Atmaca

Atmaca

Son dakika atmaca haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan atmaca ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını atmaca haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Atmaca

haberleri sayfasında son dakika yaşanan atmaca gelişmeleri de dahil olmak üzere 730 atmaca haberi bulunmuştur. Tüm atmaca haberleri aşağıda listelenmiştir.
TCG Kınalıada'dan yola çıktı!
TCG Kınalıada'dan yola çıktı! TCG Kınalıada korveti, Japonya'ya 134 yıl önce iadei ziyaret yapan Ertuğrul Fırkateyni, dönüş yolunda yakalandığı fırtına sonucu kayalıklara çarparak batan geminin anısına Uzak Doğu'ya sefere çıktı. TCG Kınalıada, 4,5 ay sürecek seyrinde 20 ülkeye demir atacağı belirtildi.
8.04.2024 Gündem
AK Parti İBB Başkan Adayı Kurum'dan İmamoğlu'na mal varlığı tepkisi: Konforları için villalar yapma derdine düştüler
AK Parti İBB Başkan Adayı Kurum'dan İmamoğlu'na mal varlığı tepkisi: Konforları için villalar yapma derdine düştüler İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Murat Kurum, Rizeliler ile iftar programında bir araya geldi.
28.03.2024 Gündem
Atmaca füzesi, hedefini tam 12'den vurdu
Atmaca füzesi, hedefini tam 12'den vurdu Savunma Sanayii Başkanlığı (SSB) himayelerinde başlatılan ve Roketsan tarafından geliştirilen Atmaca Füzesi, Kale Ar-Ge tarafından geliştirilen Türkiye'nin ilk yerli ve milli Turbojet Motoru (KTJ-3200) ile gerçekleştirilen atışta, hedefini başarıyla vurdu.
10.03.2024 Ekonomi
Bakan Uraloğlu: Ülkemizde sosyal medya kullanım süresi yaklaşık 3 saat
Bakan Uraloğlu: Ülkemizde sosyal medya kullanım süresi yaklaşık 3 saat Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdülkadir Uraloğlu, "Sosyal medya kullanım süresi dünyada 2 saat 23 dakika iken; ülkemizde 2 saat 44 dakika, yaklaşık 3 saati buluyor. Dolayısıyla bu alan asla boş bırakılmaması ve son derece ciddiyetle ele alınması gereken bir konu" dedi.
13.02.2024 Gündem
Zonguldak’ta Madenciler Anıtı'nda anma etkinliği düzenlendi
Zonguldak’ta Madenciler Anıtı'nda anma etkinliği düzenlendi  Zonguldak’ta 6 Şubat depremlerinin yıl dönümünde Demokrasi Platformu ile deprem bölgesindeki çalışmalarıyla akıllara kazınan maden işçileri anma programı düzenledi. Genel Maden İşçileri Sendikası Genel Başkanı Hakan Yeşil, depremin yıkıma yol açtığı bölgelerde 4 bin madencinin bölgede görev yaptığını belirterek, "Türkiye bir deprem bölgesi. Tekrar bu acılar yaşanabilir, bunlara da hazırlıklı olmak lazım. 2 bin maden işçisiyle beraber arama kurtarma çalışmalarına katılacak tam teçhizatlı projenin bir an önce hayata geçmesini istiyoruz." dedi.
6.02.2024 Gündem
14. MIXX Awards Türkiye jürisi belirlendi
14. MIXX Awards Türkiye jürisi belirlendi İnteraktif Reklamcılık Derneği (IAB) tarafından bu sene 14’üncüsü düzenlenen MIXX Awards Türkiye yarışmasının jüri üyeleri belli oldu. 5 Şubat’a kadar başvuruların yapılabileceği 14. MIXX Awards Türkiye ödülleri, 15 Nisan tarihinde düzenlenecek tören ile sahiplerine verilecek.
1.02.2024 Ekonomi
MSB: Son 1 haftada 114 terörist etkisiz hale getirildi
MSB: Son 1 haftada 114 terörist etkisiz hale getirildi Milli Savuma Bakanlığı (MSB) Basın ve Halkla İlişkiler Müşaviri Tuğamiral Zeki Aktürk, "Irak ve Suriye'nin kuzeyi dahil 114'ü son 1 haftada olmak üzere, 1 Ocak 2023'ten bugüne kadar etkisiz hale getirilen terörist sayısı 2 bin 396'ya ulaşmıştır" diye konuştu.
18.01.2024 Gündem
Teşkilat Cihangir öldü mü, diziden ayrılıyor mu? Teşkilat Ceyhun Mengiroğlu neden öldü, neden diziden ayrıldı?
