Av yasağı ne zaman bitiyor? Av sezonu ne zaman açılıyor? Balık fiyatları ne kadar olur?
Av yasağı ne zaman bitiyor? Av sezonu ne zaman açılıyor? Balık fiyatları ne kadar olur? Yeni av sezonuna sayılı günler kaldı. Ege, Marmara ve Karadeniz’deki av yasağının bitmesine sayılı saatler kala hem balıkçılar hem de tüketiciler balık mevsiminin başlaması için gün sayıyor. Peki, Av yasağı ne zaman bitiyor? Av sezonu ne zaman açılıyor? 2022 ve 2023 av sezonu ne zaman açılıyor? Balık yasağı ne zaman kalkıyor? İşte detaylar…
30.08.2022 Ekonomi
Av sezonu ne zaman açılıyor? Av yasağı ne zaman kalkıyor? Balık sezonu başladı mı? Balık fiyatları düşecek mi? İşte denizlerde avlanma yasağının kalkacağı tarih!
Av sezonu ne zaman açılıyor? Av yasağı ne zaman kalkıyor? Balık sezonu başladı mı? Balık fiyatları düşecek mi? İşte denizlerde avlanma yasağının kalkacağı tarih! Denizlerde avlanma yasağının kalkmasına kısa süre kaldı. Yaz aylarının sonuna gelirken yeni sezonu bekleyen balıkçılar denizlere açılacak. Balıkçılar “Vira Bismillah” diyerek sezonun ilk balıklarını tezgahlara taşıyacak. Peki, Av sezonu ne zaman açılıyor? Av yasağı ne zaman kalkıyor? Balık sezonu başladı mı? Balık fiyatları düşer mi? İşte denizlerde avlanma yasağının kalkacağı tarih!
25.08.2022 Ekonomi