Ateş Ölçer

Ateş Ölçer

Son dakika ateş ölçer haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan ateş ölçer ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını ateş ölçer haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Ateş Ölçer

haberleri sayfasında son dakika yaşanan ateş ölçer gelişmeleri de dahil olmak üzere 77 ateş ölçer haberi bulunmuştur. Tüm ateş ölçer haberleri aşağıda listelenmiştir.
Sevgilisini hırsız yaptı, 250 bin TL'lik ürün çaldı
Sevgilisini hırsız yaptı, 250 bin TL'lik ürün çaldı Adana'da medikal ürün satan iş yerine gece girip 5 bin paket eldiven, 150 adet ateş ölçer, 240 paket hasta bezi, 600 adet antiseptik solüsyon ve 800 adet idrar sondası dahil 250 bin lira değerinde birçok malzeme çalan 1’i kadın 3 şüpheli tutuklandı.
25.01.2023 Yaşam
Normalleşmeye en yakın illerden biri! 1 Mart'ı bekliyorlar...
Normalleşmeye en yakın illerden biri! 1 Mart'ı bekliyorlar... Sağlık Bakanlığı’nın açıkladığı verilere göre, her 100 bin kişide 3,91 kişi ile Hakkari'den sonra en iyi durumda olan Şırnak, normalleşmeye en yakın kent olarak öne çıkıyor. Şırnak'taki taksici, lokantacı ve pastaneciler ile kafe ve halı saha işletmecileri, 1 Mart itibarıyla normalleşmenin başlamasını beklediklerini söyledi.
26.02.2021 Gündem
Bakan Selçuk'tan flaş yüz yüze eğitim açıklaması! Mart sonuna kadar...
Bakan Selçuk'tan flaş yüz yüze eğitim açıklaması! Mart sonuna kadar... Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk yüz yüze eğitim açıklamasında bulundu. Mart sonuna işaret edildi. Sınavlar, müfredat, okulların açılması ve 8. ve 12. sınıflar için yapılan hazırlıklara yönelik önemli açıklama yapıldı. Milyonları ilgilendiriyor. Bakan Selçuk yaptığı açıklamada "Karne verebilmemiz için bizim bir sınav da yapabilmemiz gerekiyor. İllerin risk durumuna bakarak, yerinde karar dönemi var. İl Hıfzısıhha Kurulu burada risk çok yüksek okulu açamayız, sınav yapamayız diyebilir. Önümüzdeki ay, Mart sonuna kadar illerimizin durumuna bakarak karar verilecek." dedi.
25.02.2021 Eğitim
Bilim Kurulu üyesinden ateş ölçer uyarısı
Bilim Kurulu üyesinden ateş ölçer uyarısı Sağlık Bakanlığı Koronavirüs Bilim Kurulu Üyesi Doç. Dr. Afşin Emre Kayıpmaz, “Bundan birkaç ay önce çemberin daraldığından bahsetmiştik. Şimdi artık çember kalmadı; hastalık kapıdan içeri girdi” dedi.
7.11.2020 Sağlık
Hayat kurtaracak 'kimlik kartı'
Hayat kurtaracak 'kimlik kartı' Ordu'daki Dr. Mehmet Hilmi Güler Bilim ve Sanat Merkezi'nde üretilen ‘ateş ölçen kimlik kartı’, metrelerce uzaktan fark edilen uyarı ışığı sayesinde insan kalabalığının yoğun olduğu ortamlarda adeta hayat kurtaracak.
24.10.2020 Bilim ve Teknoloji
Beklenen gün geldi! Yarın başlıyor
Beklenen gün geldi! Yarın başlıyor Milyonlarca öğrenci ve veli bekliyordu. Milli Eğitim Bakanlığınca (MEB), okullarda yüz yüze eğitim, seyreltilmiş uygulamalarla anasınıfı ve ilkokul 1'inci sınıflarda haftada bir gün olacak şekilde yarın başlatılacak.
20.09.2020 Eğitim
Bakan Selçuk'tan okullarla ilgili flaş açıklama
Bakan Selçuk'tan okullarla ilgili flaş açıklama Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk son dakika açıklamasında bulunarak, "Okullarda tüm dezenfeksiyon çalışmaları tamamlandı, hijyen ve dezenfektan ihtiyaçları karşılandı, ateş ölçer bulundurulması sağlandı. Önümüzdeki üç hafta içinde tüm öğrencilere ücretsiz maske desteği vereceğiz. Maskeleri, okullarımıza ulaştırdık." dedi.
19.09.2020 Eğitim
'Ateşi ölçülenin de vücut ısısını görebildiği' cihaz geliştirildi
'Ateşi ölçülenin de vücut ısısını görebildiği' cihaz geliştirildi Bursa'da, Hürriyet Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesinde öğretmen ve öğrenciler tarafından "iki ekranlı" ateş ölçer prototipi geliştirildi.
