Atatürk Büstü

Atatürk Büstü

Son dakika atatürk büstü haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan atatürk büstü ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını atatürk büstü haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Atatürk Büstü

haberleri sayfasında son dakika yaşanan atatürk büstü gelişmeleri de dahil olmak üzere 138 atatürk büstü haberi bulunmuştur. Tüm atatürk büstü haberleri aşağıda listelenmiştir.
Çanakkale Kahramanları Parkı'ndaki tepki çeken Atatürk büstü kaldırıldı
Çanakkale Kahramanları Parkı'ndaki tepki çeken Atatürk büstü kaldırıldı Çanakkale Kahramanları Parkı'nda, Gazi Mustafa Kemal Atatürk'e benzemediği ileri sürülen büst, tepkilere neden oldu. Tepkiler sonrası büst, yeniden gözden geçirilmek üzere kaldırıldı.
9.10.2023 Gündem
Çocuklardan Atatürk büstüne tepki çeken hareket!
Çocuklardan Atatürk büstüne tepki çeken hareket! Bağcılar'da okul bahçesinde 4 çocuk metal çöp kovasını Atatürk büstüne fırlattı. Görüntüler üzerine 4 çocuktan 3'ü gözaltına alındı.
15.07.2022 Yaşam
Atatürk'ün bronz heykelini çalıp satan 4 kişi tutuklandı
Atatürk'ün bronz heykelini çalıp satan 4 kişi tutuklandı Isparta'da Gökçay Mesirelik alanında bulunan, Atatürk'ün bronz heykelini çalıp hurdacıya satan belediyede görevli 4 kişi tutuklandı.
11.03.2022 Gündem
Türkiye Atatürk'e yönelik çirkin saldırıyı konuşuyor! Onur Anıtı'nın bilinmeyen hikayesi ortaya çıktı
Türkiye Atatürk'e yönelik çirkin saldırıyı konuşuyor! Onur Anıtı'nın bilinmeyen hikayesi ortaya çıktı Samsun’daki Onur Anıtı’na yönelik çirkin saldırıya tepkiler her geçen gün artıyor. Milli Mücadele’yi başlatmak için Bandırma Vapuru ile İstanbul'dan ayrılan Atatürk'ün 19 Mayıs 1919’da Samsun’a ayak bastığı noktaya dikilen ‘Onur Anıtı’nın bilinmeyen hikayesi ortaya çıktı. Yıkılmaya çalışılan anıtın yapım öyküsü dinleyenleri şaşırtıyor...
5.02.2022 Gündem
Tekirdağ'da Atatürk büstü saldırganı tutuklandı
Tekirdağ'da Atatürk büstü saldırganı tutuklandı Tekirdağ’da, Atatürk heykel ve büstlerine saldıran şüphelinin DEAŞ sempatizanı olduğu belirlendi. Şüpheli "silahlı terör örgütüne üye olmak suçlamasıyla" tutuklandı.
2.04.2021 Gündem
8 okulun bahçesindeki Atatürk büstü çalındı! Tanesini 2 bin liraya satmışlar
8 okulun bahçesindeki Atatürk büstü çalındı! Tanesini 2 bin liraya satmışlar Bursa’da aynı gün 8 okulun bahçesindeki Atatürk büstünü çaldığı gerekçesiyle gözaltına alınan 3 kişi, tutuklandı. Şüphelilerin büstleri çaldıkları o anlar ise okullarda bulunan güvenlik kameralarına yansıdı.
12.05.2020 Gündem
Büyük ders! Tek ayak üzerinde asker selamı verdirttiler...
Büyük ders! Tek ayak üzerinde asker selamı verdirttiler... Atatürk'ün büstüne hakaret ederken çektiği videoyu internette paylaştıktan sonra gözaltına alınan şahsı polisler, Atatürk büstü önüne götürüp, tek ayak üzerinde bekleterek, asker selamı verdirtti.
