Avrupa Lig

Avrupa Lig

Son dakika Avrupa Lig haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Avrupa Lig ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Avrupa Lig haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Avrupa Lig

haberleri sayfasında son dakika yaşanan avrupa lig gelişmeleri de dahil olmak üzere 10.069 avrupa lig haberi bulunmuştur. Tüm avrupa lig haberleri aşağıda listelenmiştir.
Jorge Jesus'a büyük tepki! Açıklamaları olay yaratmıştı
Jorge Jesus'a büyük tepki! Açıklamaları olay yaratmıştı Fenerbahçe’de sezonun kaderi için kritik bir hafta başlıyor. Jorge Jesus ve takımın geleceği açısından önemli maçlar geliyor. Sarı-lacivertlileri önce Avrupa’da Sevilla rövanşı ardından ligde Alanyaspor ve Beşiktaş mücadeleleri bekliyor.
12.03.2023 Fenerbahçe
UEFA Avrupa Ligi'nde son 16 belli oldu
UEFA Avrupa Ligi'nde son 16 belli oldu UEFA Avrupa Ligi'nde son 16 belli oldu. Juventus, Sevilla, Bayer Leverkusen, Manchester United, Union Berlin, Roma, Sporting ve Shakhtar Donetsk tur atladılar.
24.02.2023 UEFA Avrupa Ligi
2 milyon euro'ya gelmişti! Fenerbahçe'nin yıldızına 11 milyon euro'luk teklif
2 milyon euro'ya gelmişti! Fenerbahçe'nin yıldızına 11 milyon euro'luk teklif Fenerbahçe'nin Macar stoperi Attila Szalai için Premier Lig takımlarından Fulham devreye girdi. Genç teknik adam Marco Silva'nın çok istediği Szalai''ye 11 milyon euro'luk teklif yapıldı.
23.02.2023 Fenerbahçe
Scout raporları ortaya çıktı! Dünya devi Arda Güler'e hayran kaldı
Scout raporları ortaya çıktı! Dünya devi Arda Güler'e hayran kaldı Geçtiğimiz sezon İsmail Kartal döneminde hem Süper Lig hem de UEFA Avrupa Lig'inde oynadığı futbolla kendisini izleyenleri büyüleyen Arda Güler'in Jorge Jesus'un gelmesiyle geri planda kalması Sarı Lacivertli cephede homurdanmalara yol açmıştı. Ç.Rizespor ve Kasımpaşa maçlarında görev alan 17'lik yıldız için scoutların İstanbul'a geldiği öğrenilirken, dev kulübün yetenekli orta sahaya hayran kalması camiada memnuniyet yarattı.
1.02.2023 Fenerbahçe
UEFA Avrupa Ligi'nde eşleşmeler belli oldu
UEFA Avrupa Ligi'nde eşleşmeler belli oldu UEFA Avrupa Ligi'nde play-off turu kura çekimi heyecanı yaşandı.
7.11.2022 UEFA Avrupa Ligi
Austria Wien - Fenerbahçe (Maç özeti)
Austria Wien - Fenerbahçe (Maç özeti) UEFA Avrupa Ligi play-off turu ilk maçında Fenerbahçe, deplasmanda Austria Wien'e konuk oldu. Karşılaşma Fenerbahçe'nin 2-0 üstünlüğüyle sona erdi.
18.08.2022 Fenerbahçe
Fenerbahçe HJK Helsinki maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda? FB Helsinki maçı detayları!
Fenerbahçe HJK Helsinki maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda? FB Helsinki maçı detayları! Fenerbahçe, UEFA Avrupa Ligi Play-Off turunda Finlandiya'nın HJK Helsinki takımı ile karşı karşıya geliyor. Fenerjbahçe, turu geçtiği takdirde adını UEFA Avrupa Lig gruplarına yazdıracak. Fenerbahçe Helsinki maçı şifresiz olarak ekranlara gelecek. Futbolseverler, Fenerbahçe maçı, günü, kanalı ve saatini şimdiden araştırmaya başladı. Peki, Fenerbahçe HJK Helsinki maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda? UEFA Avrupa Ligi FB Helsinki maçı detayları...
18.08.2021 Gündem
UEFA Avrupa ligi 2. ön eleme turunda Galatasaray’ın rakibi belli oldu! Galatasaray’ın UEFA Avrupa Ligi’nde rakibi kim oldu?
UEFA Avrupa ligi 2. ön eleme turunda Galatasaray’ın rakibi belli oldu! Galatasaray’ın UEFA Avrupa Ligi’nde rakibi kim oldu? Süper Lig'de sezonu 6. sırada bitiren Galatasaray, Trabzonspor'un UEFA'dan ceza almasıyla birlikte Avrupa Lig'inde yeniden mücadele etme şansını buldu. UEFA Avrupa Ligi'nde 2. Ön Eleme Turu kuraları çekiliyor. Türkiye’nin temsilcimiz Galatasaray'ın da katıldığı turda rakipler belirlendi.
31.08.2020 Gündem
Avrupa’da ligler ne zaman başlıyor? İşte Avrupa lig takvimi
Avrupa’da ligler ne zaman başlıyor? İşte Avrupa lig takvimi UEFA ile koordineli hareket eden üye ülkeler tek tek lig takvimlerini belirliyor. Avrupa’nın 5 büyük ligi yaz aylarında sezonlarını tamamlamayı hedefliyor. Peki, Avrupa’da ligler ne zaman başlıyor? İşte Avrupa lig takvimi…
20.04.2020 Gündem