31.08.2020 Bilim ve Teknoloji
Temassız ateş ölçen ve dezenfektan veren  cihaz geliştirildi
Temassız ateş ölçen ve dezenfektan veren cihaz geliştirildi Hürriyet Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğretmenleri, taşınabilir, temassız ateş ölçen ve dezenfektan veren cihazı geliştirdi.
15.08.2020 Bilim ve Teknoloji
Kahramanmaraş’ta düğünlere 3 saat kısıtlama, taziyelere yasak
Kahramanmaraş’ta düğünlere 3 saat kısıtlama, taziyelere yasak Kahramanmaraş İl Umumi Hıfzıssıhha Meclisi tarafından alınan korona virüs tedbirleri kapsamında kent genelinde taziye ziyaretleri yasaklanırken, düğünlere ise 3 saat kısıtlama getirildi.
5.08.2020 Gündem
Ateşi alın yerine el bileğinden de ölçtürebilirsiniz
Ateşi alın yerine el bileğinden de ölçtürebilirsiniz Corona virüsün hayatımıza girmesiyle birlikte hastalığın en önemli belirtisi olan ‘yüksek ateş’ de takip edilmeye başlandı. Tek başına bir teşhis anlamı taşımasa da ateş ölçümü, bazı corona virüs hastalarının tespitinde çeşitli mekânlarda tedbir amaçlı kullanılıyor. Bu kapsamda özellikle kalabalık yerlere girişlerde görevliler tarafından ateş ölçümü yapılıyor. Bu alanlarda teması artıran alından ölçüm yerine ‘el bileğinden’ ölçümün de tercih edilebileceğini belirten İç Hastalıkları Uzmanı Dr. Öğr. Üyesi Sedat Özdemir, "Alnından ateş ölçtürmekten rahatsız olan kişiler koldan ve el bileğinden ateş ölçtürebilir. Kişi ateşini ölçen kişiyle sosyal mesafeyi korumalıdır" dedi.
5.08.2020 Sağlık
Ultrasonik maske üretiliyor
Ultrasonik maske üretiliyor İstanbul Ümraniye’de bulunan bir fabrikada ultrasonik maske üretimi yapılıyor.
9.07.2020 Bilim ve Teknoloji
Sağlık Bakanlığı'ndan okullara corona virüs rehberi
Sağlık Bakanlığı'ndan okullara corona virüs rehberi Sağlık Bakanlığı, "Salgın Yönetimi ve Çalışma Rehberi"ni güncelledi, okullarda alınması gereken önlemleri yayımladı. Bakanlık, salgın döneminde mümkünse okullara ziyaretçi kabul edilmemesi gerektiğini belirtti.
5.07.2020 Eğitim
Esenyurt’ta 20 günde 550 kişiye istihdam sağlandı
Esenyurt’ta 20 günde 550 kişiye istihdam sağlandı Esenyurt Belediyesi İstihdam Merkezi (ESBİM) pandemi sürecine rağmen istihdam sağlamaya devam ediyor. Bir firmanın talebi üzerine işe alım sürecini başlatan ESBİM, mülakat sonrası önceki gün 220 kişiyi daha işe yerleştirdi.
4.07.2020 Gündem
İDO'nun yaz tarifesi biletleri satışa çıktı
İDO'nun yaz tarifesi biletleri satışa çıktı İstanbul Deniz Otobüsleri (İDO), 1 Temmuz- 6 Eylül'de geçerli olacak yaz tarifesinin biletlerini satışa sundu.
23.06.2020 Ekonomi
“Kreşlerde oyuncak sayısı azaltılmalı”
“Kreşlerde oyuncak sayısı azaltılmalı” Corona virüs salgını süresince kapatılan kreşler 15 Haziran itibariyle yeniden açıldı. Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları Uzmanı Dr. Mine Başıbüyük, “Kreşlerde sınıf mevcutları mümkün olan en az sayı ile sınırlandırılmalı çocukların otuma düzenlerinde mutlaka aralarında yeterli mesafe oluşturulmalı. Eğer hasta çocuk varsa kreşe kabul edilmemeli. Bu konuda ailelere sorumluluk düşüyor” dedi.
18.06.2020 Sağlık
Sağlık Bakanlığı düğün açıklaması! Düğünler nasıl, kaç kişilik olacak Tören, kutlama ve takı merasi nasıl yapılacak?
Sağlık Bakanlığı düğün açıklaması! Düğünler nasıl, kaç kişilik olacak Tören, kutlama ve takı merasi nasıl yapılacak? Sağlık Bakanlığı düğünlerin nasıl olacağına yönelik bir açıklama yaptı. Sağlık Bakanlığı'nca 'Salgın Yönetimi ve Çalışma Rehberi' güncellenerek, yeni başlıklar eklendi. Buna göre; nikah salonunda, uğurlama ve takı merasiminde tokalaşma ya da kucaklama-sarılma yapılmayacak. Peki düğünler kaç kişilik olacak? Nasıl yapılacak? İşte Sağlık Bakanlığı düğün açıklaması…
17.06.2020 Gündem
Düğün salonları kuralları belli oldu! Düğünler nasıl olacak? 1 Temmuz düğün şartları neler?
