Avigdor Liberman

Avigdor Liberman

Son dakika Avigdor Liberman haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Avigdor Liberman ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Avigdor Liberman haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Avigdor Liberman

haberleri sayfasında son dakika yaşanan avigdor liberman gelişmeleri de dahil olmak üzere 114 avigdor liberman haberi bulunmuştur. Tüm avigdor liberman haberleri aşağıda listelenmiştir.
Netanyahu koalisyonu kuracak sayıya ulaşamadı
Netanyahu koalisyonu kuracak sayıya ulaşamadı İsrail'de 2 Mart'ta yapılan erken genel seçimlerde oy sayımı tamamlanırken, Başbakan Binyamin Netanyahu'nun partisi Likud'un başını çektiği sağ blok 58 milletvekilinde kalarak koalisyon hükümetini kuracak sayıya ulaşamadı.
5.03.2020 Dünya
İsrail'de seçimlerde Netanyahu'nun partisi birinci oldu
İsrail'de seçimlerde Netanyahu'nun partisi birinci oldu İsrail'de son bir yıl içinde yapılan üçüncü erken genel seçimlerde Başbakan Binyamin Netanyahu'nun partisi Likud'un başını çektiği sağ blok 60 milletvekili çıkararak koalisyon hükümetini kurmak için gerekli sayının bir gerisinde kaldı.
2.03.2020 Dünya
Netanyahu, dokunulmazlık  başvurusu yapacak
Netanyahu, dokunulmazlık başvurusu yapacak İsrail Başsavcısı Avichai Mandelblit'in, 3 ayrı yolsuzluk dosyası nedeniyle hakkında dava açmaya karar verdiği Başbakan Binyamin Netanyahu, Meclis'e dokunulmazlık başvurusunda bulunacağını açıkladı.
1.01.2020 Dünya
İsrail Cumhurbaşkanı, hükümeti kurma görevini Gantz'a verdi
İsrail Cumhurbaşkanı, hükümeti kurma görevini Gantz'a verdi İsrail Cumhurbaşkanı Reuven Rivlin, Başbakan Binyamin Netanyahu'nun gerekli desteği bulamamasının ardından koalisyon hükümetini kurma yetkisini Mavi-Beyaz İttifakı lideri Benny Gantz'a verdi.
23.10.2019 Dünya
İsrail'de kriz! Trump bile kurtaramadı
İsrail'de kriz! Trump bile kurtaramadı İsrail Başbakanı Binyamin Netanyahu, koalisyon kurmak için gerekli çoğunluğu sağlayamaması sebebiyle hükümeti kurma görevini Cumhurbaşkanı Reuven Rivlin'e iade etti.
21.10.2019 Dünya
Netanyahu resmen kaybetti
Netanyahu resmen kaybetti İsrail'deki erken seçim sonuçları kesinleşti, Mavi-Beyaz İttifak 33 milletvekiliyle yarışı önde tamamladı. Başbakan Netanyahu'nun partisi Likud ise 32'de kaldı.
25.09.2019 Dünya
İsrail'de sürpriz gelişme! Netanyahu rakibine çağrı yaptı
İsrail'de sürpriz gelişme! Netanyahu rakibine çağrı yaptı İsrail Başbakanı Binyamin Netanyahu, Mavi-Beyaz İttifakı lideri Benny Gantz'a ulusal birlik hükümeti kurma çağrısında bulundu. Gantz, seçim öncesi yaptığı açıklamalarda Likud ile koalisyon kurmaya hazır olduklarını ancak bunun için Netanyahu'nun parti liderliğinden ayrılması gerektiğini dile getirmişti.
19.09.2019 Dünya
Netanyahu'ya büyük şok!
Netanyahu'ya büyük şok! Sandık çıkış anketlerine göre, İsrail Başbakanı Binyamin Netanyahu'nun partisi Likud'un başını çektiği sağ blok genel seçimlerde koalisyon hükümetini kurmak için gerekli 61 milletvekili sayısına ulaşamadı.
17.09.2019 Dünya
Netanyahu bir bakanlığa daha kendisini atadı
Netanyahu bir bakanlığa daha kendisini atadı İsrail Başbakanı Binyamin Netanyahu, geçen ay istifa eden Refah ve Sosyal Hizmetler Bakanı Haim Katz'ın yerine kendisini atayarak dördüncü bakanlığın da kontrolünü eline aldı
4.09.2019 Dünya
İsrail erken seçime doğru! Liberman'dan açıklama
İsrail erken seçime doğru! Liberman'dan açıklama İsrail Evimiz Partisi lideri ve eski Savunma Bakanı Avigdor Liberman, Başbakan Binyamin Netanyahu'nun partisi Likud'un, Ultra-Ortodosk Yahudileri temsil eden partilere boyun eğdiği için erken seçime gittiklerini söyledi.
29.05.2019 Dünya
İsrail seçimlerinin resmi sonuçları açıklandı
İsrail seçimlerinin resmi sonuçları açıklandı İsrail'de salı günü yapılan erken genel seçimlerin resmi sonuçlarına göre Başbakan Binyamin Netanyahu'nun Likud Partisi 36 sandalye kazandı.
12.04.2019 Dünya
Son dakika... İsrail'de darbe! Netanyahu'ya şok
