Atış

Atış

Son dakika atış haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan atış ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını atış haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Atış

haberleri sayfasında son dakika yaşanan atış gelişmeleri de dahil olmak üzere 3.338 atış haberi bulunmuştur. Tüm atış haberleri aşağıda listelenmiştir.
KEMANKEŞ 2 Mini Akıllı Seyir Füzesi'nin test süreci başladı
KEMANKEŞ 2 Mini Akıllı Seyir Füzesi'nin test süreci başladı Baykar tarafından geliştirilen yüksek teknoloji ürünü insansız sistemlerin testleri başarıyla devam ediyor. KEMANKEŞ 2 Mini Akıllı Seyir Füzesi’nin Edirne’nin Keşan ilçesinde bulunan Baykar Uçuş Eğitim ve Test Merkezinde sürdürülecek olan test süreci başladı.
16.04.2024 Ekonomi
Demir Kubbe nedir? İsrail Demir Kubbe Sistemi nasıl çalışıyor, kaç tane var? Özellikleri ve maliyeti
Demir Kubbe nedir? İsrail Demir Kubbe Sistemi nasıl çalışıyor, kaç tane var? Özellikleri ve maliyeti İsrail ordusu, Lübnan'ın güneyindeki Hizbullah Hareketi'ne ait hedeflere yönelik hava saldırısı düzenlendiğini duyurdu. Hizbullah da İsrail'in sınırdaki hava savunma sistemi demir kubbeye ve Golan Tepelerinde yer alan Keyla askeri üssündeki hava ve füze savunma karargahının vurulduğunu açıkladı. Peki, Demir Kubbe nedir, Demir Kubbe’nin özellikleri neler?
14.04.2024 Gündem
Selçuk Bayraktar duyurdu: AKINCI'dan 50 bin saatlik uçuş
Selçuk Bayraktar duyurdu: AKINCI'dan 50 bin saatlik uçuş Savunma Sanayii Başkanlığı liderliğinde yürütülen AKINCI Projesi kapsamında Baykar tarafından milli ve özgün olarak geliştirilen Bayraktar AKINCI TİHA, 50 bin uçuş saatini başarıyla tamamladı. Baykar Yönetim Kurulu Başkanı Selçuk Bayraktar, AKINCI'nın uçuş saati ile ilgili sosyal medyadan önemli bir mesaj paylaştı.
9.04.2024 Gündem
Bayraktar AKINCI’dan İHA-230 ile çifte atış
Bayraktar AKINCI’dan İHA-230 ile çifte atış Baykar’ın milli ve özgün olarak geliştirdiği Taarruzi İnsansız Hava Aracı Bayraktar AKINCI, süpersonik füze İHA-230 ile bir kere daha hedefini tam isabetle vurdu.
17.03.2024 Ekonomi
İkindi ile akşam arası neden uyunmaz? İkindi vaktinde (kerahat vakti) uyumak neden iyi değildir?
İkindi ile akşam arası neden uyunmaz? İkindi vaktinde (kerahat vakti) uyumak neden iyi değildir? İslam alimlerine göre ikindi ve akşam vakitleri arasında uyumak mekruh sayılmıştır. Peki, Kerahat vakti neden uyunmaz?
15.03.2024 Dini Bilgiler
Kalitesiz uykuda, hipertansiyon ve kalp hastalıkları riski uyarısı
Kalitesiz uykuda, hipertansiyon ve kalp hastalıkları riski uyarısı 2008 yılından bu yana hеr yıl Mart ayının üçüncü cuma günü kutlanan Dünya Uyku Günü yaklaşırken uzmanlar kaliteli uykunun önemine dikkat çekti.
14.03.2024 Sağlık
Bayraktar Akıncı İHA-230 füzesi ile tam isabetle vurdu
Bayraktar Akıncı İHA-230 füzesi ile tam isabetle vurdu Bayraktar AKINCI TİHA, Roketsan’ın milli olarak geliştirdiği hava aracından atılan İHA-230 füzesi ile gerçekleştirdiği test atışında tam isabetle vurdu.
2.03.2024 Gündem
Milli seyir füzesi Çakır'ın ilk atış testi başarıyla tamamlandı
Milli seyir füzesi Çakır'ın ilk atış testi başarıyla tamamlandı Bayraktar AKINCI TİHA, milli olarak geliştirilen Çakır Seyir Füzesi ile gerçekleştirdiği test atışında 100 kilometre uzaktan deniz üstündeki hedefi tam isabetle vurdu.
1.03.2024 Gündem
Bayraktar Akıncı, ASELFLIR-500 ile vurdu
Bayraktar Akıncı, ASELFLIR-500 ile vurdu Savunma Sanayii Başkanlığı liderliğinde yürütülen AKINCI Projesi kapsamında Baykar tarafından milli ve özgün olarak geliştirilen Bayraktar AKINCI TİHA (Taarruzi İnsansız Hava Aracı), ASELFLIR-500 ile ilk atış testinde deniz üstünde seyreden hareketli hedefi başarıyla imha etti.
