Avşa Adası

Avşa Adası

Son dakika avşa adası haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan avşa adası ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını avşa adası haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Avşa Adası

haberleri sayfasında son dakika yaşanan avşa adası gelişmeleri de dahil olmak üzere 85 avşa adası haberi bulunmuştur. Tüm avşa adası haberleri aşağıda listelenmiştir.
Marmara Denizi'nin ortasında korku dolu anlar
Marmara Denizi'nin ortasında korku dolu anlar Avşa Adası'ndan İstanbul'da Avcılar ve Yenikapı'ya düzenlenen İDO seferi sırasında Marmara Denizi'nde yağmur ve fırtınaya yakalanan gemilerdekiler korku dolu saatler geçirdi. Yolcuların fenalık ve baygınlık geçirdiği o anlar kameraya yansıdı
28.07.2023 Haber
Marmara Denizi'nin ortasında korku dolu anlar! '15 yıldır ilk kez gördüm'
Marmara Denizi'nin ortasında korku dolu anlar! '15 yıldır ilk kez gördüm' Avşa Adası'ndan İstanbul'da Avcılar ve Yenikapı'ya düzenlenen İDO seferi sırasında Marmara Denizi'nde yağmur ve fırtınaya yakalanan gemilerdekiler korku dolu saatler geçirdi. Yolcuların fenalık ve baygınlık geçirdiği o anlar kameraya yansıdı.
28.07.2023 Yaşam
Kuvvetli rüzgar bir anda başladı! Sandallar battı
Kuvvetli rüzgar bir anda başladı! Sandallar battı Balıkesir'in tatil yörelerinden Avşa Adası'nda kuvvetli rüzgar nedeniyle 5 sandal battı. Vatandaşların kıyafetleriyle denize girip dalgalara kapılan sandallarını kurtarma çalışmaları cep telefonu ile görüntülendi.
1.09.2022 Yaşam
Avşa, Ekinlik ve Marmara Adası'na bayramda ziyaretçi akını; nüfus 20 kat arttı
Avşa, Ekinlik ve Marmara Adası'na bayramda ziyaretçi akını; nüfus 20 kat arttı Balıkesir'in Marmara ilçesine bağlı Avşa, Ekinlik ve Marmara Adası, Kurban Bayramı'nda ziyaretçi akınına uğradı. 10 bin 148 olan 3 adadaki toplam nüfusun 200 bine yaklaştığını belirten Marmara Adalar Belediye Başkanı Süleyman Aksoy, "Bayramdan sonra da turistleri adalarımıza bekliyoruz" dedi.
12.07.2022 Yaşam
Midyeci Ahmet'in intikamı! Midyeci Ahmet olayı nedir? Midyeci Ahmet eşi Deniz Çelebi’ye ne yaptı?
Midyeci Ahmet'in intikamı! Midyeci Ahmet olayı nedir? Midyeci Ahmet eşi Deniz Çelebi’ye ne yaptı? Sosyal medya 'Midyeci Ahmet' olarak bilinen Ahmet Çiçek ile eski eşi Deniz Çelebi arasındaki anlaşmazlığı konuşuyor. Ahmet Çiçek ile eski eşi Deniz Çelebi, anlaşmalı boşandıktan sonra Midyeci Ahmet Beşiktaş Şubesi’ni, Deniz Çelebi'ye devretmiş, devir gerçekleştikten hemen sonra da bu yerin hemen karşısına aynı isimle şube açıp bu şubeyle ilişkisinin kalmadığını sosyal medya hesabından duyurmuştu. Eski eş Deniz Çelebi yapılanların karalama kampanyası olduğunu sosyal medya hesabından yaptığı açıklama ile duyurmuştu. DHA, Midyeci Ahmet’in eski eşi Deniz Çelebi ile konuştu. Peki, Midyeci Ahmet olayı nedir? Midyeci Ahmet eşi Deniz Çelebi’ye ne yaptı? İşte Midyeci Ahmet Çiçek hakkındaki iddialar!
