sahnede olmayı yedi yaşında hayal ediyordum 'Ceylan Ertem ile Duyuyor musun?' programının dokuzuncu bölüm konuğu Melek Mosso oldu. İkili, programın açılışında 90'ların unutulmaz şarkılarından Nazan Öncel bestesi olan ve Ayşegül Aldinç'in yorumladığı 'Beni Hatırla' şarkısını beraber seslendirdi.
19.04.2022 Magazin
Ayşegül Aldinç hastane odasından paylaştı!
Ayşegül Aldinç hastane odasından paylaştı! Ayşegül Aldinç’in annesi evinde talihsiz bir kaza geçirdi. Hastane odasından bir fotoğraf paylaşan Aldinç, annesi için dua istedi.
2.09.2021 Magazin
Ferhan Şensoy'a veda! Ünlü isimler yasa boğuldu
Ferhan Şensoy'a veda! Ünlü isimler yasa boğuldu Türk tiyatrosunun usta ismi Ferhan Şensoy, 70 yaşında hayatını kaybetti. Uzun zamandır yoğun bakımda olan büyük usta vefatıyla sevenlerini yasa boğdu. Ünlü isimler üzüntülerini dile getirdi.
31.08.2021 Magazin
Pis Yedili geri dönüyor! Pis Yedili kaçta başlayacak? Pis Yedili oyuncu kadrosu...
Pis Yedili geri dönüyor! Pis Yedili kaçta başlayacak? Pis Yedili oyuncu kadrosu... Pis Yedili ne zaman? Pis Yedili yeniden mi başlayacak? Sorularına arama motorlarından yanıt aranmaya başlandı. Yayınlandığı dönemin sevilen dizisi Pis Yedili'nin yeniden başlayacağı iddialarından sonra söz konusu iddiayı hayranları araştırmaya başladı. Pis Yedili yeni bölüm ne zaman başlayacak? sorusunun yanıtı merak ediliyor. İşte Pis Yedili oyuncuları ve konusu….
4.05.2020 Gündem
Ayşegül Aldinç: Şiddete karşıyım ama tüm uyarılara rağmen...
Ayşegül Aldinç: Şiddete karşıyım ama tüm uyarılara rağmen... Ayşegül Aldinç, tüm uyarılara rağmen sokağa çıkmaktan vazgeçmeyenlere tepkisini sosyal medyada dile getirdi.
24.03.2020 Magazin
Evlilik göndermesi!
Evlilik göndermesi! Ayşegül Aldinç, Akmerkez Üçgen Teras Yılbaşı Konserleri kapsamında hayranlarıyla buluştu.
29.12.2019 Magazin
Yıldız Kenter hayatını kaybetti! İşte son fotoğrafları...
Yıldız Kenter hayatını kaybetti! İşte son fotoğrafları... Usta sanatçı Yıldız Kenter, tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybetti. Kenter'in vefatı sanat dünyasını yasa boğdu. Ünlü Tiyatro Sanatçısı Kenter'in son olarak çektirdiği fotoğraflar ortaya çıktı.
18.11.2019 Gündem
Sapyoseksüel nedir, sapyoseksüel ne demek kimlere denir?
Sapyoseksüel nedir, sapyoseksüel ne demek kimlere denir? Sapyoseksüel kelimesi son zamanlarda hayatımıza giren kelimelerden biridir. Hülya Avşar'ın ‘’Ben bir sapyoseksüelim’’ açıklamasından sonra Sapyoseksüel kelimesi yeniden gündeme geldi. Bu kelimeyi ilk kez duyanlar merak arama motorlarına yöneldi. Peki, Sapyoseksüel nedir? Kimlere Sapyoseksüel denir?
13.03.2021 Sağlık
"Sanırım ben bir sapyoseksüelim"
"Sanırım ben bir sapyoseksüelim" Ayşegül Aldinç, Kutsal Motor adlı YouTube kanalına konuk oldu.
9.11.2019 Magazin
Ayşegül Aldinç: Mekanın sahibi Cem Yılmaz
Ayşegül Aldinç: Mekanın sahibi Cem Yılmaz Ayşegül Aldinç, Cem Yılmaz ile çekilmiş bir fotoğrafını paylaştı ve usta komedyene övgüler yağdırdı.
9.10.2019 Magazin
Yüzde 100 kusurlu bulundu
Yüzde 100 kusurlu bulundu İstanbul'daki Akmerkez AVM'nin otoparkında iki yıl önce aracını geri geri park etmek isterken Samet Sarıömeroğlu'nun motosikletini devirdiği iddiasıyla hakkında bin 330 liralık tazminat davası açılan sanatçı Ayşegül Aldinç'in yüzde 100 kusurlu olduğu ifade edildi.
16.09.2019 Magazin
Ayşegül Aldinç öldü sandılar!
Ayşegül Aldinç öldü sandılar! Kariyerine şarkıcı olarak başlayan, sonrasında oyunculuktaki başarılarıyla öne çıkan Ayşegül Aldinç, Twitter'da TT olunca öldü sanıldı
26.07.2019 Magazin
"Hep oyuncu ve şarkıcı olmak istedim"
"Hep oyuncu ve şarkıcı olmak istedim" Ayşegül Aldinç, geçtiğimiz günlerde Suat Kavukluoğlu’nun sunduğu ve NTV Radyo’da yayınlanan 'Müzik Defter’ programının ilk canlı yayın stüdyo konuğu oldu. Ünlü sanatçı, programda geçmişten bugüne müzikal yolculuğunu anlattı.
18.02.2019 Magazin
Doğum gününü dostlarıyla kutladı
Doğum gününü dostlarıyla kutladı Oyuncu Asuman Dabak, doğum günününü Kalamış’ta dostlarıyla kutladı.
5.02.2019 Magazin
‘Bol keseden  atmakla güzel  olunmuyor’
‘Bol keseden atmakla güzel olunmuyor’ Deniz Akkaya önceki gün katıldığı bir programda Gülben Ergen ve Hülya Avşar’a ‘Selülit dağı kadınlar’ demişti. Akkaya, açıklama sonrası sosyal medyada en çok konuşulan isim olunca nedenlerini tek tek sıraladı...
20.08.2018 Magazin
Ünlülerin hakları  iflas masasında
Ünlülerin hakları iflas masasında İflas eden Kiss Müzik’te bulunan 34 çalışmanın eser işletme belgeleri iflas masası tarafından 750 TL ve 10 bin TL arasında değişen bedellerle satışa çıkartıldı. Sezen Aksu, Zerrin Özer, Edip Akbayram gibi sanatçıların da eserleri var
11.08.2018 Magazin
Yağmur Ünal, yatakta çektiği videoyu paylaştı
Yağmur Ünal, yatakta çektiği videoyu paylaştı Türkan Şoray'ın kızı Yağmur Ünal, kombinezonuyla çektiği videosunu sosyal medya hesabından paylaştı. Ünal, videoda Ayşegül Aldinç'in Yanlışsın şarkısına eşlik ederken görülüyor.
22.07.2018 Magazin
Yağmur Ünal, yatakta çektiği videoyu paylaştı
Yağmur Ünal, yatakta çektiği videoyu paylaştı Türkan Şoray'ın kızı Yağmur Ünal, kombinezonuyla çektiği videosunu sosyal medya hesabından paylaştı. Ünal, videoda Ayşegül Aldinç'in Yanlışsın şarkısına eşlik ederken görülüyor.
21.01.2022 Magazin

Benzer Haber Etiketleri

Ayşegül Aldinç ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki ayşegül aldinç haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.