Aydan Şener

Aydan Şener

Son dakika Aydan Şener haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Aydan Şener ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Aydan Şener haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Aydan Şener

haberleri sayfasında son dakika yaşanan aydan şener gelişmeleri de dahil olmak üzere 130 aydan şener haberi bulunmuştur. Tüm aydan şener haberleri aşağıda listelenmiştir.
Aydan Şener Üç Kız Kardeş’te! Oğlu ile birlikte yeni bir hayat kurmak için Ayvalık’a taşınır
Aydan Şener Üç Kız Kardeş’te! Oğlu ile birlikte yeni bir hayat kurmak için Ayvalık’a taşınır Yeşilçam’ın güzel oyuncusu “Müjgan” karakteri ile Üç Kız Kardeş’in oyuncu kadrosuna katılıyor. 1981 yılında Türkiye güzeli olan Aydan Şener, Üç Kız Kardeş dizisinde de canlandırdığı Müjgan karakteri ile yine gençlik yıllarında Türkiye güzeli seçiliyor.
28.09.2023 Magazin
Aydan Şener'den nostaljik paylaşım!
Aydan Şener'den nostaljik paylaşım! Reşat Nuri Güntekin'in 'Çalıkuşu' romanından 1986 yılında uyarlanan dizide 'Feride' karakteri ile hafızalarda yer eden Aydan Şener (60), Türkiye'nin unutulmaz kadın oyuncuları arasında yer alıyor. Sosyal medyayı aktif kullanan Şener, takipçilerini geçmişe götürdü.
24.05.2023 Magazin
Ünlü oyuncunun kızı paylaştı! 'Annem ne kadar güzelse ben o kadar deliymişim herhalde...'
Ünlü oyuncunun kızı paylaştı! 'Annem ne kadar güzelse ben o kadar deliymişim herhalde...' Ünlü oyuncunun kızı çocukluk fotoğraflarını sosyal medya hesabından paylaştı. Fotoğrafın altına düştüğü notla da dikkat çekti.
3.11.2022 Magazin
Aydan Şener: Çirkin kadın kalmadı herkes birbirine benziyor
Aydan Şener: Çirkin kadın kalmadı herkes birbirine benziyor Yeşilçam'ın tescilli güzelleri arasında yer alan Aydan Şener'e yıllar iyi davranıyor. Bu yaza bikinili görüntüleriyle damga vuran Aydan Şener samimi açıklamalarda bulundu. İşte detaylar...
28.08.2022 Magazin
Aydan Şener bikinili pozuyla gençlere taş çıkarttı! "20 yaşında gibisiniz"
Aydan Şener bikinili pozuyla gençlere taş çıkarttı! "20 yaşında gibisiniz" Bir döneme güzelliğiyle damga vuran Aydan Şener bikinili pozunu paylaştı. 59 yaşında olan ünlü oyuncunun pozunu görenler "20 yaşında gibisiniz" yorumlarında bulundu.
4.07.2022 Magazin
Yeşilçam'da gişe rekorları kıran sinemacı: Osman Fahir Seden
Yeşilçam'da gişe rekorları kıran sinemacı: Osman Fahir Seden Son filmi "Suçlu"yu 1989'da tamamladığında 136 filmle, Türk sinemasının en çok film çeken üçüncü ismi olan yapımcı, yönetmen ve senarist Osman Fahir Seden'in vefatının üzerinden 23 yıl geçti.
31.08.2021 Kültür Sanat
Yıllara meydan okuyor!
Yıllara meydan okuyor! 1981 senesinde Türkiye güzeli olan 57 yaşındaki Aydan Şener, bikinili pozuyla beğeni yağmuruna tutuldu.
21.06.2020 Magazin
'Mayolu pozlarım filtresiz'
'Mayolu pozlarım filtresiz' Çalıkuşu filmi ile Yeşilçam'a damgasını vuran Aydan Şener, Kanal D'de yayınlanan '2. Sayfa'ya konuk oldu. Güzelliğiyle yıllara meydan okuyan Şener, açıklamalarıyla dikkat çekti.
7.06.2020 Magazin
Aydan Şener kimdir? Aydan Şener kaç yaşında ve nereli? Aydan Şener filmleri...
Aydan Şener kimdir? Aydan Şener kaç yaşında ve nereli? Aydan Şener filmleri... Aydan Şener, 1981 Türkiye Güzeli tacını giydiği andan itibaren basının ve kamuoyunun ilgisini de hep üzerinde topladı. Çok kısa bir podyum deneyiminin ardından oyunculuk kariyerine devam etti. Çalıkuşu ile akıllara kazınan 90'lı yılların en sevilen oyunlarından olan Aydan Şener güzelliği ve yaşam tarzı ile ilgi çekiyor. Katıldığı magazin programlarıyla gündeme gelen Aydan Şener'in yaşamı ve oynadığı filmler merak ediliyor. Peki, Aydan Şener kimdir? Aydan Şener kaç yaşında ve nereli? Aydan Şener filmleri...