Trabzonspor - Alanyaspor: 1-0
Trabzonspor - Alanyaspor: 1-0 Süper Lig'de günün kritik maçında 10 kişi kalan Trabzonspor, yine 10 kişi kalan Alanyaspor'u 1-0 mağlup ederek zirveden etti.
10.11.2019 Futbol
Yeni Malatyaspor'un rakibi belli oldu!
Yeni Malatyaspor'un rakibi belli oldu! Süper Lig ekiplerinden Yeni Malatyaspor'un, UEFA Avrupa Ligi 2'nci Eleme Turu'ndaki Slovenya temsilcisi Olimpija Ljubljana oldu. Seri başı olan Yeni Malatyaspor'un rakibi ile ilk maçını kendi sahasında oynayacak.
19.07.2019 Yeni Malatya Spor
Beşiktaş'ın hedefi UEFA Finali!
Beşiktaş'ın hedefi UEFA Finali! UEFA Avrupa Ligi'nde I Grubu'nda Genk, Malmö ve Sarpsborg 08 takımları ile eşleşen Beşiktaş, gruptan çıkacağına emin.
31.08.2018 Beşiktaş
8 yıl sonra gol attı! Hem de 2 tane...
8 yıl sonra gol attı! Hem de 2 tane... Trabzonspor’un Portekizli oyuncusu João Pereira, 8 yıllık aradan sonra golle tanıştı.
20.05.2018 Trabzonspor
Cenk Ergün'den transfer müjdesi
Cenk Ergün'den transfer müjdesi Galatasaray transferlerde sona doğru yaklaştı. Bugün itibariyle Avrupa Ligi'nde rakibi belli olan Cimbom transferleri bitirmek üzere.
19.06.2017 Galatasaray
Talisca, Sosa'yı sildi!
Talisca, Sosa'yı sildi! Beşiktaş’ın son şampiyonluğunda önemli katkısı olan Jose Sosa’nın yerinin dolmayacağı endişesi, Talisca’nın kısa sürede gösterdiği iyi performansla yerini “Onu takımda nasıl tutarız” sorusuna bıraktı.
11.04.2017 Beşiktaş
Koreografideki Kıbrıs detayı ve o gerçek!
Koreografideki Kıbrıs detayı ve o gerçek! Beşiktaş, Olympiakos'u 4-1 yenerek UEFA Avrupa Ligi'nde adını çeyrek finale yazdırdı. Siyah beyazlı takımın oynadığı futbol kadar maç öncesi yaptığı tribün şovu da dikkat çekti.
17.03.2017 Beşiktaş
Avrupa Ligi'nde Beşiktaş, Ajax ile eşleşmeyebilir!
Avrupa Ligi'nde Beşiktaş, Ajax ile eşleşmeyebilir! Türkiye ve Hollanda arasında yaşanan kriz sebebiyle UEFA Avrupa Ligi'nde iki takımın temsilcilerinin karşılaşmaması için karar verilme ihtimali olduğu kaydedildi.
16.03.2017 Beşiktaş
Fenerbahçe kalesinde en erken 2. gol
Fenerbahçe kalesinde en erken 2. gol Krasnodar’ın Fenerbahçe’ye karşı attığı gol, Sarı Lacivertliler’in UEFA Avrupa Ligi’nde kalesinde gördüğü en erken 2. gol oldu.
24.09.2021 Fenerbahçe
Osmanlıspor'da tek hedef Olympiakos
Osmanlıspor'da tek hedef Olympiakos Osmanlıspor, UEFA Avrupa Ligi'nde oynayacağı Olympiakos maçına kilitlendi.
13.02.2017 Futbol
Gençlerbirliği, finalde Konyaspor'u 2-1 yenerek şampiyon oldu
Gençlerbirliği, finalde Konyaspor'u 2-1 yenerek şampiyon oldu Türkiye Spor Yazarları Derneği Ankara Şubesi'nin düzenlediği 15 Temmuz Demokrasi Turnuvası'nın şampiyonu, Atiker Konyaspor'u 2-1 yenen Gençlerbirliği oldu.
13.08.2016 Gençlerbirliği
Beşiktaş Leicester City'nin üstünde
Beşiktaş Leicester City'nin üstünde UEFA Şampiyonlar Ligi'nde grup maçlarına doğrudan katılan 22 takımın arasında yer alan Beşiktaş, İngiliz ekip Leicester City'nin ardından en düşük kulüp puanına sahip ikinci takım oldu
24.09.2021 Beşiktaş
Akçay: Düşük bütçeli bir takımız
Akçay: Düşük bütçeli bir takımız UEFA Avrupa Ligi 2. ön eleme turu ilk maçında yarın Moldova'nın Zimbru takımı ile deplasmanda karşılaşacak Osmanlıspor'un teknik direktörü Mustafa Reşit Akçay, tecrübeli bir takımla karşılaşacaklarını söyledi.
13.07.2016 Futbol
Tek hedef lig kaldı!
Tek hedef lig kaldı! Sezona 3 kulvarda da iddialı giren Beşiktaş, önce Avrupa Ligi'nden elendi, dün de Türkiye Kupası'na veda etti.
4.03.2016 Beşiktaş
Rus bakandan Türkiye itirafı
Rus bakandan Türkiye itirafı Rusya Spor Bakanı Vitaly Mutko, UEFA Avrupa Ligi 2. Tur kura çekimi öncesi Türkiye ile Rusya takımlarının birbirleriyle eşleşmemesi için UEFA ile görüştüklerini ancak Avrupa futbolunun patronundan olumsuz yanıt aldıklarını açıkladı.
18.12.2015 Fenerbahçe
Pereira'dan kura yorumu
Pereira'dan kura yorumu Fenerbahçe Teknik Direktörü Vitor Pereira, UEFA Avrupa Lig son 32 turundaki rakip Lokomotif Moskova hakkındaki görüşlerini paylaştı.
15.12.2015 Fenerbahçe

Benzer Haber Etiketleri

Avrupa Lig ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki avrupa lig haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.