Son dakika... İsrail'de darbe! Netanyahu'ya şok Gelen son dakika haberlerine göre, İsrail'de koalisyon hükümetindeki partilerin liderleri Nisan 2019'da erken seçime gitme kararı aldı.
24.12.2018 Dünya
Son dakika... İsrail çalkalanıyor! Birbirlerine girdiler!
Son dakika... İsrail çalkalanıyor! Birbirlerine girdiler! Başbakan Binyamin Netanyahu ile Eğitim Bakanı Naftali Bennet'in görüşmesi sonucunda mümkün olan en kısa süre içerisinde seçime gidilmesi kararı alındı.
16.11.2018 Dünya
Netanyahu Gazze'de sağlanan ateşkesi savundu
Netanyahu Gazze'de sağlanan ateşkesi savundu İsrail Başbakanı Binyamin Netanyahu, abluka altındaki Gazze Şeridi'nde yaşanan son gerilimin ardından dün sağlanan ateşkesi savundu.
14.11.2018 Dünya
Son dakika... Büyük deprem! 'İsrail karşısında zafer kazandık!'
Son dakika... Büyük deprem! 'İsrail karşısında zafer kazandık!' Orta Doğu'da yer yerinden oynuyor, son dakika haberleri peş peşe geliyor... İsrail Savunma Bakanı Avigdor Liberman istifa etti. Hamas Sözcüsü Liberman'ın görevinden istifa etmesini "Gazze'nin siyasi zaferi" olarak nitelendirdi.
14.11.2018 Dünya
İsrail jetleri vurdu! Tamamen yıkıldı
İsrail jetleri vurdu! Tamamen yıkıldı İsrail, Gazze'deki Hamas'a ait "El Aksa" kanalının merkezine hava saldırısı düzenledi. İsrail savaş uçakları, "El Aksa" kanalının Gazze'deki merkezine 10 füze attı. Saldırı sonucu kanalın merkezi tamamen yıkıldı.
12.11.2018 Dünya
İsrail, Gazze'ye saldırdı
İsrail, Gazze'ye saldırdı İsrail Ordusu, Gazze'nin güneyindeki bazı bölgelere hava saldırısı düzenlediğini açıkladı.
17.10.2018 Dünya
İsrail'den 'savaş tehdidi' geldi
İsrail'den 'savaş tehdidi' geldi İsrail Savunma Bakanı Avigdor Liberman, Hamas Hareketi'ne ateşkesi kabul ettirmek için Gazze'ye en ağır askeri saldırıyı gerçekleştirmeleri gerektiğini söyledi.
15.10.2018 Dünya
ABD'den Rusya'ya sert S-300 açıklaması!
ABD'den Rusya'ya sert S-300 açıklaması! Rusya'nın Suriye'ye S-300 teslimatını tamamladığı açıklamasına ABD Dışişleri Bakanı Mike Pompeo ''Ciddi bir tırmandırma'' tepkisini gösterdi. Washington'ın buna ne yanıt vereceğini önceden açıklamayacağını söyledi. İsrail de Suriye'de operasyon düzenlemekten vazgeçemeyeceğini söyledi.
3.10.2018 Dünya
İsrail'den Trump'a tepki: Filistin devleti kurulamaz
İsrail'den Trump'a tepki: Filistin devleti kurulamaz Yahudi Evi Partisi lideri ve İsrail Eğitim Bakanı Naftali Benet, Trump'ın İsrail'in gerçek bir dostu olduğunu ancak Yahudi Evi Partisi hükümette kaldığı müddetçe, Filistin devletinin kurulamayacağını iddia etti
27.09.2018 Dünya
'İsrail daha çok bedel ödeyecek!'
'İsrail daha çok bedel ödeyecek!' İsrail'de hâkim görüşe göre, iç savaşın başladığı 2011'den bu yana Suriye'de rahatlıkla operasyon düzenleyen İsrail ordusu, hesapta olmayan Rus uçağının Suriye'de düşmesiyle bu "serbest dolaşım hürriyetini" kaybedeceği belirtiliyor.
24.09.2018 Dünya
İsrail'den skandal karar! El koydular
İsrail'den skandal karar! El koydular İsrail Maliye Bakanı Moşe Kahlon'un, ülkesinin Filistin yönetimi adına topladığı verginin bir kısmına el koyma kararı aldığı bildirildi.
21.09.2018 Dünya
İsrail'den İran'a 'savaş' tehdidi!
İsrail'den İran'a 'savaş' tehdidi! İsrail Başbakanı Binyamin Netanyahu, İran'a savaş açma imasında bulunurken, ülkesinin "ılımlı" Arap dünyasıyla ilişkilerinin giderek iyileştiğini belirtti.
20.09.2018 Dünya
İsrail F-16’ları, Rus uçağını kalkan yaptı!
İsrail F-16’ları, Rus uçağını kalkan yaptı! Suriye’de operasyon yapan İsrail’e ait F-16 uçakları Suriye’nin S-200 hava savunma sisteminin attığı füzeden korunmak için Rus askeri uçağının arkasına ‘saklandı’. 15 Rus askeri Suriye füzesiyle can verdi
18.09.2018 Dünya
İsrail'den "şartlı" ateşkes açıklaması
İsrail'den "şartlı" ateşkes açıklaması İsrail Savunma Bakanı Avigdor Liberman, Gazze'de uzun süreli ateşkes sağlanması için Hamas'ın alıkoyduğu İsraillilerle ilgili sorunun çözülmesini şart koştu.
24.08.2018 Dünya

Benzer Haber Etiketleri

Avigdor Liberman ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki avigdor liberman haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.