Aydın Ünal

Aydın Ünal

Son dakika aydın ünal haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan aydın ünal ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını aydın ünal haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Aydın Ünal

haberleri sayfasında son dakika yaşanan aydın ünal gelişmeleri de dahil olmak üzere 739 aydın ünal haberi bulunmuştur. Tüm aydın ünal haberleri aşağıda listelenmiştir.
TÜBİTAK’ta yeni dönem!
TÜBİTAK’ta yeni dönem! Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Türkiye Bilimsel ve Teknolojik Araştırmalar Kurumu’nun (TÜBİTAK) yeni sisteme göre ilk yönetim kurulu üyelerini atadı.
24.10.2018 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın avukatı Özel'in acı günü
Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın avukatı Özel'in acı günü Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın avukatı Ahmet Özel'in, geçirdiği rahatsızlık sonucu 88 yaşında vefat eden babası Hacı Abdullah Özel'in cenazesi, Antalya'nın Manavgat ilçesinde toprağa verildi.
12.04.2018 Gündem
AK Partili Ünal: "ABD, Gülen'i kukla olarak kullanıyor!"
AK Partili Ünal: "ABD, Gülen'i kukla olarak kullanıyor!" AK Parti Ankara Milletvekili Ünal: "FETÖ elebaşı Gülen, böyle bir darbe girişimini planlayacak, organize edecek, icra edecek güce, bilgi ve birikime sahip birisi değildir. Fetullah Gülen, zavallı bir şarlatandır. Gülen'i kukla olarak kullanan bir devlet var, bu devlet de ABD'dir"
22.08.2017 Siyaset
Cip, Zap Deresi'ne uçtu: 1 ölü, 5 yaralı, 3 kayıp
Cip, Zap Deresi'ne uçtu: 1 ölü, 5 yaralı, 3 kayıp Hakkari'nin Yüksekova İlçesi'nde kontrolden çıkıp Zap Deresi'ne uçan cipteki 1 kişi öldü, 5 kişi yaralandı, 3 çocuk da akıntıya kapılarak kayboldu.
18.06.2017 Yaşam
CHP'yi kızdıran yazıya Bakan Çelik'ten tepki
CHP'yi kızdıran yazıya Bakan Çelik'ten tepki CHP Grup Başkanvekili Özgür Özel'in, AK Parti Ankara Milletvekili Aydın Ünal'ın bugünkü köşe yazısında, CHP'yi terör örgütleri arasında yazdığını belirterek tepki göstermesi üzerine Avrupa Birliği Bakanı Ömer Çelik, bunun kabul edilemez olduğunu söyledi
29.09.2021 Gündem
CHP'den Başkanlık çağrısına yanıt!
CHP'den Başkanlık çağrısına yanıt! CHP Grup Başkanvekili Özgür Özel, "Başkanlık sisteminin içinde bulunduğu hiçbir teklife evet dememiz, müzakere etmemiz, başkanlığın b'sini konuşmamız mümkün değil. Başkanlık sistemi önerisinin geçeceği bırakın kapıyı, bir anahtar deliği yoktur CHP kapısında" dedi.
29.09.2021 Gündem
Gülen'in Ünal'a açtığı davalara ret
Gülen'in Ünal'a açtığı davalara ret Fetullahçı Terör Örgütü (FETÖ) elebaşı Fetullah Gülen'in, "kişilik haklarına saldırıda bulunduğu" iddiasıyla AK Parti Ankara Milletvekili Aydın Ünal aleyhine açtığı manevi tazminat davaları reddedildi.
29.09.2021 Gündem
Kaçın mesajı Gülen’den
Kaçın mesajı Gülen’den FETÖ’nün 25 Aralık soruşturması kapsamında usulsüz dinleme yapmasına ilişkin eski savcı Muammer Akkaş, hakimler Süleyman Karaçöl ve Menekşe Uyar hakkında iddianame hazırlandı. İddianamede, Gülen’den talimat alan şüphelilerin hükümeti devirmeyi amaçladıkları belirtildi.
29.09.2021 Gündem
Bakan Ünal'dan İran'a flaş ziyaret!
Bakan Ünal'dan İran'a flaş ziyaret! Kültür ve Turizm Bakanı Mahir Ünal, iki ülke arasında işbirliğini geliştirme ve yatırım fırsatlarını değerlendirmek üzere bazı sivil toplum kuruluşlarıyla birlikte yarın İran'a bir çalışma ziyareti gerçekleştirecek.
11.05.2016 Dünya
İşte Aydın Ünal'ın o açılamaları
İşte Aydın Ünal'ın o açılamaları AK Parti'deki yeni dönemi değerlendiren Ankara Milletvekili Ünal, "Güçlü cumhurbaşkanı ve güçlü başbakan ile yürümüyor" dedi
5.05.2016 Haber