15.10.2018 Gündem
Okuldan Atatürk büstünü çaldılar
Okuldan Atatürk büstünü çaldılar Mersin'in Tarsus ilçesinde bir ilkokulun bahçesindeki Atatürk büstü, kimliği belirsiz kişi tarafından kırılarak yerinde sökülüp çalındı. Büstün yerine yenisi monte edildi.
2.10.2018 Yaşam
Atatürk'ün o fotoğrafını ABD'den nasıl satın aldığı anlattı
Atatürk'ün o fotoğrafını ABD'den nasıl satın aldığı anlattı Denizli'de, 'Atatürk Fotoğrafları ve Cumhuriyetimizin İlk Anıt Kadınları' isimli fotoğraf sergisi açan Hanri Benazus (89), koleksiyonunda yer alan ve en değerli fotoğraflardan biri olan, 1921 yılında ABD'li bir gazeteci tarafından çekilen Atatürk fotoğrafını, 1984 yılında ABD'ye giderek nasıl satın aldığının hikayesini anlattı.
28.03.2018 Gündem
Sabah 09:30'da başladı ve yüzlerce kişi katıldı
Sabah 09:30'da başladı ve yüzlerce kişi katıldı Antalya’nın Kumluca ilçesinde Gelidonya Feneri’ne düzenlenen doğa gezisine bin 500 kişi katıldı
18.02.2018 Yaşam
Minik çocuklardan duygulandıran davranış!
Minik çocuklardan duygulandıran davranış! Gaziantep’in Oğuzeli ilçesinde ilkokul öğrencilerinin Atatürk'ün büstü ıslanmasın diye şemsiye tutmaları görenlere duygusal anlar yaşattı.
18.01.2018 Yaşam
Atatürk büstünde sıkışan öğrenci 5 saatte kurtarıldı
Atatürk büstünde sıkışan öğrenci 5 saatte kurtarıldı Çanakkale'nin Gelibolu İlçesi'nde, 5'inci sınıf öğrencisi Bilal Bakırhan, teneffüste girdiği Atatürk büstünün kaidesindeki mermer blokların arasına sıkıştı. Bakırhan, ekiplerin yaklaşık 5 saatlik çalışmasıyla sıkıştığı yerden çıkarıldı.
8.11.2017 Yaşam
Atatürk büstünü söken kişi hakkında flaş karar!
Atatürk büstünü söken kişi hakkında flaş karar! İstanbul'da okul bahçesindeki Atatürk büstüne saldıran şüpheli ruh ve sinir hastalıkları hastanesine gönderildi
29.09.2021 Gündem
Okul bahçesindeki Atatürk büstünü söken kişi gözaltına alındı
Okul bahçesindeki Atatürk büstünü söken kişi gözaltına alındı Ümraniye'de bir okulun bahçesindeki Atatürk büstünü söktüğü belirlenen bir kişi gözaltına alındı.
29.09.2021 Gündem
Atatürk büstü saldırganı: Pişman değilim, rüyada tebliğ edildi
Atatürk büstü saldırganı: Pişman değilim, rüyada tebliğ edildi Şanlıurfa'nın Siverek İlçesi'nde, dün öğle saatlerinde Atatürk büstüne elindeki tahra ile zarar vermeye çalışırken gözaltına alınan seyyar satıcı Mehmet Malbora, tutuklandı. Malbora'nın emniyetteki ifadesinde, pişman olmadığını ve rüyasında büste zarar verilmesinin tebliğ edildiğini iddia ettiği belirtildi.
29.09.2021 Gündem
Divriği'de Atatürk büstüne saldırı
Divriği'de Atatürk büstüne saldırı Sivas'ın Divriği İlçesi'nde bir parka belediye tarafından yaptırılan Atatürk büstü saldırıya uğrayarak kırıldı. CHP İl Başkanı Ulaş Karasu saldırıyı kınadı.
28.03.2017 Yaşam
Maria Kılıçlıoğlu KÜSAG!da!