Düğün salonları kuralları belli oldu! Düğünler nasıl olacak? 1 Temmuz düğün şartları neler? Düğünler nasıl olacak? Düğünlerde oynama olacak mı? soruları merak ediliyordu. Sağlık Bakanlığı'nca 'Salgın Yönetimi ve Çalışma Rehberi' güncellenerek, yeni başlıklar eklendi. Buna göre; nikah salonunda, uğurlama ve takı merasiminde tokalaşma ya da kucaklama-sarılma yapılmayacak. İşte düğün salonları kuralları…
16.06.2020 Gündem
Sağlık Bakanlığı, 'Salgın Yönetimi ve Çalışma Rehberi'ni güncelledi
Sağlık Bakanlığı, 'Salgın Yönetimi ve Çalışma Rehberi'ni güncelledi Sağlık Bakanlığı'nca 'Salgın Yönetimi ve Çalışma Rehberi' güncellenerek, yeni başlıklar eklendi. Buna göre; nikah salonunda, uğurlama ve takı merasiminde tokalaşma ya da kucaklama-sarılma yapılmayacak, yakın teması önlemek amacıyla takılar sandık ya da benzeri bir toplama kutusuna bırakılacak.
16.06.2020 Gündem
İstanbul Adalet Sarayı önünde uzun kuyruklar oluştu
İstanbul Adalet Sarayı önünde uzun kuyruklar oluştu Corona virüse karşı alınan tedbirler kapsamında İstanbul Adalet Sarayı nöbetleşme sistemiyle çalışıyordu. Yeni normalleşme adımlarıyla birlikte, bugün duruşmalar görülmeye başladı. Adliye önünde uzun kuyruklar oluştu.
16.06.2020 Gündem
Lise öğrencisi sağlık çalışanları için üretti!
Lise öğrencisi sağlık çalışanları için üretti! Türkiye'de yeni tip koronavirüsten (Kovid-19) ilk ölüm vakasının açıklanmasının ardından ateş ölçer yapmak için çalışmaya başlayan 16 yaşındaki lise öğrencisi Altemur Çavuşoğlu, hasta ile teması sıfıra indiren ve verileri Wi-Fi üzerinden toplayan "Belen" ismini verdiği cihazın üretimini tamamladı.
15.06.2020 Bilim ve Teknoloji
Ateş ölçer dedektörle Avrupa'ya ihracat
Ateş ölçer dedektörle Avrupa'ya ihracat Yeni tip koronavirüs salgınını önlemeye yönelik geliştirilen termal tarayıcılı dedektörler, Avrupa'ya ihracat başarısı yakaladı.
13.06.2020 Bilim ve Teknoloji
İletişim Başkanlığı'ndan, basın mensuplarına, 'corona virüse karşı hijyen paketi'
İletişim Başkanlığı'ndan, basın mensuplarına, 'corona virüse karşı hijyen paketi' İletişim Başkanlığı'nca, basın mensuplarına corona virüse karşı koruyucu ekipman ve hijyen malzemeleri içeren destek paketleri gönderildi.
12.06.2020 Gündem
Kovid-19 salgını yerli teknoloji üretiminin hızını kesemedi
Kovid-19 salgını yerli teknoloji üretiminin hızını kesemedi Pavotek Genel Müdür Yardımcısı Ömer Ragıp Özkan: - "Kovid-19 döneminde Türkiye'de iletişim ve uzaktan çalışma teknolojileri alanlarında büyüme gerçekleşti. Salgın sürecindeki büyüme, Türkiye'de teknoloji üretiminin ne hızla ilerlediğini ve salgının bile bu büyümenin önüne geçemediğini ortaya koyuyor"
8.06.2020 Bilim ve Teknoloji
İDO seferleri başladı mı? İDO seferleri var mı?
İDO seferleri başladı mı? İDO seferleri var mı? İDO seferleri başladı mı? sorusu merak ediliyordu. Korona virüs (Covid-19) salgını nedeniyle kademeli olarak durdurulan deniz seferleri, 1 Haziran itibariyle başladı. İDO ilk aşamada Pendik-Yalova ve Yenikapı-Yalova hatlarında seferlere başlarken, 2 Haziran itibariyle tarife dahilindeki diğer hatlara ait seferler kademeli olarak açıldı. Korona virüs salgını nedeniyle deniz ulaşımında durdurulan seferler, 1 Haziran itibariyle yeniden başladı. Pendik-Yalova ve Yenikapı-Yalova hatlarında seferlere başlayan İDO, 2 Haziran itibariyle kademeli olarak diğer seferleri de başlattı. Korona virüs tedbirleri kapsamında bir dizi önlemlerle gerçekleştirilen seferlerde sosyal mesafe ve maske kurallarına dikkat edildiği gözlendi. İşte İDO seferleri ile ilgili detaylar…
5.06.2020 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Ateş Ölçer ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki ateş ölçer haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.