Aydın Ünal'dan flaş açıklama
Aydın Ünal'dan flaş açıklama AK Parti'deki yeni dönemi değerlendiren Ankara Milletvekili Ünal, "Güçlü cumhurbaşkanı ve güçlü başbakan ile yürümüyor" dedi
29.09.2021 Gündem
AK Partili Ünal'ın acı günü
AK Partili Ünal'ın acı günü AK Parti Ankara Milletvekili Aydın Ünal'ın babası Hüseyin Ünal, geçirdiği kalp krizi sonucu kaldırıldığı hastanede vefat etti Kalp krizi geçiren 73 yaşındaki Hüseyin Ünal, sabah saatlerinde kaldırıldığı özel bir hastanede hayatını kaybetti...
29.09.2021 Gündem
Özel harekat polisinden Erdoğan'a anlamlı mesaj
Özel harekat polisinden Erdoğan'a anlamlı mesaj Operasyonların devam ettiği Sur'da bir özel harekat polisi, "Reis oyun büyük dik oyna bize her yer Trabzon" yazan duvarın önünde silahıyla poz vererek Cumhurbaşkanı Erdoğan'a desteğini dile getirdi
29.09.2021 Gündem
AK Parti'den Arınç'ın sözlerine tepki: Günahıyla, sevabıyla her şeye ortak
AK Parti'den Arınç'ın sözlerine tepki: Günahıyla, sevabıyla her şeye ortak Arınç'ın Ankara'yı sarsan sözlerine AK Partililerden tepkiler gelmeye devam ediyor. AK Parti Grup Başkanvekili Naci Bostancı, "sevabıyla günahıyla her şeye ortak" dedi.
29.09.2021 Gündem
1 Kasım 2015 seçimleri 26.Dönem milletvekilleri tam liste!
1 Kasım 2015 seçimleri 26.Dönem milletvekilleri tam liste! AK Parti, CHP, MHP ve HDP'nin il il milletvekili listeleri belli oldu. AK Parti, CHP, HDP, MHP milletvekili adaylarının hangileri milletvekili olmayı başardı?
29.09.2021 Gündem
MİT müsteşarı Fidan gelemedi
MİT müsteşarı Fidan gelemedi CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu’nun, Başbakan Ahmet Davutoğlu ile görüşmesinde 14 ayrı soru yöneltti...
29.09.2021 Gündem
‘O iki bakan istifa etmiyorsa azledilmeli’
‘O iki bakan istifa etmiyorsa azledilmeli’ Başbakan Davutoğlu ile CHP lideri Kılıçdaroğlu görüştü
29.09.2021 Gündem
Kılıçdaroğlu, Davutoğlu ile görüştü
Kılıçdaroğlu, Davutoğlu ile görüştü CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Başbakan Ahmet Davutoğlu ile görüşmek üzere Çankaya Köşkü'ne geldi. Görüşme 1,5 saat sürdü.
29.09.2021 Gündem
‘PKK-HDP yapay çatışması olacak’
‘PKK-HDP yapay çatışması olacak’ AK Parti Ankara Milletvekili Aydın Ünal, “HDP önümüzdeki günlerde barış dilini daha fazla kullanarak, PKK ile yapay bir çatışma inşa ederek, 1 Kasım seçimlerinde barajın üstünde kalmaya çalışacaktır...
29.09.2021 Gündem
Emekli maaşlarına zam geliyor
Emekli maaşlarına zam geliyor Eski Gümrük ve Ticaret Bakanı Nurettin Canikli, seçim öncesinde emekli maaşlarında düzenleme yapılacağını açıkladı...
13.09.2015 Ekonomi
Erdoğan’a yakın isimler MKYK’da
Erdoğan’a yakın isimler MKYK’da Ak Parti’nin bugün Ankara Arena’da gerçekleştirilecek kongrenin ana temasının, ‘2001 ruhu’ ve ‘kuruluş felsefesine dönüş’ olması bekleniyor...
29.09.2021 Gündem
MHP'den ağır tweet!
MHP'den ağır tweet! AKP Ankara Milletvekili, Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan 'ın eski danışmanı ve metin yazarı Aydın Ünal'ın, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli ile ilgili sözlerine resmi cevap geldi...
29.09.2021 Gündem
AK Partili isimden Bahçeli'ye ağır laf!
AK Partili isimden Bahçeli'ye ağır laf! Ak Parti Ankara Milletvekili Aydın Ünal, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’ye "Ağzından köpükler saçarak konuşan siyasetin zavallısı" dedi.
29.09.2021 Gündem
Baykal Meclis Başkanı oldu!
Baykal Meclis Başkanı oldu! Dört siyasi partinin temsil edileceği 25...
8.06.2015 Siyaset

Benzer Haber Etiketleri

Aydın Ünal ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki aydın ünal haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.