22.02.2024 Ekonomi
Aziz Yeniay saldırı anını ilk kez CNN Türk'te anlattı: Bana 'sizi vuracaklar' dediler
Aziz Yeniay saldırı anını ilk kez CNN Türk'te anlattı: Bana 'sizi vuracaklar' dediler AK Parti Küçükçekmece Adayı Aziz Yeniay seçim çalışmasına silahlı saldırıda yaşananları CNN Türk'te anlattı. Yeniay saldırıdan bir önce yanına gelen biri tarafından 'Lütfen dikkat edin, sizi vuracaklar' diye uyarıldığını açıkladı.
15.02.2024 Gündem
M60T tankları TSK'ya teslim edildi
M60T tankları TSK'ya teslim edildi Geçmişte İsrail'in modernize edip, çeşitli sorunlarla gündeme gelen M60T tanklarının ilk partisi, Cumhurbaşkanlığı Savunma Sanayii Başkanlığı tarafından başlatılan proje kapsamında modernize edilerek Kara Kuvvetleri Komutanlığı'na teslim edildi. Proje ile M60T tanklarının beyni olarak tanımlanan 'atış kontrol sistemi' yerlileştirilirken, bütün elektronik sistemler milli imkanlar ile üretilebilir hale getirilerek, güç grubu dışında dışa bağımlılık ortadan kaldırıldı.
10.02.2024 Ekonomi
Özel güvenlik sınavı ne zaman 2024? ÖGG sınavı kaç dakika ve kaç soru?
Özel güvenlik sınavı ne zaman 2024? ÖGG sınavı kaç dakika ve kaç soru? Özel güvenlik şubat sınavı 2024 ne zaman? Özel güvenlik 2024 sınav tarihleri için aramalar yoğunlaştı. 107. Temel Eğitim ve 83. Yenileme Eğitimi ÖGG sınavı için heyecanlı bekleyiş devam ediyor. Sınava katılacak öğrenciler, ÖGG sınavı ne zaman, sorusuna yanıt arıyor. Sınava az bir süre kala sınav yerleri giriş belgesi ÖGNET üzerinden erişime sunuldu. İşte özel güvenlik 2024 sınav tarihleri…
10.02.2024 Çalışma Hayatı
Bahçeşehir Koleji, Avrupa'da namağlup devam ediyor
Bahçeşehir Koleji, Avrupa'da namağlup devam ediyor FIBA Europe Cup'ta temsilcimiz Bahçeşehir Koleji, sahasında Sporting'i 99-87 mağlup etti.
31.01.2024 Basketbol
İngiltere’nin son teknoloji lazer silahı: Ejderha Ateşi
İngiltere’nin son teknoloji lazer silahı: Ejderha Ateşi İngiltere Savunma Bakanlığı, ilk yüksek enerjili lazer silahının yapılan denemelerde hava hedefini vurduğunu duyurdu. Lazer yönlendirmeli enerji silahı (LDEW) sisteminin adının Ejderha Ateşi olduğunu ifade edildi.
19.01.2024 Dünya
İngiltere’nin son teknoloji lazer silahı
İngiltere’nin son teknoloji lazer silahı İngiltere Savunma Bakanlığı, ilk yüksek enerjili lazer silahının yapılan denemelerde hava hedefini vurduğunu duyurdu. Lazer yönlendirmeli enerji silahı (LDEW) sisteminin adının Ejderha Ateşi olduğunu ifade edildi.
19.01.2024 Gündem
MSB: Son 1 haftada 114 terörist etkisiz hale getirildi
MSB: Son 1 haftada 114 terörist etkisiz hale getirildi Milli Savuma Bakanlığı (MSB) Basın ve Halkla İlişkiler Müşaviri Tuğamiral Zeki Aktürk, "Irak ve Suriye'nin kuzeyi dahil 114'ü son 1 haftada olmak üzere, 1 Ocak 2023'ten bugüne kadar etkisiz hale getirilen terörist sayısı 2 bin 396'ya ulaşmıştır" diye konuştu.
18.01.2024 Gündem
Atış Formülü Nedir? Fizikte Dikey Ve Yatay Atış Formülleri Nelerdir?
Atış Formülü Nedir? Fizikte Dikey Ve Yatay Atış Formülleri Nelerdir? Fizik dersinde pek çok öğrencinin karşısına çıkan formüllerden birisi de atış formülüdür. Atış problemlerini çözebilmek için gerekli olan atış formülleri serbest düşme, dikey ve yatay düşme olarak çeşitlenmektedir. Atış problemleri bu formüller ile kolaylıkla çözülebilmektedir. 