Teşkilat Cihangir öldü mü, diziden ayrılıyor mu? Teşkilat Ceyhun Mengiroğlu neden öldü, neden diziden ayrıldı? Teşkilat Cihangir öldü mü, diziden ayrılıyor mu? Teşkilat dizisinde Cihangir şehit oldu. Neslihan’ın yolundan giden Cihangir son nefesini verdi. Ceyhun Mengiroğlu için Teşkilat defteri kapandı. Peki, Teşkilat Ceyhun Mengiroğlu neden öldü, neden diziden ayrıldı?
15.01.2024 Televizyon
"Erzurumlu Hacı Dönerci" lakaplı dönerci Atatürk'e hakaretten gözaltına alındı
"Erzurumlu Hacı Dönerci" lakaplı dönerci Atatürk'e hakaretten gözaltına alındı Erzurum'da hizmet veren döner işletmesinin sahibi Mustafa Atmaca, sosyal medyada Atatürk'e hakaret ettiği gerekçesiyle gözaltına alındı.
11.11.2023 Gündem
Cins tavuklar 15 bin liraya, güvercinler ise 150 bin liraya kadar alıcı buldu! Festivale akın ettiler
Cins tavuklar 15 bin liraya, güvercinler ise 150 bin liraya kadar alıcı buldu! Festivale akın ettiler Tekirdağ'ın Çorlu ilçesinde düzenlenen Evcil Kanatlılar Festivali'nde, 50 liradan 150 bin liraya kadar güvercin, 1000 liradan 15 bin liraya kadar da cins tavukların satışı yapıldı.
5.11.2023 Gündem
Bakan Yerlikaya duyurdu: 39 organize suç örgütü çökertildi
Bakan Yerlikaya duyurdu: 39 organize suç örgütü çökertildi İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, "31 ilimizde eş zamanlı olarak düzenlenen Kafes Operasyonu kapsamında 15 organize suç örgütü ile bu örgütlere silah temini sağlayan 24 suç örgütü çökertildi. Operasyonlar sonucunda 307 şüpheli şahıs yakalandı" ifadelerini kullandı.
6.10.2023 Gündem
Çanakkale’de yılan işyerine girdi, çalışan korku dolu anlar yaşadı
Çanakkale’de yılan işyerine girdi, çalışan korku dolu anlar yaşadı Çanakkale’deki ilginç olay, 8 Temmuz Cumartesi günü Bayramiç ilçesi Camikebir Mahallesi'nde Coşkun Atmaca'ya (42) ait oto yedek parça iş yerinde meydana geldi. Oto yedek parça iş yerinde kapı girişinde paspas yıkayan işyeri çalışanı Bahar Güneş (26), bir anda kapıdan içeri yılan girince panik ve korkuyla masa üstüne çıktı.
9.07.2023 Gündem
Savunma Sanayii Başkanı İsmail Demir'den KAAN'ın uçuş tarihiyle ilgili açıklama
Savunma Sanayii Başkanı İsmail Demir'den KAAN'ın uçuş tarihiyle ilgili açıklama Savunma Sanayii Başkanı İsmail Demir, canlı yayında savaş uçağı KAAN ile ilgili önemli açıklamalarda bulundu. Demir KAAN'ın uçuş tarihiyle ilgili ipucu verdi.
18.05.2023 Gündem
Yerli ve milli sistemlerle donatılan F-16'lar, Hava Kuvvetleri'ne teslim edildi
Yerli ve milli sistemlerle donatılan F-16'lar, Hava Kuvvetleri'ne teslim edildi Savunma Sanayii Başkanı İsmail Demir, Özgür Projesi kapsamında aviyonik modernizasyonu yapılan ilk F-16 uçaklarının Hava Kuvvetleri Komutanlığı'na teslim edildiğini duyurdu.
18.05.2023 Gündem
Bursa'da AK Parti 10, CHP 6, MHP ve İYİ Parti 2’şer vekil çıkardı
Bursa'da AK Parti 10, CHP 6, MHP ve İYİ Parti 2’şer vekil çıkardı Bursa'da, 28'inci Dönem Milletvekili Genel Seçimi’nde AK Parti 10, CHP 6, MHP ve İYİ Parti ise 2’şer milletvekili çıkardı.
15.05.2023 Gündem
Teşkilat 75. bölüm fragmanı: Ömer nihayet babasıyla tanıştı! Hasan Atmaca ölüm yolunda...
Teşkilat 75. bölüm fragmanı: Ömer nihayet babasıyla tanıştı! Hasan Atmaca ölüm yolunda... Teşkilat 75 bölüm fragmanı yayınlandı. TRT 1'de yayınlanan ve başrollerinde Murat Yıldırım, Deniz Baysal, Gürkan Uygun'un yer aldığı dizinin yeni bölüm fragmanında Ömer nihayet babasıyla tanıştı. Mr. Hartley'in elinde rehin olan Hasan Atmacak, bir bomba düzeneğinin ortasında oğlu Ömer ile karşılaştı.
4.05.2023 Televizyon
Adnan Oktar'a verilen 8 bin 658 yıl hapis cezası onandı
Adnan Oktar'a verilen 8 bin 658 yıl hapis cezası onandı Adnan Oktar ve 14 kişiye verilen 8 bin 658 yıl hapis cezası İstanbul Bölge Adliye Mahkemesi 1. Ceza Dairesi tarafından onandı.
12.04.2023 Gündem
Teşkilat Hasan Atmaca (Efkar Baba) öldü mü? Gürkan Uygun Teşkilat dizisinden ayrıldı mı?