7.06.2020 Gündem
'Evliliği bir daha hiç düşünmedim'
'Evliliği bir daha hiç düşünmedim' Aydan Şener, Yaşam Akademisi Akbatı’nın konuğu oldu. Güzelliği ile yıllara meydan okuyan oyuncu, dünden bugüne kendini, sinema ve dizi setlerini anlattı.
11.12.2019 Magazin
Meryem’le çok farklıyız
Meryem’le çok farklıyız Kalbimin Sultanı dizisinde canlandırdığı Anna karakteriyle Meryem Uzerli’nin tahtına aday gösterilen Alexandra Nikiforova Türkiye’deki şöhreti önemsemediğini söyleyerek, “Buradaki şöhret benim için bir amaç değil. Ama olursa bu ancak işimin bonusu olabilir” diyor.
21.06.2018 Arşiv
Eski sevgiliden yorum geldi!
Eski sevgiliden yorum geldi! Oyuncu Aydan Şener, eski sevgilisi ile aşk yaşayan Gülben Ergen hakkında ilk kez konuştu: Gülben ve Burak iyi insanlar. Birbirlerine de çok yakışmışlar. Umarım mutlu olurlar.
25.04.2018 Magazin
Çok mutlu olsunlar
Çok mutlu olsunlar Aydan Şener, Gülben Ergen ile birlikte olan eski aşkı Burak Törer’e mutluluklar diledi, “Birbirlerine çok yakışıyorlar” dedi.
24.04.2018 Magazin
Ben sana abayı yaktım!
Ben sana abayı yaktım! GÜLBEN Ergen (46) önceki akşam Bostancı Gösteri Merkezi’nde verdiği konserde bir itirafta bulundu.
15.04.2018 Magazin
Gülben Ergen'in yeni aşkı ortaya çıktı
Gülben Ergen'in yeni aşkı ortaya çıktı Erhan Çelik'ten ayrıldıktan sonra bir süredir ortalarda görünmeyen Gülben Ergen'in ünlü prodüktörlerden Burak Törer ile aşk yaşadığı iddiası magazin gündemine bomba gibi düştü.
12.04.2018 Magazin
Suzan Avcı kimdir? Suzan Avcı'nın sağlık durumu nasıl?
Suzan Avcı kimdir? Suzan Avcı'nın sağlık durumu nasıl? Suzan Avcı kimdir? Suzan Avcı'nın sağlık durumu nasıl? Sorularının yanıtları merak konusu oldu. Hastanede tedavi altına alınan ünlü Yeşilçam yıldızı Suzan Avcı hakkında tüm merak edilen bilgileri haberimizde derledik.
21.02.2018 Gündem
Usta oyuncu Suzan Avcı hastaneye kaldırıldı!
Usta oyuncu Suzan Avcı hastaneye kaldırıldı! Yeşilçam'ın usta oyuncusu Suzan Avcı hastaneye kaldırıldı. Annesinin ağır bir enfeksiyon geçirdiğini kızı Binnaz Avcı sosyal medya hesabından duyurdu.
19.02.2018 Magazin
Kate Moss'a taş çıkartıyor!
Kate Moss'a taş çıkartıyor! Dün magazin gündeminde Aydan Şener'in bikinili pozu ve Kate Moss'un uykulu halde havuz başında oturduğu pozu vardı
14.07.2017 Magazin
Amcamın kızı
Amcamın kızı Aydan Şener’in son olarak ‘Medcezir’de oynayan kızı Ecem Akbin’le, ‘Söz’ dizisinde rol alan Görkem Sevindik, önceki gece Yeniköy’de görüntülendi.
18.05.2017 Magazin
'Kalbimdeki Deniz'de Aydan Şener sürprizi
'Kalbimdeki Deniz'de Aydan Şener sürprizi FOX TV'de yayınlanan 'Kalbimdeki Deniz' dizisinin kadrosuna usta oyuncu Aydan Şener dahil oldu.
5.04.2017 Televizyon
Annesinin yolunda
Annesinin yolunda Uzun bir süreden sonra ‘Sevgilime Göz Kulak Ol’ adlı tiyatro oyunuyla izleyenlerin karşısına çıkan Aydan Şener, önceki gün kızı Ecem Akbin ile Akmerkez’deydi
3.03.2017 Magazin
Şık ve zarif
Şık ve zarif Yeniköy Arnavutköy Balıkçısı’nda yemek yiyen oyuncu Aydan Şener, çıkışta karşısında gazetecileri görünce bir hayli şaşırdı.
6.02.2017 Magazin

Benzer Haber Etiketleri

Aydan Şener ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki aydan şener haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.