Ayhancan Güven

Ayhancan Güven

Son dakika Ayhancan Güven haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Ayhancan Güven ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Ayhancan Güven haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Ayhancan Güven

haberleri sayfasında son dakika yaşanan ayhancan güven gelişmeleri de dahil olmak üzere 13 ayhancan güven haberi bulunmuştur. Tüm ayhancan güven haberleri aşağıda listelenmiştir.
Formula 1 pistine ne olacak? Sporcular kendi tesislerine giremiyor
Formula 1 pistine ne olacak? Sporcular kendi tesislerine giremiyor Türkiye Otomobil Sporları Federasyonu (TOSFED), başta Formula 1 (F1) olmak üzere otomobil sporları için inşa edilen İstanbul Park’ın kapılarının Türk sporuna ve otomobil sporlarına, ilaveten farklı spor branşlarındaki sporculara açılması için harekete geçti. Pistin amacı doğrultusunda kullanılmadığını, otomobil sporcularının pisti kullanamadığını, burada yarışamadığını ifade eden TOSFED, bünyesindeki profesyonel yönetim kadroları ile tesisin yönetimine de aday olduğunu açıklıyor.
29.09.2023 Yaşam
Le Mans yarışında bağlantı koptu! 'Game Over'
Le Mans yarışında bağlantı koptu! 'Game Over' İki kez Formula 1 Dünya Şampiyonu Max Verstappen, gerçekte olduğu kadar sanal pistlerde de çok hızlı! Dijital dünyada da rakiplerine zor anlar yaşatan ve hızıyla en hızlı sim yarışçılarını geride bırakabilen dünyaca ünlü Hollandalı pilot, Red Line takımıyla katıldığı 24 saatlik dijital Le Mans yarışını önde götürdüğü sırada sunucudan düştü ve bunu iki kez yaşayınca küplere binip yarışı terk etti.
17.01.2023 Yaşam
Bakan Kasapoğlu: Formula 1 yarım kalmış hikayenin yeniden başlaması
Bakan Kasapoğlu: Formula 1 yarım kalmış hikayenin yeniden başlaması Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu, Formula 1 yarışının 9 yıl sonra Türkiye'ye dönmesini "yarım kalmış hikayenin yeniden başlaması" olarak değerlendirdi.
14.11.2020 Arşiv
Ayhancan Güven, Hockenheim'e çıkıyor!
Ayhancan Güven, Hockenheim'e çıkıyor! T.C. Gençlik ve Spor Bakanlığı, Spor Toto, Türkiye Otomobil Sporları Federasyonu (TOSFED) ve Pierre Martinet desteğinde mücadele eden 21 yaşındaki milli sporcumuz Ayhancan Güven, Porsche Mobil1 Supercup 5. ayağı için 27-28 Temmuz tarihlerinde Almanya Hockenheim pistinde mücadele edecek.
22.07.2019 Otomobil
Podyumu gençler domine etti!
Podyumu gençler domine etti! 2019 Türkiye Karting Şampiyonası'nın 4.ayak yarışları, 22 Haziran Cumartesi günü Tuzla Karting Park’ta düzenlendi.
24.06.2019 Otomobil
Ayhancan Monte Carlo‘da!
Ayhancan Monte Carlo‘da! Porsche Mobil 1 Supercup 23-26 Mayıs tarihlerinde Monte Carlo‘da koşulacak ikinci ayak yarışı ile devam ediyor.
22.05.2019 Otomobil
İşte 2018'in önemli spor olayları
İşte 2018'in önemli spor olayları Spor dünyası 2018 yılını geride bırakırken, gündemi sarsan birçok olay yaşandı.
30.12.2018 Süper Lig
Bakan Kasapoğlu: Otomobil sporlarının gelişimini ve ilerleyişini önemsiyoruz
Bakan Kasapoğlu: Otomobil sporlarının gelişimini ve ilerleyişini önemsiyoruz Otomobil sporlarının 2018 sezonunda branşlarında dereceye giren sporcu ve takımların ödüllerinin dağıtıldığı "2018 TOSFED Gala Gecesi" Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu'nun da katılımıyla yapıldı.
24.12.2018 Arşiv
Bakan Kasapoğlu, şampiyon sporcu Ayhancan Güven'i kabul etti
Bakan Kasapoğlu, şampiyon sporcu Ayhancan Güven'i kabul etti FIA GT Uluslar Kupası'nda birinci olan milli otomobil sporcusu Ayhancan Güven'i kabul eden Gençlik ve Spor Bakanı Dr. Mehmet Muharrem Kasapoğlu, Ayhancan'ın Salih Yoluç ile birlikte Türkiye'ye büyük gurur yaşattığını belirterek, "Daha büyük organizasyonlarda ülkemizi, bayrağımızı en iyi şekilde temsil edeceğinden hiçbir şüphem yok" dedi.
4.12.2018 Arşiv
Yoluç ve Güven'den tarihi başarı
Yoluç ve Güven'den tarihi başarı Bu yıl ilk kez düzenlenen FIA GT Uluslar Kupası'nda Türkiye'yi temsil eden Salih Yoluç ve Ayhancan Güven, ilk sırada başladıkları 1 saatlik final yarışını kazanarak tarihi bir başarıya imza attılar.
1.12.2018 Arşiv
Ayhancan Güven'den tarihi başarı
Ayhancan Güven'den tarihi başarı Türkiye Otomobil Sporları Federasyonu ve Spor Toto tarafından desteklenen milli sporcu Ayhancan Güven, Fransa Paul Ricard Pisti'nde çifte şampiyonluk kazandı.
14.10.2018 Arşiv
Ayhancan'dan Le Mans'ta büyük başarı
Ayhancan'dan Le Mans'ta büyük başarı 14 ayrı ülkeden 62 pilotun start aldığı Porsche Carrera Cup İngiltere, Fransa ve Benelux ortak yarışı 16-17 Haziran tarihlerinde Fransa'da Le Mans pistinde gerçekleştirildi.
20.06.2017 Arşiv
Şampiyonlar Şampiyonası’nda büyük final
Şampiyonlar Şampiyonası’nda büyük final TOSFED Şampiyonlar Şampiyonası geçen hafta İzmir’de heyecanlı iki güne sahne oldu. Genç yarışçı Ayhancan Güven Şampiyonlar Şampiyonu oldu.
24.03.2017 Arşiv

Benzer Haber Etiketleri

Ayhancan Güven ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki ayhancan güven haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.