Teşkilat Hasan Atmaca (Efkar Baba) öldü mü? Gürkan Uygun Teşkilat dizisinden ayrıldı mı? Teşkilat Hasan Atmaca öldü mü sorusunun yanıtı merak ediliyor. 26 Mart Pazar akşamı 69'uncu bölümüyle TRT 1'de ekrana gelen Teşkilat dizisinde Efkar Baba (Hasan Atmaca) karakterini oynayan Gürkan Uygun'un diziden ayrılıp ayrılmadığı merak edildi. Dizinin son bölümünde Korkut'un, "Hasan Atmaca öldü, onu siz öldürdünüz. Ama mesele bitmedi, geride bir tanesini bile bırakmayacağım" sözü sonrası izleyici araştırmalara başadı. Peki Gürkan Uygun Teşkilat'tan ayrıldı mı?
27.03.2023 Televizyon
Trabzonspor'un 18.başkanı Ertuğrul Doğan oldu
Trabzonspor'un 18.başkanı Ertuğrul Doğan oldu Trabzonspor’un Seçimli Olağanüstü Genel Kurulu’nda Ertuğrul Doğan, 1129 geçerli olgun 919’unu alarak kulübün 18. başkanı seçildi. Ahmet Ağaoğlu'nun istifası sonrası başkanlık adaylığını açıklayan Ertuğrul Doğan, Olağanüstü Genel Kurulu'da seçime tek aday olarak girmişti.
26.03.2023 Trabzonspor
Enkazda anı, mezarlıkta akraba arıyorlar! 'Bir fotoğraf bulsam yeter'
Enkazda anı, mezarlıkta akraba arıyorlar! 'Bir fotoğraf bulsam yeter' Depremden sağ kurtulanlar enkaz yığınına dönen binada anılarını, yakınlarını kaybedenler ise mezarlıkta verilen numaralardan akrabalarını arıyor. Ölenleri nüfus kütüğünden isimleri tek tek düştükçe depremin acısı ikiye katlanıyor. En büyük ihtiyaç ise konteyner.
12.03.2023 Gündem
Saplantılı şahıs eski sevgilisini silahla öldürdü, ardından intihar etti
Saplantılı şahıs eski sevgilisini silahla öldürdü, ardından intihar etti İstanbul'un Üsküdar ilçesinde saplantılı aşık bir yıl önce ayrıldığı eski sevgilisini takip ederek silahla vurarak öldürdü. Yaşanan dehşetin ardından silahlı saldırgan tabancayı kendi şakağına dayayarak intihar etti.
8.03.2023 Gündem
Emine Erdoğan, BM Habitat İcra Direktörü Sharif ile deprem bölgesine gitti
Emine Erdoğan, BM Habitat İcra Direktörü Sharif ile deprem bölgesine gitti Kahramanmaraş merkezli depremlerden etkilenen Gaziantep'in Nurdağı ve İslahiye ilçelerini ziyaret eden Emine Erdoğan ile BM Habitat İcra Direktörü Maimunah Mohd Sharif Sharif, konteyner kentte kalan depremzedelerle bir araya geldi. Emine Erdoğan deprem bölgesinde "Çok zor günler geçiriyoruz. Bunları hep birlikte aşacağız. Birbirimizin elinden tutarak, birbirimize teselli olacağız" ifadelerini kullandı.
25.02.2023 Gündem
Yürüyen ev! Depremde yıkılmadı, 2 metre ileriye taşındı
Yürüyen ev! Depremde yıkılmadı, 2 metre ileriye taşındı Kahramanmaraş merkezli iki ayrı deprem birçok ilde büyük yıkımlara yol açarken, Adıyaman’da bir köyde ise evi temelden 30 santim kaldırarak, 2 metre ileriye taşıdı.
24.02.2023 Yaşam
Federasyonlar tek yürek! Türk sporunda deprem için büyük kenetlenme
Federasyonlar tek yürek! Türk sporunda deprem için büyük kenetlenme 10 ilimizde yaşanan depremin ardından kenetlenen spor kulüplerimiz depremzedelerimiz için gıda, yiyecek içecek ve iş makinesi yardımlarını göndermek için seferberlik ilan etmiş durumda.
8.02.2023 Şampiy10
Avrupa’dan ve Rusya’dan turistler tatil için Türkiye’ye akın ediyor
Avrupa’dan ve Rusya’dan turistler tatil için Türkiye’ye akın ediyor Turizm kenti Antalya’nın 2023 yılından beklentilerini değerlendiren Profesyonel Otel Yöneticileri (POYD) Başkanı Ülkay Atmaca, "2023’e çok iyi başladık. İlk 15 günün verileri çok güzel geldi. 100 binin üzerinde bir turist sayısı ile karşı karşıyayız. Daha önce pandemi dolayısıyla tatile çıkamayan yaşlı kesimin temsil ettiği bir yaşlı akımı var. Özellikle Avrupa’dan ve Rusya’dan geliyorlar” dedi.
18.01.2023 Ekonomi

Benzer Haber Etiketleri

Atmaca ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki atmaca haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.