Sağlık Bakanı Fahrettin Koca'dan 40 bin yeni sağlık personeli açıklaması!
Sağlık Bakanı Fahrettin Koca'dan 40 bin yeni sağlık personeli açıklaması! Cumhurbaşkanı Erdoğan, Kabine Toplantısı sonrası yaptığı açıklamada 'Sağlık Bakanlığımıza 40 bin yeni sağlık personeli alınacağının müjdesini de milletimizle paylaşmak istiyorum' ifadelerini kullandı. Konu hakkında açıklamalarda bulunan Sağlık Bakanı Fahrettin Koca da '40.000 arkadaşımız, nitelikli eğitimleri ve sorumluluk duygularıyla halkımızın hizmetinde olacak. Şimdiden, aramıza hoş geldiniz diyorum.' ifadelerini kullandı.
8.11.2021 Gündem
Sağlık Bakanı Koca duyurdu! "17 bin 689 atama ile ilgili hazırlıklarımızı yaptık"
Sağlık Bakanı Koca duyurdu! "17 bin 689 atama ile ilgili hazırlıklarımızı yaptık" Fahrettin Koca; "Hangi bölümlere kaçar kişi alınmasıyla ilgili de talep, Cumhurbaşkanlığımıza gönderildi. Zannediyorum önümüzdeki haftalarda orada değerlendirilip karar çıktığında da kılavuz yayımlanmış olacak." dedi.
14.11.2019 Gündem
Memurlar dikkat! Devlet Personel Başkanlığı'ndan önemli açıklama
Memurlar dikkat! Devlet Personel Başkanlığı'ndan önemli açıklama Devlet Personel Başkanlığı'ndan memurların naklen atanmasına ilişkin önemli bir açıklama geldi. Memurlar üniversitelerde boş bulunan öğretim elemanı kadrolarına atanabilir mi? Öğretim elemanları kendi üniversitesinde veya başka bir üniversiteye öğretim elemanı kadrolarına nasıl atanabilirler? Öğretim elemanı kadrosuna naklen atama yapılabilir mi?
19.04.2019 Gündem
Bakan Şahin'den atama açıklaması!
Bakan Şahin'den atama açıklaması! Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Fatma Şahin, 2014 Nisan ayında yapılacak Engelli Memur Seçme Sınavı’na (EMSS) kadar bir atamanın yapılmayacağını söyledi...
29.09.2021 Gündem