Aydın Örs

Aydın Örs

Son dakika Aydın Örs haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Aydın Örs ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Aydın Örs haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Aydın Örs

haberleri sayfasında son dakika yaşanan aydın örs gelişmeleri de dahil olmak üzere 146 aydın örs haberi bulunmuştur. Tüm aydın örs haberleri aşağıda listelenmiştir.
Ömer Onan: "Obradovic'le 24-25 yaşında tanışmayı çok isterdim..."
Ömer Onan: "Obradovic'le 24-25 yaşında tanışmayı çok isterdim..." TBF Başkanvekili Ömer Onan, Nazlıcan Elestekin ve Gökhan German'ın sorularını yanıtladı.
8.01.2022 İddaa
Fenerbahçe Beko'yu deviren Anadolu Efes, Basketbol Süper Ligi'nde şampiyon oldu
Fenerbahçe Beko'yu deviren Anadolu Efes, Basketbol Süper Ligi'nde şampiyon oldu ING Basketbol Süper Ligi play-off final serisi 3. maçında Fenerbahçe Beko'yu 93-66 mağlup eden Anadolu Efes, EuroLeague zaferinin ardından ligde de şampiyon oldu.
7.06.2021 Basketbol
Ergin Ataman'ın hayatı kitap oldu
Ergin Ataman'ın hayatı kitap oldu Avrupa ve Türk basketbolunun efsane başantrenörü Ergin Ataman'ın hayat hikayesi, kendi anlatımıyla yazılan 'Zafere Giden Yol' adlı kitapla okurlarıyla buluşuyor.
12.08.2020 Basketbol
Ergin Ataman: "F.Bahçe çok iyi bir takım ama kendimize güveniyoruz"
Ergin Ataman: "F.Bahçe çok iyi bir takım ama kendimize güveniyoruz" Anadolu Efes Başantrenörü Ergin Ataman, THY Euroleague'de Fenerbahçe ile oynayacakları maç öncesinde açıklamalarda bulundu. F.Bahçe'nin çok iyi bir takım olduğunu belirten Ataman, kendilerine güvendiğini de ekledi.
23.10.2018 Basketbol
Türk basketbolunun duayen ismi İsmet Badem, son yolculuğuna uğurlandı
Türk basketbolunun duayen ismi İsmet Badem, son yolculuğuna uğurlandı Çanakkale’de motosikletiyle hareket halindeyken fenalaşması sonucu geçirdiği trafik kazasında hayatını kaybeden İsmet Badem, Eceabat ilçesine bağlı Seddülbahir köyünde son yolculuğuna uğurlandı. Yakınlarına daha önce vasiyette bulunan Badem, şüheda toprağına defn edildi.
8.09.2018 Basketbol
Doğan Hakyemez, son yolculuğuna uğurlandı
Doğan Hakyemez, son yolculuğuna uğurlandı Türk basketbolunun duayenlerinden eski milli oyuncu ve yönetici Doğan Hakyemez, son yolculuğuna uğurlandı.
13.07.2018 TBL
TÜBAD'ın yeni başkanı Aydın Örs oldu
TÜBAD'ın yeni başkanı Aydın Örs oldu Türkiye Basketbol Antrenörleri Derneği'nin (TÜBAD) yeni başkanı, Aydın Örs oldu.
22.11.2017 Basketbol
16 yıllık hasret bitecek mi?
16 yıllık hasret bitecek mi? THY Avrupa Ligi'nde Yunanistan'ın Olympiakos ekibi karşısında play-off serisinde 2-1 öne geçen lacivert-beyazlı takım, yarın oynanacak maçı kazandığı takdirde 16 yıl sonra Dörtlü Final'e yükselme başarısı gösterecek
27.04.2017 THY Euroleague
Aydın Örs: Hedefimiz olimpiyat olmalı
Aydın Örs: Hedefimiz olimpiyat olmalı Milli Takım ve Efes'in efsane antrenörü Aydın Örs, EuroBasket öncesi 12 Dev Adam'a ve taraftarlara mesaj gönderdi:
21.04.2017 Arşiv
Türk basketbolunun gurur tablosu
Türk basketbolunun gurur tablosu FIBA Kadınlar Avrupa Kupası finali rövanş maçında iki Türk takımı Yakın Doğu Üniversitesi ile Bellona AGÜ, yarın karşı karşıya gelecek
11.04.2017 Basketbol
Anadolu Efes efsaneyi onurlandırdı