6.04.2022 Gündem
Avşa Adası'nda yangın! Belediye başkanı duyurdu
Avşa Adası'nda yangın! Belediye başkanı duyurdu Balıkesir'in ada olan Marmara ilçesine bağlı Avşa Adası'nda orman yangını çıktı. Rüzgarın etkisiyle büyüyen yangın, Orman Bölge Müdürlüğü'ne bağlı helikopterin havadan yaptığı müdahale ile kontrol altına alındı.
23.07.2021 Yaşam
Bayram tatilinde Marmara'daki adaların nüfusu 15 kat arttı
Bayram tatilinde Marmara'daki adaların nüfusu 15 kat arttı Marmara Denizi'ndeki adalar, Kurban Bayramı'nda tatilcilerin akınına uğradı. Marmara Adalar Belediye Başkanı Süleyman Aksoy, toplam nüfusu 15 bin olan Avşa, Marmara ve Ekinlik adalarının nüfusunun 15 kat arttığını söyledi.
21.07.2021 Gündem
İDO, Tekirdağ'da adalara sefer başlattı
İDO, Tekirdağ'da adalara sefer başlattı İstanbul Deniz Otobüsleri (İDO), Tekirdağ, Marmara ve Avşa adalarına sefer başlattı. İDO, Cuma, Cumartesi ve Pazar günleri de adalara sefer yapacak.
2.07.2021 Ekonomi
Balıkesir'de sağanak ve fırtına hayatı felç etti!
Balıkesir'de sağanak ve fırtına hayatı felç etti! Balıkesir'in Marmara ilçesinde kuvvetli yağış ve fırtına nedeniyle birçok ev ve iş yerini su bastı, bazı ağaçlar devrildi. Ekinlik Adası'nda ise sahilde yağmur sularının denizle birleştiği anlar güvenlik kameralarına yansıdı.
23.06.2021 Yaşam
Gökçeada'ya yarınki feribot seferleri iptal edildi
Gökçeada'ya yarınki feribot seferleri iptal edildi Çanakkale'de Kuzey Ege Denizi'nde yoğun kar yağışının ardından poyraz fırtınasının etkisini sürdürmesi nedeniyle Gökçeada'ya yarınki feribot seferleri iptal edildi.
15.02.2021 Gündem
Turizm cennetinde tek bir vaka bile görülmedi! Yüz binler oraya akın ediyor...
Turizm cennetinde tek bir vaka bile görülmedi! Yüz binler oraya akın ediyor... Her yaz yüz binlerce yerli ve yabancı turisti ağırlayan turizm cennetinde, şu ana kadar corona virüs vakası görülmedi.
22.05.2020 Gündem
İDO Tekirdağ- Marmara Adası- Avşa Adası hattı açılıyor
İDO Tekirdağ- Marmara Adası- Avşa Adası hattı açılıyor İDO, ulaşım ihtiyaçlarına cevap verecek ve zaman avantajı sağlayacak yeni hatlar belirlemeyi sürdürüyor. Bu doğrultuda 6 Temmuz tarihinden itibaren Tekirdağ- Marmara Adası ve Avşa Adası deniz otobüsü hattını açıyor.
1.07.2019 Gündem
Görenler şoke oldu! Tam 3 metre boyunda...
Görenler şoke oldu! Tam 3 metre boyunda... Marmara Denizi Avşa adası açıklarında balıkçı ağlarına takılan dev yılan balığı, görenleri hayrete düşürdü. 41 kilo ağırlığında olan dev yılan balığı tam 3 metre boyunda.
21.03.2019 Yaşam
150 bin tatilci 8 bin yatağa  nasıl sığdı?
150 bin tatilci 8 bin yatağa nasıl sığdı? Balıkesir’in Marmara ilçesine bağlı Avşa Adası, Kurban Bayramı tatilinde doldu.
21.08.2018 Yaşam
Avşa Adası'nda turist sayısı nüfusun 40 katını aştı
Avşa Adası'nda turist sayısı nüfusun 40 katını aştı Marmara'nın önemli turizm merkezlerinden olan, özellikle İstanbulluların ilgi gösterdiği Avşa Adası'nda, turist sayısı, ada nüfusunun 40 katını aşarak 120 binin üzerine çıktı.
