ATA AÖF bütünleme sınavı 2022 ne zaman? İşte ATA AÖF sınav takvimi!
ATA AÖF bütünleme sınavı 2022 ne zaman? İşte ATA AÖF sınav takvimi! Atatürk Üniversitesi Açık Öğretim Fakültesi (ATA AÖF) bütünleme sınavı tarihleri merak ediliyor. 25-26 Aralık 2021 tarihinde tamamlanan final sınavlarının ardından öğrencilerin gözü bütünleme sınavlarına çevrildi. Peki, ATA AÖF bütünleme sınavı 2022 ne zaman? ATA AÖF bütünleme tarihleri belli oldu mu? İşte detaylar...
19.01.2022 Eğitim
Atatürk Üniversitesi 121 sözleşmeli sağlık personeli alacak! İşte başvuru şartları!
Atatürk Üniversitesi 121 sözleşmeli sağlık personeli alacak! İşte başvuru şartları! Atatürk Üniversitesi personel alımı ilanı yayınlandı. İlana göre, lise, ön lisans ve lisans mezunu 121 sözleşmeli personel alınacak. Başvurular, 3 Aralık'ta sona erecek. Peki, Atatürk Üniversitesi personel alımı başvurusu nasıl yapılır? Atatürk Üniversitesi personel alımı başvuru şartları!
22.11.2021 Personel Alımı
ATA AÖF sınav sonuçları ve ders kayıtları
ATA AÖF sınav sonuçları ve ders kayıtları ATA AÖF sınav sonuçlarının açıklanması ile birlikte Atatürk Üniversitesi resmi internet sitesi üzerinden önemli bir de açıklama yapıldı. Ders geçme notu ile ilgili olan açıklama tüm öğrenci adaylarını yakından ilgilendiriyor. Sınav sonuçlarına Atatürk Üniversitesi’nin öğrenci bilgi sistemi üzerinden ulaşılabiliyor. ATA AÖF sınavları ile ilgili son gelişmeler haberimizde!
29.09.2021 Gündem
ATA AÖF sınav sonuçları açıklandı...
ATA AÖF sınav sonuçları açıklandı... 28-29 Ocak 2017 tarihlerinde gerçekleştirilen ATA AÖF sınav sonuçları açıklandı. Sonuçlara Atatürk Üniversitesi resi sitesinden ulaşabilirsiniz. Sonuçların adaylara duyurulduğu sayfada ders geçme notu ile ilgili önemli bir açıklama da yapıldı. İşte, ATA AÖF sınavlarıyla ilgili son gelişmeler!
29.09.2021 Gündem