Sözleşmeli öğretmen atamaları ne zaman? Mülakat sonuçları o tarihte...
Sözleşmeli öğretmen atamaları ne zaman? Mülakat sonuçları o tarihte... Milli Eğitim Bakanlığı tarafından 20 bin sözleşmeli öğretmen alımının yapılacağı duyurulmuştu. Ardından sözlü mülakatlar 1-31 Aralık tarihleri arasında gerçekleşti. Sözleşmeli öğretmen mülakat sonuçlarının açıklanacağı tarih ise belli oldu. Peki Sözleşmeli öğretmen atamaları ne zaman?
7.01.2019 Gündem
Sözleşmeli Öğretmen mülakat sonuçları ne zaman açıklanacak? Atamalar ne zaman?
Sözleşmeli Öğretmen mülakat sonuçları ne zaman açıklanacak? Atamalar ne zaman? Milli Eğitim Bakanlığı tarafından alınacak olan 20 bin sözleşmeli öğretmen mülakatları 10 Aralık tarihinde başladı. Bugün sona erecek olan sözleşmeli öğretmenlik mülakatlarının sonuçları ne zaman açıklanacak? Peki sözleşmeli öğretmen atamaları ne zaman?
31.12.2018 Gündem
Öğretmenlerin İl içi alan değişikliği atamaları ne zaman?
Öğretmenlerin İl içi alan değişikliği atamaları ne zaman? Öğretmenlerin il içi alan değişikliği başvuruları 12-18 Aralık 2018 tarihleri arasında alındı. Milli Eğitim Bakanlığı'na bağlı görev yapan öğretmenlerin başvurabildiği İl içi alan değişikliği atamaları ne zaman olacak?
24.12.2018 Gündem
MEB açıkladı! Kritik gün yarın
MEB açıkladı! Kritik gün yarın Milli Eğitim Bakanlığınca (MEB) yarın düzenlenecek törenle 30 bin öğretmen kadrosuna atama yapılacak.
29.09.2021 Gündem