21.08.2018 Yaşam
Avşa Adası bayramda nüfusunun 40 katı turisti ağırlayacak
Avşa Adası bayramda nüfusunun 40 katı turisti ağırlayacak Yaklaşık 3 bin kişinin yaşadığı Avşa Adası'nın, 9 günlük Kurban Bayramı tatilinde günde 120 bin vatandaşı ağırlayacağı tahmin ediliyor. Marmara Adalar Belediyesi Başkanı Süleyman Aksoy: "Bayram tatiline yönelik adadaki bütün ev, pansiyon ve otellerin rezervasyonları doldu. Günübirlikçilerle çok yoğun bir bayram tatili geçireceğiz. Sıkıntı yaşanmaması için tüm önlemlerimizi aldık"
15.08.2018 Ekonomi
Nüfusu 2 bin 500 tatilci sayısı 100 bin
Nüfusu 2 bin 500 tatilci sayısı 100 bin ‘Marmara’nın Marmarisi’ olarak bilinen Avşa Adası, tatilcilerin akınına uğradı.
14.07.2018 Yaşam
Tatil cennetinde yer kalmadı!
Tatil cennetinde yer kalmadı! Edremit Körfezi'ndeki turizm tesisleri, Ramazan Bayramı'nı yüzde 100 dolulukla geçirecek.
13.06.2018 Ekonomi
Kuzey Ege doldu taştı! "Gelecek olanlar mutlaka..."
Kuzey Ege doldu taştı! "Gelecek olanlar mutlaka..." Yıllık yaklaşık 3 milyon gecelemeyle iç turizmin lideri olan Balıkesir'in Edremit Körfezi ve Marmara Denizi'ndeki Avşa Adası, Ramazan Bayramı'nı dolu geçirecek.
13.06.2018 Ekonomi
Marmara Denizi'nde 1,2 tonluk köpek balığı yakalandı
Marmara Denizi'nde 1,2 tonluk köpek balığı yakalandı Marmara Denizi'nde avlanan balıkçıların ağlarına yaklaşık 4 metre boyunda, 1,2 ton ağırlığında köpek balığı takıldı.
15.09.2017 Yaşam
Tatilden döndüm depresyondayım
Tatilden döndüm depresyondayım 10 günlük Kurban Bayramı tatili sona erdi. Turizmciler doluluktan yerli turistler de uzun tatilden memnun kaldı. Ancak 10 gün sonra işbaşı yapanların canı biraz sıkkın. Verilere göre, tatil dönüşü en çok mutsuz olan ülke Polonya, İngiltere ve Türkiye olarak sıralandı
5.09.2017 Ekonomi
'Hava Çok Sıcak' ile yazı uzatıyor!
'Hava Çok Sıcak' ile yazı uzatıyor! Şarkıcı Ebru Polat, bu bayram rakiplerine 'Zirvedeyim Sesiniz Duyulmuyor' dedi.
5.09.2017 Kültür Sanat
10 günlük tatil turizmciyi mutlu etti
10 günlük tatil turizmciyi mutlu etti 30 Ağustos Zafer Bayramı ile Kurban Bayramı'nı da içine alan 10 günlük tatil, Güney Marmara ve Kuzey Ege'deki turizmciler ve esnafın yüzünü güldürdü.
5.09.2017 Ekonomi
Yağmur nedeniyle iptal olan seferler
Yağmur nedeniyle iptal olan seferler İstanbul'da gece başlayıp ve özellikle sabah saatlerinde etkili olan sağanak nedeniyle deniz ulaşımı ve raylı sistemlerde iptaller yaşanıyor. Havalimanlarında da rötarlar var.
29.09.2021 Gündem
İstanbul'da ido seferleri yapılıyor mu? (18 Temmuz)
İstanbul'da ido seferleri yapılıyor mu? (18 Temmuz) İstanbul'da yaşanan şiddetli yağış vatandaşların ido seferlerini sorgulamasına neden oldu. 18 Temmuz sabahı İstanbulluları etkisi altına alan gök gürültülü, şiddetli yapıl nedeniyle ulaşımda iptaller yaşandı. İşte yoğun yağışa bağlı olarak yapılan iptaller...
29.09.2021 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Avşa Adası ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki avşa adası haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.