Gazete Vatan Logo
Futbol Sarı Lacivert devrim!

Sarı Lacivert devrim!

F.Bahçe takımın başına 3 ‘dev’ hocadan birini getirip yeniden ayağa kalkmak istiyor..

Ivkovic, Obradovic ve Messina ile görüşen yönetim 3 hocadan da yanıt bekliyor...


F.BAHÇE Ülker, potada bu sezonki çöküşün ardından yeniden ayağa kalkmak için görülmemiş bir hamle yaparak Avrupa’nın 3 dev antrenörüyle masaya oturdu. Spahija’yla sezonu hem Avrupa’da hem de Türkiye Ligi’nde erken kapatan ve morali bozulan camia ayrılıklarla çalkalanmıştı. Spahija’nın ardından Aydın Örs’ün veda etmesi ‘takım dağılıyor’ havası estirirken yönetim planlarını ortaya koyup Dusan Ivkovic, Zeljko Obradovic ve Ettore Messina ile görüştü.

KANARYA’NIN masaya oturduğu ve anlaşma aşamasına gelinen isim ise Olympiakos’u şampiyonluğaulaştıran Dusan Ivkovic...

70 yaşındaki kurt hoca, sezon başında tüm yıldızlarının ayrılmasına rağmen sil baştan yarattığı ve kimsenin şans bile tanımadığı yeni takımıyla Eurolig’i kazanıp adını tarihe altın harflerle yazdırdı. Partizan ile başlayan antrenörlük kariyerinde kazanmadık kupa bırakmayan Ivkovic, F.Bahçe’den gelen teklife de sıcak bakarken sarı-lacivertlilerin genç oyuncularıyla birlikte yepyeni bir ekip yaratmak planıyla takımın başına geçecek.

YARDIMCISIYDI!

İSTEDİĞİ oyuncularla ilgili raporu da yöneticilere ileten Sırp antrenörden son kararını bekleyen yönetim, bir diğer efsane Obradovic’in de kapısını çaldı. Ivkovic’in yardımcısı olarak başladığı kariyerinde çalıştırdığı tüm ekipleri Avrupa şampiyonu yapan 52 yaşındaki antrenör 1999’dan bu yana çalıştırdığı Panathinaikos ile birlikte adını tüm dünyanın hafızasına kazıdı. 11 lig ve 5 Eurolig zaferi kazanan Obradovic’le de temas kuran yönetim Sırp hocadan da pozitif yanıt alırken değerlendirme yapmak üzere Messina için de nabız yokladı.



Haberin Devamı