11.01.2024 Gündem
İntihar etti denilen 3 çocuk annesi Ceylan Kılıç'ın ölümünde eşine müebbet hapis cezası
İntihar etti denilen 3 çocuk annesi Ceylan Kılıç'ın ölümünde eşine müebbet hapis cezası Esenyurt'ta 2022 yılından evinde başında vurulmuş halde bulunan ve intihar süsü verilen 3 çocuk annesi Ceylan Kılıç'ın eşi Abdulkerim Kılıç ilk olarak 'Eşi kasten öldürme' suçundan ağırlaştırılmış müebbet hapis cezası verdi. Ancak sanığa verilecek cezanın geleceği üzerindeki olumsuz etkilerini göz önüne alarak bu cezayı müebbet hapis cezasına indirdi. Ceylan Kılıç'ın babası Cevdet Allahverdi, "Damadım olaydan önce tavanı kırıp kızıma,' 'Kendini as, sen kendini asmazsan ben seni öldürürüm' demiş. Kızım uyurken kafasından aşağıya kaynar su dökmüş. Bize kanlı peçete içinde kanlı saç ve deri parçaları yollamışlar. Abdulkerim, kızımın satırla bacağına ve kafasına vurmuş" bunları sanığın kardeşiyle evli olan diğer kızım Gülşen eşime anlatmış" dedi.
11.01.2024 Gündem
MSB 12 askerin şehit olduğu terör saldırısının detaylarını açıkladı
MSB 12 askerin şehit olduğu terör saldırısının detaylarını açıkladı Millî Savunma Bakanlığı kaynakları, Pençe-Kilit Operasyon bölgesinde 12 askerin şehit olduğu saldırının detaylarını paylaştı. Sızma girişiminde bulunan teröristlerin tamamının etkisiz hale getirildiği bilgisine de yer verildi.
28.12.2023 Gündem
Fred kaç maç yok? Fenerbahçeli Fred 24 Aralık Pazar günkü Galatasaray maçında oynayacak mı?
Fred kaç maç yok? Fenerbahçeli Fred 24 Aralık Pazar günkü Galatasaray maçında oynayacak mı? Fenerbahçe, deplasmanda karşılaştığı Kayserispor'u 4-3 mağlup etti. Sarı-lacivertliler Cengiz Ünder ve Batshuayi'nin (3) golleriyle 3 puanı hanesine yazdırdı. Müsabakanın uzatma dakikalarında duran top kazanan ev sahibinde atış öncesi hakeme itirazda bulunan Fred, sarı kart gördü. Hakem Zorbay Küçük ile konuşmasını sürdüren Fred bu kez doğrudan kırmızı kart görerek oyun dışında kaldı. Peki, Fred kaç maç yok? Fred Galatasaray maçında oynayacak mı?
21.12.2023 Şampiy10
Bayraktar Akıncı gelişiyor! Süpersonik füze testi başarıyla tamamlandı
Bayraktar Akıncı gelişiyor! Süpersonik füze testi başarıyla tamamlandı BAYKAR'ın sosyal medya hesabından Bayraktar AKINCI TİHA'nın, İHA-122 Süpersonik Füze Atış Testnii başarıyla tamamladığı duyuruldu.
7.12.2023 Ekonomi
Bakan Kacır duyurdu! Yeni nesil füze Kuzgun envantere giriyor
Bakan Kacır duyurdu! Yeni nesil füze Kuzgun envantere giriyor Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mehmet Fatih Kacır, yeni nesil füze sistemi Kuzgun'a ilişkin önemli bir açıklama yaptı.
7.11.2023 Gündem
Bahçeşehir Koleji, Europe Cup'ta ikinci galibiyetini aldı
Bahçeşehir Koleji, Europe Cup'ta ikinci galibiyetini aldı FIBA Europe Cup D grubu üçüncü maçında Türkiye temsilcisi Bahçeşehir Koleji, Karadağ takımı KK Mornar Bar’a konuk oldu. 71 - 78 Bahçeşehir Koleji galibiyetiyle tamamlanan maçta Kırmızı Ejderhalar FIBA Europe Cup’ta ikinci galibiyetini aldı. Ayrıca Kırmızı Ejderhalar, Türkiye’den gelen taraftar ve Bahçeşehir Koleji yöneticilerinin yoğun tezahüratlarıyla rakibi KK Mornar’a deplasmanı yaşattı.
1.11.2023 Basketbol
Atatürk'ün hayali 100 yaşında! "‘En sağlam, en tutarlı önder odur’"
Atatürk'ün hayali 100 yaşında! "‘En sağlam, en tutarlı önder odur’" Prof. Dr. İlber Ortaylı, 'Bugün etrafımızdaki coğrafyalar kaynıyor. Bunlar içinde Türkiye en iyi durumdaysa ve barışını kısmen de olsa sağlayabiliyorsa bu büyük bir başarıdır' dedi. Ortaylı Atatürk’ün Cumhuriyet fikriyle ne zaman tanıştığını anlattı.
29.10.2023 Gündem
'Cumhuriyet' coşkusu; Mete Gazoz, sönmeyen ateşle ok yakıp, atış yaptı
'Cumhuriyet' coşkusu; Mete Gazoz, sönmeyen ateşle ok yakıp, atış yaptı Antalya'nın Kemer ilçesinde Cumhuriyet'in 100'üncü yılı kutlamaları kapsamında; olimpiyat şampiyonu milli okçu Mete Gazoz, Yunan mitolojisine 'Olimpos'un Sönmeyen Ateşi' olarak konu olan Yanartaş Milli Parkı’ndaki ateşle ok yakıp, atış yaptı.
29.10.2023 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Atış ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki atış haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.