Maria Kılıçlıoğlu KÜSAG!da! İstanbul Kültür Üniversitesi Sanat Galerisi,2016-2017 Sanat Sezonunun üçüncü sergisindeheykeltıraş Maria Kılıçlıoğlu’nun eserlerini ağırlıyor
29.11.2016 Kültür Sanat
Sakalını kesmeden veda etti
Sakalını kesmeden veda etti 49 yıl Küba’yı tek başına yönetti. ABD’ye kafa tuttu. Onunla özdeşleşen sakalı için ‘Halkımıza daha iyi bir yönetim sunabildiğimiz ve onlara verdiğimiz sözleri tam anlamıyla yerine getirebildiğimiz zaman keserim’ demişti. Fidel Castro ABD ile barışı gördü ama 90 yaşında sakalını kesemeden hayata veda etti.
17.06.2021 Dünya
Atatürk büstü kaidesi üzerine çakıl dökülmesi tepki gördü
Atatürk büstü kaidesi üzerine çakıl dökülmesi tepki gördü ORDU'nun Perşembe İlçesi'nde kapanan bir ilkokulun bahçesinde bulunan Atatürk büstü kaidesi üzerine yol yapımında kullanılan çakıl dökülmesi tepkiyle karşılandı. Fotoğrafın sosyal medyada paylaşılması üzerine Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı AK Partili Enver Yılmaz, hemen devreye girerek talimatla büstün etrafını temizletti.
15.11.2016 Yaşam
Kürt çiftçiyi dövenler bakın kim çıktı
Kürt çiftçiyi dövenler bakın kim çıktı Marmaris'te İbrahim Çay adlı vatandaşın, geleneksel Kürt giysileriyle çektirdiği fotoğrafı Facebook'ta paylaşması üzerine evinden alınıp ilçe merkezinde dövülerek, zorla Atatürk büstü öptürülmesine ilişkin soruşturmada bugüne kadar 5 şüphelinin ifadesi alındı...
15.01.2016 Yaşam
Türkiye’de milyonluk terörist avı
Türkiye’de milyonluk terörist avı Türkiye’de faaliyet gösteren 13 terör örgütüne üye 702 kişinin yakalanması için başlatılan ödüllü ihbarın tamamı dudak uçuklattı...
29.09.2021 Gündem
Teröristler hendeğe Atatürk büstü koydu
Teröristler hendeğe Atatürk büstü koydu PKK'lı teröristlerin operasyonların devam ettiği ilçelerde hendek başına Atatürk büstü koyduğu fotoğraf sosyal medyada yayınlandı.
29.09.2021 Gündem
Kaide var ama Atatürk büstü yok
Kaide var ama Atatürk büstü yok ZONGULDAK Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi ve Kız İmam Hatip Ortaokulu’nun ortak kullandığı, 2014-2015 eğitim ve öğretim yılının 2’nci döneminde açılan okulda, kaidesi yapılmasına rağmen Atatürk büstü olmaması tepki çekti...
29.09.2021 Gündem
AK Partili vekilden o başkana tepki
AK Partili vekilden o başkana tepki RİZE’de, Meydan Projesi yapımı aşamasında Atatürk heykelini valilik önündeki tören alanına taşıma kararı alan belediyenin, inşaat sonunda heykelin eski yerine getirilip getirilmemesi ile ilgili olarak halk oylaması yapılacağını duyurmasıyla başlayan tartışmalar sürüyor. Ak Parti Rize Milletvekili Hikmet Ayar amacını aşan bir söylem olduğunu belirterek, "Atatürk veya Atatürk büstü ile AK Parti’nin hiçbir sorunu yoktur" dedi.
29.09.2021 Gündem
Zorla Atatürk büstü öptürülen isim konuştu
Zorla Atatürk büstü öptürülen isim konuştu Facebook hesabında peşmerge kıyafetiyle paylaştığı fotoğrafın ardından Muğla’da saldırıya uğrayan ve zorla Atatürk büstü öptürülen İbrahim Ç., kendisini linç edenler için, “Hepsini tanıyorum, kapı komşum” dedi.
29.09.2021 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Atatürk Büstü ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki atatürk büstü haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.