Anadolu Efes efsaneyi onurlandırdı Lacivert-beyazlı kulüp, efsane basketbolcusu Petar Naumoski'nin isminin yazılı olduğu formayı Abdi İpekçi Spor Salonu'na astı.
9.02.2017 TBL
'Aydın Örs Milli Takım'ın başına geçmeli'
'Aydın Örs Milli Takım'ın başına geçmeli' Basketbol yorumcusu İsmet Badem, A Milli Basketbol Takımı konusunda çarpıcı yorumlarda bulundu.
2.09.2016 TBL
Ergin Ataman: Hayalim bir gün Los Angeles Lakers'ı çalıştırmak
Ergin Ataman: Hayalim bir gün Los Angeles Lakers'ı çalıştırmak Galatasaray ve Milli Takım'ın hocası Ergin Ataman, Karar gazetesine verdiği röportajda bir gün hayalinin NBA'de Los Angeles Lakers takımını çalıştırmak olduğunu söyledi.
11.05.2016 TBL
Ataman’dan birleşme iddialarına yanıt!
Ataman’dan birleşme iddialarına yanıt! Futbol takımımız iyi bir sezon geçirmedi. Sonuçta hedefimizde bir Türkiye Kupası var ama iki yıl önceki kadroyu özlüyorum
3.05.2016 Galatasaray
Kupaların adamı Ataman!
Kupaların adamı Ataman! Erkekler basketbolunda Türk takımlarının kazandığı üç Avrupa kupasında da değişmeyen tek bir isim var: Ergin Ataman
27.04.2016 Galatasaray
‘Gelmez bir daha senin gibisi’
‘Gelmez bir daha senin gibisi’ Kobe Bryant basketbola veda maçında 60 sayı kaydetti.
15.04.2016 NBA
'G.Saray'ı kabul etmedim çünkü...'
'G.Saray'ı kabul etmedim çünkü...' 12 Dev Adam, Fenerbahçe ve Efes Pilsen'in efsane hocası Aydın Örs, çarpıcı açıklamalarda bulundu.
31.12.2015 Basketbol
Büyük turnuva 25-27 Eylül’de
Büyük turnuva 25-27 Eylül’de Banvit-Türkiye Basketbol Antrenörleri Derneği (TÜBAD) Uluslararası Basketbol Turnuvası, 25-27 Eylül tarihlerinde İstanbul'da düzenlenecek.
23.09.2015 Basketbol
Ene Avrupa'da çalışmak istiyor!
Ene Avrupa'da çalışmak istiyor! Beko Basketbol Ligi'nde yer alan Banvit ile yollarını ayıran başantrenör Orhun Ene, Avrupa'da çalışmayı çok istediğini söyledi.
8.07.2013 Basketbol
‘Demirel istifa etsin’
‘Demirel istifa etsin’ Granit: “Herkes ‘Tanjevic olmaz’ derken, Turgay Demirel yine ‘Dediğim dedik’ alışkanlığı ile Tanjevic’i getirdi.”
3.07.2013 Basketbol
Bir ilke imza atmak istiyor
Bir ilke imza atmak istiyor Beko Basketbol Ligi play-off yarı final serisinde Pınar Karşıyaka'ya 3-0 üstünlük kurarak finale yükselen Galatasaray Medical Park'ın başantrenörü Ergin Ataman, sarı-kırmızılı takımı da şampiyon yaparak yine ilklere imza atmak istiyor.
1.06.2013 Futbol
Ruh geldiysen iki kere vur
Ruh geldiysen iki kere vur Kaan Kural, son olarak Anadolu Efes’in kapısından döndüğü Euroleague FinalFour’unda takımlarımızın neden 13 yıldır yer alamadığını yazdı
27.04.2013 Futbol
Ataman tarihe geçmek istiyor
Ataman tarihe geçmek istiyor Ergin Ataman, Basketbolda bir ilke imza atmak istiyor
11.10.2012 Futbol
Sarı Lacivert devrim!
Sarı Lacivert devrim! F.Bahçe takımın başına 3 ‘dev’ hocadan birini getirip yeniden ayağa kalkmak istiyor..
28.05.2012 Futbol
F.Bahçe'de ayrılık!
F.Bahçe'de ayrılık! Fenerbahçe Kulübü, sözleşmesi sona eren Fenerbahçe Ülker Erkek Basketbol Takımı Başantrenörü Neven Spahija ile sözleşme yenilenmeyeceğini açıkladı
28.05.2012 Futbol

Benzer Haber Etiketleri

Aydın Örs ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki aydın örs haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.